Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
üzenetére
A PC modem általában nem jó mérésre, mind az antennája, mind az összeköttetés veszteséges lehet egy telefonhoz képest.
Írtam már, hogy nem PC modem, hanem 4G router ami etherneten keresztül kapcsolódik a géphez.
Precedens nélküli krízis helyzet van, szerintem nincs okod panaszkodni.
Hát nem is a rendkívüli helyzet miatt reagáltam, hanem azért, mert ez ettől függetlenül is ilyen. Gyakorlatilag mindig.
És egyesek itt úgy dobálóznak 100 feletti letöltési értékekkel, mintha az mindenhol elérhető lenne, csak én laknék Szibéria-alsón, ahol nem érhető el a csúcssebesség.
-
tomp
félisten
Az, hogy mit tud a bázisállomás és mit kap az ügyfél az 2 külön dolog!
Ha alacsony lenne a terhelés vagy lenne elegendő cella a bázison akkor többet mérnél.
Most mértem itthon: 33/13Mbps. Ha kimegyek akkor csak a feltöltés megy fel 30Mbitre. Hajnalban 150bit fölött van a letöltés. Itt ennyire ki van hajtva a bázis. Vele szembe épül egy hotel. Ha megnyit akkor szerintem tovább fog esni a sebesség mert a vendégek a hotel előtt pörgetni fogják a hálózatot. Vagy akár a szobában is...
Nekem amúgy inkább csak a feltöltés fontos a Google Fotók/OneDrive miatt. Letöltésnél elvagyok akár a 30Mbittel is. De feltöltésnél nem mindegy, hogy 20Mbittel megy vagy 57Mbittel. -
cocka
veterán
amit ma már minden telefon tud
Ez lehet, hogy igaz, hogy a telefon képes rá, de csak tájékoztatásul közlöm, hogy a hálózat nagyon sok helyen nem!
Szóval örülhetsz a 300/60-adnak, de nálam még mindig kb. 50/43 szokott lenni a max. És szerintem nem csak én lakok a holdon, ahol csak ennyi jár.
Másrészt én PC-n méricskélek 4G routerrel, ahol picit jobban számít a sebesség, mint pl. egy androidos telefonon.
De okostelefonokkal méricskélve se volt sokkal jobb a sebesség, talán 70-ig ment fel.
-
yellowmonste
csendes tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem segít.
Egyszerűen ez ennyire terhelt, abbol is látszik, hogy éjjel 20-30 mbit körül mozog. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
yellowmonste
üzenetére
Telefon újraindítás se segít?
Esetleg megnézni másik telefonnal a sim kártyát, ha van rá mód
-
yellowmonste
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
4Grider
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nála ilyen 4G térerővel simán előfordulhat, hogy nincs is 3G.
-
válasz
yellowmonste
üzenetére
Próbáld meg 3G-n, hátha jobb.
-
tomp
félisten
Feltöltésnél úgy van 60Mbps, hogy B3(1800MHz) és B7(2600MHz) esetén feltöltési modulációt növeltek így már 75Mbit a cella maximális sebessége.
De B20(800MHz) esetében se 25Mbit már a max feltöltési hanem 37Mbps!
Letöltésnél sincs maximum engedett sebesség! Annyit kapsz amennyit éppen bír a bázisállomás!
A telenor oldalán írt 300/50Mbit maximális sebesség egy default érték amit ma már minden telefon tud mint maximális képesség. De megfelelő telefonnal megfelelő helyen 300 fölé is lehet menni mint ahogyan 50 fölé is.
Saját mérésem erre a legjobb példa:
-
MadMancs
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megmondom őszintén Telenor lelkivilágában nem vagyok otthon, 2 kártyát használok, de pont a másik 2 nagy
Csak az az 50mbps up limit szúrt szemet és körbenéztem a világhálón, nagyon sok helyen olvastam hogy telenornál 100 a plafon le technológiától függően. Ha nem így van elnézést kérek. LTE-A Cat7 már 300/100 ra képes. -
-
MadMancs
veterán
Feltöltés is limitálva van? Letöltés azt tudom hogy 100mbps a max ( telenor limit). Feltöltés esetében LTE cat 7 esetében már elérhető a 100mbps ( amit egyre több gyártó lapkája támogat).
Kerestem kerestem de mindenhol csak letöltésről beszélnek telenor esetében. Feltöltésről egy szó sincs. -
cocka
veterán
válasz
simpley
üzenetére
Igen. De a kérdésem után még legalább hárman írták, hogy nekik is ilyen évek óta és gondolom nem mindnyájan ugyanazt a böngészőt használjuk. De szerintem az is elég gáz, ha egy "ekkora" cég képtelen bármilyen böngészőre optimalizálni a cuccát. Ja hát az app normálatlan működéséről már nem is beszélve.
A sírásra meg: Miért baj az, ha egy férfi felvállalja az érzelmeit?
bedibazsa
Hogy a jó istenbe tud az a feltöltés 60 megabit lenni, mikor az elméleti max. amit kínálnak az is csak 50 megabit?
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm
-
-
darvinya
titán
Lehet volt, lustulusz lettem, e bazártság miatt.
Ha veszek benzinkúton kártyát, arra aktíválható a Freee100GB?
-
simpley
őstag
na, ezzel most megtörted a férfi erőm..
egyébként, nem szó szerint értetendő a smiley, nem vagyok ez miatt szomoru, nincs szükségem vigaszra.. Én inkább nem iszom le magam, mert nem cseszem szét pálesszal a gyomrom..

(nyilván szeretem, de nem nagy mennyiségben)
Na, a poénkodás után egy topikba illő kérdés hozzád:
próbáltad más böngészővel is a mytelenor oldalt? -
cocka
veterán
Yannat meg simpleyt meg kell vigasztalni, nehogy itt telebőgjék a fórumot a könnyeikkel.

-
dkovizoli
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
IPhone se- n szintén így jelzi. Az s10+ csak a zároltnál írja így. Nálam legalábbis.
Ja, látom megoldódott. -
szabonagyur
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jaja ha wifin vagy akkor kell neki egy le/fel csatlakoztatés

-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Milyen teló?
Nálam Telenor HU van, Samsung Galaxy S8.Repülőmód be/ki és itt is megjelent.

-
szabonagyur
félisten
Na megjelent a #ittvagyunkegymasnak A Telenor HU helyett.
-
-
tomp
félisten
-
cocka
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem. A mostani 100 gigás egyszeriről van szó.
-
Landsmann
addikt
válasz
bociusz
üzenetére
Mondjuk érdekes, hogy állami háttérrel csak ennyire futotta tőlük. Vagy ki tudja. Lehet ugyanúgy összeborulnak a Telekommal,ahogy a 4G esetén is. Használják egymás hálózatát.
Tényleg, ez hogy működik. Nálunk a Telekom adja a 4G-t, ez a Network Cellinfo appból jól látszik. Ha hálózatot keresek, mutat Telenor 4G-t. Ha a Telekom 4G-t választom, sipákol, hogy tiltott. Ha a Telenor 4G-t választom, akkor oké. A Telekomnak van külön sugárzója, ami Telenor 4G elnevezéssel sugároz?
-
bociusz
aktív tag
válasz
simpley
üzenetére
A korábbi jogosultságok nem vesznek el, a mindhárom szolgáltató meglévő kétszer 15 MHz frekije a 2100-es sávban 2026-ig érvényes.
Az előző hsz-ből kimaradt, hogy mind a 700, mind a 2100, mind a 3600-as sávban a teljes felkínált sáv maradéktalanul értékesítésre került, így könnyen lehet, hogy a pénzügyi keret fogyott el a Telenor részéről a licitben.
-
bociusz
aktív tag
Telenor: kétszer 5 MHz a 700-as sávban, 140 MHz a 3600-as sávban, 2100-at nem szerzett
Telekom: kétszer 10 MHz a 700-as sávban, 120 MHz a 3600-as sávban, kétszer 10 MHz a 2100-as sávban
Vodafone: kétszer 10 MHz a 700-as sávban, 50 MHz a 3600-as sávban, kétszer 5 MHz a 2100-as sávban
Digi: nem indulhatott
A 2600-as sávra nem érkezett ajánlat. -
-
cocka
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem nem írja. Prepaid és nem írja. Csak ott írja, ahol listázva vannak a szolgáltatások, hogy megrendelés időpontja, lejárat időpontja. De a kördiagramnál IS mutatnia kéne. Erre utaltam.
-
-
cocka
veterán
Nagyon gáz.
Ja meg ilyenek, hogy kiírja mennyi adatot használtál el, kattintásra kiírja mennyi van még hátra, de azt nem írja ki, hogy mennyi ideig használhatod fel. Pedig ha valahol fontos lenne az időkorlát, az pont a Telenor.

Azt a nüansznyi bugot már nem is érdemes megemlíteni, hogy a szolgáltatások módosítása résznél sokszor be se töltődik a Megrendelem gomb.

-
asdf_
veterán
Mondanam, hogy soha, de inkabb csak azt mondom, hogy nem emlekszem.
De pl. 2 prepaidet is adategyeztettem magamra masrol a kozelmultban, egyiknel sem kaptam szerzodest az emailcimemre, se sms-t az adategyeztetes megtortenterol, mindkettonel onnan tudtam csak, hogy megtortent es sikeres, hogy a szaz ev alatt betoltodo weboldalon resetelodott a szolgaltatasok megrendelesi datuma. -
cocka
veterán
Sziasztok!
Nálatok mikor volt utoljára olyan, hogy a my.telenor.hu-n pár mp alatt (legfeljebb 10-re gondolok) betöltődött egyrészt az egyenlegetek, másrészt alatta a megrendelt adatjegy adatforgalma?
Nálam rendszeres, hogy pl. legfrissebb Operával tetű lassan tölt be, minden hulladék reklám betöltődik azonnal, de a lényeg percekkel később sem vagy ha mégis, akkor hiányosan pl. az adatjegy forgalmát nem mutatja, mintha nem is lenne adatjegyem.
Aztán vagy 5 reload után nagysokára betöltődnek az infók. De ez évek óta így megy. Rohadtul unom. *111# gyorsabb, csak ott is ugye nem azonnal tudod meg, hogy mi van. Lehetne egy trékomszerű *102#. (csak jelzem még műxik feltéve, hogy butatelefonnal csinálod a lekérést)
Rémlik, mintha már más böngészőkkel is próbáltam volna. Ugyanez a kínszenvedés, míg betölti az egyenlegeket.
-
simpley
őstag
válasz
yellowmonste
üzenetére
Ja, nagyon királyul fest.. Most, ha nem kaptunk volna 100gb-ot elő se vettem volna ezt a 20-as számom
(egyébként érdemes megjegyezni, hogy a beszéd minősége, mobilinternet sebessége többnyire a Telenornak jobb a vodával szemben) saját tapasztalat!!!
Na, visszaváltott Telenor HU-ra
-
adika4444
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az Apple nem rég vezette be, hogy már minden hálózaton megy a VoLTE ha megfelel a technikai paramétereknek. Ezeket fejből nem tudom, de már nincs meg az, hogy le kell szerződnie a szolgáltatónak a VoLTE érdekében. Szóval akár működhet is, csak az előfizetésen ne legyen tiltva.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem a hívott félen múlik, hanem a Telenornak kell bekapcsolnia az előfizetéseden.
Az iPhone készülékek emlékeim szerint nem támogatottak egyelőre. -
-
dkovizoli
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Elméletileg kellene mennie.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm szépen

-
törölt tag
Sziasztok!
Az iTunes Store-ban lehet fizetni Telenoros egyenleggel? -
fant0mi
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Van irva [link]
-
aprokaroka87
nagyúr
Bocsi, de az 100gb free-net Net alapú csomagok esetén is iár?
Pl Hipernet home + -
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Errol eszembe jutott, h be se kapcsoltam a 20ast ma, 2 kapas volt: +99450... es +37371... percre pontosan uakkor...
Miota beteg vagyok, gep pihen; neha a telo is, ha elfelejtem reggel, anyam mar ketsegbeesett emailt irt, h nem tud elerni. Meg jo, h van kit ugraltatni, mert ha kimennek, meglincselnek; itthon meg csak az agyat hanytam tele a kohogestol. Nem, nem korona, csak egy sinusitissel kombinalt bronchitis, de ezt hiaba magyaraznam odakint... -
törölt tag
válasz
jociolaszi
üzenetére
Bornai v Borna kornyeki vonalas szam. Ertelmesebb lenne felvenni...
-
simpley
őstag
válasz
jociolaszi
üzenetére
ez német szám. nincs rokonod aki esetleg németben van? lehet, hogy fontos, ha még egyszer keresnek mindenképpen vedd fel mert lehet kórházból keresnek! (a jelenlegi helyzetet figyelembe véve nem csodálkoznék, ha igazam lenne)

vonalas szám, Bornából.. Én felvenném!!!!!!
-
dkovizoli
addikt
válasz
jociolaszi
üzenetére
Ja, vedd fel. Lehet fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- iPhone topik
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- EAFC 26
- PLC programozás
- Google Pixel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát én is feltöltésre használom. Pont google fotók... pontosabban videók. És mivel a trágya UPC csak 10, de legfeljebb 22 megabitet ad. Emezzel meg tudok 44 megabittel is feltölteni. Rohadtul nem mindegy.
Csak az az 50mbps up limit szúrt szemet és körbenéztem a világhálón, nagyon sok helyen olvastam hogy telenornál 100 a plafon le technológiától függően. Ha nem így van elnézést kérek. LTE-A Cat7 már 300/100 ra képes.

egyébként, nem szó szerint értetendő a smiley, nem vagyok ez miatt szomoru, nincs szükségem vigaszra.. Én inkább nem iszom le magam, mert nem cseszem szét pálesszal a gyomrom..

Én azt mondom legyen igazad!