- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
csabaspecial #78976 üzenetére
Teljesen privát kontaktjaink vannak mivel ez rendes, céges flotta.
-
totopad
senior tag
válasz
csabaspecial #78934 üzenetére
sckb 5 éve, 3 hónapja, 15 napja és úgy 4 órája, de csak saccolok, időközben viszont 2 telefont is cseréltem már
-
totopad
senior tag
válasz
csabaspecial #78930 üzenetére
iPhone/Chromecast2/ és nagy ritkán laptop.
Mindenhol használhatatlan volt, főleg meccsek alatt (nem kicsit volt túlterhelt), olyan, mintha új servert kapott volna
-
válasz
csabaspecial #78908 üzenetére
Mivel sokan olvassák a topicot ezért nyilván nem lehet még leírni, mert szerződés van velük és üzleti titok. Mire mondjuk végig járjuk az üzleteket, addigra már ki fog derülni a dolog.
-
mcdennis
tag
válasz
csabaspecial #73623 üzenetére
Így van. Nem tudom miért van de én nem bánom.
-
Landsmann
addikt
válasz
csabaspecial #73634 üzenetére
E-mailben sem jött, pedig visszakerestük a levelezést.
-
Landsmann
addikt
válasz
csabaspecial #73632 üzenetére
Semmi gond, már javították a készüléket. Itt most ugye azon problémázunk, hogy a MyTelenor oldalon fent kellene lennie a számlának, de mégsincs ott. Adtak másolatot, szóval gond egy szál sem. CXsupán azért írtam, hogy nem csak az járt így, hogy nincs ott a számla, aki korábban írta, bocsi hogy nem néztem vissza a nevét. Tehát valahol van valami gubanc a rendszerben, ami miatt bizony nem kerül fel a számla a letölthető dokumentumok közé.
-
Landsmann
addikt
válasz
csabaspecial #73630 üzenetére
3 előfizetés van ügyfélszintő jelszó alatt. Az első egy kártyásból lett számlás, közben készülékvásárlással. A második csak előfizetés, készülék nélkül. A harmadik új előfizetés lészülékkel. Na, ez utóbbi készüléknek nincs számlája letölthető formátumban. A másiké ott van. Különösebb jelentősége nincs, mert mint írtam, kaptunk másolatot róla, de először el akartak hajtani, hogy ott kell lennie, letölthető formátumban. De nem volt, éppen ezért mentünk. Végül kaptunk. Eredendően volt számla, csak a jótállási jeggyel együtt elveszett. Mivel a készülék meghibásodott, ezért kértümkl új jótállást és számlát.
-
Landsmann
addikt
válasz
csabaspecial #73627 üzenetére
Velük beszéltem. A regisztráció oké. Az egyik készülék számlája ott van, a másiké nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged