Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
Azert mennyi korlatlan flottas vs mennyi hello telenor majd data volt van ? Megneznek egy ilyen listat . mert szerintem nincs es nem is volt annyi flottas mint ht/hd s ember persze megneznem menyien jottek mikor ht/hd beletvezetve. Majd elis adtak a telenort . apropo mi lesz az uj nev lassan valtoztatni kell.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
szkaroly
üzenetére
Nem találgatás. Mikor megjelent a HD csomag, sokan írták, hogy vezetékes netet váltanak ki vele. Így otthon minden arról megy, youtube, online filmek, multi, torrent. Nem csak torrentel hanem teljesen legális tartalmak letöltésével is lehet gondot okozni, nem ritkák a 60-80-100 gigás játékok konzolra, pcre sem. Ha van egy cellán pár komolyabb felhasználó, könnyen megfektetik a hálózatot.
-
szkaroly
őstag
Ez a torrentmizéria itteni pár user találgatása. Semmilyen hivatalos információ nincs erről. Ha a hd-s felhasználók egy része tényleg leterhelné a hálózatot, akkor mi a helyzet a korlátlan flottásokkal? Az még olcsóbb, jobb és régebben létezik mint a hd. Emlékszem amikor a hd-t bejelentették, itt hencegtek a fórumban hogy nekik ennél jobb és olcsóbb van. Ott ahol lassú a net egyszerűen gyenge a hálózat és fejleszteni kéne. Csak amikor a tulaj fő célja az hogyan lehet minél több pénzt kiszedni a cégből akkor ez történik. Ezért lett kivezetve a hd is. Túl sokat adott kevés pénzért. Hiszen el lehet adni kevesebbet több pénzért is és még így is jobbak a konkurenciánál.
-
tomp
félisten
Ezért jó a OnePlus szervize. 1hét alatt megjárja a lengyel szervizt. Futár viszi el és hozza vissza.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
INGJOKE
üzenetére
Nyilván ebben az esetben lehetetlen is lenne náluk venni. Gyerekeimnek én se ott veszem a prepaid csomagjukhoz. Nekem az előfizumhoz megéri ott venni. Csak arra reagáltam, amit Simpley írt, hogy szolgáltatónál vásárlás felett eljárt az idő. Szerintem nem. Nyilván nem mindenkinek éri meg, de van akinek igen.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
simpley
üzenetére
Így van, nem írtam. Jelenlegi árán, Telenornál vásárolva kb egálra jön ki a 12500 as csomaggal, vagy pl emagon vásárolva, és közben 24 hónapig csak 10 ezret fizetni. Pár ezer Ft az eltérés, itt maximum a kamatmentes hitel lehet a kedvező, amit a szolgáltató ad, mindenféle elbírálás nélkül, ha már előfizető vagy. DE itt sem állja meg a helyét az a kijelentés, hogy szolgáltatónál vásárlás felett eljárt az idő.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
simpley
üzenetére
Ne azt nézd most mennyi a telóm, azt nézd meg mennyi volt megjelenéskor, sehol nem volt 300 alatt, szóval nem tudtam volna olcsóbban megvenni akkor. Amit én leírtam az azokra az árakra vonatkozik, amikor megjelent a telefon és én megvettem, nyilván azóta közel 1 év alatt lentebb ment az ára, de én nem most veszem, 1 éve vettem.
-
Cyberbeni
addikt
Ti milyen árakat néztek?
P30 Pro a Telenornál 136990Ft, plusz ugye 22 hónapig 2500Ft-al többet kell fizetned havonta, tehát összesen 191990Ft
Ugyanez függetlenül 13 helyen van olcsóbban.
És akkor még hozzá sem számoltunk olyan lehetőséget, hogy időközben jön egy jobb árú előfizetés ajánlat, ami miatt mégnagyobb veszteség, hogy 11 helyett 22 hónapos hűséget vállal.
És ennél a telefonnál most külön ki van emelve, hogy akció.
Ha nem akarsz egy multinak fölöslegesen többet fizetni, az nem fillérbaszás, az tudatos költekezés. Ha egy ismerőstől veszed jó áron és még abból is próbálsz alkudni, az a fillérbaszás. -
simpley
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az elsőnél
26.535 Ft jött ki (12490Ft+14045FT utóbbi a törlesztő) tehát összesen 22*26565
HA
csak előfizetést venne az 11*9990+1x350000 Ft
viszont, ha már 2 évre fizet elő úgy valóban olcsóbb a szolgáltatós megoldás.
"A matek nem megy, szerintem inkább ne okoskodj."
nem tudom kettőnk közül ki tud jobban számolni, de szerintem én nagyobb mértékben támaszkodom a matematikai tudásomra mint Te.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
simpley
üzenetére
11 hónap után a következő 13 hónapban pedig már nem is használunk semmilyen előfizut? Ott már nem telefonálunk, nem netezünk, igaz? Ott már nincs semmi költségünk? 0 Ftból megoldjuk mindezt, azért nem számolsz hozzá semmit? Nekem megérte a 315 ezres P30 Pro 153 ezerért a csomagomhoz, lehetett volna 143, ha online rendelem, de bementem üzletbe és ott vettem. Szóval megvettem volna a Telót 315 ezerért, plusz így 24 hónapig csak havi 10 ezer az L csomag az 555 ezer. Most 24*12000 az 288 ezer plusz a 153 ezer, az 441 ezer, szerintem spóroltam 114 ezret.
Szóval az hogy szolgáltatónál nem veszünk, mert lejárt az az idő, marhára nem igaz. A matek nem megy, szerintem inkább ne okoskodj.
-
-
simpley
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Telót nem veszünk szolgáltatótól, az az idő lejárt..
Namost számoljunk..
Telenornál:
Hiper L csomag 22*26535 (iPhone XS 256GB) ez szumma: 583.770 Ft
kb ugyan ez az ár a másik kettőnél is..
Bolti ár: ~300-350.000 Ft
nos, ha kifizetjuk egybe ezt a 350 ezret, + még vállalunk 11 hónapot az összesen: ~460.000 Ft -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Cyberbeni
üzenetére
A Hiper L 12500 ha készüléket is veszel mellé, nekem van készülék is a csomag mellé, szóval 500 Ftvel drágább, de 8 helyett 16 giga net, majd ha lesz hozzá hangulatom át is fogok lépni abba a csomagba. Eddig lusta voltam, lényegtelen. Egyébként igen olvastam a teljes hsz-t. Flotta nem érdekel, és nem telefonálgatok messengeren, viberen fene tudja még mik vannak. Ha valakivel beszélni akarok felhívom és kész. Így nincs azzal gond, hogy nem elérhető mert nincs nete, vagy én vagyok rossz helyen, mint írtam nekem ez így jó, nem fillérb*szóskodok pár ezresen havonta. Nem azért mert milliókat keresek havonta, átlag jövedelmem van, csak nekem így kényelmes, és nekem megér ennyit.
-
clon
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Már bocs de arról lett szó, hogy ha veszik drágábban miért adná olcsóbban. A HD ki lett vezetve így nem lehet venni, de van helyette korlátos adattal más drágábban. Nem arról volt szó, hogy más szolgáltató mit ad.
A HD kommunikációja nem az volt, hogy kevesen leterhelik a torrentel és egyéb használattal a rendszert, de itt rendszeres az erre való hivatkozás azért szűnt meg. A szolgáltató apró betűvel ki tudta volna szűrni ezen előfizetőket, mert egyéb esetben meg szokta tenni de itt nem erről volt szó hanem az eladás előtti előfizető szám felduzzasztásáról. -
tomp
félisten
Más téma:
Apple-nél a Vodafone VoLTE hivatalosan is támogatott lett, felkerül az apple oldalára.
Ahhoz képest, hogy a Voda utoljára indította el a VoLTE-t...
Oké megy a Telenornál is de hivatalosan még mindig csak teszt. Gondolom a hívószámos bug javításáig az is marad azaz kb 2070-re talán javítva lesz a hiba...
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Nem értelek. Van még HD, ha ennyire fontos, akkor megtartottad a régi csomagot. Akinek drága a mostani portfólió, maradt ebben vagy valami flottában van. Nem szüntette meg a cég, csak nem forgalmazza. Profitorientált cég, ha drágábban is adhat nem korlátlan netet, és veszik, akkor eladja.
-
Somatom
veterán
Azt nem értem, hogy az új tulaj ezt miért ne kommunikálhatta volna le így, ahogy volt. Számomra sokkal korrektebb és ezáltal szimpatikusabb lett volna, mint ez a gagyi duma a 100GB alatti 90% -ról. Mellesleg, ha a technika elbírja, akkor miért ne érné meg kiszolgálni a maradék 10% -ot is? Pláne úgy, hogy ahhoz nem kell tenni semmit, csak hagyni a HD csomagot.
-
clon
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
A telenornak egyszerűbb volt kivezetni mint azt a pár ahogyan te nevezted "gyökér" felhasználótól a jelentős adathasználat miatt megvonni a szolgáltatást. Mindenre van apró betű amivel megoldhatják erre pont nem volt. Így a respect a béka koronájától a valaga alá került.
A HD csomag mellesleg nem azért kellett véletlenül mert elkezdték árulni a magyar telenort és fel akarták duzzasztani az előfizetők számát ami miatt többet kérhettek érte volna (mondjuk kicsit visszanyalt mikor nem kellett senkinek így sem, de legalábbis nem akkor és nem úgy ahogyan gondolták). -
4Grider
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
Éppen a közelmúltban volt az egyik vezetőjüknek egy elszólása, miszerint a HD csomagok megszüntetésére kényszerültek, mert helyenként túlterhelést okozott. Ha tényleg a 90% nem lépte túl a 100 GB-ot, akkor nem értem, hogy miért is jobb a fix 100 GB. Hacsak a maradék 10% nem TB forgalmakat generált havonta...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Túl van árazva a hívás? Beszélek havi 80 órát, igaz sokszor csak unatkozásból, 12000 a havidíjam, Blue +L csomag, az 2,5 Ft/perc, és akkor a 8 giga net ingyen van. Nem akarok flottát. SMSezni nem igazán szoktam. Azért fizetek ilyen csomagot, hogy ne számítson mennyit beszélek. Havi 12 ezer belefér, mellette 8000 a készülék törlesztőm és 3000 rá a biztosítás. Nem iszom, nem dohányzom, régen csak dohányboltban ott hagytam havi 40-50-60 ezret. Az autóm 12,2 es átlagfogyasztáson áll, volt már 15 felett is. Volt céges telefonom, visszaadtam mikor korlátlan csomagra váltottam.
-
tomp
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
A tarifával megnézték, hogy mennyit forgalmaznak az ügyfelek. Az jött ki, hogy több mint 90%-a 100GB alatt forgalmaznak így ott húzták meg a határt. Én is 100GB alatt vagyok így a mostani tarifa megfelelne nekem HA: hűség nélkül adnák max 6ezerért. Már váltanék is. Engem nem a korlátlan adat tart vissza hanem drágábban adnák gyakorlatilag ugyan azt...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Túl van árazva a hívás is, de az SMS meg főleg. Van egy csomó szolgáltatás, amivel neten keresztül ugyanazt meg tudod csinálni és csak a netért kell fizetni. Ebben persze benne van, hogy akit hívsz/akinek üzensz, annak is használnia kell azt a szolgáltatást. De ez személyes előfizetés esetén könnyen megoldható, hogy azzal a pár emberrel, akivel sokat beszélsz, megbeszéled, hogy min keresztül kommunikáltok.
Ha mindenképpen sokat akarsz telefonálni/smsezni a szolgáltatón keresztül, akkor flottás ajánlattal bőven jobban jársz.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
Amiatt a pár gyökér miatt aki komolyan visszaélt vele. Nekem van 4 db Digis simem, saját, feleségem és a 2 nagyobb fiam telójában. Korlátlan net, így a srácok sokszor itthon se wifin vannak, nyomják a youtubeot, netflixet, nekem is megy a youtube, deezer, waze, sokszor frissítek is appokat, töltök is le és 60-70 gigánál még soha egyikünknek se volt nagyobb forgalma. Feleségem bőven 10 giga alatt van.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
Nem mindenhol volt gond a HD sok miatt. Akkor volt vele gond ha egy cellában akadt pár torrent huszár vagy olyan felhasználó aki otthoni vezetékes helyett, ezen üzemeltette a hálózatát. Ez lehetett pár százaléka a HDsoknak, egy mobil hálózatot azért nem olyan nehéz megfektetni, kevés felhasználó is elég hozzá.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
Korlátlan beszéd belföldön és euban, korlátlan sms belföldön, korlátlan net belföldön, és 30,5 giga euban. Szerintem lakosságiban nem rossz ez. Nyilván aki nem beszél és smsezik sokat, annak nem éri meg. Bár szerintem az emberek jelentős része el van kb 10 giga nettel is, szóval semmi szükségük korlátlanra.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
üzenetére
5520 Ft
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Van hasonló, 7990 Ft, 26 éven aluliaknak 5990 Ft. Nagyon sok HD-s ügyféllel találkozom a mai napig, 90%-uk a 100GB közelében sincs. Így is jobb megoldás, mint a többi szolgáltatónál. Van sok dolog, amit aláírok, hogy lehetne jobb, de a Hiper M net nem rossz csomag. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Világos. Úgy értettem, hogy akkor 6 -ért adta a korlátlan netet, most meg 16 -ért.
-
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ja, hogy 16 ezerért. A HD meg 6 ezer volt. Ennyire romlik a Forint?
-
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Lakosságiban most is van, aztán ott vannak még a KKV és nagyvállalati csomagok, amiben mind-mind van korlátlan net. Plusz Hiper M Net is tartalmaz 100GB-ot, amivel ha nem torrentezel, bőven van elég adatod. Ha csak a lakossági csomagokból indulok ki, a jelenlegi portfólió mind több netet tartalmaz, többet is használják az ügyfelek. Gondolom a korlátlanság a leterheltségre irányult, ezért is írtam ezeket.
-
tomp
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
Új cellák, ahol tudják ott a mikrós betápot cserélik optikára, a meglévő betápok bővítése.
A feltöltési moduláció emelése már megtörtént az összes bázis összes celláját ógy már nem 50 és 25Mbit a max.
Még a 4-es metrón is bővítettek pedig ott az optikai betáp aranyáron megy.
Most már 93/60Mbit van. Délutáni csúcsban sűrűn lement 30mbitre is de 1 hete már 70 alá nem megy. Azaz jelentősen javult a menedzsment! -
Somatom
veterán
válasz
simpley
üzenetére
Fordítva. A userek csökkenéséről nemrég linkelt vki egy statisztikát. A következmény az 1080p. Régen volt, aztán a Telenor szép csendben megszűntette. Ennek vajon mi lehetett az oka? Tán egy felmérés, ami azt mutatta ki, hogy a felhasználóknak ugyanúgy nincs szükségük az 1080p -re, mint a korlátlan netre?
tomp:
Szóval hálózatfejlesztés? Király! Akkor lesz megint korlátlan net? Vagy, akkorát nem fejlesztettek? -
-
Somatom
veterán
Tök jó, hogy egyre kevesebb a Telenoros. Csökken a hálózat terheltsége. Most vettem észre, hogy visszatért az 1080p a MyTV -be. Pl. M4 sport, Retekklub.
-
kinder93
aktív tag
Sziasztok!
Egy kutatás miatt kérdezem, hogy Speedtestben Telenor szerverre állítva fogyasztja-e a mérés a csomagba foglalt adatmennyiséget? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
simpley
üzenetére
Ez nem lekezelő, csak gondolom olyan gondja volt amihez sima ügyfeles nem ért.
Brexittel meg az van, hogy még nincsenek megállapodások a brittek és az únió között, se telefonálásra, se vámra, se másra. Ezért most év végéig minden marad ahogy eddig volt, jövőre pedig a tárgyalások függvényében változnak a dolgok.
-
simpley
őstag
Khm... és aztán?

"Brexit-A Telenornál a 2020. december 31-ig tartó átmeneti időszakban a mostanival azonos feltételekkel lehet telefonálni és mobilnetezni"
Ezen kívül:
ma voltam bent nézelődni egy üzletben, de ki is mentem... Olyan durván bántak egy ügyféllel, hogy már nem bírtam hallgatni... Na az ilyen dolgokért nem mentem bevásárlóközponti, plázás üzletekbe csak az Astóriára.. Ha ott normálisak, akkor miért nem tudnak ilyen helyekre is normális ügyfeleseket felvenni?

Allee-ben található üzletben még sosem jártam, de elvileg ott sem rosszabbak, mint a Róbert Károly krt-i ban..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parkside szerszám kibeszélő
- E-roller topik
- Vírusirtó topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kétlem, hogy a mostani konfigomnál bármi jobbat tudnának ajánlani.
Egyébként gyerekeimre rászóltam itthon nyomják a Wifit, ne a Digit terheljék.
Használtam HD- t egy ideig,nekem nem jött be, sokat vidékezek,nem bírta a laptopot,nem tudom,hogy torrenteztek vele,telóról/ra.🤔