- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
simpley #115578 üzenetére
A hangminőség jó, HD (bár az alma ezt nem jelzi, de Samsung igen). Mobilinternet klasszisokkal jobb, mint a NER haveroknál. Én elégedett vagyok, évek óta Yetteles előfizetéseink vannak csak. Mindösszesen 1x volt hibabejelentésem, az is csak az OtthonNET miatt, mert nem működött a VoLTE, de ezt is megoldották 2 nap alatt. Számla mindig időben érkezik, nincsenek véletlen költségek, nálam legalábbis.
-
-
p2pp
őstag
válasz
simpley #109837 üzenetére
Itt szemben árválkodik egy Digis 6 szektoros Bázis.
(Ha kinézek az ablakon senki más nincs rajtuk kívűl)
De ez már mindegy, mert úgysem használja hétköznapi ember már azt.
Az 15/5 tudott. Elég volt. Nagyon Stabil volt. Még Száloptikát is kapott!
Majd amint a Vodához átkerült és a 3/1-el semmi sem ment már. Kukázva lett.
De addig is az 1000-1500 (15GB 200 perc) Havival vert mindent Ár/Érték-ben.
Ha csak 5 mbit lesz, de korlátlan akkor is kuka az egész számomra!
Ha 100 mbit lesz értelmes áron, akkor megyünk vissza.
Anno a Hello Datával nagyon elégedettek voltunk itt is.
Nem vagyunk Torrent Pistike amúgysem.
Arra itt az 1000/1000 Optika.
De kíváncsian várjuk a Hello Data 2.0-át! -
classic B
senior tag
válasz
simpley #107364 üzenetére
Minden az előbbiekben felsorolt tarifa 2024. áprilisától az új, Yettel Feltöltőkártya Expressz tarifacsomaggal, 30 Ft-os percdíjjal használható belföldön és az 1. roaming díjzóna országaiban. Ügyfeleinknek a tarifaváltással kapcsolatban nincs teendője; a hívószámuk, a meglévő egyenlegük és azok érvényességi ideje nem változik, továbbá a szolgáltatásban semmilyen kiesés nem várható.
Ennyivel le van rendezve, de a Yettel Feltöltőkártya Expressz csomagról semmit nem találok (a kiegészítőket leszámítva). De bocs, ha én vagyok vak. -
Cravaly
tag
válasz
simpley #107295 üzenetére
Nagyon örültem, amikor 2018-ban bejött a Hello Data. Azt hittem, hogy végre eljutottunk oda, hogy normális áron, végre nem a biteket számolgatjuk. Nagy kár, hogy visszafelé megyünk, biztos akkoriban veszteségesek voltak.
2024-ben szerintem büntetendőnek kellene lennie az 1 GB-os csomagok értékesítésének.
-
válasz
simpley #106580 üzenetére
De lehet, fél évig vásárlás után. Egy ideje náluk kötöm és sosem ott vettem, viszont az iPhone 15 PM esetén egyből lehetett amikor kijött, de emlékszem a Fold5-nél is ez volt, hogy nem tudták rá aznap kötni. Azért érdekelne, ha valaki bennfentes és tud róla infót adni akkor nem járkálnék két naponta be...
-
Landsmann
addikt
válasz
simpley #102228 üzenetére
Sok minden befolyásolja hogy melyik sávon tanyázik a telefon. Nem tudom, de elképzelhetőnek tartom, hogy ha adatforgalomról van szó és van a közelben "saját" jól használható hálózat, akkor a telekomos B20-ról egy pillanat alatt átmegy a másikra. (nem ismerem az egyezség hátterét, de valami alapján nyilván elszámol egymással a két szolgáltató a kölcsönös B20n használatát illetően. Lehet az adatforgalmat priorizálják és azt inkább saját hálózatra terelik.) Egy észrevétel. AMikor a telefonon nem volt adatkeret és nem tudott a netre kimenni, a cellmapper akkor us gyűjtötte az adatokat. A telefon átment a telekomos B20-ra és ott is ette a fene igen sokáig, mármint térben sokáig. Mikor adtam neki mobilnetet, végig mentem ugyanazon az útvonalon, egyetléen egy helyen ment B20-ra kb fél perc erejéig. Az idő többi részében a saját B1 és B3-at használta. Ebből nekem az jön le, ha teszteljük, hogy hol milyen hálózat és sáv lérhető el, az sem mindegy, hogy a telefont kienegdjük a netre, vagy sem.
Az, hogy az egyik app ezt mutat, a másik meg azt, az önmagában nem jelent semmit. 5 óra előtt bringával kerültem egy kört. (9 km) Futott a cellmapper és a Netmonster is. Mindkettő kiteszi az aktuális adatot a képernyőzárra. A Cellmapper szépen mutatta, hogy hol B1-en, hol B3-on volt a telefon. A Netmonster viszont csak B3-at mutatott folyamatosan, pontosabban 1800 MHz-et írt ki, viszont a logban már ott van, hogy még B8 és B20 is volt egy rövid ideig. Nyilván a Cellmapper is mutatta, de nem néztem folyamatosan a képernyőt kerékpározás közben, csak időnként rápillantottam.
-
simpley
őstag
válasz
simpley #102225 üzenetére
erre adjon valaki választ:
A yetit most áttettem egy Samuba. CellMapper szerint B20, a 2779-es torony, -108,02dBM OpenCellInfo szerint B8: -90dBM 3817-es torony, sebesség 17.2mbps le, 8.21mbps fel nagyjából egyidőben. Ilyen gyakran (tényleg pár mp) lehetséges hogy át-át váltana egyikről a másikra? -
aprokaroka87
nagyúr
-
-
Orgi
addikt
válasz
simpley #100523 üzenetére
Én például vezetékesen UPC (Voda) vagyok, mobilon Yettel és eszem ágában sincsen átmenni a Vodához mobil miatt, pedig mindenféle kedvezményekkel traktál állandóan. Szüleim T tévé, net és mobil és egyáltalán nem olcsóbb, mintha külön lenne a szolgáltatásuk, k drága a magenta szolgáltató, ráadásul még mindig ezer éves koax van csak náluk (Esztergom külterület). ráadásul a mobil lefedettség sem túl izmos ott nekik, állandóan átmenne a Duna másik oldalán lévő szlovák szolgáltatóra, miközben nekem a Yeti stabilan tartja magát. Harmadrészt kb havonta kell hibajegyeket leadnom a T felé, folyamatosak a tévé és net problémák, gondolom ez összefügg a régi koax hálózatával.
-
tomp
félisten
válasz
simpley #100519 üzenetére
Borsodban Kazincbarcikán meglepődtem mikor most otthon voltam. 9éve még VDSL volt a T-nek a városban. Most meg 2Gbites optika.
Igaz kénytelenek voltak kukázni a rézdrótos hálózatot.
Voda koax: 1000Mbit
Helyi szolgáltató koaxon 1000Mbit, optikán 2Gbit.
E mellett a kb 20Mbites VDSL már kellemetlen volt... -
Landsmann
addikt
válasz
simpley #100519 üzenetére
Éppen a hálózattal van a baj. 10-15 éve még jó volt, de eljárt az idő fölötte. Fejleszteni kellene. A net sebessége is nevetségesen alacsonyabb lett volna mint a jelenlegi, pedig a mostani sem egy világbajnok, de nekem elég amire használom. De arra az alacsonyabbra még rádrótozni 3 tv-t, számítógépet VOIP telefont, könnyen meg lehetett volna fektetni. 102 tv adással mi a fenét kezdjek, mikor egyet sem nézek?
Jó nekem a jelenlegi net, az legalább megbízható. folyamatosan megy egy online rádió, ha megszakadna a net, az egyből hanyatt vágná magát. De hónapokig elmegy úgy, hogy nem szakad meg. Inkább a rádiót szolgáltató telefon szokott valami okból kifolyólag néha lemerülni és azért áll le az adás.
Yettellel meg van egy jó kis csomag másodperc alapon, amibe 3 telefonszám van bevonva, egymást korlátlanul ingyen hívjuk. Nekem nem kell korlátlan semmiből, nem sok netet használok és a csoporton kívülre nem sokat telefonálok, bőven beleférek a havi keretbe. Sőt, a melóhelyi telefonhívások körülbelül felét is a sajátomról intézem, de még így is bőven benne vagyok a keretben. Ezt a tarifát már eleve nenm tudnám másik szolgáltatóhozn átvinni. Nyuilván ott is vannak kedvező csomagok, kis utánajárással ki lehet fogni. -
Landsmann
addikt
-
Landsmann
addikt
válasz
simpley #100509 üzenetére
Ja, hát látom a facebookon, hol az egyik hoil a másik ismerősöm kérdezősködik, hogy másnál sincs net, másnál sincs tv?
Azaz, minden, vagy semmi. Elég egy kis technikai bukfenc, és megáll a világ. Több lábon kell állni. Én mindent mástól veszek. Fő mobilszám a Yetteltől, intzernet egy helyi szolgáltatótól mikrohullámon, a tv a Mindigtv-től. Vezetékes telefon az Ephone-tól. Korábban volt kábeltévé, de azért a pofátlanságnak is van határa. Hol net, hol internet, hol egyik sem volt. Egyedül a tv szolgáltatás volt stabil. Aztán mikor 2 éve a díjemeléssel együtt 3 műsort kivettek, (nem mintha néztem volna őket) meg vagy 5 helyett más, nézhetetlen vackot raktak be, na akkor mondtam fel. Drágábban kevesebbért és rosszabbért én nem fizetek.
-
Katicza
tag
válasz
simpley #100359 üzenetére
Betű szerint lezárja. De a lényeg, hogy az nem lesz többet. Ebben a formában és paraméterekkel nem. Csak nem tudni mi lesz utána? Mindenesetre én igyekeznék minél hamarabb beköttetni, hogy aztán ha valami váltás lesz és esetleg korlátozás vagy rosszabb konstrukció lenne akkor ez meglegyen. Ha meg jobb lesz, akkor váltani fognak engedni, csak mit tud ennél jobbat csomagba tenni?
De a nagy igyekezetem hiába, még mindig nem hívtak vissza. Mindenki akivel beszéltem és beköttete, másnap már hívták. Nálam a hétfői telefonbeszélgetés ellenére sem történt semmi. Nagy zavar lehet ügyfélszolgálati szinten, mert még a számlám sem készült el. Eddig minden alkalommal 24-volt, de most először nincs fizetendő számlám, miközben 23-án megvolt a hónapzárás. Kezd érdekes lenni, mindenesetre ma ismét hívom őket számla ügyben is, és a technikusra is rákérdezek. Hátha történik is végre valami.
-
martonl
senior tag
válasz
simpley #98745 üzenetére
Vannak online függetlenítő oldalak régebbi készülékekre, akár ingyen. Nem bátorítalak egyikre sem, mert nem teszteltem, én csak DCT4-es (még ennél is régebbi) Nokiát függetlenítettem egy letölthető progival. De azt csak meg kellett nézni, hogy vírusmentes-e és utána már offline generálta a kódot, nem töltött fel a netre semmit. Mondjuk sokat nem vesztesz vele.
-
-
-
Sword
őstag
válasz
simpley #98741 üzenetére
https://www.yettel.hu/keszulekfuggetlenites
Ez nem segít? -
-
4Grider
félisten
válasz
simpley #94636 üzenetére
"Minden magyarországi, belföldi hálózatból indított külföldre (nemzetközi számra) irányuló hívás külföldre telefonálásnak, nemzetközi hívásnak minősül, akkor is, ha az EU-ba irányul."
-
szabonagyur
félisten
válasz
simpley #86587 üzenetére
Lehet, de a 15.4-ben már így hívják a Telenort (és ott is csak egy bizonyos profiltól indulva), szóval esélyesen változik más is a szolgáltatói profilban és ezért nem csak átírják, mint korábban, pl RiaRia, stb.
Azt, hogy 15.3.1 alatt vagy korábbinál is cserélik e az új profilra gond nélkül azt nem tudom
-
-
-
törölt tag
válasz
simpley #85872 üzenetére
Hwsw-n írta Ináncsi nevű felhasználó, és egyet értek vele ebben: "Új brand, első intézkedés: árat emelünk... Bemutatkoztak az új tulajdonosok"
Mindenki várja az új tarifákat...Megsúgom: nincs mit várni, nem lesz olcsóbb a magas díjakkal operáló cseh O2-nél. Márcsak azért sem, mert a PPF csoportban a magyar leánynál a legmagadabb az ARPU....
Szóval nem a telenor név volt az akadálya az elmúlt 3 évben az élhetőbb díak bevezetésének...nem a névváltás fogja elhozni azt a szemléletváltást...
Az milyen kicsinyes volt, amikor a nemzetközi hívások díját korrigálták a Huf/Eur változás miatt....hetvenakárhány forintról 78 Ft-ra...(miközben a diginél 5FT a percdíj).
De tudnék több ilyet írni.
Szóval engem ez az üzletpolitika taszít.
Ennyi. -
törölt tag
válasz
simpley #85792 üzenetére
14 nap a "karantén", addig jelezheti egy cég, hogy miért ne adják oda az előregisztrálónak és miért adják neki. Ha mégis más regisztrálta be és nem a PPF, akkor jelezniük kellene, hogy mivel az új nevük "félrehallható"...ezért igényt tartanak a jettel.hu-ra.
Amúgy a jetel.hu-t is előregisztrálta valaki.... -
viktorhu
veterán
válasz
simpley #85733 üzenetére
Aldi Nord és Aldi Süd az összeveszés eredménye. Észak-délre osztották Németországot + felosztották a világ országait (kivéve USA). A Hofer egy későbbi felvásárlás eredménye, megtartották a régi márkát az osztrákoknál, de a déli Aldihoz tartozik, ahogy Magyarország is. A spanyoloknál pl. az északi Aldi van.
-
-
domper2015
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest