- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nem lehet jó a te reged, ha nincsenek ott a doksik.
Nem tudom másként írni!Ez 1000000000000%. A 15 boltban töltött év alatt nagyon sok MyTelenor fiókot raktam rendbe.
Azt ellenőrizd, hogy ügyfélszinten van-e hozzáadva a számod a fiókhoz. Ha nem, akkor úgy kell hozzáadni az előfizetést.
Az első egy ügyfélszinten hozzáadott szám, a második egy kártyaszinten. Utóbbi esetben a hozzáférés korlátozott.
-
-
-
Ügyfél szintű jelszó alatt mit értetek pontosan? Van MyTelenor fiókom, amin keresztül a számláimat fizetem. Az a belépési kód nem elegendő?
Szerk.: azt hiszem kezdem kapiskálni. Az lehet a baj, hogy nekem sima email + jelszó regisztrációm van?
(#70883) pauliboy23: pont ez a lényeg, hogy nem szeretnék sehova bemenni, hanem online intézni házhoz szállítással.
-
sfdrakex
nagyúr
-
-
-
Somatom
veterán
Köszi!
Az a ződ jó lesz. Olyan Androidos.Azbest:
Ezt kipróbálom. De, ha a hely beazonosítása a cél, akkor roamingban mindenképpen bukta lesz. A Kodit már korábban elkaszálták, tehát a törekvés egyértelmű.Viktor0610:
Ez lesz az első, de nem fűzök hozzá sok reményt, mert a jelenleg legfrisebb is elszáll induláskor. -
törölt tag
Van jelentősége az 50Ft -os tarifának? Van vezetékes hívó. Átküldöd a hívást egy Dellmont klón budapesti központján és 7Ft vezetékes percdíj + 4Ft VOIP percdíj + 7Ft kapcs díj szerint hívsz bármilyen EU -s mobilszámot. Az még az első percben, a kapcsolási díjjal együtt is kevesebb, mint a Telenor baráti 20 -as baromsága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Videó stream letöltése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest