Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szükségtelen.
Egyrészt ugyanazokat a számokat látják ott is, másrészt a MyTelenor app számai nem feltétlen azonnal frissülnek. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát jó kérdés, most mondanám azt hogy 600+ mb egye fene, csak ha kiderül hogy a mytelenor app esetleg nem a valós adatot mutatja akkor jól nézünk ki.
Bár itt most megmaradt az app szerint 600mb+, de lehet hogy a központi rendszer-ben meg ott van a különbség.
De max majd hívom az ügyfélszolgálatot..
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem hinném, hogy ezt ne számolná.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Az létezhet hogy a telefon firmware update letöltés nem fogyasztja a mobilnetet?Ma kaptam frissitést a telefonomra, kb 600+ mb.
Letöltés megkezdése előtt kb 9.3gb-om volt, jelenleg 9.07gb a felhasználható mobilnetem.
Remélem nem az van hogy elfelejti számolni, már a múltkor is voltak gyanús dolgok.
Telefon Redmi note 7, miui rendszer.
-
kokii
tag
Sziasztok!
RTL+ kódot hogyan lehetne újrakérni? Mintha küldött volna a szolgáltató, aktiválva nem lett, most szeretném, viszont az SMS már nincs meg.
-
tomp
félisten
MyTelenor appban megérkezett a Dark mód! Kellemes a színvilág.
-
-
Blue Bird
csendes tag
Sziasztok!
"Tájékoztatunk, hogy Hipernet Home+ tarifacsomagodban foglalt adatforgalmad ebben a számlázási ciklusban elfogyott, a tarifacsomaghoz tartozó extra szolgáltatásokon (pl. éjszakai forgalom) túli forgalmat 0/0kbit/s-re lassítjuk az érintett időszakban, a ciklus végéig."Ezt írja ki pedig biztos, hogy nem fogyott még el, múltkor megkérdeztük és azt mondták, hogy ez mással is történt és csak a vezetékes router-ünk mögötti kis reset gombot kell megnyomni egy tűvel. Ez múltkor sikerült, de most meg nem. Tudnátok segíteni?
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
1, számhordozást írtam. Olyankor is?
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Látom nem sikerül a lényeget megragadni.

Ezért utolsó hsz-nek a témával kapcsolatosan hadd jöjjön egy életszerű példa:
Telenor havi díjasom van. Kapok egy flottás ajánlatot (pl munkahelyen csoportos beléptetések adott dátummal), hogy március 20-tól csatlakozhatok.(vodától, telekomtól). A telenornál március 10-én van a számlazárás. Nem akarok 10 napra teljes hónapot fizetni, ezért úgy döntök, hogy kártyásra váltok, és 10 napig vagy elvagyok nulla forinton* (hívhatnak), vagy feltöltöm 1500 Ft-tal. Ugyanis hordozáskor a pénzem elvész. Erre jön az, hogy:
- 1) elfogadod, hogy a telenor tört hónapra is egész számlát állít ki (a többi egyik sem így csinálja), magyarán olyanért fizetz, amit nem is használsz
- 2) elfogadod, hogy 10 napra 3000-es töltést kér, amit számhordozáskor elveszítesz* mint korábban Viktor0610 írta: vodánál a havi díjasról-kártyásra váltás nulla Ft
-
Boborján
tag
válasz
nickrivers
üzenetére
A garanciához csak jótállási jegy kell meg a vásárlásról szóló számla (ezt talán csak a gyártónál).
A függetlenítéshez meg írhatsz neki meghatalmazást. Mást nagyon nem is tud intézni vele.Ha decemberben a telefont az előfizetésed mellé vetted, akkor készülékcsere díjat kell fizetned újabb készülék vásárlása esetén. Mivel a készülékre kapott kedvezményért vállalt hűséget nem töltöd ki.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Apropo: ha egy cegnek 52 alkalmazottja van, de csak feltoltoset szeretne neki, nem szamlasat, h pl el ne szalljanak, de flottat sem szeretne?
-
nickrivers
csendes tag
Sziasztok!
Decemberben vettem új telefont, most pedig úgy alakult, hogy tarifacsoagot is váltanom kell.
Az lenne a kérdésem, hogy ha az új tarifa mellé 0 Ft-ért ki szeretnék hozni egy telefont - mert elvileg ezt megtehetem - és ezt a telefont el szeretném adni, akkor ven-e valami udnivaló ezzel kapcsolatban amire érdemes figyelni? Nem csináltam még ilyet, ezért kérdezősködöm.
Például jól gondolom, hogy aki megveszi ezt a készüléket és a későbbiekben valami problémája lesz vele, akkor nem tud majd garanciát érvényesíteni?Előre is köszi!
Üdv:
NickRivers -
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére

-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Persze, kívánságodnak megfelelően.
De azt továbbra sem értem, miért nem elég a legkisebb címlet. Kíváncsi lennék mi lenne az eredmény, ha ezt valaki "megpiszkálná" az nmhh-nál. -
válasz
üzenetére
Megtaláltam:
"6.2. Áttérés
ÁTTÉRÉS IGÉNYBEVÉTELI DÍJAT UTÓLAG FIZETŐ (SZÁMLÁS) ELŐFIZETÉSRŐL IGÉNYBEVÉTELI DÍJAT ELŐRE FIZETŐ (KÁRTYÁS) ELŐFIZETÉSRE
Az áttérés feltételei
Az áttérés kizárólag személyesen, a Szolgáltató Értékesítési Pontjain végezhető el.
Az áttéréshez a Szolgáltató a szerződéskötéshez szükséges dokumentumokat és iratokat kéri az Előfizetőtől.
Az áttérésre csak akkor van lehetőség, ha
− az Előfizetőnek nincs számlatartozása, illetve
− kiegyenlítette kiállított számláit, valamint
− kiegyenlítette a Szolgáltató Értékesítési Pontján az áttérés bejelentésekor fennálló
forgalmi díjakról és készülékhátralékról kiállított számlát is, továbbá
− az Egyéni (lakossági) Előfizető hanghívásra alkalmas Kártyás előfizetéseinek száma az áttéréssel nem haladja meg a 10 db-ot, míg Üzleti Előfizető esetén az 50 db-ot.
A még fel nem dolgozott forgalmi és egyéb díjak utólag kerülnek kiszámlázásra.
Az első minimum 3.000 forint értékű feltöltés díja az áttéréskor fizetendő meg a Szolgáltató Értékesítési Pontján.
A szolgáltatás aktiválása a SIM-kártyához tartozó egyenleg feltöltésével történik meg. A szolgáltatást az Előfizető az egyenlegfeltöltést követően a meghatározott érvényességi ideig használhatja. Az érvényességi idő számítása minden egyes egyenlegfeltöltéskor újrakezdődik."
ÁSZF 1/A. melléklet
Továbbléphetünk?
-
törölt tag
válasz
bedibazsa
üzenetére
Az a helyzet, hogy megértem félig a telenor álláspontját.
Az új sim kártya 490 Ft webről rendelve.
Ha azt mondanák, hogy áttérés esetén 2 lehetőség közül választhatsz:
1.) 490 Ft kezdőcsomag ára egyenleg nélkül 6 hó érvényességgel (mint pl boltokban/weben rendelt sim esetén),
vagy
2.) 3000 Ft a kezdőcsomag ára, ami 3000 Ft egyenlegget tartalmaz
akkor az úgy megfelelne az ászfnek.
De a jelenleg alkalmazott "tötsd fel" című műsor nem felel meg. -
válasz
bedibazsa
üzenetére
Gyorsan átfutva az ÁSzF-et, én magát a számlásról kártyádra váltást sem találtam meg hirtelen.

Annyit találtam (ami már nem is értelmezhető), ha új generációs kártyásról váltottunk kártyásra, ott az ÁSzF szerint is fel kellett tölteni 3000 forinttal. Ugyanezt a folyamatot számlás-kártyás vonatkozásban nem találtam.
-
-
cocka
veterán
válasz
Bferibörs
üzenetére
Nekem se, csak az utóbbi időben. Amikor új sim kártyát igényeltem bőven 2 év után és az ügyintéző leáll okoskodni meg, hogy elég nanohoz vagdosni. Meg hogy de neki fel kell vezetnie a rendszerbe valamilyen hibát, mert 2 év után sem lehet csak úgy cseréltetni ingyen. Erre mondom, hogy NEM. Mondom olyan új kártyát kérek, amiben nano foglalat is van (mivel nekem még olyan volt, amin csak micro bevágás volt, tehát több mint 2 éves), erre a régit levágja nanora. Hát mondom nagyon köszönöm a semmit, ettől függetlenül még új kártyát kérek, mert a mini sim részt fogom használni. Mit nem lehet ezen felfogni? Meg miért kell leállni okoskodni stb..
Pár felesleges értelmetlen kört megspórolhattunk volna, ha oda is figyel arra amit mondok, nemcsak azt hallja meg, hogy nano és már vágja is. Még jó, hogy az adatokat meg tudtam menteni róla a vagdosás ellenére.
-
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
Nem erről volt szó....
Hanem arról, hogy ha valaki havi díjasról kártyásra vált át, akkor ott helyben fel is töltetik vele 3000-rel. Na ezt ászf szerint nem tehetik meg.
Ezt eljátszák a telenor boltokban attól függetlenül, hogy volt/nem volt névátírás "tarifa leváltáskor" (havi díjasról-kártyásra). -
zseko
veterán
válasz
üzenetére
Ne haragudj, most megzavarodtam: milyen hölgy?
Előttünk két út volt:
1. kifizetjük az átírás díját, és átírják a havidíjas kártyát az exem nevére,
2. Átmegyek vele ingyen kártyásra, és ingyen átírják az exem nevére.
Persze a 3000 feltöltést meg kellett csinálni, de ez egyébként is megtörtént volna. -
mad823
őstag
Sziasztok! RCS-ről még semmi hír? Illetve VoLTE globális bekapcsolás várható valamikor? Kösz!
-
zseko
veterán
válasz
üzenetére
"Ha nálad van a kártya és tudod a PIN-kódját, díjmentesen átírható a nevedre."
Pedig ez annak hangzik.Nem releváns, mert már legalább tíz éve volt, az én nevemen voltak a kártyák, át akartuk tenni az exem nevére a sajátját (számlásak voltunk), ~4e lett volna. A pultos kiscsaj azonban megsúgta, ha először áttesszük kártyásra, majd utána indítjuk az átírást, már ingyenes lesz. Nem számított, hogy a kettő között öt másodperc telt el, az számított, hogy kártyásra váltás előtt, vagy után íratjuk át. Megspórolt nekünk 4e forintot
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm!
-
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
O2 kuka, Telekom kuka, Vodafone kuka.
Sms-t lehet küldeni, hívást indítani nem.
Valami nagy gebasz lehet mert a vodánál a komplett roaming leállt. -
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi!
____
Van valami hiba a német roamingnál? Egyik helyi hálózatról sem lehet hívást indítani! A hívott szám nem kapcsolható! De hívást fogadni lehet! -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia,
Ebbe tudnál nekem segíteni? Köszi
-
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Eddig én is eljutottam de ugye nem a Telenornál vettem hanem a MM-tól. Az egy dolog, hogy Telenoros készlet volt. De ugye ki tudja mit ír erről a törvény.
Akkor vihetem be a számlával+gari papírral és ingyen megvan? -
Ejj-ejj.
-
tomp
félisten
Media Marktban vásárolt kártyás telefon függetlenítése hogyan zajlik és mi a díja?
Az Alcatel 1-et függetleníteném ki ha megéri. -
Gebriel
veterán
Halihó,
Van egy Telenoros előfizetésem, ezt szeretném céges feltöltőkártyába rakni.
Kérdésem az lenne, hogy elég egy meghatalmazást írnom a cégnek tulajdonjog átruházása miatt vagy jelen kell nekem is lennem az átírásnál? Ha elég a meghatalmazás erre van formanyomtatvány?Köszönöm előre is!
-
nyisziati
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
Köszi.
-
cocka
veterán
Havernak Praktikumja van, arra leszek kíváncsi, hogy azzal mi lesz, mert ő is kapott smst, de a szöveg nem az, hogy "az általad használt Telenor Kártyás tarifa", hanem az, hogy "az általad használt kártyás tarifa".
A díjszabásban viszont csak a Telenor Kártyásról Hello Kártyásra átállásról van információ.
-
törölt tag
Hadd kapcsolódjak be a
tarifaemeléstarifa egyszerűsítés témakörbe.
A fórumtárs által linkelt oldalon ez áll:
"Miért vezeti ki a Telenor Kártyás csomagot a Telenor?A piaci igényekre reagálva egyszerűsítjük és átláthatóbbá tesszük tarifa- és szolgáltatásportfóliónkat."
Akkor a darvinya mychat csomagját is kivezetik? Vagy az maradhat a maga 40Ft-os percdíjával, azt nem kell "átláthatóbbá tenni"

-
peugeotmate
addikt
válasz
simpley
üzenetére
Én kaptam egy SMS-t plusz MyTelenorban írtak, hogy "az általad használt Telenoros Kártyás tarifát 2020.04.08-tól kezdődően kivezetjük."
De most újra megnéztem és lehet úgy kell érteni, hogy a Hello Kártyás tarifát tolják alám, amivel továbbra is igénybe vehető a 2in1 szolgáltatás? Tehát lehet a 'Telenoros Kártyás' az egy termék tulajdonneve lenne... [link] -
nyisziati
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
Magyar csatorna nincs is a Spíler extrában? Vagy magyar nyelvű kommentár?
-
válasz
peugeotmate
üzenetére
Igen, a korábban írt módon.
-
simpley
őstag
a 2in1 csomagokat ki fogják vezetni?
-
simpley
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Én úgy tudom, ingyenes az átírás..
-
peugeotmate
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm!
Személyesen is díjmentes akkor? -
szaboi6512
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sorry, félre értettem.
-
válasz
peugeotmate
üzenetére
A MyTelenorban nem, de az ADATEGYEZTETÉS
FELTÖLTŐKÁRTYÁSOKNAK oldalon igen. Ha már benne vagy az adategyeztetés fél évében.
Ha nem, akkor csak személyesen megy. -
peugeotmate
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Online is át tudom írni a MyTelenorban úgy, hogy nem kell személyesen vagy telefonon egyeztetnem?
-
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ha nálad van a kártya és tudod a PIN-kódját, díjmentesen átírható a nevedre.
Feltöltőkártyásoknál nemigen láttam ügyfélmegtartó kesvezményeket.
-
peugeotmate
addikt
Sziasztok!
A Telenornál a feltöltőkártyás SIM kártya esetében is 4790 forint a névátírás (tulajdonosváltás)? Mert pl. a Vodafone-nál a feltöltőkárytásoknak csak 2600 forint feltöltőkártyásnak az átírás.
Egyébként elhagynám a Telenort, minekután a 2in1 L csomagot kivonják áprilistól...(Btw ez okés, hogy 1 hónappal előtte szólnak csak??) Ezen túl magánszemélyként értelmezhető díjcsomagot nem találok. Vagy szerintetek telefonos ügyfélszolgáalton lehet próbálkozni kedvezőbbb díjcsomag reményében?
-
snooze
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
csak ehhez elég nagy eröforrás,meg net kell..cc ultrán megy csak,ha nagyba akarod nézni..telenorosoknak adatkeretet fogyasztja mobilnetröl?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest