-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
válasz
brumicica #83310 üzenetére
Lemondtam már az otthoni netet egy nap után, de a régi mobilnet ami még 3 napig aktív is hasonló eredményeket produkál. Tegnap pl. meg kellett néznem, hogy a 2 sim kártyás routerben melyik az aktív, mert ~6Mbit sebességet mértem. Elképedve láttam, hogy nem a Digis, hanem a Telenor-os net hozta ezt a sebességet...
Siofok000: mindhárom szolgáltató antennája maximum 200 méter légvonalban, nulla takarással, 5 évig a telenorral se akadt gondom, elvárható volt a maximum térerő és sebesség. Egyébként még arra tippelek, hogy meghalt a közeli antenna, az megmegyarázná a magasabb pinget, gyengébb sebességet és térerőt.
-
viktorhu
veterán
válasz
brumicica #83310 üzenetére
A Csepel-szigeten teljesen használhatatlan a hálózat. Magát Csepelt nem teszteltem, mert kiesik az útvonalamból, de Szigetszentmiklós, Szigethalom, és le egészen Ráckevéig teljesen szigetszerűen van lefedve - szupermarketekben, orvosi rendelőkben stb. alig van térerő - telefonálni még csak-csak lehet, bár az is megszakad út közben a települések között, de mobilinternet szinte mintha nem is létezne. Teljesen lapos térség, egyben az egyik legsűrűbben is lakott az országban az elővárosi elhelyezkedés miatt.
De pl. Győrt sem sikerült rendesen lefedni (vasúton "túli" terület, ipari negyed). Engem is a Digi sim szokott kimenteni.
-
válasz
brumicica #75842 üzenetére
"minden évben bízom benne, hogy igen, idén talán nem vernek át"
El nem hiszem, hogy többször lett volna ehhez hasonló gondod.Ennyire tutira nem alakulhatnak rosszul a telenoros megrendeléseid, ügyeid, vagy extra balszerencsés vagy.
Azt sem értem, milyen magyar mentalitásról írsz. Semmivel sem "magyarabb" mentalitású a Telenor, mint a többi cég.
Ilyen ügyek mindenhol lehetnek, ennek semmi köze a mentalitáshoz. -
-
-
-
törölt tag
válasz
brumicica #57510 üzenetére
100 perc voip-pal 500 Ft....
És 90%-ban vibert+watsappot használok.
A legnagyobb baj ezekkel a csomagokkal az, hogy mindenki úgy kalkulál, mintha hónapról-hónapra a teljes keretet felhasználná.
Mivel a valöság egészen más, ezért sokszor más a díj.
Pl ha a kifizetett adatból csak 2GB-ot használsz fel, és a 100 percből csak 50-et, akkor melyik a jobb? Ez vagy a T maratonja?Mindenki abban reménykedett, hogy a telenor is bevezeti a kártya érvényességű adatjegyet, erre tessék: árat emelt....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest