Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
simpley
őstag
válasz
üzenetére
Nem, az enyém is a nevemre lett íratva anno. (nem voltam 18 még..) Lehetett, sőt azt hiszem talán az Astórián de nem biztos volt ott apa a fiával és simán átírták a nevére. Tehát darvinya át lehetett volna íratni, szimplán félretájékoztatott volt az ügyfélszolis vagy nem ismerte az ÁSZF-et (ami szerintem ultragáz.) Nyilván az ÁSZF változik, de elővéve a 2017 ill 2018-as ÁSZF-et 14 év van írva.
darvinyának ment volna sry.
-
-
nyisziati
veterán
Jól érted, nincs teljes értékű netes megoldás, a Wallet is csak annyit tud, hogy GPS alapján beméri a pozíciódat, felkínálja a közeli zónákat, amikből te kiválasztod, hogy pontosan melyikben vagy, beírod a rendszámodat, majd leokézás után elküldi az SMS-t.
Leállításnál ugyanígy SMS-t küld. -
Orgi
addikt
Sziasztok, kezdő pesti parkolóként érdeklődnék, hogy tetszene ez a Wallet, de lenne pár kérdésem. 100 Ft kényelmi díj és 2 SMS ára a plusz, mintha óránál indítanám? Nem értettem, hogy aktív nettel elindítok egy alkalmazást, akkor miért lesz SMS küldés belőle, elrontok vmit, nincs teljesen netes megoldás? Esetleg jobb a nemzeti parkolási akármi alkalmazása e célra? Ha megadom a bankkártya adataim, akkor nem a telószámlámhoz adódik a parkolás ára, hanem levonja kártyáról? Köszi mindenkinek!
-
viktorhu
veterán
válasz
bajusz15
üzenetére
Milyen csalásra gondolsz? Nem is beszéltél vele.
Egyszerű a szabály: utaltál neki pénzt? Vettél tőle valamit, és nem szállított? Átvertek.
Nem utaltál? Nem küldtél neki feltöltőkártya kódot nyeremény reményében? Nem adtad meg neki a bankkártyád számát? Akkor nem történt semmi.
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem ide való, és számhordozás esélye is fennáll, viszont a szám 20as volt, ezért kérdezem itt. 0620 9899891 számról kerestek már titeket? Nem figyeltem oda, felvettem olyan 3. csörgésre, beleszóltam, semmi válasz, 10mp utan letették. Utána lett gyanús a szám, ahogy mégegyszer ránéztem. A kérdésem az, hogy mennyire valószínü, hogy csalás áldozata lettem? Visszahívni nem hívtam egyértelműen, viszont nem tudom, hogy egyáltalán a telefon felvétele erre a pár másodpercre mire volt nekik elég? Köszi a válaszokat, és elnézést az offért ilyen témával! -
Somatom
veterán
Szerintetek egy internet kávézóban holnap meg tudnám nézni MyTV -n az F1 futamot? Mi kell ehhez? Chrome? Firefox?
-
leo81
aktív tag
Semmit. Én hasonló problémákkal találkoztam nem egy helyen, megreklamáltam, erre a válasz a térkép tájékoztató jellegű.
Ez a térkép finoman mondva túl optimista, kicsit keményebben: a nagy része hazugság!
Kérdés, hogy milyen jelszintet tekint a tisztelt szolgáltató beltérinek vagy kültérinek. -
Kronk
őstag
-
Landsmann
addikt
válasz
INGJOKE
üzenetére
Ezaz, nekem is így van Redmi 6-on. Gyakorlatilag szó nélkül bekapcsolták mindkét kártyára a szolgáltatást. Ugyanígy egy haramadik előfizetésre is, ami az én nevemen van, de nem én használom. Az egy Redmi 8-asban van. Volt már oloyan, hogy a felső sor tele volt ikonokkal, sőt ki sem fért.

-
Landsmann
addikt
válasz
INGJOKE
üzenetére
Redmi 8 sem teszi ki a VoLTE ikont. Pontosabban amikor a redőny le van húzva, akkor a felső sor lejjebb kerül, akkor ott van. De a legutóbbi frissítés óta már ott sincs kint, de a hívások VoLTE üzemmódban mennek, mert hívás közben ott a HD felirat. De a híváslistában sincs nyoma a VoLTE hívásoknak, nem jelzi semmi. Redmi 6-on mindkét kártyához kiteszi az ikont és ahíváslistában is ott szerepel a VoLTE hívás bejegyzés.
-
Dual simes készüléknél, ha csak az egyik szám mellé teszi ki a volte jelet, akkor csak egyik számon él?
-
Landsmann
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Hiába tiltod, egy számról egyszer hívnak. Én fel szoktam venni, had legyen egy kis költségük. Amikor van időm felvenni, mert csak pár kicsöngést hagynak, utána bontják a vonalat.
-
nyisziati
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Van egy dinamikája ezeknek a hívásoknak. Pár hét alatt eleinte fokozódó gyakorisággal kapod a hívásokat, aztán ahogy letiltod, meg a telefontársaság is tiltja, úgy egyre ritkul.
Ez azért lehet, mert ha jól tudom, random számokat hívogatnak, és ahol kicsörög, valószínűleg azt továbbadják egymás közt ezek a bűnözői csoportok.
Ezért telhet időbe, mire a telefontársaság csalóként jelöli meg a gyanúsan egy számról érkező tömeges hívásokat és letiltja a hálózatba irányuló híváskezdeményezést. -
nyisziati
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Tudnak és akarnak, sőt, tesznek is. Csak sajnos annyira kifizetődő ez a csalás (úgy tűnik), hogy állandóan újratermeli magát.
15 éve ugyanez volt a spam-ekkel. Csak azt könnyebb volt megfogni.
Egy random külföldi számról nehezebb eldönteni, hogy az csalás-e, vagy te rendeltél meg egy új szolgáltatást (például). -
aprokaroka87
nagyúr
Ha engem elég egzotikus helyekről probálnak lehúzni, értsd hivogatnak pl Ruanda, Románia, Bahrein...
Gondolom arra játszanak hogy majd visszahivom őket.
Ez ellen a szolgáltató nem nagyon tud mit tenni?
Ezek az utóbbi pár hétben vannak.
-
Landsmann
addikt
válasz
INGJOKE
üzenetére
Egyébként napi vagy heti adatjegy. Többféle adatmennyiségű van. Én is ezt szoktam használni. Megrendelem a napi jegyet, a 100 megás elég, az azt hiszem 200 Ft. A megrendeléstől számított következő nap éjfélig használható fel az adatkeret. Letöltött offline térképpel, forgalmi adatok mutatásával durván 1 mb adatforgalmat használ 10 km-enként.
-
simpley
őstag
fogják aktiválni szerintem. csak időnként indítsd újra a telót!
-
Hétvégére mindenképpen kellene mobilnet. Ha valamiért nem aktíválják az új kártyám, (mert tegnap 17 óra óta még nem sikerült) akkor mi a legolcsóbb megoldás kártyás csomaghoz mondjuk 1-2 napra? Sok adat nem kell csak a navigációhoz meg ilyenek.
-
viktorhu
veterán
-
tomp
félisten
válasz
adam1400
üzenetére
Hivatalos: kiszervezte bázisállomásait a Telenor
Egyelőre ugyanakkor a CETIN vélhetően csak a Telenor Magyarország számára kínál majd szolgáltatásokat, később azonban ez változhat, kiegészülve új, jelentős piaci befolyással rendelkező partnerekkel. -
adam1400
tag
kiderült h tnap óta kinek ad a telenor belföldi roamingot?
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Biztos azért büntetnek, mert a dpi-s számot vissza tettem kártyásra és megint flotta előfizetést hoztam ki.
-
-
Ma vettem egy új simet azt mondta a csaj, hogy él egyből a szám. Hazaértem tettem vettem félóra múlva beraktam a telefonba és semmi. Tettem már 1-es,2-es helyre sehol semmi. Felhívtam 1220-at ott 10 percig mondta folyamatosan kis tűrelmet. Letettem. Újrahívtam akkor sikerült ügyintézővel beszélni azt mondja nem látja a számot ő sem, de 72 órájuk van aktiválni. Hogy van akkor most ez?
-
TeeJay
félisten
válasz
üzenetére
nekem a netcsomag 1ezerbe kerül az 500megabájt de tuti nem mérik a forgalmat mert orrba szájba töltögettem buliban videókat fel meg egész nap a városban mobilneten hívás meg youtube meg minden és az adatforgalmam hó végén még mindgi ilyen 480megabájt ami hátravan. navigáció, facebook, messenger, viber, youtube, chrome böngészés még sosem tudtam letekerni az 500megabájtot így fene fog nagyobb csomagot kérni ha ott sem mérnek
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Értem. Elfogadom a válaszod.
De a "joker" értékesítése óta eltelt vagy 10 év. Lehet, hogy azóta más a helyzet lefedettség tekintetében.
Visszatérve a te esetedre: telenor flottában 2000-2500 Ft-ért 10-20GB-okat adnak. Tehát neked is megérné otthagyni a telenor pre-paidet, akár egy "házon belüli" flottás tarifáért.Somatom: az az 1-2, a fenti példa alapján inkább 5-6. De oké, mindenkinek más az ingerküszöbe. Meg vannak az elvek is
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Időrendi sorrendben te írtad hamarabb, hogy "A maradék pénz itt sem vész el"
Erre reagáltam.A másik dolog: az, hogy te mindig utolsó kbitre elfogyasztod a 3GB-ot, az nem azt jelenti, hogy az összes felhasználó így tesz. Van akinek marad a 30. napon adat.
Én általánosságban írtam, hogy olcsóbb a voda.
De még azt is kiszámoltam neked, hogy a te felhasználási szokásod szerint is drágább a telenor.
Erre azt írod, hogy 22 éve fasorban sem volt a voda.
De könyörgöm: mi köze a mai élethez, mi volt 22 éve? Van számhordozás...
Most már értem miért vannak telenor pre-paid ügyfelek: szentimentális okok miatt jobb a drágább....lehet mondani, hogy 22 éve nem váltottam szolgáltatót, még ha drágább is.Simpley: van. [kép]
-
törölt tag
válasz
üzenetére
A telenornál 3GB 2500 Ft, és a maradék 500-ért 20 percet tudsz beszélni. A vodánál 3GB 2064 Ft (és hó végen nem vész el), 20 perc pedig 380 Ft, összesen: 2444 Ft.
Erre írtam, hogy nem értem miért jó pre-paides telenorosnak lenni....
Pedig írtam, hogy kimatekoltam minden variánst.... -
MadMancs
veterán
Sziasztok.Május 14 rendeltem az 1+1Gb ot. Most melyik valós érvényesség? Amit sms ben küldtek vagy amit app ír?

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ne haragudj, de fogalmam nincs miről beszélsz.
Én pre-paid tarifát írtam.
A telenornál a 3GB adat 2500 Ft, ugyanez vodánál 2064 Ft.
Ha a 2in1 3GB +100 perc csomagra gondoltál, az nem 3000, hanem 3800. Ugyanez a vodánál 2064+1900 Ft. De még így is 2 dolog miatt jobb a voda: 1. Ha nem beszélsz pont száz percet, hanem kevesebbet-vagy többet-jobban jársz. 2. Az adat hó végén összeadódik, amennyiben a 30. napon újrarendeled, nemlopjákveszik el.
Szóval továbbra sem értem miért jó telenor pre-paid ügyfélnek lenni... -
törölt tag
válasz
üzenetére
Van egy telenor kártyám a fiókban. Minden évben töltök rá 3.000-et, és ha úgy adódik veszek rajta autópálya matricát. Sajnálom a hívószámot, mert szép kombináció. Gondoltam egyszer eljön a pillanat ami miatt előveszem a kártyát, más szóval a telenor értékelhető szolgáltatást kínál feltöltőkártyásoknak ....15 éve várom....
Egy papíron osztottam/szoroztam, számoltam: egyetlen egy pre-paid variáns maradt, amiben a telenor kártyás jobb mint a tkom/voda kártyás tarifái- ez a sok f@szbukozás. Mind netben, mind percdíjban veri a másik kettő a telenort.
Csak azt nem értem, miért jó aktív telenor pre-paid ügyfélnek lenni?
Mint írtam, én passzív ügyfél vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest