Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
A hipernet home csomagok sim-only konstrukcióban elérhetők hűség nélkül? Esetleg hűséggel, de csak sim, eszköz nélkül?
-
Scrym
tag
válasz
4Grider #45424 üzenetére
Hello!
Értem. Elvileg még a délután megjön a routerem is, úgyhogy este összerakom a rendszert, akkor majd meglesem, hogy most akkor kapok publikusat vagy sem. Arról továbbra sem találtam leírást hogy mit aktiváltunk a mytelenoron a "fixip2" menüvel úgyhogy majd meglátom, elképzelhető lehet hogy kapok fix IP-t a Telenortól??? Hihetetlennek vélem.
És ha elárulod Ti milyen módon, illetve milyen előfizetéssel tudjátok távolról elérni a kamerarendszert?
Olvastam egy olyan megoldást, hogy olyan feltöltős SIM-et kell venni amivel telózni is lehet és mellé egy net csomagot, mert az "net" apn-ként csatlakozik fel és ugye az publikus, és kb. 2-3Ft/MB, a praktikummal asszem 7Ft, azért úgy már barátságosabb. Ha minden kötél szakad egy ilyet kell bevetnem, mert már túl sokat költöttem erre az egészre ahhoz, hogy ne tudjam összehozni.
Egyébként a feltöltős praktikum is "net" apn-t használ.Köszi, hogy ilyen sokat segítesz!!!
-
Beca1990
senior tag
aki van itt ügyintéző Nyíregyházáról az írjon már rám.
dolgozói flotta miatt... -
joelke HU
őstag
Feltöltőkártyásként szeretnék Deezert használni Telenoréknál. Ha jól értem, akkor ez úgy működik, hogy rendelnem kell egy alapnetet. Mondjuk a Plusz 100-at, 465 Ft-ért, mellé a Mymusic Deezert 2290-ért. Így korlátlan zenehallgatást kapok havi 2755 Ft-ért. Ugye? Amúgy hogyan aktiválódik? Kapok egy kódot a Telenortól, amit meg kell adnom a Deezerben?
-
4Grider
nagyúr
A NAT-olt hálózatoknak is van egy publikus ip címük, ahol az internet-felől látszódnak. Az általad írt oldal is csak a legutolsó publikus ip címet mutatja. Hogy ez csak a tied, vagy osztozol rajta másik 50-100-200 előfizetővel, azt ott látod, hogy a modemed/routered milyen ip címet kapott. Ha ugyanezt, csak akkor valóban publikus az ip címed.
-
Scrym
tag
Azt se értem hogy ha NAT-olt az online APN, akkor hogy-hogy van publikus címem. Legalábbis e szerint van: http://www.ipcim.info/
-
törölt tag
Ez a reklám olyan, mintha a kitalálója valamilyen szer hatása alatt lett volna, vagy a Jancsó Miklós filmek lennének a példaképei.
-
Scrym
tag
https://www.telenor.hu/uzleti-megoldas/mobil-adat/vpn
Ez nem az amire nekem szükségem lehet? Ráadásul a mytelenoron belül valami fixip2-t is aktiválni lehet díjmentesen.
-
krystman
őstag
Huawei P10 lehet előrendelni!
[link]
-
4Grider
nagyúr
Mi is figyelünk meg kamerarendszert hipergagyinet-en, de természetesen nem online apn-es adatmegosztó kártyát használunk. NAT-olt hálóba akkor látsz be kívülről, ha az ilyen hálózatban lévő eszközöddel kezdeményezed az átvitelt. Pl. vpn-t építesz fel onnan, vagy onnan felhőbe mentesz, stb...
-
-
Mappa
addikt
köszönöm
-
Mappa
addikt
Üdv.
Egy 2 év hűséges szerződés, telefon+előfizetés most szeptemberben járna le. Mennyi a kötbér ha fel akarom mondani? Maradna a szolgáltatón belül csak flottában. -
Scrym
tag
-
Scrym
tag
Sikerült!!!
Valóban csak azt kellett átírnom a modem profilbeállításaiban.
Most már csak azt kell összehozzam hogy működjön a Tenda routerrel.
Igazából vidéki házba szeretném egy db IP kamerának, nagyon remélem hogy tudok állítani DDNS-t vagy valahogy megtudom oldani a távoli elérést, gondolom fix IP nincs mobilnetre, annyira nem vágom a mobilnetes történeteket.
Köszönöm a segítségeteket, a ti hozzászólásaitok kellettek hozzá, hogy kipattanjon hogy lehet módosítani kell a profilbeállításokat.Egyébként igen, 640Ft a havidíj, rosszul emlékeztem!
-
seefried
tag
Sziasztok!
A mytv-hez tartozó felhasználónevet és jelszót honnan tudhatom meg?
Köszi -
H.Istvan25
senior tag
válasz
Viktor0610 #45401 üzenetére
Köszi. Néztem a netes mytelenort ott írják is. A mobilosban sajna nem
-
Scrym
tag
Lehet hogy az APN-t kéne csak átírnom ONLINE-ra mint a telóknál és jó lesz?! Este tudom csak kipróbálni.
-
Scrym
tag
Egyéni Üzleti csomagban vagyunk, most pontosan nem tudom megmondani, valami Start, de 4GB a keret az tuti! De ha nem működik ezzel a csomaggal akkor miért adták és miért vonják a havi 690-t? Lehet különbség van a feltöltős és az adatmegosztó modembeállításaiban, mert ugye feltöltőssel vettem a modemet és azzal működik. Apn: net hívószám: *99#, így van alapból.
-
Scrym
tag
Üdv!
Következő a helyzetem. Egy előfizu mellé kértem egy adatmegosztó sim-et. Vettem egy feltöltőkártyás sim-et 4G-s mobil stickel, hogy tudjam használni is. Nem volt olcsó (16e), de mondom nem érdekes egyszer kell megvenni. Viszont beleraktam az adatmegosztót és nem csatlakozik vele fel. 😡
Mi lehet a probléma, a feltöltős sim-el teljesen jól megy! Ötlet valakinek??? -
válasz
H.Istvan25 #45370 üzenetére
A vásárlás időpontjától függ. Amennyire emlékszem, három-négy cikluszárási dátum van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest