Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmaas
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Papirok nelkul semmit se ujat se hasznaltan , szolgaltatoi cuccot se szabad venni hacsak nem teljes mertekben kifizetet keszulek es van szamla rola maskep hazudhat barki amit akar ..
Reszletre vasarolt keszuleket meg rokontol se szabad megvenni lattam mar olyan szitut hogy osszevesztek mas dolgokert aztan isten oriz mit lemuveltek egymassal telefontiltas meg mindenfele "huncutsag" habar egy tisztesegesen kifizetet keszulek volt .
Szoval hinni mesekbe nem szabad csak arra a keszulekre adj ki penzt ami folott nem mas rendelkezik jogokkal es persze errol papirok is vannak

-
Bass
addikt
Sziasztok
Mióta készüléket váltottam észrevettem többször hogy megszakad a mobilnetem (4G) pl játszok egy játékal amihez kell online kapcsolat és többször kiírja hogy elvesztette a kapcsolatot. a network signal info-val logoltam és volt hogy 15-20 perc telt el a két megszakadás közt de volt hogy 40-50 perc sőt órákig stabil. Mi okozhatja ezt? Hálózat ,készülék,készülék szoft? Honor 6 a telefonom. Nem szeretném a készüléket feleslegesen szervizbe küldeni,hogy lehetne ezt kideríten,illetve van valakinek Pécs környékén hasonló tapasztalata? -
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ez magánügy, ha akarja megmutathatja neked a dokumentumot, de míg hűség van a telefonra csak félig-meddig a vevőé a telefon.
Ez olyan dolog, mintha egy bank bárkinek kiadná, hogy jelenleg mennyi pénz van a számládon.
Ha akarod elmondod, ha akarod nem. Sajnos ez van jogilag, nem túl használtpiac barát, de ez van jelenleg.
Meg a szolgáltatónak sem érdeke, hogy te megvedd a használt telefont, neki abból van pénze, ha tőle veszed.
Az más kérdés, hogy te hűséggel nem fogsz venni. -
válasz
eladogeppc
üzenetére
Az adatokat megfelelő beazonosítás után adják ki, ha nem te vagy a tulajdonos, akkor nem kaphatod meg azokat.
-
eladogeppc
veterán
Hát sajnos egyik papír sincs meg, viszont nagyon szeretném megvenni a kütyüt.
A Telenor csak annyit mondott, hogy nincs tiltás alatt.
Nem értem, hogy miért akkora titok, ha valaki megkérdezi, hogy kártyás-e vagy nem ????
Ettől senkinek nem sérül a személyiségi joga.
A telefon az eladó haverjától származik - messziről jött ember akármit is mondhat - aki elszórta a papírokat.

-
asdf_
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
A telefon tulajdonosa bemutatja neked a telefonhoz tartozo elofizetoi szerzodest (ami vagy egy prepaid vagy egy postpaid szerzodes lesz innen mar tudod is) vagy amennyiben van ilyenre lehetoseg o maga bemegy -es mivel tulajdonos, szamara az ilyen adat kiadhato- adnak rola egy pocsetes papirt.
Vagy Viktor jon, es megmondja a tutit, hogy mit lehet ilyenkor intezni
-
apaszka
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
A szolgáltató megmondja. De a számla is elárulja! Ha nincs akkor ne vedd meg! Akkor tuti,hogy részletre vette ,talán 0 forint kezdővel,és akkor tiltás lesz a vége!
Ha ódzkodik a papírok bemutatásával,az már gyanús! Szolgáltatóst használtan amúgy is rizikós! Mondhat mindenféle letiltás garanciát! Volt jó menő maszek is tönkre ment,és még is tiltva lett a telefon. ----->
Amúgy Üdv!
Rég láttalak! Mit vennél? -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Valaki segítsen nekem legyen kedves !
Szeretnék venni egy telefont, és csupán annyit szeretnék megtudnim hogy a telefon kártyás-e vagy számlás csomagban lett-e vásárolva.Kérem aki tud segítsen nekem !

-
madstunt
addikt
a vállalati hipernet heavy jobb :Đ hidd el :Đ
amúgy valamikor tavaly ilyenkor szünt meg az a 30 gigás opcióviktor: szerintem azért nem keresték pl, mert az oldalon fel se volt az ászfen kívűl máshol tüntetve, csak ha beléptél az online ügyintézési felületre és a megrendelhető szolgáltatásoknál mutatta. Amikor először rákérdeztem infót üzletben, a karjukat tárogatták, hogy azt se tudják miről beszélek, aztán mutattam

-
madstunt
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
telekomnál meg vodánál is van play store-os fizetési lehetőség
-
westcoastog
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kitudja mi folyik a háttérben..

-
válasz
westcoastog
üzenetére
Biztos, kapták az ívet a Telenortól, hogy túl olcsók...

-
club1
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Gondolom nem a 40 Ft-os percdíjra írtad, hogy ez így jó.

-
westcoastog
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értem.
Most hasonlítgatom össze a mozaik xs csomagot a mytariff-al, nagyon piszkálja a csőrömet 15-ért a lumia 535.

-
válasz
westcoastog
üzenetére
A havidíj megbontás nélkül lebeszélhető bármerre, a percdíj afelett bármilyen belföldi irányba 40 forint percenként.

-
westcoastog
veterán
Ezzel a mytariff csomaggal, más hálózatba telefonálva mennyi a percdíj?
Nem igazán találok ilyen táblázatot, de lehet csak nem keresem eléggé.. -
törölt tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Nincs ilyen. De gondolom, a T -sel is van vmi bibi, különben nem keresnél mást.
-
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Volt nemrég 8990Ft-ért a 30GB+4G. Érdekes módon rövid életet élt.
Nem érte meg a kedves telenornak 9ezerért 30gigát adni sebesség limit mentesen?
-
törölt tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
1GB adat +Deezer. Bocs, de nem vágom, hogy milyen szerinted egy "értelmes csomag". 100GB ingyen?
-
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Mobil Online Flexi 5600 forintért.
-
club1
veterán
válasz
apaszka
üzenetére
Ez 3G, nincs köze az LTE-hez...
3G bands... -
gyurkikrisz
őstag
A 2GB adat+ Dezzer zene csomagon kívül van valami értelmes internetet adó csomag reális áron?
-
-
törölt tag
válasz
madstunt
üzenetére
Sztem ők sem tudják. Ha ad erről infót a torony, akkor van olyan Androidos app, ami megmutatja a frekvenciát. Vagy, Mediatek SOC -os teló esetén, az engineer menüben ki lehet kapcsolni a bandeket, hogy csak egy maradjon. Így ki lehet szűrni, hogy melyik freki van az adott helyen.
-
DarkByte
addikt
Nem tudja véletlenül valaki hogy most Kiskunfélegyháza környékén aktív-e már a 800-as LTE. Ha van is, eléggé takarék lángon lehet.
-
zseko
veterán
Van munkatársam aki történetesen utcabeli haver is, ő műszaki bolti eladó volt mielőtt átjött ide a céghez dolgozni. Mesélt pár dolgot, hogy miket kellett eltűrni vásárlóktól és mosolyogni akkor is mikor már legszivesebben a betonba verte volna a 'kedves' vásárló fejét, azt mondta egy percig sem bánja hogy otthagyta, a mostani nyugodtabb munka, pedig van neki ott is bőven. És többet is keres.
-
Én is a fizikai oldalon vagyok, bár ritkán kell efféle dolgot csinálni hála ég. Ismerek olyat akinek olyan a munkája, hogy emberekkel kell foglalkoznia. Van az amikor egy ember után hátramegy és köp egyet vagy elsírja magát, miközben előtte mosolygott. Igen igen ki tudja az embert készíteni más emberek baja. Nem szólhat vissza sem. Rengeteg hülyeséget kell lenyelni rezzenéstelen arccal. A fizetésről nem tudok nyilatkozni, nem ismerem ki mit kap.
-
xmaas
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Valahogy nem birom sajnalni oket amikor eleg jo fizetesert csinaljak .,had hozzak fel egy peldat mondjuk peldaul egy gyari munkas 80-90 ezer forintert amit kezbe kap napi 8-12 kinlodasert azokat jo hogy nem sajnalja senki hogy ugy dolgoznak mint egy robot amig leszakad a testuk olyan korulmenyek kozott hogy percre pontosan minden pillanatuk elenorizve/normazva van .
Gyari munkahoz kepest kenyelmes urino munka az ilyen ugyfelszolgalatos lufnya , es gyar mint gyar mert az se a legalja nehezebb munka is van vilagon de valahogy azokat nem emlegeti meg sajnalja senki csak az ilyen dekorativ nonemu akarmiket . -
törölt tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ez mentalitás kérdése, de én is emelem kalapom az ilyen emberek előtt. Régebben elgondolkodtam azon, hogy átülök teherautóról, buszra. Csak kellemesebb, amikor az áru fel és lerakodja magát. De sajnos, mindenképpen én felelek az áru épségéért. Teherautónál, felrakodáskor rávezethetem a fuvarokmányra, hogy sztem az áru rosszul csomagolt, büdös, vagy selejtes. De busznál nincs ilyen és magamat ismerve, út közben tuti, hogy kihajítanám az ilyen árut. Úgyhogy inkább maradtam a teherautónál. Mindenkinek jobb így.

-
Én a két szőke csajt hősnek tartottam ott. Amit ők kiáltak... egyszerre segített nekem, intézett egy befizetést meg szerelt egy telót. Az meg, hogy durvábbnál durvább kérdésekkel bombázzák őket és kezelik az nagy dolog. Volt akinek a sorban én segítettem szegény mama az egyenleget akarta megtudni. A legjobb akkor is az 530-as kijelzős volt.
Beléptünk és elhangzott: ahhoz microsoft fiók kell, most létrehozzuk... az volt vagy fél óra. Sajnos sok a tudatlan ember és pl a kijelzős nő elküldette a telót megcsináltatni, amire alaphangon 10 rongyot mondtak. Nem éri meg.
Nálunk is hősök vannak állítom, bár ott legalább 3-an állják a sarat rezzenéstelen arccal. -
Gedeon31
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nálatok sem volt ez garanciás javítás ?

-
-
válasz
westcoastog
üzenetére
Olvastem ilyet 530-nál, eltört a kijelző úgy feszítette.
-
Előttem áll egy mama. Eltört az 530 kijelzője, mert vette le a hátlapo! Javítsák meg! De ez nem garis gond, és nem érti meg, hogy ő hibázott. Mik vannak...
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi most már meg is találtam, és akkor végül is kidobta hogy hány percet telefonálnék meg hány sms stb, ha 80 percnél többet telefonálnék, vagy a 0 sms helyett küldenék 10 et akkor többet kell fizetni?
Illetve 300 mb adatforgalom leforgalmazás esetén lassul csak?Meg láttam hogy lehet részletfizetést is kérni mert telefont is szeretnék, ha jól láttam 12 hónap futamidő alatt csak a telefont fizetem ki semmi + költség?
-
-
bandi0000
nagyúr
hali
Kis segítségre lenne szükségem, elmondom mit akarok, tehát most t-mobilnál vagyok 3400ft a havidíjam, van benne 200mb net, hasonló csomag van a telenornál? Mert nekem úgy van hogy kb 2000ft-on belül maradok telefonálással akkor nem kell többet fizetnem mint a havidíj, ha jól gondolom akkor 3400-27%-ot telefonálhatok, lényeg a lényeg hogy van e hasonló konstrukcióval csomag, nem akarok meglepődni hogy havi 10k-t fizetek és alig telefonálok azért kérdeztem be ide előbb -
axioma
veterán
Hat nekem most a gyereknek pont jo lesz ez a voda-s, ertelemszeruen nem a legnagyobb trukkozes erdekel. Most is egy eldobhato (csak mi hivtuk es nem is volt allando) prepaid sim-je es mobilja van, na bumm nem voda kartyat veszunk hanem voda instant keszulekes csomagot, hasonlo arban van. Es itthonrol is ugy volt, hogy megcsorgetett visszahivjuk, ugyhogy nem lesz neki valtozas.
A tobbi szamunk hordozasa arra az esetre merult fel, ha koltozunk kulfoldre, mert akkor igy fajdalommentesen megtarthatjuk a 10+ eve hasznalt szamainkat ugy, hogy a csalad a szokasos aron eler. A hivast meg ugyis kinti kartyakrol fogjuk intezni. -
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem jó darabig nem is lesz ilyen ingyen ingyen hazatelofánálási lehetőség a Telenornál. Ahhoz globálisan annyira nem kiterjedt szolgáltató, mint a Vodafone.

-
törölt tag
válasz
Sayuar
üzenetére
Tök mindegy. Az egyrészt hívásonként egyszeri költség, másrészt a túloldalon sem számoltam azt, hogy a Telenornál van 30 perc, amire nem számol roaming díjat, ami 30x20Ft mínusz.
De nekem kuk mindegy. Én biztos nem fogok egy nyaralás kedvéért számhordozást csinálni, hogy utána az év többi részében szopjak miatta. A dualSIM teló más szitu. Úgy van benne fantázia.A Telenor net árát pedig leírtam korábban. Hetijegy.
-
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
ha jól értelmeztem, akkor a hazai percdíj ezt jelenti
-
novinyul
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Nem fogja megoldani
Inkább a 635 1 GB-t vedd. -
generaltoti2
tag
Sziasztok.
A telenor lefedettségi térképén a lakhelyem 4G-vel van jelölve, viszont a hugom sony SP-je csak H+-t lát. Szeretnék váltani és kíváncsi vagyok a véleményekre. Csupán a hugi sim-e régi, kb 1- 1,5 éves vagy itt csak névleges a 4g? -
Mr X
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
L535-öt ne vegyél, szériahibás. Én 5 nap után adtam vissza. Szar az érintője, random görgetés helyett belépked a menükbe, máshol érzékel, mint ahol nyomod. Az MS több frissítést is kiadott a hibára, mert állították, hogy szoftveres a gond. Ennek ellenére a gariban leadottakban touch-ot cserélnek, de a készülék topicja alapján az sem oldja meg a dolgot.
-
-
sunavlys
őstag
Srácok!
Van annak díja, ha a telenor értesít SMS-ben,
1. hogy a szolgáltatásomat meghosszabította
2. egyenlegemet a befizetett összeggel megnövelte
3. egyenlegem lejér x nap múlva.stb.???
mert az ÁSZ-ben nem találom.
Ha igen, hol tudom ezt lemondani (ha lehet): ügyfélszolgálat, Telenor online ?
Kösz. -
A kiemelt adatforgalmi típusba tartozó böngészés és e-mailezés meghatározására a World Wide Web Consortium (www.w3.org), valamint az Internet Engineering Task Force (www.ietf.org) definíciói alapján került sor:
Böngészés: olyan internetes böngésző alkalmazást futtatni képes platformokon megvalósított tevékenység, amely a WEB szervereken tárolt szöveg és kép formátumokban elérhető információkhoz valós idejű hozzáférést, megjelenítést, valamint nyilvánossá tételt biztosít az internetes hálózat segítségével.
E-mailezés: elektronikus üzenetek küldésére és fogadására alkalmas, tárolási és továbbküldési (tehát nem azonnali) elven működő szolgáltatás az interneten keresztül.)
A kiemelt adatforgalmakon kívül az egyéb forgalomtípusba tartozik különösen a netrádió, internet video (pl. YouTube, Videa), voice és video chat, multimédiás alkalmazások használata, online játékok használata, fájlmegosztás (pl. P2P (BitTorrent, eDonkey, stb.), FTP, OCH (Rapid Share), stb.), valamint bármely egyéb, böngészésnek, e-mailezésnek kifejezetten nem tekinthető forgalomtípus.
No Yt, net rádió miegymás?
-
törölt tag
Miért ne? Az a cél, hogy beszélj vkivel telefonon. Nem tök mindegy, hogy az adatátvitel milyen módon történik? Mellesleg a callback esetében csak a kérést küldöd neten. Ez alapján a VOIP szolgáltató visszahív téged GSM -en, felhívja a kérésben szereplő célszámot, szintén GSM -en és összekapcsolja a két hívást. Na, akkor ez most VOIP, vagy GSM?
-
válasz
westcoastog
üzenetére
Van 1 giga ramos verzio külön, azt néztem ki.
-
válasz
westcoastog
üzenetére
Figyu detto ez volt nalam is! Menj be kérdezd meg, maguk is bevallották, hogy kicsit keszekusza. Én 635-öt nézem, nem mintha kibontanám.

535 jobb kütyü? -
taip
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem nem hangzik rosszul, hogy ha valaki külföldre utazik és vesz egy feltöltőkártyás SIM-et a Vodánál, akkor ingyen fogadhatja a hívásokat plusz sokkal olcsóbban kezdeményezhet hívásokat, mint a normál roaming díj. Nincs havi díj, nincs egyszeri díj, csak annyi, hogy fel kell tölteni valamennyivel a kártyát mikor megveszed. Ha meg valaki eleve vodás, még ez sincs. Hol tud ilyen a másik két szolgáltató?
A VOIP-ot meg ne keverjük bele, hasonlítsuk össze a normál hanghívásokat.
-
westcoastog
veterán
Üdv! Most nézelődök a telenornál, hogy mi lenne ha ott kötnék új előfizetést.
Össze lehet ott az oldalon állítani egy csomagot telefonnal.
Mondjuk a lumia 535-öt választom, Beszéd, adat, sms fülön kiválasztom a legkisebb csomagokat.Na most akkor a lumia egyszeri 14000+3190 forint után már az enyém?

Kicsit értelmeznem kell, nem vagyok én buta ember, csak nehezebb a felfogás.

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Kicsit jobban belemászva nekem nem tűnik ez akkora kalandnak. Ami a hívást illeti, külföldi fogadottnál jó lehet. Indítottnál már nem annyira, mert nem érvényesek rá a kedvezmények, így a tarifa szerint, 40Ft -os percdíjjal lehet telefonálni. Azt nem tudom, hogy a Telenoros napijeggyel, milyen tarifák érvényesek. Pl. aktív vezetékes hívó szolgáltatással, mennyiért hívok vezetékes számot, aktív roaming napijeggyel, a 30 perces időn belül?
A netet nézve is érdekes a szitu. A Voda egyértelműen írja, hogy tiltja a VOIP -ot (beleértve a Skype, Viber, Whatsapp hívásokat is). A Telenornál nem találtam erre vonatkozó infót. A Vodánál meg arra nem találtam infót, hogy mi történik az adatkeret elfogyása után. A Telenor azt írja, hogy 32/32Kb/s -re korlátoz. Ez azt jelenti, hogy egy hetijeggyel 32Kb/s mindenképpen van egy hétig. Ez nem tűnik soknak, de pl. AGPS -hez, vagy Whatsapp üzenetekhez elég. Sőt! Ahhoz is elég, hogy a Dellmont felé elküldjön egy Callback híváskérést. Vagyis lehet jóárasított kimenőm. Ha jól számolom, akkor ezzel (a fogadott hívás roaming díját beleszámolva is) bőven a Voda 40Ft/perces kimenő díja alatt vagyok. -
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sorry!
Ennyire nem mélyedtem bele. -
-
törölt tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Ilyen van a Telenornál is. Nemrég olvastam. Feltöltősnél, legalább az adott időszakra (napi, vagy hetijegy) vonatkozó megrendeléshez elegendő fedezet kell.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
axioma
veterán
Na, gyerek megy holnap Nemetorszagba osztalycserere, de nem a telenor kartyajat viszi, me'g szerencsere nem toltottunk ra, ugyanis a voda kartyasoknal is egy ingyenes szolgaltatas megrendelese eseten eltorolte a hivas-sms-re a roamingdijat... Kivancsi vagyok, a telenor csinal-e valamikor hasonlot (bar eddig nem volt hir rola annak ellenere, hogy a voda a red csomagban mar egy honapja eltorolte me'g az adatra is). Ha nem, akkor mi nyaron visszuk a szamot a vodahoz...
-
Mytariffnal van lehetőség a lejárt megállított netet valamivel újraindítani? Mint most egy sms-el ha lassú.
-
8perc motorral a melo jelenleg, kresz szerint 15. Kinek mi, tv-t telón nem nézek, elég kicsi a 4.5 col. Zene szintén nem vonz, marad a kicsi yt, a fő vonal a net úgy mint gépen. Tel szerint 3x kisebb arányban fb következik , majd kb ugyan ennyi BBM, majd messenger a maga kis adathasznalataval.
Most: [link] -
-
asdf_
veterán
-
Mr X
veterán
-
Én azt mondom sok a szabadidőtök vagy nincs tablet és egy server kolléga.

Voltam egy üzletben, tetszik amit mondtak.

-
apaszka
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nekem elég lenne 3-4 giga ,de navigálás közben ha mégis elfogy akkor

Szóval engem is akartak rábeszélni az új vackukra,de neeeeem!
Jó nekem a kics smart extra 1 csomag!
500 mega után lassítanak,ingyen deezer,és google navi sem fogyasztja a netet,ha a wazze elfogyasztaná ! az A wazze eszik de azért kell kapcsolat neki!Mytv sem kellett mert ilyen net kapcsolattal semmire sem jó!
A my tarif,meg vagyonért ad + kis adat mennyiséget. 100 mega / 500 forint!???![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár pár embert sikerült átverni a munkatársaim közt is,de a nagy-részük elhajtotta vele őket!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hegesztés topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hetente csesztetnek.

+1

Inkább a 635 1 GB-t vedd.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)