Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
4Grider
nagyúr
Az előfizetés megszűnik az előfizető halálával. Ezt az összes ÁSZF-be kötelezően bele kell foglalni (törvényi kötelezettség).
Tehát egy halottival azonnal, kérdés nélkül meg kell szüntetniük az előfizetést. Megpróbálkozhatnak azzal, hogy átveszitek-e, de ha magatoktól nem akarjátok az előfizetést átvenni, akkor ne hagyjátok magatokat meggyőzni/elküldeni. -
McLaca
őstag
Ez igaz.
Viszont nem sikerült megragadnod a mondanivalóm lényegét. Arra próbáltam rávilágítani, hogy a sebesség fejlődésén túl az adatmennyiségek fejlődése elmarad, és ennek érzékeltetésére hoztam fel egy szélsőséges példát.
2015-ben - elnézve a "nyugati" tendenciát, a fogyasztható tartalmakat és az okostelefonok térnyerését - nevetséges a 100MB... Vagy ha mégis létezik, mert van, akinek tényleg elég ennyi, akkor nem 500 Ft-ért. Arányaiban, és a vezetékes net árait figyelembe véve 100MB-ért kb. 190 Ft lenne reális. 500 Ft-ért 1GB, 1000 Ft-ért ~3GB, ~2000 Ft körül 5GB, ~3500-ért 10GB. Ezekre már senki sem mondaná, hogy drága, de még mindig több, mint a vezetékesek, így megmarad a mobilitás kényelmét többlet árral érzékeltető rendszer is.
Bár ahol létezhet 50Ft feletti percdíj, ott bármi megtörténhet.
Habár fapados (és a Telekomtól kicsit meglepő is), de a Blue által kijelölt irány jó. Persze a VoIP tiltott.
És mielőtt valaki írná, hogy a Telenor árai hasonlóak, vegye figyelembe, hogy a blue lassít, nem kapcsol ki, ha elfogy az adat.Üdv!
-
Dolphine
addikt
A poén az, hogy a Telenor oldala szerint már 2009 óta aktív a Mobil Online Start, csak azt nem értem, hogy miért pont akkor lett az?
Lehet, hogy akkor lettem számlás. Viszont a mostani tarifacsomagom meg 2010 óta érvényes, nem értem!
Én nem nézegetem a szolgáltatásokat állandóan, így azt sem tudtam, hogy van ilyen! A poén, hogy november 15-én kapcsolják majd ki! -
wwenigma
Jómunkásember
Igazam van vagy nincs. Ha nincs tételesen cafold meg, egyebkent hatraarc es ne akarj belémállni. Lehet vicceskedni meg elpoenkodni a dolgokat, attol még tény marad hogy mit muvelnek ezek a szemetek.
A regi dijcsomag kivezetesek is ugyanez, nem a jobb konstrukcios csomagba tesznek mindenkit es nagyon sok embernek jelentosen emelkedni fognak a percdijai. Aztan par emberke meg itt orvendezik hogy dearanyosak, hiszen milyen sokat fizettek eddig akik nem valtottak...ja, csak epp voltak olyan aktiv opciok amikkel jelentos sporolast erhettek el az akkori es a mostaniakhoz kepest is...
Azt pedig ne felejtsuk el hogy hany embernel lesz durva szamla az automatikusan aktivalodo mobil online start szolgaltatastol, ahol horroráron szamlaznak...pinnacle: szerintem ezt csak ugyintezo latja, mi nem. En korabban irtam kartyaskent miket kapcsoltam ki hogy elkeruljem az extra kiadasokat es extra bevetelt ne adjak nekik. Volt par dolog...
-
törölt tag
Az lényegtelen. Callback esetén csak a kérés megy neten a VOIP szolgáltató felé. Aztán a szolgáltató felhívja VOIP - GSM tarifáért azt, akivel beszélni szeretnél, valamint téged is GSM -en, majd összekapcsolja a két hívást. Tehát, maga a beszélgetés az GSM -en történik. A Local Access -nél meg eleve GSM -en indítod a hívást, egy vezetékes számra, majd onnan a VOIP szolgáltatód továbbkapcsol a hívotthoz. Ez akár egy "butatelóval" is megy.
-
-
dptrsk
addikt
Három egymást követő, ez azt jelenti, hogy ha megadod a jót, akkor nullázódik a számláló...
Ha te vagy valaki próbálra bekapcsolni x hónapja, de nem sikerült a jó kódot megadni, akkor 2 hibás jelzés maradt, s most, hogy bekapcaolnád elrontottad harmadjára is, s letiltott. -
Sayuar
senior tag
A bejelentő felületen ha kitöltöd, annak nincs bizonyító ereje, mivel nem kapsz belőle másolati példányt, illetve a bejelentő felület szerintem nyilatkozattételre amúgy se nem alkalmazható, csak bejelentésre. Ha emailt küldesz, akkor meg kell keresni, melyik címükre fogadják a hivatalos leveleket, de ilyenkor is tedd bele saját magad társcímzettnek. Végső esetben pedig marad a tértivevényes papír alapú levél.
-
-
taip
senior tag
Nekem telekomos netem van, de gondolom nincs másképp ez itt sem. Nem szokott elfogyni a keretem, de ha a "normál" keret megléte mellett valami miatt belassul a net 1 Mbps alá, az már szerintem használhatatlan, nem beszélve a 32 kbps-ről, ami a korlátozott sebesség. Lehet, hogy szokás kérdése, de nálam a lassított net olyan, mint ha nem is lenne.
Viktor0610: Köszi. Ha még igazak a honlapon lévő tarifakategóriák, akkor felfelé váltás lenne. Csak hallottam már olyan esetről, hogy a tarifaváltáskor újraindult a 2 év hűség, de lehet, hogy más szolgáltató vagy más körülmények esetén.
-
-
Sayuar
senior tag
én bekapcsoltam tavaly praktikumra...
A kártyások is "előfizetők", lásd ÁSZF: KÁRTYÁS ELŐFIZETŐK ÁLTAL IGÉNYBEVEHETŐ KIEGÉSZÍTŐ
SZOLGÁLTATÁSOK -
-
asdf_
veterán
-
Én csak melóba használom a mob netet, esetleg ha megyek valahova, de főleg a melóban fogy. Most 1 gigás és éppen elég és csak egy kicsi kellene. Erre kapni fogok + 2.3Gigát. Simán elég lesz. Netrádióztam 800Mb-os csomaggal és az is elég volt. Sztem telefon függő is a dolog. Észrevettem, hogy a Z10 kevesebb netet evett mint a Passport.
Somatom! Jó hát mindenki más érted.
+1500-ért korlátlanná lehet tenni amúgy.
-
-
-
B1T3
addikt
Tudom, el is játszottam ezt a kártyát, de Samsungos garanciahosszabbításról van szó (24 hónapon felül további 2 a weboldalukon beregisztrálva a telefont), így elvileg mindenképpen kell. A jótállási jegy voltaképpen 24 hónapra szól, tehát jogosnak is tekinthető, még ha idegesítő is (elvégre miért is kérnék kötelezően, ha 24 hónapig nem tették/tehették). Mindenesetre a kérdés áll, hátha tud valaki válaszolni, hogy utólag van-e lehetőség ilyen/ilyesmi papírt szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest