- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
twinkiecz
tag
válasz
twinkiecz #94561 üzenetére
Folytatom a sztorit. Tegnap bementem egy másik üzletbe ahol az egyik ügyintéző szintén azt mondta hogy csak iPhone-hoz adnak eSIMet, mert Samsung telefonokkal és órákkal nem működik. Mire mondtam hogy ismerek embert akinek működik Samsung telefonnal, és az ügyfélszolgálattól is azt az infót kaptam hogy nincs vele probléma. Ekkor a másik ügyintéző megkérdezte hogy milyen telefonban szeretném használni. (S21 Ultra) "Ja abban működni fog, cseréld ki neki!" És lás csodát működik. Nem tudom miért akartak két üzletben is lebeszélni róla. Majd az idő eldönti hogy működik e rendesen.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest