Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sayuar
senior tag
Feltöltöttem 5000 Ft-ot. Kaptam 300 MB netet, ami 30 napig érvényes.
Amennyiben holnap aktiválok egy HETES opciót a mymenüben (600 MB/7nap/720Ft) úgy melyik adat fog fogyni először? -
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Dehogy fogok húsvétkor ezzel foglalkozni!
(tegnap hallottam/olvastam először a sztoriról.)
Max. holnap tényleg jelzem, bár asszem, a sok felhasználói bejelentés mellett ez már szükségtelen lesz.
(Jegyzem meg, nincs olyan kontaktom, aki kompetens lenne technikai hibákkal kapcsolatban, max. önszorgalomból küldhetek be én is egy általános hibabejelentést.)
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Te most így vagy úgy, de tudsz a problémáról. Esetleg jelezted-e olyan ügyeletes felé, aki esetleg ez ügyben tehet valamit?
-
djozsef
csendes tag
data.hu-n szerver hiba van, javítás kb.: 10-15 nap. Itt van leírva http://datafilm.ucoz.hu/
-
xxSanchez
őstag
Sziasztok!
Valaki beszélt már a Telenor ügyfélszolgáltatával a cloudflare hibával kapcsolatban?
-
Just_Reboot
addikt
Na most meg betöltött a CM letöltő oldala is meg az xlog is.

-
axioma
veterán
válasz
ntomka
üzenetére
A Telenor elofizeto a telenorral van jogi kapcsolatban. Gozom sincs, mi az a level 3, de ha ez egy szolgaltatas, amit ok vettek meg, akkor is ok felelnek erte, legfeljebb - ha jol szerzodtek veluk - benyujthatjak a szamlat a kifizetett kotberekrol. De nekik elso korben szepen perkalniuk kell az ugyfeleknek, nem erv az hogy nem tehet rola (ha nem terrorcselekmeny, termeszeti katasztrofa vagy mas vis major kizaro ok van).
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Visszavonom. Mégis érint a dolog, ha nem megy a data.hu.
Mi ez a szemétség? Biztos direkt csinálják! Ezek a...., bezzeg a pénzt bezsebelik. Azonnal megjavítani, vagy még a napelemeket is leordítom a Telenor székházról!
Félretéve a viccet, jó lenne, ha tennének valamit az ügyben, mert ez már tényleg nem egy kis baki. -
Imi1981
veterán
Bocsi most visszaolvastam de már jojóznak a szemeim de nem találom (mármit a data.hu problémát) .Ez most így is marad?Vagy ideiglenes hiba?
Amúgy chromeon és opera böngészőn bejönnek ha be van kapcsolva az adatforgalom csökkentés de letölteni úgy sem tudok,akkor már azt írja : ez a weoldal nem található vagy valami ilyesmit.Most olvasom itt feljebb hogy elég sok oldallal van probléma sajnos .Akkor remélhetőleg javítják .
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! telenor hipernet médium csomagom van éjszakai 100 gb csomaggal és hordozható wifis modemmel. Kb 3 napja nem tudom elérni a data.hu oldalt és letölteni se tudok róla (fontos lenne mivel 1 éves előfizetésrem van náluk) és előte hónapokig jó volt .Már mindent próbáltam még reseteltem is a modemet de továbbra se tudom elérni letölteni róla! Valami ötlet miért lehet?Ami tuti nem azért van mert elfogyott az adatforgalmam! Amúgy írtam telenornak a problémáról de még nem kaptam választ .
Köszönöm előre is segítségeteket! -
tomp
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mi meg "imádjuk" az olyan illetékeseket akik hárítanak, hogy mi vagyunk a hülyék!
Amikor nekem 118napig azaz rohadt sokáig hibám volt, normális hangnemben nem jutottam sehová. Vagyis de! Nálam van a hiba...
Pedig mindig kedvesen szépen szoktam írni. Aztán emeltem a hangsúlyt. Aztán végül elküldtem egy hölgyet egy melegebb éghajlatra. Aztán egy férfi agyát húztam fel. Csak ezek után lett eredmény. Szóval hiába véded őket be kell látnod, hogy legtöbben csak papírt tologatnak odabent de érdemi munkát nem végeznek. -
törölt tag
válasz
ntomka
üzenetére
Ennyi. Ilyen technikai hiba bárhol lehet. Jelezni kell feléjük és ha korrektek, akkor közzétesznek egy bocsit a hiteles magyarázattal. Nem vagyunk egyformák, de ha tényleg gyorsban orvosolják a problémák, akkor én ezt le tudnám zárni ennyivel. Sőt, kifejezetten szimpatikus lenne egy ilyen nyílt, őszinte, felvállalós hozzáállás.
csernak75:
Persze, hogy van megoldás. Átküldöd egy VPN -en és ennyi. -
csernak75
senior tag
PC-n is van megoldás: Opera böngésző, és opera turbó, így bejönnek az oldalak!
(És adatot is spórolunk
) -
Just_Reboot
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Természetes nem ordítom le őket ők csak alkalmazottak nem ők a hibásak,meg amúgy is csak mérgemben írtam. De ha teszem azt pl.a facebook nem menne te is ki lennél akadva.
-
törölt tag
válasz
ntomka
üzenetére
Engem különösebben nem érint, mert egyetlen oldalt sem látogatok a korábban említettek közül. Ráadásul most épp komolyabb bajok vannak a hálózati kapcsolataimmal a telómon (nincs köze a Telenorhoz, inkább vmi SElinux blokkolás), de ha az említett oldalak mennek wifin, mobilról meg nem és csak Telenor mobilnetről nem, akkor sztem nem kérdés, hogy hol a bibi. Pár hete beszéltem mobilnet kapcsán a Telenor üfsz. -szel és azt mondták, hogy az adat alapú SIM -eknél nincs semmilyen felhasználási módra vonatkozó korlátozás. Én itt vmi technikai problémát gyanítok, mert a szándékosság egyáltalán nem lenne logikus.
-
-
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Tuti, direkt csináljátok...

Én, ha az én fejemet ordítaná le valamelyik nagyokos, tutira nem szolgálnám ki...
De csináld... 
-
Tutu7030
veterán
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Nyugi, erről szól az utóbbi ~100 hozzászólás többsége.Sok honlap nem elérhető a telenor hálózatábol. Mobilnettel nekem sem működik a cyanogenmod.org oldal sem. ( a traceroute meg sem mozdul rá)
Reklamálj te is a telenornál, hátha elérünk vele valamit. -
Just_Reboot
addikt
Sziasztok! Mióta kicserélték a sim kártyámat USIM-re azóta nem tölti be a CyanogenMod weboldalát. Már próbáltam több böngészőt,romot de semmi wifi-ről megy, megkérdeztem pár ismerősömet nekik is megy, csak nekem nem. Mi lehet a probléma?
-
-
zombinyul
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
De amit ellovok, raterhelik a számlámra, igaz?

31368 Viktor0610 : koszonom a valaszt!
-
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
A MyTelenor szerint van mobilvasarlasra fordítható 2500Ft-om. Ez mit jelent? Ennyiért vasarolhatok a Piactéren?
-
Wasquez
senior tag
válasz
Grougon
üzenetére
Nem igaz, mert már napok alatt be tudnak Ctrl-c Ctlr-v dobni egy választ, amiben az van, hogy semmiért nem vállalnak felelősségetr, csak fizess!
A Telenor által értékesített előfizetések vásárlását / szolgáltatások megrendelését megelőzően az érdeklődőknek lehetőséget biztosítunk arra, hogy weboldalunkon (http://www.telenor.hu/internet/lefedettseg), illetve személyes kirendeltségeinken és Telefonos Ügyfélszolgálatunkon lekérdezhessék lakhelyük lefedettségét. Ha előfizetőink a lekérdezett címtől eltérő helyen használják előfizetésüket, sajnos nem tudjuk garantálni, hogy megfelelően működik a szolgáltatás.
A Mobil Internet szolgáltatás a mobil jellegéből adódóan lehetőséget biztosít az Előfizetőink számára, hogy az internetet helyhez kötöttség nélkül az ország legnagyobb részén bárhol elérjék. Célunk, segíteni ügyfeleinket, hogy kommunikációs szolgáltatásaink valamennyi előnyét élvezhessék nap, mint nap. Ennek megfelelően igyekszünk hálózatunkat, szolgáltatásainkat oly mértékben fejleszteni, hogy azok használata az Előfizetőink számára a legnagyobb megelégedést nyújtsák. A hálózatunk fejlesztése szempontjából azonban a lehetőségeink nem korlátlanok. Ennek eredménye, hogy vannak olyan területek, ahol még csak a GSM hálózat sem elérhető, más helyeken azonban már akár a Hipernet sebességével is használható az internet.
A 3G/HSDPA hálózat ú.n. „lélegzőcella” elvén működik. Ennek a technológiának a sajátossága, hogy a besugárzási területet nagymértékben befolyásolja az adott területet ellátó állomás pillanatnyi terheltsége. Ennek értelmében túlterheltség esetén a cella határa szűkül, kisebb igénybevétel esetén pedig tágul. A fentiek miatt fordulhat elő az, hogy bizonyos esetekben egy-egy állomás egy ideig ellátja lakhelyét 3G/HSDPA lefedettséggel, amikor az adott állomás kismértékű igénybevételnek van kitéve. Nagyobb igénybevétel esetén a cella szűkülése miatt lakóhelyén a 3G/HSDPA szolgáltatás elérésére nincs lehetőség. Ilyen esetekben csak az EDGE hálózat érhető el.
Az ÁSZF Törzsszövegének 2.1.3 pontja szerint „A Szolgáltató a szolgáltatást kizárólag Magyarország területén, a mindenkori lefedettségi területen nyújtja. A hálózat kiépítettségéről rendszeresen lefedettségi térképpel informálja Előfizetőit, azonban az azokon feltüntetett tényleges és tervezett lefedettség csak tájékoztató jellegű. Az Előfizető a telefonos ügyfélszolgálat felhívásával tájékozódhat az éppen fennálló lefedettségi adatokról, valamint erről az ügyfélszolgálat munkatársai is tájékoztatást tudnak nyújtani. Ehhez képest helyenként előfordulhatnak olyan eltérések (a mobil rádiótelefon-szolgáltatás sajátosságai – különös tekintettel az épületek hatására és az épületeken belüli üzemelésre –, a térképek léptéke stb. miatt), amelyek nem a szolgáltatás minőségének következményei, és amelyekért a Szolgáltatónak nem áll módjában felelősséget vállalni.”
Az ÁSZF-ben foglaltak mellett felhívnánk figyelmét, hogy a rádióátvitel korlátaira és a mobil rádiótelefon-hálózat működési sajátosságaira tekintettel nem minősül a Szolgáltatás hibás teljesítésnek, amennyiben meghatározott területeken az alapszolgáltatás elérhetősége korlátozott vagy lehetetlen – akár azáltal is, hogy a Szolgáltató egyes bázisállomásait megszünteti.
Az ÁSZF 4. számú melléklet, 2. pontja a következőképp fogalmaz:
„2. MOBIL INTERNET TEKINTETÉBEN MEGHATÁROZOTT KÍNÁLT SÁVSZÉLESSÉG, VALAMINT AZ AHHOZ TARTOZÓ GARANTÁLT LE- ÉS FELTÖLTÉSI SEBESSÉG
-
Grougon
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
aztán majd 30 nap múlva válaszolnak, ja bocs nem mert "elfelejtették" felvenni a panaszt

nem az ügyintézővel kell kiabálni de nyugodtan lehet őket fenyegetni hogy panaszt teszel itt-ott és egyből sokkal készségesebbek.
-
-
törölt tag
Néztetek már tracert -et (Linux/Android alatt Traceroute), hogy hol akad el?
-
-
Wasquez
senior tag
válasz
taranis
üzenetére
Ez csak a jéghegy csúcsa, a szándékos megtévesztésről nem beszélve, amit a próbahónap alatt biztosított dedikált sávszélességgel művelnek! A próbahónap után ha már megvan az ügyfél keze kötve a szerződéssel, két évre, akkor mehet a sávszélesség a minimumra.
Szerintem ez csalás!
Más nem vette észre, hogy a próbahónap alatt a háromszorosa volt a sávszélesség a hipernetnek? -
taranis
addikt
válasz
Wasquez
üzenetére
Naja, én is havi 10-et tolok csak a netre. Kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán kiderülnek e az okok, másrészt hogy a havidíjon meglátszik e majd. Elvégre itthagyták a népet az ünnepekre úgy, hogy egy csomó oldal nem működik.
demeterf2: Nincs még megoldás, próbálhatsz más DNS szervert beállítani, pl google (8.8.8.8), de nálam úgy sem működik. Ha gondolod írj te is a supportnak, vagy megfelelő motiváció esetén hwsw, index, stb

-
Wasquez
senior tag
Az a vicc az egészben, hogy mindezt havi 7500Ft-ért csinálják havonta!
Ha én elcsúszom a fizetéssel akkor azonnal rádobják az 1000Ft büntetést, bezzeg ha ők nem teljesítenek, az rendben van!
Kezd már unalmas lenni! -
Farkas86
senior tag
Nálam is van pár oldal ami nem megy.
www.humblebundle.com -
válasz
taranis
üzenetére
+ reddit.com, meetup.com, thepiratebay.se, fosshub.com
Így hirtelen.
Nálam egyik sem elérhető jelenleg. Azt nem tudom, hogy mióta, mert a feedlyt csütörtökön jelezte Taranis. A fentieket csak ma néztem, miután észrevettem, hogy itt a Cloudflare mögötti site-okkal van csak gond. Számomra az az érdekes, hogy még nem fenik a kaszát sehol (index, hwsw, szokásos helyek). Ennyire kevés telenor user lenne?
-
taranis
addikt
Na azt hiszem van egy tippem. Az összes oldal ami nálam -telenoros netről- nem megy, egy dologban osztozik: mind cloudflare mögött van. Maga a cloudflare.com sem jön be. Valami okosság lesz ennek a hátterében, kíváncsi vagyok kiderül e. Ide tartozik pl. a kuruc.info is, ha valaki próbálgatni szeretne

-
taranis
addikt
Nem oldja meg:
nslookup feedly.com:
Kiszolgßlˇ: google-public-dns-a.google.com
Address: 8.8.8.8
Nem mérvadó válasz:
NÚv: feedly.com
Addresses: 198.41.247.160
162.159.252.4
162.159.253.4
162.159.252.5
198.41.247.157
162.159.255.4
198.41.247.156
162.159.254.4tracert feedly.com
Útvonal követése a következőhöz: feedly.com [198.41.247.160]
legfeljebb 30 ugrással:
1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 41 ms 31 ms 26 ms 10.101.212.26
3 37 ms 27 ms 46 ms 10.26.101.17
4 35 ms 36 ms 21 ms dialup-212.162.26.113.frankfurt1.mik.net [212.162.26.113]
5 55 ms 47 ms 41 ms ae-2-70.edge4.Frankfurt1.Level3.net [4.69.154.72]
6 * 50 ms 39 ms ae-2-70.edge4.Frankfurt1.Level3.net [4.69.154.72]
7 57 ms 39 ms 39 ms Telia-level3-10G.Frankfurt.Level3.net [4.68.70.106]
8 * * * A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
innentől ugyanez végig... -
taranis
addikt
Na írtam azóta egy hibajegyet a Telenornak az online felületen, valamit nagyon elkúrtak. Egyrészt nálam azóta sem megy a feedly.com, amit naponta többször néznék, és most észrevettem, hogy a thetvdb.com sem megy, ami szintén napi szinten menne. Gyanítom van pár oldal még ezen kívül, amik nem mennek, de közben vígan működnek más szolgáltató hálózatáról. Azt furcsállom csak, hogy még nincs nagyobb visszhangja a dolognak, nálam 4-5 napja ez van.
-
pinnacle
nagyúr
Telenor Netroaming Hetijeggyel, az internet tökéletesen működik, de az iPhone keresés nem. Azt írja, hogy a készülék online állapotú, de nem található. Wifin keresztül viszont működik. Mi lehet a gond?
-
Grougon
tag
-
Grougon
tag
wifi simán elmegy messzire ha nincs akadály előtte, használok egy 2.4ghzes antennát amivel 5-600m messze simán fel tudok csatlakozni. Pont ezért használhatatlan pesten, kevés csatorna van a sok hálózatra. Én le szoktam venni a teljesítményt mindig hogy csak a lakást fedje le.
Az e3272 nem wifis, csak sima usb-s modem. -
-
DarkByte
addikt
válasz
Grougon
üzenetére
Sajnos ezzel egyet kell értenem. A Huawei stick-et a saját antennájával használod vagy külsővel? Nálam sajnos nem elég a beépített antenna. De én is gondolkodom hogy el kellene adni és váltani stick + USB-s router kombinációra. Csak annyira marginális az érdeklődés az ilyen kütyük iránt hogy nem bízok benne hogy bárki elviszi belátható időn belül.
-
DarkByte
addikt
Most jutottam oda hogy átforgassam a kültéri antennát, de sajnos halvány gyenge a jel. Annyit már sikerült elérni hogy a hálózat neveket kiírja. Az viszont meglepett hogy van Vodafone 4G Kecskemét felől.
Tesóm T-s mobilja ugyanitt lakáson belül mutat 4G-t, szóval tippre szerintem még nem mindegyik Telekom-os toronyra engedték fel a Telenor-os ügyfeleket. Majd bővítik fokozatosan.
Esetleg valaki bennfentes aki erre jár, a Kiskunfélegyháza északi részén épülő új víztoronyra nem tervez a Telenor vagy a Telekom 4G cellát telepíteni? Az ugyanis tökéletes látszik innen és a magassága miatt valószínűleg a szolgáltatóknak is jó választás rádiótechnikai szempontból.
-
tomp
félisten
válasz
zeon.hu
üzenetére
Először tudni kell, hogyan néz ki egy telenor cella:
Az antennákon a fehér/szürke "sugárzók"-nál van egy doboz Ilyen a telenoré. Vigyél magaddal egy távcsövet vagy fényképezőgépet és a telefont, végül a mifit.
Gondolom a mifi oldalán meg lehet nézni a hálózat jel erősségét. -xxdBm értéket keress. Ha az érték -51dBm akkor vagy az antennával szembe, annyira nem túl messze. Keress hát antennát. Ha megvan akkor gépet vagy távcsövet elő és nézd meg milyen doboz van felrakva. Ha olyan amit linkeltem, akkor azon van a mifi. -
club1
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
Meg kell nézni 200 méterrel odébb, hogy az ott működő LTE melyik frekvenciát használja (ezt a telefonok szervizmenüje, általában megmutatja). Ha 800 (band 20) vagy 1800 (band 3), tuti, hogy nem 400 méterről jön, az 1800-as cellák még nagyvárosokban is jóval nagyobb adáskörzettel bírnak, a 800-asokat pedig több kilométerre lövik be. 2600 MHz (band 7) esetében elképzelhető ilyen vételkörzet, de azt csak néhány nagyvárosban használják, a Telenor tudtommal még nem.
-
zeon.hu
nagyúr
azt meg lehet valahol nézni, hogy honnan/melyik toronyból jön a jel adott helyen és mekkora területet fed be?
-
club1
veterán
válasz
Dávid78
üzenetére
Valószínűleg a Telenor Próba 500 MB-ról írsz (csak azt nem tudom, miért nem tudod a csomag pontos nevét leírni, hogy ne kelljen találgatni). Ott világosan le van írva, hogy az 500 MB elfogyása után lassítják max. 32 kbps-ra.
-
Dávid78
tag
A Telenor onlineban van olyan megrendelhető opció 500MB 1 hónapig kedv.190 Ft . Az 500 MB után lassítják vagy kikapcsolják az internetet?
-
vj0c1
aktív tag
Bocs, ha hülye kérdés.. a smarttarifa 4 az M csoportba tartozik? Jelenleg abba tartozom, csak azt nem tudom ha a hűség lejárta előtt (júli1) új készüléket vennék, akkor mivel az megszűnt, mindenképp váltani kell-e.. mennyibe kerülne úgy a készülék stb..
-
polonic
félisten
Van itt közetetek olyan, akinek céges előfizetése van és megosztott adat használat van?
-
Karesz_25
csendes tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Milyen tarifacsomagod van?

-
club1
veterán
Nekem úgy rémlik, hogy a kedvezménykeret addig él, amíg határozott idejű a szerződésed (azaz hűség alatt). Utána már az extra szolgáltatásokért a havidíj felett kell fizetni...
Egyébként ne mérgelődj, ez a standard Telenor ügymenet. Nem sok folyamatukat tesztelik végig, erre az ügyfeleket használják. Végül is majd szólnak, ha bajuk van... -
törölt tag
Ezt nem értem. A menetrend elvileg az, hogy felhívod őket, kérsz vmi infót a kártyáddal kapcsolatban, erre az üfsz. kéri a jelszót. Ilyenkor nálad mi történik? Ha nem tudják beazonosítani a számot, akkor jelszót sem tudnak hozzá társítani, tehát ott, helyben megakadnak a rendszer fogaskerekei. Erre mit mond az üfsz? Hogy ilyen szám márpedig náluk nincs is? Akkor mi alapján fizetsz hívásdíjat? Sőt, egyáltalán hogy keveredtél a hálózatukra? Tényleg érdekes story. De mindenképpen tartsd meg a számot! Egy regisztrálatlan, de élő szám értékes lehet.

-
LámaZ
addikt
Jut eszembe:
Lassan 4 éve vagyok Telenor Hipernet előfizető (az első kb. 2 évben Active, utána Medium), de soha senki nem hívta fel a figyelmemet arra, hogy kedvezménykeretem van.
OK, ott van a honlapon:
„Active: 1300 Ft extra kedvezmény keret
Medium: 2300 Ft extra kedvezmény keret”
de fene tudta mi ez, mire vonatkozik. Emlékszem, amikor először megrendeltem a szolgáltatást, azt gondoltam, hogy ez egyszeri, a szolgáltatás megrendelésekor igénybe vehető kedvezménykeret. Most, a múlt héten tudtam meg, hogy ez havi keret. OK, a 100 GB-os éjszakai extra forgalom ebből fedeződött, emiatt nem kellett az alapdíjon felül még fizetnem kb. 1000 ft-ot, de ki a fene tudta ezt is.Bezzeg, ha az adatkeretem 80%-át elhasználom a Klikknél, tudnak 12 SMS-t küldeni, de emlékeztetni arra, hogy a Hipernet-es havi kedvezménykeretemet nem használtam fel, arról nincs értesítés.
-
LámaZ
addikt
Hoppá!
Válaszoltak a levelemre valamit:
„Nagyon sajnáljuk, hogy szolgáltatásainkkal kapcsolatban problémát tapasztal, és köszönjük, hogy levelével hozzánk fordult.
Adminisztrációs rendszerünkben levele alapján az érintett, +3620/ xxx xxxx-as GSM-számú előfizetése beazonosítása sajnos sikertelen volt. Amennyiben az Ön előfizetésével kapcsolatban további kérdései merülnének fel, kérjük, jelen levelünkre válaszolva küldje el részünkre az érintett telefonszámot, valamint a hozzá tartozó jelszót.”Eleve be voltam jelentkezve a MyTelenorba, onnan írtam nekik. Akkor, mi a francért nem tudtak beazonosítani?
De, OK, elküldöm a TelenorHUInternetUgyfelszolgalat@telenor.hu címre a telefonszámomat, a jelszavamat (eleve jelszót kérni e-mailben: necces!), sőt, az ügyfélszámomat is.
Erre kapok egy újabb levelet a no-reply@telenor.hu címről (ami persze lehet, hogy csak valamiféle másolatra ment levélre a válasz, bár eredetileg én a fent említett másik e-mail címre küldtem a választ, ugye):
„Köszönjük, hogy hozzánk fordult levelével, azonban megkeresését ezen a címen már nem tudjuk fogadni.
Kérjük, hogy ügyfélszolgálatunkkal az internetes honlapunkon (http://www.telenor.hu/ugyfelszolgalat/elerhetoseg/) található űrlapokon keresztül szíveskedjen felvenni a kapcsolatot, ezzel is segítve a gyorsabb és hatékonyabb ügyintézést.”Micsoda? Bújócskázunk? Lementünk ovisba?
Na, jó, megvárom a végét, hadd lássuk sül-e ki még valami ebből, vagy megint be kell menni az ügyfélszolgálatra.
Ma bent voltam amúgy az ügyfélszolgálaton, de széttárt karokkal fogadott a kedves hölgy, ő nem tud tenni semmit. -
törölt tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Sztem csak logikusan végig kéne gondolniuk. Én úgy gondolkodnék, hogy mi az a minimum, amivel rendelkezik egy ügyfél? Mondjuk egy butamobil. Tehát, az ügyintézés menetét úgy kell kialakítani, hogy lehetőleg minden egyéb eszköz nélkül is el tudja intézni az ügyfél azt, amit szeretne. Tehát nem írogat cetlikre kódokat és nem írogat leveleket. Arra van a Telefonos ügyintézés, hogy telefonon tudjon ügyet intézni. Technikailag megoldható? Igen. Akkor meg kell oldani. Sztem ehhez nem kell egyetem.
-
KamuMazsola
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(tegnap hallottam/olvastam először a sztoriról.)
Pedig pont csak onnan tudom letölteni ami kéne erre pont most nem jó .

De csináld...

neked is!