Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hátha itt vki tudja, mert az ügyfélszolgálat nem.
Egy aktív szám, Praktikum Ász csomag. A MyTelenor fiókomban megrendelhetőnek jelez egy "Netezz Mobilon 100MB" netes csomagot, ami elvileg a Djuice -zal együtt, fél éve megszűnt. Csak azért érdekelne a dolog, mert ha jól kombinálok, akkor ezzel 500Ft -ért lehetne aktív netcsomagom, amihez "ha elfogyna a kereted" címszó alatt, 2500Ft -ért lehetne venni 3GB kiegészítő adatcsomagot. Így 3000Ft -ért, 1,1GB -tal lenne több a keretem, mint most, ugyanennyiért, a Deezer -rel. Eddig a Deezer -ben a 4g volt a kunszt, de ez már nem "kiváltság". -
-
Black83
tag
Sziasztok!
Elképzelhetőnek tartjátok hogy a telenornál vásárolt I5s készülékek függetlenek lehetnek?
Aki a közelmúltban vásárolt ilyen készüléket esetleg be tudna számolni erről?
Előre is köszönöm. -
hunzolz
újonc
Sziasztok
Hogy megy a telenornal a netes rendeles? Rendeltem egy telefont, (mar elofizus vagyok naluk) egy emailen kivul semmit nem kaptam. Meg, hogy mikortol veheto at. De az a nap mindig tolodik, pedig elv. van naluk az a telefon raktaron amit kineztem.
Ilyenkor mi van?
Mondjuk azt se tudom, hogy megkapom-e, mert mar van 2 elofizu a nevemen es abbol 1 reszletfizeteses. Ezt is reszletre rendeltem. -
x1port
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Némi "kis" segítséggel

A babér nem a telenoré. -
wetomi
aktív tag
válasz
drumkiller
üzenetére
Hívd fel a 1220-at, frissítik és menni fog az sms küldés.
-
drumkiller
csendes tag
üdv, segítsetek légyszíves! fater vett nekem egy feltöltős telenor kártyát valami hirdetésből magánszemélytől akinél hegyekben állt.. bementünk vele a váci úti tecsó telenorjába "aktiválni" kaptam is rá mindenféle sms-t hogy jujj de jó meg stb
sms-t fogadni tudok, de küldeni nem... hívni tudnak, hívni tudok. ezekkel a telefonokkal próbáltam Galaxy Mini, Galaxy S Advance, és most egy kínai/ruszki Galaxy Premier-el használom, illetve használnám, mert hogy egyik telóval SEM tudtam sms-t küldeni. központszámot tudtam babrálni az előző kettőn, a Premieren nem. nem tudom mi ez az "SMSC", de azzal sem.. megoldást nem találtam neten... ötlet? menjek be vele még egyszer hogy wtf? gyakori kérdések oldalon is láttam hogy se előre se hátra... -
Ryder1
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha privátban megadom a számom, akkor ezekre a kedvezmény pontokra rá tudsz nézni? Esetleg én is látom mytelenorban?
-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Igen.

-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mostmár csak usim-et adnak a telenornál, nem?
-
mzsombor
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Folyamatosan megy az aktiválás, nincs még minden ügyfélnél engedélyezve. Plusz ugye 4G képes SIM kell, de ahogy írták korábban, ingyen lehet rá cserélni.
-
atosan:
Amennyiben nem 4G-képes a kártya (ezt a kolléga ellenőrizheti a rendszerben), ingyenesen cseréli a kártyát a Telenor.polonic:
Elvileg minden számlás, új generációs kártyás és kártyás ügyfélnek bekapcsolta a Telenor a 4G-hozzáférést, aki rendelkezik akármilyen mobil internet csomaggal.
Lehet, idő kell, amíg mindenkinél elvégzik a beállítást. Ennyire nem értek a rendszerhez. 
Ryder1:
Azzal a csomaggal a készülék még drágább, asszem, 23-25 e körül van (részletre elviheted, ha ez egyben sok volna), a kedvezménypontok összegét szám alapján látszik, de olyan 2500 forintra saccolnám.
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hopp, még valami. Mivel az új telóm micro simes, cserélték ilyenre a kártyát. Ennek kéne vinnie a 4g-ét, vagy megint kártya csere, külsőleg ez megállapítható?
-
polonic
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nálunk a flottában vannak kivételek. Tök random, hogy kinek lett 4g és kinek nem.
-
Ryder1
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Első blikkre nekem is bejön az Ace 4, de konkrétan még egyáltalán nem néztem át a kínálatot, az is lehet, hogy kicsit drágábban veszek, meglátom.
Ha kb 3500 Ft-os mytariffal hoznám el az új telót, akkor kb milyen szolgáltatás kedvezményre számíthatok szerinted?
-
válasz
Ryder1
üzenetére
Ace 4. Teljesen rendben van a készülék. A Smarttarifa 3 mellé talán 13-14 e, egy kategóriával feljebb meg már nulláért elhozható.

Forintkedvezmény jellemzően nem szokott lenni.
Csak szolgáltatásokra felhasználható keret, amiből x/y szolgáltatást max. fél évig díjmentesen veheted igénybe. 
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Biztató, majd holnap bebizonyosodik

-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Nemsokára eljön az idő, hogy készüléket válthatok. Samsung Galaxy Ace 3-at vettem anno 2 év hűséggel smarttarifa 3-ra. Mindenképp mytariffos csomagot szeretnék, mert kb felezni tudnám vele a mostani havidíjam. Milyen kedvezményre lehet számítani ilyen esetben készülékváltáskor? Hasonló kaliberű telefonban gondolkodom, tehát kb 50-60k értékű lesz.
-
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jó hír, köszi, most lett 4g képes telóm, itt nálunk nincs még, de amerre leggyakrabban járok, arra van a térkép szerint. Remélem nem a kivételekhez tartozik a tarifám

-
-
zseko
veterán
Olyan történt mint még sose, felkerestek Telenortól ajánlattal
De nem tudtam vele élni mert nem éri meg. -
-
g0dl
addikt
Most látom, hogy felengednek a 4G-re. Én eddig fix 2G-t használtam az akkukímélés miatt. Igazából a 4G sebességére nincs szükségem telefonon. Van tapasztalat a 2G/4G akkuhasználat tekintetében?
-
Soma01
veterán
Nekem azt mondták, hogy ingyenes a Domino árírás, csak 30 napnál legyen régebbi.

-
törölt tag
sziasztok,
valaki képben van esetleg, hogy mennyibe kerül most egy tulajdonjog átírás?
köszönöm
-
törölt tag
-
törölt tag
Üdv!
Telenor üzletekben mennyire foglalkoznak kijelzővédő fóliával, és annak felrakásával? -
törölt tag
Időrendben (vagyis lentről, fel):
Örs vez. tér
Sashalom hévmegálló
Arany J. u. (Ikarus gyártelep)
-
eastsider
nagyúr
nekem ugyanugy van mindenhol meg LTE. 9ker
-
x1port
addikt
Tegnap a metró alagútban még volt 4G ma már csak H+ és Edge.
Blaha és Örs között. -
ntomka
nagyúr
Jól hangzik ez az LTE, de aki be van lassítva az be van lassítva: [link].
Viszont a telóm így kevesebbet fogyaszt legalább, ennek örülök. -
x1port
addikt
Már gyengült sajna a 4G.
Egyre több helyen csak H+ van.
16 ker tegnap este csak edge. -
Lipigab
tag
Sziasztok,
Az lenne a kerdesem, hogy Telenoros feltoltokartyas csomahoz meg lehet rendelni a Deezer 1GB-os net elofizetest?
Koszi
-
törölt tag
Nekem úgy rémlik, hogy csak új telószámot tudok rendelni az account -hoz. Mondjuk telócsere, számmal együtt. De sztem úgy nem lehet, hogy az új szám már hozzá van rendelve egy másik, aktív accounthoz. Az a minimum, hogy előbb abba az accountba belépve, valahogy le kell íratni a számot. De hogy léphetnék be egy nemtomki fiókjába? Ok, felmegyek a Telenor honlapjára, mert az majd úgyis hozza az előző tulaj adatait.
De ha nem ugyanaz a Whatsapp jelszava akkor bukta. Meg akkor már én is átmentem illegálisba. Annyit meg nem kockáztatok a Telenor miatt. -
asdf_
veterán
válasz
üzenetére
Mi a helyzet azokkal a szolgáltatásokkal, amikre a telószám a regisztráció, az account azonosító? Pl. az előző tulajnak élő regisztrációja van ezzel a számmal a Dellmont -nál, Viberen, Whatsappon, Reengeren, stb?
Akkor hirtelen egy rakas tokismeretlen ember telefonszama feltunik a nevjegyzekedben szinkronizalaskor (ha meg nem oldottak meg, hogy uj eszkozre csak webrol pusholva/engedelyezve az uj keszuleket mehessenek le a telefonszamok). Volt mar pelda ilyen meglepetesre, ha jol remlik.
-
törölt tag
-
Bailey
senior tag
válasz
üzenetére
Ez nem csak a Telenornál fordul elő. Vettem a Telekomtól is már dominós simet, és ahogy először bekapcsoltam egy órával utána jött egy hívás rá egy bankból hogy fizessek. Majd másnap a szám előző tulaja aki egy meglehetősen primitív illető volt telefonált, kérdezte hogy hogyan merem az ő számát használni, és fel fog jelenteni. Másnap meg a hangpostán volt üzenet az előző tulaj részére a rendőrségtől hogy be kellene fáradni folytatólagos kihallgatásra. Mondjuk a Telekom ezek után szó nélkül felajánlotta a számcserét.
-
törölt tag
Nem a bank SMS -ei a problémásak. Az símán kezelhető ügy. De a más által már használt telefonszámból sok olyan szitu adódhat, amik kellemetlenek és sokkal nehezebben kezelhetőek. Mi a helyzet azokkal a szolgáltatásokkal, amikre a telószám a regisztráció, az account azonosító? Pl. az előző tulajnak élő regisztrációja van ezzel a számmal a Dellmont -nál, Viberen, Whatsappon, Reengeren, stb? Mi van, ha vmit elkövetett, amiért végleg bannolták? Vagy veszek egy kártyát, másnap elutazom külföldre és ott kezdenek jönni a hívások? Fizetek utánuk? Ott nem tudok pikk-pakk lezongorázni egy kártyacserét. Mi van, ha ott derül ki egy, a telószámmal kapcsolatos visszaélés? Pl. Franciaországban csak úgy lehet nyilvános wifire csatlakozni, ha előbb bejelentkezek az adataimmal egy központi, hatósági adatbázisba. Az a jobbik eset, ha csak elutasítják a bejelentkezést. De minden technikai lehetőség adott ahhoz, hogy perceken belül az anyósom, vagy a főnököm szeme láttára ültessenek be egy rendőrautóba. Kicsit kínos és költséges kellemetlenségek ezek ahhoz képest, hogy nem tehetek az egészről. Egyébként meg miért is lenne ez szétoffolás? Ha ez nem kapcsolatos a Telenorral, akkor mi? Tőle került a birtokomba egy SIM, amit nem tudok rendeltetésszerűen használni, sőt, még ügyem is lehet belőle. Mellesleg onnan indult a szitu, hogy a Telenor adatbázisából jut vki egy másik ügyfél személyes adataihoz. Ennek tudatában senki nem tudja elhitetni velem, hogy a Telenor szabályszerűen bánik a személyes adatokkal.
-
törölt tag
Sziasztok!
A Telenornál jelenleg van olyan feltöltőkártyás INTERNET szolgáltatás, opció, csomag amivel fel lehet kapcsolódni az LTE hálózatra?
-
asdf_
veterán
válasz
üzenetére
Az erveles szep, de jogilag nem all meg. Pl. onmagaban egy telefonszam birtoklasa nem sert semmit. Ha ott a neved mellette vagy kozzeteszik azt, na ott kezd jogilag billegos lenni a tortenet. Es ott van a neved az OTP-nel? Nincs. (analog pelda: a rendszam is tud szemelyes adat lenni, ha en ide beirom, hogy ABC-123, azzal semmit nem sertek. Ha ideirom, hogy ez a te rendszamod (es ez a forum nem nickes, hanem valodi neves lenne, akkor mar megutnem a bokamat -ha paran ismernek szemelyesen es az itteni nickedet is tudjak, akkor mar nick-es forum eseten is megutom a bokamat-. Vagy ha embeddelek ide egy daschcames videot, vagy akar csak egy fenykepet, amin a jol olvashatoan ABC-123 rendszamu auto halad elottem a Kossuth utcaban (esetleg meg szabalyt is sert) ott mar nem nyeros jogilag a szitu). Tehat sem onmagaban a telefonszamod otp-ben torteno tarolasa, sem az, hogy reciklalt szamot kapsz, sem az, hogy erre a telefonszamra kartyakontroll sms-eket kapsz, jogilag a te szempontodbol nem kifogasolhato. Teny, hogy az sms-ek elolvasasaval banktitok birtokaba jutsz (azt megosztanod nem szabad, mert azert jogilag mar szamonkerheto leszel), de ez az ismeretlen, bankos ugyfel gondatlansaga miatt tortent es tortenik meg, ugyanis a banknal egy mai napig elo, vissza nem vont meghatalmazas van az ugyfel reszerol, hogy a bankszamlan torteno terhelesekrol, jovairasokrol erre a telefonszamra kuldjek az sms-eket (tehat o sem pampoghat a banknal, hogy mas megtudta az o banki informacioit, mert mindez az o hibajabol tortent). (most nem futnam at a jogszabalyt, de elkepzelhetonek tartom amugy, hogy neked viszont allampolgari kotelesseged jelezni, hogy hiba van es pl. ilyen banktitok birtokaba jutottal)
Az elintezese meg faek egyszerusegu, ir az ember egy emailt a bankba (ha epp telefonalni nincs kedve/ideje/penze), hogy te mint az adott telefonszam uj elofizetoje ugyfeluk xxx bankszamlaszamhoz kapcsolodoan kartyakontroll sms-eket kapsz, melyet a tovabbiakban ne kuldjenek neked. Aztan a bank felhivja/berendeli az ugyfelet es torlik a szamot/atirjak egy jora. Pontosan ezert rekesszuk is ezt itt be, mert egy ilyen egyszeru dologrol ne offoljunk nyolcmillio oldalon keresztul
-
-
törölt tag
Ez rossz példa, mert itt nem egy találomra bedobott szóróanyagról van szó. Ez az a én címemre érkezett, de nem én vagyok a címzett. Elfogadom, hogy a szolgáltatók úgy gondolják, hogy ez rendben van. Nem vagyok jogtudor, de ez nekem sántít. A személyes adatok kezelését az ÁSZF -nél magasabb szinten szabályozzák. Akár beleegyezem, akár nem, az ÁSZF nem tartalmazhat olyat, ami nincs összhangban ezekkel a szabályokkal. A telefonszám személyes adat. Az én személyes adatom és a szabályokban rögzítettek körén (pl. rendőrség, bár nekik is megvan az erre vonatkozó szabályzásuk) kívül, kizárólag én rendelkezhetek vele. Én viszont nem rendelkeztem úgy, hogy az SMS küldője rendelkezzen vele, tárolja, felhasználja. Értem az álláspontodat, de amikor a nevemre kerül a SIM, akkor a száma, mint személyes adat, hozzám kapcsolódik, hivatalosan nem kezelhető tőlem függetlenül.
-
polonic
félisten
válasz
üzenetére
Amikor még a számhordozást intéztem, akkor is azt mondták, hogy ingyenes. Először micro sim kellett, most meg nano kell majd. Be is mentem az üzletbe, de most le akartak húzni. Meg nem is cserélték, mert hogy meg kell várni a számhordozást. Ó mondom édes Istenem, ne szopassatok. Olyan szinten felhúztak, unszimpatikus is volt kb mindegyik eladó. Majdnem az jött le, hogy mi a faszt keresek ott. El is húztam szó nélkül a francba.
-
x1port
addikt
Most ezen a 4G hàlón nem is lassítják a netet ha elfogy az adatkeret ?
-
polonic
félisten
A sim csere microrol nanora penzbe kerul?
-
asdf_
veterán
válasz
axioma
üzenetére
A szolgaltatok csak azt jelzik, hogy egy adott szam atkerul az egyik szolgaltatotol a masikhoz, igy a bankok ennek megfeleloen tudjak kuldeni az sms-eket (ha van mindharom szolgaltatohoz kulon szamuk, igy halon beluli lesz az osszes, meg asszem ez az info megy ki a nagyobb mennyisegu gsm terminallal rendelkezo cegekhez is, hogy mindig halon belul tudjon kimenni egy adott hivas).
de hogy - foleg egy szerzodott partner mint az OTP - fele a parkoltatas alatt egyszer se jelzi, hogy ez a szam mar nem az, es ne hasznalja mert rovidesen valaki mase lesz, az mondjuk szerintem erosen GAZ. Nemletezo szamra kuldott sms-nel kene jelezni, hogy nem nem erheto el, hanem mar parkoltatas alatt van. Igazabol a normal usernek is, ill. nem csak sms hanem hivas eseten is...
Aztan az sms kezbesitesi uzenetet meg csak viccbol talaltak ki, es meg veletlenul sem a felado oldalon kene ezt lekezelni, hogy kiment 6 honap alatt 100 sms egy elhagyott szamra, es erdekes modon egyrol sem jott kezbesitesi uzenet. Tehat meg veletlen sem az otp a hulye, ugye?

-
axioma
veterán
Ott nem kerek a tortenet a Telenor reszerol, hogy az OK hogy a pihentetes utan kiadja, de hogy - foleg egy szerzodott partner mint az OTP - fele a parkoltatas alatt egyszer se jelzi, hogy ez a szam mar nem az, es ne hasznalja mert rovidesen valaki mase lesz, az mondjuk szerintem erosen GAZ. Nemletezo szamra kuldott sms-nel kene jelezni, hogy nem nem erheto el, hanem mar parkoltatas alatt van. Igazabol a normal usernek is, ill. nem csak sms hanem hivas eseten is... nem azt, hogy nem letezik a szam, hanem hogy a korabbi tulajdonos _soha_tobbe_ nem erheto el ezen a szamon.
Itt a Telenor abban bunos, hogy egyedul o van a szereplok kozul azon adat(bit) birtokaban, hogy ez a szam mar mashoz fog tartozni, es ezt megsem hozza kellokeppen a kuldo tudomasara.
Postasnal ez annak az esetnek felel meg, amikor a postas tudja hogy elkoltozott illeto, valamint azt is hogy a kuldemeny a szemelynek, nem pedig az ingatlannak szol, az egyszeruseg kedveert inkabb kezbesiti, mert macera lenne a "cimzett elkoltozott" eljarast vegigcsinalni. -
asdf_
veterán
válasz
üzenetére
Ha a postaladadba bedobaljak a szorolapot, akkor is a postanal reklamalsz?
Ertsd mar meg, hogy a mobilszolgaltatonak az egvilagon semmi koze ahhoz, hogy az adott telefonszamra egy gep idonkent kuld egy sms-t. Az OTP kuldi egy ervenyes ugyfelrendelkezes alapjan. A hulye ugyfel, OTP, Telenor haromszogbol a Telenor az, akinek a legkevesebb koze van az egeszhez (azon kivul, hogy kezbesiti az uzenetet, konkretan nulla).Mi az, hogy akkor ingyen lecserélik? Megvettem, közzétettem. Innentől az nekem érték. A számcsere nem megoldás!
A szolgaltato meg majd pingvinezik, hogy o az hirkozlesi torvenynek megfelelo ideig parkoltatta a regi szamot, ok mindent szabaly- es jogszeruen csinaltak, te szerzodeskoteskor elfogadtad hogy az aszf es/vagy EHT szerint lehet, hogy parkoltatott hivoszamot kapsz az uj szerzodeshez, es kapsz egy dijmentes szamcseret, ha nem tetszik a sok erdektelen hivas. Az, hogy neked mi ertek, meg mi nem, az relativ, megkapni egy bedolt pizzeria telszamat simanIJ kategoria.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egy aktív szám, Praktikum Ász csomag. A MyTelenor fiókomban megrendelhetőnek jelez egy "Netezz Mobilon 100MB" netes csomagot, ami elvileg a Djuice -zal együtt,

már is hívom! kösz! 
Lehet, idő kell, amíg mindenkinél elvégzik a beállítást. Ennyire nem értek a rendszerhez.
Csak szolgáltatásokra felhasználható keret, amiből x/y szolgáltatást max. fél évig díjmentesen veheted igénybe.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)