Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Pár napja repülő módban volt fél napig a telefon. Amikor vissza kapcsoltam a hálózatot 1-2mp-ig "Telekom HU" felirat jött be.

Érdekes volt. Elvégre Budapesten nincs megosztás, főleg nem 3G-n. Habár a telenornál én már semmin sem csodálkozok.
Vasárnap lejár a kötbér levelem 30napos határideje. Már várom a 30. napon a választ.
-
Boha
tag
Milyen időközönként változnak az árak a telenornál?
Árlista minden héten van új ? -
Szerintem jelenleg még nincs tervben.
A telenor előfizetői tábora jelenleg nagyobb részt a hűség lejártával otthagyom kategória, kisebbrészt a maradni akarok. Bár a 4g mindenkinek kampány ezen javíthat.Jelenleg nem lenne elég ügyfél(aki otps, áldozna a mobiltárcára, kb 4000 ft az éves kártyadíja) ahhoz, hogy nyereségesre, de legalább veszteség nélkülire hozzák a mobiltárca működését(szerverek, appfejlesztés, support, SIMek.
Ha nem csak otp VAGY ingyen lenne a a mobiltarca, akkor szerintem már mind3 szolgáltatónál lenne. Őszintén szerintem nem ad semmi pluszt egy paypassos kártyához képest, amihez 200forintért van tok amit teló hátlapra lehet tenni.
Ha ezt nem tudják megoldani inkább várnak, a 800 adótorony fontosabb.
-
akyyy
senior tag
tudni valamit mikor indul telenornál a mobiltárca?
-
törölt tag
Sziasztok
Nem tudom mennyire újdonság, de ma mondta telenor ügyfélszolgálat, hogy akinel LTE képes SIM kártyája van és LTE képes készülék, na meg kiépítettség is, az felmehet a 4G-re, de a csomaghoz tartozó sebességlimit nem változik ezzel.
Ez jó is lenne, mert jelenleg a 10 helyett 1 jó ha megvan itt. -
-
kissbg
tag
Van valaki, aki tuti hogy a t-s 800-as LTE hálóra van felengedve? Ha igen, akkor meg tudná nézni, hogy egy manuális hálózatkeresésnél milyen 4g hálózatot talál?
-
club1
veterán
válasz
üzenetére
Nincs elméletim, dpi korlátlan csomagom van az első kártyahelyen (S5 Duos) tavaly november óta. Tavaszig 50/6, egy-két hete 30/5 a speedtest eredménye itt Dél-Budán. Persze nagyon hajnalban mérni szoktam még az 50/6-ot, de napközben már nem. A legrosszabb mostanában délelőtt 10 óra körül szokott lenni, akkor néha 20 Mbps alatt mérek.
-
törölt tag
Jó lenne, ha leírnád, hogy mennyi elméleti mellett, kb. mennyi volt és mennyi lett a valós. Csak azért lenne hasznos, mert én azóta is stabilan mérem ezt a korlátozott 7,5/2,5 -öt. Ha a sok adat/ relatív alacsony sávszélesség koncepciót nézzük, akkor ez talán nem terhelné annyira a hálózatot. Sőt, ebbe még lehetne egyéb összetevőket is be lehetne vonni. Nem értek a hálózatokhoz, csak laikusként ötletelgetek. Lehetne 3-5GB bárhol felhasználható és a korlátlan (ami nem számít bele a 3-5 GB -ba) pedig körzethez (címhez) kötött. Így kalkulálható lenne a terhelés. Vagy az éjszakai megoldást csúcsidőn kívülire módosítanák és akkor lenne érvényes a 3-5GB -on kívüli korlátlanság. Vagy az elérhetőséget korlátozni úgy, hogy csak hűséggel lehetne korlátlan. Szvsz. lennének ésszerű és felhasználói oldalról is elfogadható kompromisszumok, amikkel kordában lehetne tartani a terhelést. Sőt, én abba is belemennék, hogy ebben a csomagban a p2p (torrent) legyen tiltott. Mobilhálózati szempontból a torrentet nem tartom sem indokoltnak, sem fair -nek. Azt viszont teljesen viccnek tartom, hogy egy korlátlan (flexi) csomagban heti 1,5GB!!! legyen a limit. E-mail nézegetésre senki sem vesz flexit! Legyünk realisták, hagyjuk a 4k streameket, maradjunk az SD -nél! Mekkora egy átlagos, Youtube teljes film, SD -ben? Mondjuk kb. 500MB? Tényleg három ilyet nézhetek meg hetente a "korlátlan" netemmel? Ez életszerű? Nemáááá Telenor!
sayuar:
A Snapi valamiért nem kapcsolt, nem általános a 800MHz. MTK vonalon hamarabb találsz kompatibilist. Olvasgatva az itteni topikokat, sokat vaciláltam, de számomra fontos érvek szóltak az MTK mellett. Ezért bevállaltam egy "új generációs" MTK -t (6595M) és egyáltalán nem bántam meg. -
zseko
veterán
válasz
Sayuar
üzenetére
Dettó

Április 26-án jár le a hűségem. Én viszont vettem telefont tőlük mert így jártam jól (sőt, nagyon jól), így volt olcsó. S4-et vettem megrendelés előtt előrendelve, aminek a végösszege (természetesen az előtte lévő telefonomat eladva) 62e-re jött ki. Ráadásul független készüléket kaptam. És 62e-ért egy megjelenéskori csúcstelefont kártyafüggetlenül megvenni... nagyon megérte azt mondhatom, így én sem panaszkodom.A havidíjam ugyan ~1200-al emelkedett, de 500MB net helyett lett 2GB-om (ugyan a 200 sms/mms-t buktam [két év alatt nem küldtem el összesen egy havi harmadát sem...], de a 200 perc lebeszélhetőség megmaradt). viszont jött a két mizéria - havidíj emelés és kapcsolási díj - így még egy ezressel több lett a költség. Mint írtam, kiszámoltam, kártyásként havi ~2500-öt spórolnék.
Ezért én is azt mondom: hűség?

Következő telefonom független kétkártyás kínai telefon lesz, és soha többé előfizetés.
-
mexel
veterán
válasz
St3ven
üzenetére
Ilyenkor be is tartják úgy látszik, kár hogy a kérdésem sürgős volt. Írtam is ha hamarosan nem kapok választ átmegyek más szolgáltatóhoz és viszek minden telenort, de annyira urak a szolgáltatók hogy pár előfizetés amit több éve fizet nekik valaki nem is számít úgy látszik. Én még teljesen máshogy tanultam kereskedelemmel és szolgáltatásokkal kapcsolatban mindent, valahogy ma már semmi sem így működik, ezeknél a cégeknél legalábbis. Na mindegy ez off, csak megláttam a telenor topikot és gondoltam kiíírom magamból.
-
Sayuar
senior tag
válasz
Sayuar
üzenetére
amikor a mytariff-al előjöttek, azt hittem: VÉGRE!...aztán meg...ÁÁÁ mégse....
Mekkora egy ... azt mondani, hogy tied a döntés, aztán mégis ők döntenek helyetted: mi van ha nekem 30 perc kell és 5 GB? Fizessek ki 80 percet...Szóval, visszatérve a hűség témához:
én úgy tudnám elfogadni, ha pl. azt mondaná a szolgáltató: írd alá, hogy 24 hónapig az én ügyfelem leszel, és havi szinten 5000 Forintot nálam költesz el. Cserébe én nem mondom meg neked, hogy mire költsd el (jó persze saját szolgáltatásra, nem autópálya matrica+lottó+egyebek), akár havonta szabadon variálhatod hogy mi kell, cserébe a 24*5000 pénzért ezt-meg ezt a kedvezményt kapod. Na kérem: EZ A VÁLASZTÁS IGAZI SZABADSÁGA -
mexel
veterán
Azért a telenor is egy igazán parasztosan ügyfélbarát cég
Írtam online nekik ( panasz) és hívtam is őket hogy válaszoljanak, de egy pár napja ez nem nagyon sikerül nekik. Cserébe jól elhoztam számomat tőlük, persze az elé is akadályt gördítettek. -
Sayuar
senior tag
még van 1 hónap az utoljára aláírt 24 hónapos hűségemből.
Ráadás: telefont nem vettem szolgáltatótól, csak azért írtam alá hűséget, mert így olcsóbb volt a havidíj
Annyira megváltoztak a telefonálási szokásaim, hogy a lebeszélhetőség 70%-a bennmarad, és eddig minden hónapban vettem 2 gigát plusz pénzért.
Szóval nekem ez a mutatvány azt eredményezte, hogy rosszabbul jártam a 2 év alatt, mintha "sima" feltöltős netcsomagot használnék (pl. blue 4GB).Nem bánom hogy aláírtam, mert akkor az volt a jó döntés.
Nem kardoskodok egyik szolgáltató mellett/ellen sem, de egy valamit megtanultam: hűség?
-
zseko
veterán
válasz
Sayuar
üzenetére
Én is azt mondom próféta szóljon belőled
, hűségidő lejártával egyelőre úgyis kártyás + 2GB+Deezer csomagra megyek vissza, azzal ugyanott leszek használatilag mint most, csak 'csupán' ~5800-al kevesebbért. mivel havi 30-80 perc telefonálásért nem fogok fenntartani közel 10e-es előfizetést. Nem éri meg, egyébként sincs nagyon kivel, na meg van céges mobil is amit pár ezer forint erejéig használhatnék ha nagyon akarnám.Nekem net kell igazán nem pedig telefonálás, néztem az új mytariff csomagokat is, de azok sem érik meg. Ha kiválasztom a nekem tetszőt (80 perc, 3.2GB, Deezer) már megint ott vagyok hogy 6700 forint. És az elmúlt időszakot is figyelembe véve (kapcsolási díj bevezetése + tarifacsomag díj emelése, egyoldalú szerződésmódosítás amit vagy elfogadsz vagy elfogadsz, mert kötbér nélkül nem szállhatsz ki) soha többet hűségidő.
(#30974) Somatom Én is úgy vagyok vele hogy inkább 7/2 sebesség 4000-ért ~30GB nettel, mint 4000-ért 150/30-as 5GB. Nem kell a nagy sávszél nekem, minek? Inkább sok net kevés pénzért lassabban mint fordítva. Na meg rendes hálózat, ahol nincsenek (vagy kevés) fehér foltok és olyan Edge ami csak a nevében az de adat semmi nem megy rajta.
-
törölt tag
válasz
Sayuar
üzenetére
Igen, ebben van vmi. Az 5 rugós 10GB -hoz még meg kell venni az éjszakai +100GB -ot. Megéri, de akkor is plusz. Az ajándék levásárolható keret ugyanis (tudomásom szerint) csak a béklyóhoz jár. Nincs olyan szolgáltató, amelyik havi 1-2 ropis mézesmadzaggal engem rá tudna venni arra, hogy aláírjak nála két évet. Egyébként nem értem a Telenort (és remélem, hogy tényleg olvassák a topikot
). Bp. -en nagyjából rendben van a 4g és ha felengedte a csomagokat, akkor terhelhető is. Vidéken meg sztem óriásit nyert a közösködéssel, mind lefedettségben, mind terheléseloszlásban. Én kérem alkuképes vagyok, még ebből a feltöltősből is engednék, modjuk 5/2 -re. Egyúttal kijelentem, hogy kövezzenek meg nyugodtan, ha az 5/2 -es netemen letöltőközpontot, vagy torrentszervert üzemeltetnék. Cserébe adjanak nekem havi mondjuk 5-7 rugó körül valóban korlátlan netet és ez legyen elérhető a hang és adatkártyákhoz egyaránt. Sztem 2015. -ben ez nem irreális elképzelés és úgy gondolom, hogy komolyat lendítene a Telenor ázsióján. -
Sayuar
senior tag
válasz
Phvhun
üzenetére
már félek leírni, mert jönnek az okoskodások....nincs elég sávszél, meg társai...
Na jó, mégis

Május-júniusban vélhetően elindul a digi. Szinte biztos, hogy lesz roaming megállapodása (telenorral?/vodával?).
Amikor elindult a digi műholdas adása, Magyarországon a tányéros előfizetés 10.000 pezeta volt, aztán a digi bedobta 2700-ért, mire a többieknek is megérte az addigi horror áron nyújtott szolgáltatást fele/harmada áron adni.
Nagy valószínűséggel ugyanez a forgatókönyv lesz a telekom szektorban is.@asdf_ olvastam, de képzeld nem dob fel a roaming téma...és most sem erre alapozom/alapoztam a kijelentésem.
-
Sayuar
senior tag
igen-igen, DEEE
ha valaki előrelátó, akkor nem köt 2 ÉV hűséget, mert szinte borítékolható, hogy az árak feleződni fognak egy éven belül.Szóval a bluemobile hűség nélküli csomagját a telenor hűség nélküli tarifájával kell összehasonlítani, az pedig már nem a telenor javára billenti el a mérleg nyelvét.
Bár a fene tudja: ászf-ben nem írja a hűséget, mint kötelező dolog, de a honlap szerint 24 hónap hűséggel vannak a tarifák...
-
zseko
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Impozáns, de attól még nem lesz Deezerem csak újabb külön pénzért, és ahogy látom LTE-re fel sem enged. Na de ha most ilyen e-penis versenybe akarunk belemenni, akkor meg itt telenornál (igaz külön kártyán ami a bluemobilt már előnyösebbé teszi, de kétkártás mobilnál szvsz tökmindegy) a 4e-ért 5GB-ot kapok és éjjeli 100GB-ot (vagy választok helyette Deezert). 5000-ért pedig már 10GB+Deezer+100GB.
De májusig még van időm eldönteni melyik is legyen végül.(#30963) Somatom de még ezekkel a percdíjakkal is olcsóbbra tudok kijönni ahogy kiszámoltam (akár 2500-3000Ft-al is!!) úgy, hogy ugyanannyit telefonálok és netezek. Na ez a vicces.
-
Atesz 666
aktív tag
Köszönöm a gyors választ.

-Elég ritka esetben használom a mobilt adatforgalmat ,az esetek többségében Wi-Fi-t használok.
-Mostanában olvastam itt a fórumon,hogy a Telenor LTE sebességet biztosít a nett előfizetők számára.
-A napokban csak kíváncsiságból bekapcsoltam az LTE-t és a Mobilhálózati adatokat a telefonon,de akkor még csak H+-t írt vagyis jelzett ,de most már kijelzi az LTE-t is.
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Lenne egy szerintem buta kérdésem.
-A hálózati térerőnél a H+ lenne az LTE sebesség jelölése?

A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.

-
Phvhun
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Átraktam gps-es szinkronizálásra, és megjavult.
Mindenesetre fura volt, mert nem csak hogy rossz időt mutatott, meg is állt az óra, szóval lehet csak androidos gebaszolódás volt.
-
-
Phvhun
őstag
Van egy androidos telóm, és az automatikus időlekérés valamiért most vettem észre hogy 15:00 helyett 14:25-re állította át a telefonom óráját.
Mással is előfordult ez valami telenoros bug volt?
-
törölt tag
válasz
zoli62
üzenetére
Én nagyon örülök a Telenoros LTE -nek, bár nem most lettem csak "felengedve". Az elméleti max. sávszélesség ugyanannyi, csak LTE -n sokkal közelebb áll a valósághoz, mint 3g -n. Egyébként nekem így semmi bajom sincs a 7,5/2,5 -tel. Lehet, hogy csak azért, mert az otthoni netem sem tud ennyit (és nem fejleszthető a hálózat). De ezzel az LTE -vel megy a telón a Youtube, TV-GO és a VOIP is rendben van. Ha ezek mennek, akkor mihez kevés? Egy feltöltős csomaghoz nekem ennyi elég.
-
taip
senior tag
válasz
zoli62
üzenetére
Persze hogy van. Az LTE alacsonyabb reakcióideje jelentősen növeli a felhasználói élményt. Sok weboldal vagy játék nem igényel nagy sávszélességet, de gyors ide-oda kommunikációt igen.
A UPC-vel versenyzés szerintem elég korlátozott. A max. 1-2 Mb-es csomag hiába korlátlan, csak alap dolgokra jó. Mondjuk VoIP-ra pont alkalmas, ilyen szempontból konkurencia lehet, de aki VoIP-ra rendezkedik be, ettől sokkal olcsóbban tud nethez jutni. Hanghívásra meg drága.
-
zoli62
addikt
Szerintetek annak mi értelme van, hogy a Telenor minden előfizetőjét felengedi a LTE hálózatra, ha a díjcsomagokban elérhető sávszélességek nem változnak?
Valamint a UPC most bevezetett korlátlan mobilinternetes díjcsomagjaival a piacon már két olyan cég is lesz, ami az előfizetőknek egyszerre több szolgáltatást képes nyújtani. Tud, vagy egyáltalán akar-e majd ezzel a Telenor versenyezni? -
vkp
aktív tag
HTC One M7-em van, továbbra sem megy az LTE, pedig elvileg lefedett helyen vagyok. SIM-et most cseréltem, az nem lehet gond.
Bármi ötlet valakinek?
-
whiskeys
őstag
Fehérgyarmaton is van LTE
-
apaszka
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Akkor ebből nem lesz semmi. Árokban vagyunk, így soha nem voltunk elengedve térerővel.
-
kakuk.tamas
addikt
Bács-Kiskun megye, Mélykút és környéke, semmi eddig. Nincs 4G.
-
törölt tag
Azért ne búsuljon akinél még nincs lefedettség, mert itt is csak 2 csík és sokszor ledobja a hálózatot.
Legutóbb mikor kezembe vettem a telefont épp semmilyen hálózaton nem volt. (Ilyet sem láttam még).
A szobámban konkrétan a 4G és a 3G is csak 1-2 csíkos, szóval össze-vissza szenved váltáskor.
Összességében többet ártott, mint használt.
-
Na, akkor ti már a Telekom által kiépített hálót használjátok.
-
atosan
veterán
Jé, és tényleg
Ács, beltérben megy az LTE, Lg F60 -
-
apaszka
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Kivéve Mór! -
-
törölt tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Lumia 735, de gondolom minden 4G képes telefonnal ez lenne a helyzet.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Ma vettem észre, hogy nálam is van 4G lefedettség pedig a telenor oldalán nem is mutatja, hogy nálunk is lenne. Most tesztelik ezt a telekom telenor hálózatot?
-
madle
őstag
ha számhordozásra 20:00-24:00-ig van írva az ablak, akkor általában az elején végbemegy a dolog, vagy teljesen random?
-
vwpolopg
őstag
válasz
vwpolopg
üzenetére
El se hiszem, a történetem végleg véget ért a telenorral! Csak 3 hónapnak kellett eltelnie! Egy jótanács azoknak akik hozzám hasonlóan fel akarják mondani az előfizetésüket és ki akarják fizetni a kötbért és elektronikus számlájuk van, mielőtt elkezdenék a folyamatot váltsanak papír alapú számlára.
A sztorim ugye ott ért véget januárban, hogy kifizettem a kötbér számlát, de nem láttam magát a számlát, ehhez 2 hónap kellett, hogy megkapjam, ugyanis ennyi idő alatt sikerült a my telenor hozzáférésemben a jogosultságokat megoldani...
Viszont, hogy pozitívumot is említsek, a telefonos ügyintéző hölgy (vagy hölgyek) nagyon segítőkészek voltak, próbálkoztak ameddig a jogosultságaik engedték és csak a legvégén passzolták le a technikusoknak a dolgot, akiknél pár hétre elakadt a dolog. Illetve nyilván akiknek az emailjeim küldtem, ők is intézkedtek, szóval nekik is köszönöm. Örülök, hogy végre vége.
-
-
asdf_
veterán
Irtok egy ket tanus adasvetelit, amiben az elado visszavetelei garanciat vallal a telefonra, amennyiben a barmelyik magyar szolgaltato huseg/reszlet/anyamkinja nem fizetese miatt a keszuleket letiltja a halozatarol. Aki ilyet nem ir ala, attol nem veszed meg a telefont (mert neked nem csak az kell, hogy most ne legyen letiltva, hanem az, hogy kesobb sem).
(allambacsi pedig elmegy a feszkes fenebe mar megint a tulzott adatvedelmi baromsaga miatt, hasonlatosan a futott kilometert csak tulajdonosnak adunk ki cimu mokahoz) -
polonic
félisten
Ez valami központi telenoros szám lehet?
20 200 0000
Miért kereshettek? Nem tudtam felvenni.
-
Out
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, ez is megfordult a fejemben, ezért írtam, hogy nincs-e valami gond vele. Már pedig ha letiltják egyik napról a másikra, az már probléma

darvinya: Az IMEI szám megvan, de ha nem kapok információt a Telenortól, akkor nem érek vele semmit, nem igaz?
-
-
Out
addikt
válasz
darvinya
üzenetére
polonic: köszi, akkor hagyom

darvinya: Ezekszerint egy az interneten árusított használt telefonról semmiképpen sem tudható meg az, hogy esetleg nem lopott-e? Nem értem a logikát ebben. Nem a tulaj érdekel, hogy kié a telefon, hanem csak nem szeretnék olyat venni, ami esetleg bűncselekményhez kapcsolható. Furcsa világban élünk.
-
Out
addikt
polonic, Landsmann köszi a válaszokat, akkor lehet ezzel futok még egy kört egy másik ügyfélszolgálaton. E-mail ugye szóba sem jöhet ilyen esetben?
-
asdf_
veterán
válasz
wesaaa
üzenetére
Az elso evben fuggetlen szakertovel (sajat szervizes, markaszervizes nem az) kell bizonyitaniuk, hogy az altalad jelzett hiba (a kesobb bekovetkezo jotallas korebe tartozo esetleges problemara gondolok itt) ok, okozati osszefuggesben all a kijelzorepedessel, ha ezt nem tudjak, akkor jotallas kereten belul kell rendezniuk a problemat.
A jog szerint. Aztan hogy tenylegesen mi tortenik, az meg majd kiderul. -
Helo
Lenne egy felsokategorias készülékem a telenortol ami 3honapos jelenleg!
Megrepedt egy picit az üveg bal felső sarokban!
Ha akksi cserére vagy bármire vissza viszem nem bukom a garanciát?
Csak beázás után?! -
apaszka
veterán
Sziasztok!
Állítólag van olyan ,hogy korlátlan böngészés és e-mail opció !
Nekem Smart extra1 csomagom van. Ehhez megtudom rendelni? Én nem találom,pedig valami 1450 forintba fájna csak havonta állítólag,
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mem látszottak a szolgáltatások, számlák, hívásrészletezők.
A telefonszámot kellett újra erősíteni. Gondolom volt valami rendszerfrissítés, de eddig ilyen még nem fordult elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vírusirtó topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Programozás topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Írtam online nekik ( panasz) és hívtam is őket hogy válaszoljanak, de egy pár napja ez nem nagyon sikerül nekik. Cserébe jól elhoztam számomat tőlük, persze az elé is akadályt gördítettek.