- Netfone
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fényképen a Poco F7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #112330 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget.
-
nagyúr
Sziasztok!
Van egy számlás előfizetésem, amihez tartozik 1,5GB-os havi adatkeret. Ha ehhez rendelek 1 napos korlátlan mobilnet szolgáltatást, akkor először a számlás csomagban foglalt keretet fogja felhasználni és utána a korlátlant, vagy ha már él a korlátlan szolgáltatás, akkor a havi keret nem fog fogyni?
Nem szeretnék úgy járni, hogy megrendelem az 1 napos korlátlant és először a havi mobilnet keretemet fogyasztanám le nullára. .Köszönöm a segítséget .
-
nagyúr
válasz SztiviVander #112246 üzenetére
Köszönöm .
-
nagyúr
Sziasztok!
Az 1 napos ajándék mobilnet a feltöltőkártyás ügyfeleknél az 1500-Ft-os feltöltéssel is jár?
Az 1 napot úgy kell értelmezni, hogyha ma feltöltöm, akkor holnap éjfélig lesz netem?Köszönöm
-
nagyúr
válasz donjohnson #112191 üzenetére
Köszönöm , kipróbálom.
-
nagyúr
válasz winbox #112187 üzenetére
Sziasztok!
Van egy yettel előfizetésem, aminél időnként meg szeretném oldani, hogy hívni ne tudjanak, de a mobilnet menjen. Azt tudom, hogy állandó átirányítással kellene megoldani, de milyen számra. A +36209400400-at próbáltam, de azt nem engedte. Lehet, hogy azért, mert nincs a hangposta funkció bekapcsolva, vagy nem ez a hangposta szám?
Köszönöm a segítséget . -
nagyúr
válasz MadMancs #111753 üzenetére
Köszi .
Látom SMS-t kell küldeni a megrendeléshez. Céges flottában bekapcsolásra került hónapokkal ezelőtt automatikusan, de a magán dolgozói flottában nem.
Van arról tapasztalat, hogy a megrendelő sms-t követően mennyi idő múlva kerül aktiválásra a szolgáltatás?Szerk.: ez gyors volt, már aktiválták is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
A VoWiFi már bevezetésre került hivatalosan?
-
nagyúr
válasz #73820095 #111008 üzenetére
Okmányiroda. Mivel nincs érvényes azonosító igazolványa, ezért ki fognak állítani ideiglenes személyit. Ez azonnal elkészül, nyomtatott, laminált, fényképes igazolvány. Még a reptéren is elfogadják EU-n belüli utazáshoz, mint útiokmány. Ezzel szerintem fog tudni adatot egyeztetni.
-
nagyúr
válasz azbest #110739 üzenetére
Nem, nem a nyaralást csak azért mondtam, hogy arra használtuk, amíg a fiam meg nem kapta március körül.
88 db MMS ment el 60 különböző külföldi (holland, osztrák, spanyol, orosz, ukrán) számra kb. 2,5 perc alatt, 10 időpontban, időpontonként 7-10 MMS egyszerre.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz 4Grider #110734 üzenetére
2 évvel ezelőttig én használtam ezt a készüléket, de nem volt ilyen gondom vele. Utána egy feltöltős SIM volt benne nyaralásra korlátlan net rendelés miatt. Sosem volt semmi. Én is arra gondolok, hogy a fiam valamit felrakott, vagy rányomott valamire, amire nem kellett volna.
Holnap kap egy hard resetet a készülék és elmagyarázom részletesen, hogy hogyan kell egy okostelefont használni ...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #110732 üzenetére
Igen, egy Xiaomi Redmi Note 9 Pro.
Tanultam az esetből. MMS APN-t töröltem, online ÜSZF-n lemondtam a szolgáltatást, beállítottam 8000 Ft-os limit értesítő SMS-t.
Tele van már a t*k*m, hogy házi informatikust kell játszanom állandóan a családban... -
nagyúr
válasz SztiviVander #110730 üzenetére
Köszönöm Mindkettőtöknek a válaszokat. .
-
nagyúr
Sziasztok!
Létezhet olyan, hogy egy SIM-et klónoznak és ezzel a klónnal forgalmat bonyolítanak, ami az eredeti SIM számláján jelenik meg?
Vagy ez nagyon földtől elrugaszkodott gondolat? -
nagyúr
válasz Viktor0610 #110566 üzenetére
A számlareklamációnak a fizetési határidőre van halasztó hatálya, vagy mindenféleképpen fizessem be a számlát még mielőtt kivizsgálja a Yettel a reklamációmat?
08.21. a határidő és online form-on most küldtem meg a számlázási panaszt a Yettelnek.Köszönöm a segítséget .
-
nagyúr
válasz donjohnson #110574 üzenetére
Meg fogom nézni, hogy minek van üzenetküldési joga. Én is valami ilyesmire gyanakszom, mert egyetlen nap volt, de akkor 88 db.
-
nagyúr
válasz RoyalAirForc #110572 üzenetére
Kértem számla részletezőt, ha az alapján nem tudom beazonosítani, hogy hova mentek az MMS-ek, akkor meg fogom reklamálni a számlát. Ha kiderül, hogy mi hibáztunk, akkor megpróbálok valami méltányossági kedvezményt kijárni, ha nem megy, akkor kénytelen leszek lenyelni a békát.
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #110566 üzenetére
Köszönöm .
Az MMS-t lemondtam.
Számlarészletezőt kértem, abból látszódni fog, hogy milyen számra mentek az MMS-ek?
Szerinted van esély, hogy ne kelljen ezt a 20k-t kifizetni, ha több évre visszamenőleg látják, hogy soha nem MMS-eztem egyik számomról sem és ez a 88 db is egyetlen napon történt? Egyértelműen látszik, hogy valami nem kerek a történetben. Fiam telefonja, szokott játszani rajta, de mostanában inkább PC-n tolja. Kikérdeztem, nem csinált semmit és nem szokott hazudni (jó tudom, messziről jött ember, stb.). Mondtam neki, hogy inkább mondja el és beszeljük meg, minthogy utólag derüljön ki valami, amikor már hülyét csináltam magamból az ügyfélszolgálaton...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Jim74 #110441 üzenetére
Sziasztok!
Kiderült mi okozta a magas számlát. Egyetlen napon 88 db külföldi hálózatba irányuló MMS.
Ezt hol lehet megnézni, hogy mi küldhette?Soha nem küldtem MMS-t. Júniusban váltottuk a számot feltöltősről számlásba és akkor a Yettel aktiválta az MMS szolgáltatást, pedig nem is kértem.
Köszönöm .
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Van egy számom, amit kb. 1 hónapja feltöltősből számlásba, majd dolgozói flottába vittem (fiam használja).
Ma ránéztem Yettel fiókban a forgalomra és majdnem dobtam egy hátast.
Az egész csomag nincs 4ezer Ft, viszont azt írja csomagon felüli forgalomra, hogy 19.096,-Ft.
Összes hívás hossza 3 perc, kimenő hívások száma 93 db. .
Megnéztem a híváslistát és nem szerepel csak kb. 3 - 4 db kimenő hívás.
Számlazárás pár nap múlva lesz csak, úgyhogy számlát még nem láttam erről.
Elképzelhető, hogy a feltöltősből számlásba, majd flottaváltás miatt a Yettel fiókban nem valid értékek vannak és majd a számlában már nem fog szerepelni az a horror összeg?
Fiamat kérdeztem, nem regisztrált semmilyen oldalra, nem hívott, nem sms-ezett külföldi számmal, ismeretlen számokat nem vett fel.
Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Teljesen el vagyok keseredve... Nem feltétlenül a pénz miatt, hanem hogy ha esetleg valamilyen csalás áldozatai lettünk, akkor mit kellene beállítanom és hol, hogy ilyen ne forduljon elő többet?
Köszönök minden segítséget . -
nagyúr
Sziasztok!
Ha előfizetést el szeretnék hordozni, de ahova megyek ott már prepaid szerződést szeretnék, akkor hogy érdemes eljárni?
Ahova hordoznék oda bemegyek és megmondom, hogy jönnék, de feltöltőkártyás csomagba, vagy először menjek be oda, ahonnan jönnék és váltsak szamlásról prepaidre, majd utána hordozzam a számot?Köszönöm a segítséget .
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #109728 üzenetére
Köszi
Két energetikai cégről van szó. Egyik megvette a másikat, viszont a flottaváltásra tojnak több, mint 2 éve. Gondoltam most már elintézem magamnak...
Olyat lehet, hogy számlásként jövök el, de ahova hordoznék ott feltöltőkártyásba menjek? -
nagyúr
válasz SztiviVander #109726 üzenetére
Ha nem sikerül, akkor fél évet elegerészek feltöltősben a két szám közül az egyikkel valamelyik másik szolgáltatónál, aztán visszamegyek a flottába.
-
nagyúr
válasz SztiviVander #109716 üzenetére
Lehet, hogy először megpróbálom mindkét számot bevinni, mert elég rugalmas volt az ügyintéző a Pólusban és a céges belépő kártyámra is megcsinálta volna az új flottába tételt, holott kellett volna külön igazolás a munkáltatómtól. Az is lehet, hogy mivel már mindkét szám eleve dolgozói flottában van, így csak egyik flottából kellene a másikba tenni őket és nem problémáznak, hogy két szám van.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Jelenleg egy dolgozói flottában vagyok két számmal a Yettelnél és szeretnék átmenni másik dolgozói flottába (mindkettőre jogosult vagyok, saját nevemen van mindkét szám), azonban az új flottában csak 1 lehet meglévő szám, a másiknak másik szolgáltatótól kell jönnie, vagy új szerződésnek kell lennie. Mindkét számomat meg szeretném tartani.
Azt megkérdeztem, hogy ha váltás előtt elhordozom a számomat másik szolgáltatóhoz és onnan hordozom vissza a másik flottába az járható út.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a számhordozásra van-e valamilyen korlátozás, hogy a két hordozás között mennyi időnek kell eltelnie, vagy ha lezárult a hordozás, akkor rögtön indíthatom is a "visszahordozást"?
A számhordozás folyamata általában mennyi időt vesz igénybe? (Ez azért lenne lényeges, mert 30 napig él az igazolás, amit a munkáltatóm kiad a flottabelépéshez.)
Hol érdemes kezdeményezni a hordozást? Ahova hordoznék, vagy ahonnan hordoznék?
Érdemes előtte feltöltősbe átrakni a szerződést, hogy az ideiglenesen új szolgáltatónál ne legyen előfizetés, csak prepaid?Köszönöm a segítséget .
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
VoLTE okozhat olyan problémát, hogy hívás közben kimarad a hang? Én sem hallom a másik felet és ő sem engem.
Kerepes (Szilasliget) lokációról lenne szó.
Tegnap frissítettem a telefon szoftverét és ma tapasztaltam a jelenséget. Mondjuk nem minden nap telefonálok.
Másnak nincs gondja a frissítéssel ugyanilyen készüléken.Köszönöm a segítséget .
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #102123 üzenetére
Ezt én is besz*ptam jómultkorában.
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #100331 üzenetére
Köszönöm
Tudom, hogy a VoWiFi már unalomig lerágott csont, de van egy dolgozói céges flotta előfizetésem, amin működik a szolgáltatás.
Van esetleg arról infó, hogy előreláthatólag mikor lesz elérhető minden csomagban?
Ahol lakom, amikor áramszünet van, akkor gyakran a torony is lehal és csak az udvar végében van térerő. Ilyenkor jól jönne a VoWifi. . -
nagyúr
válasz Viktor0610 #100328 üzenetére
Köszi.
Megnyitottam HTML-ben és "print to PDF". Jobb híján... -
nagyúr
Sziasztok!
Yettel fiókból nem tudom letölteni a számlámat PDF-ben, az alábbi hibát írja ki:
{"id":"documentdownload\/downloaddocument","success":false,"data":[],"errors":{"code":"200","status":"OK"},"redirect":null}
Más is ezt tapasztalja?Köszönöm .
-
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #99196 üzenetére
Köszi
Remélem csütörtök reggelig valaki megerősíti . -
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #99193 üzenetére
Tehát, ha mondjuk holnap reggel feltöltöm akár a legkisebb összeggel a kártyát, akkor kapok hozzá 1 nap korlátlan netet, amit holnapután éjfélig tudok használni, ugye?
-
nagyúr
Sziasztok!
A feltöltős kártyához rendelhető 1 napos korlátlan internet lejárati ideje hogyan működik?
Ha ma megrendelem, akkor holnap éjfélig, vagy a megrendeléstől számított 24 óráig használható?Köszönöm
-
nagyúr
válasz SpongyaBob #98120 üzenetére
& Gubu0101 : most már nálam is működik, amikor már nincs rá szükség .
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Yettel app másnak sem működik, vagy csak nekem van ilyen szerencsém?
-
nagyúr
Sziasztok!
A Yettel Wallet mennyire megbízható működésű BKK bérlet használatára? A Simple mai produkciója (egész nap gyakorlatilag használhatatlan volt) keresnék alternatív alkalmazást és láttam, hogy a Yettel Wallet-ben is van BKK bérlet vásárlási lehetőség.
Köszönöm a segítséget .
-
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #94278 üzenetére
Ha nem tudja a jelszót, akkor szerintem semmit nem tudtok intézni telefonon.
-
nagyúr
Nem ide szerettem volna írni .
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #92190 üzenetére
Köszi.
User error volt... A jobb felső sarokban nem váltottam át a megfelelő szerződésre... -
nagyúr
Sziasztok!
A mobilalkalmazásban miért nem tudok a kártyás számaimhoz mobilnetet rendelni? Szerintem ez korábban működött.
Most csak meg tudom nézni a szerződéses adatokat, illetve a a szám elnevezését tudom változtatni.Köszönöm a választ.
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #90342 üzenetére
Köszi
Akkor igazából a 14900 az csak úgy egyedi, hogy én mondok egy nem extra igényekkel rendelkező számot, ami ha nem foglalt megkaphatom.
Csak azért kérdeztem, mert kicsit keveselltem az árát, de én a speciális számot értettem az egyedi alatt.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #90328 üzenetére
Ezért az összegért mennyire lehet egyedi a szám?
-
nagyúr
Majdnem visszavittem az üzletbe a készüléket (Samsung A52S 5G). Pontosan úgy történik a jelenség, ahogy leírod.
Ott bukott ki a dolog, hogy hallottam az asztali rádió hangszóróján, ahogy sok-sok évvel ezelőtt hívás előtt bezavarta a hangszórót a telefon . Néztem kikerekedett szemmel, hogy WTF?
De mivel nem mindenhol csinálja, ezért én is arra jutottam, hogy torony függő a dolog. -
nagyúr
válasz Viktor0610 #88949 üzenetére
Köszönöm .
Samsung A52S 5G telefonom van. Nem szolgáltatós, hanem Samsung store-ból vásárolt. Így volt beállítva gyárilag az APN.
Hogy állítsam be, hogy tuti legyen? Mitől függ, hogy milyen beállítást kap a készülék?Pl. munkahelyemen rendszeresen ledobál a 4g-ről 2G-re, majd vissza. Munkatársam szintén Samsung (valami 1 éves Note, nem tudom pontosan) készüléke, szintén Yetteles pedig atomstabil.
Biztos, hogy van különbség a két készülék modeme között is, de elképzelhető, hogy a nem megfelelő APN beállítás okozhat ilyen jelenséget?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #87439 üzenetére
Köszönöm.
Kb. 6 éve vettem utoljára szolgáltatónál készüléket. Akkor elvileg vehetek azon áron készüléket a meglévő számomhoz. Ez jó hír. -
nagyúr
Sziasztok!
Dolgozói flottás készülék árlistában szereplő árak csak új előfizetés esetén érvényesek, vagy meglévőre vállalt 2 év hűséggel is igénybe vehető?
Köszönöm.
-
nagyúr
Sziasztok!
Yettel Wallet alkalmazással lehet kártyás egyenleg terhére autópálya matricát vásárolni sms és tranzakciós díj nélkül?
Köszönöm a segítséget .
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #86616 üzenetére
Jut eszembe...
VowiFi nincs tervben a Yettelnél?
Csak azért lenne érdekes, mert amikor a lakóhelyem környékén áramszünet van, akkor a lakásban nincs térerő (toronynál nincs szünetmentes).
A vezetékes net modemje otthon szünetmentesről elmegy 2-3 órát, így azon keresztül tudnék telefonálni, ha lenne VoWiFi. -
nagyúr
Sziasztok!
Kövezzetek meg, de nekem tetszik a brand váltás. Tudom, hogy nem a név és a kinézet a lényeg, de szerintem nem árt néha frissíteni az arculatot.
-
nagyúr
válasz #44932096 #78747 üzenetére
Igen, a maraton az egy nagyon jó konstrukció szerintem. Remélem nem vezetik ki.
Hordozott szám miatt a kétlépcsős azonosítás sokszor zátonyra futott, ezért kihoztam egy elég jó számot (+3620ABCABCD) és lehet ez lesz a fő számom és beviszem munkahelyi flottába, de addig kártyásnak megtartanám.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #44932096 #78745 üzenetére
Végülis mindegy. . Az a lényeg, hogy megoldódott. 200Ft kényelmi díj + 25 Ft SMS.
Igazából a nemzeti útdíjnál szoktam megvenni krátyával, mert ott nincs plusz költség, de van egy feltöltős kártyám, aminek ki kellett tolni az érvényességi idejét és erre pont jó volt, hogy feltöltöttem rá pénzt és vettem pályamatricát. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest