- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
Melack #23753 üzenetére
Legalább lenne náluk egy specifikációs lap kéznél, vagy valami. Mondjuk az értelmesebbje ilyenkor a gépen, ami előtt ül, szépen ránéz gsmarena-ra. Vagy még mellé a mobilaréna tesztet, vagy mást, ahol pl. ugye le van írva mennyi a szabad/ténylegesen felhasználható belső tárhely. Ez már valami, de azért illene tudniuk az alapvető dolgokat, és nem keverni, ha már a spec nem megy.
(#23754) asdf_ v: Tudom és olvastam, de ha megfigyeled, ezt le is írtam, hogy tisztában vagyok vele, mert olvastam. Ott mikor kérdeztem a 3 naposat. A 8 naposat azért kérdeztem egy másik helyről(ED), mert itt arról volt szó, hogy a telenornál nincs és miután 313313 írta hogy 3 napos nincs már régóta, érdekelt, máshol ha ez a 8 napos webes oda van írva, na akkor mi a helyzet?
-
club1
veterán
válasz
Melack #23751 üzenetére
Így érthető. 512 MB RAM, amiből jó ha 200 MB szabad egy szűz telefonon. A gyártókat kötelezném, hogy a RAM méretét az elérhető szabad méretben adják meg. Mert ez kb. olyan, mint ha egy autóra azt írnák, hogy 200 LE-t tud, de alapból sajnos benzinnel csak 72 LE hozható ki belőle (a katalógusban az utóbbi mondatrész nélkül).
-
-
-
bostone
addikt
válasz
Melack #23205 üzenetére
Azóta módomban volt ismerősök készülékeit kézbe venni és gyakorlatilag mindegyiknél sikerült produkálnom a "hibát". Ezen tulajdnosok szerint ez a jelenség, nem ritkán előfordul, ezek szerint nem egyedi eset.
A telenor garanciával kapcsolatban fenntartásaim vannak. Pár évvel ezelőtt megjelent egy csuda készülék, amelybe gyárilag be volt építve a probléma. Teszem azt az Lg rom elfelejtette fogadni a hívásokat. (Cirka másfél évet kellett várni, hogy valóban használható legyen.) Beszélgettem, leveleztem az ügyfélszolgálattal, minden előremutató eredmény nélkül.
Ettől a készüléktől nem vártam semmi különöset, de egy pocket neo-val vagy egy lww-vel összevetve az ár-érték arány múlt évi győztese cím szerintem nem a kínai brand-et illeti. -
poli27
veterán
-
tomcsa44
tag
válasz
Melack #23076 üzenetére
Nem hülyeség a kérdésed, viszont én a hívásokat gondoltam mérni. A net ahogy mondtad, nem ráfizetős, ezért az a része nem érdekel engem.
De eddig senki nem írta, hogy átvágnak stb, szóval lehet bepróbálom.
(Régebben, még pár évvel ezelőtt hallottam ismerősi körömből is, hogy miért a duplája lett, mikor alig telefonált és ez úgy bennem maradt. Természetesen lehet felhasználói hiba, előfordulhat a szolgáltatónál is. De ma már nem is hallottam ilyet. Meg itt beleolvasgatam a fórumokba - a másik két szolgálatót tárgyalókba is) és ott is csak egy eset volt.)
Azért a telenort választanám, mert igaz hogy a havidíjban nincs benne a kapcsolás és az sms díja, viszont a készülék ára annyira alacsony, hogy jobban megéri, mint pl a Telekomos.Árban leglaábbis. Vodás kb telenoros szintű (ott a percdíj alacsonyabb és a havidíjban benne foglaltatik az sms is, viszont 150 mb netet az a 3100 forintos előfizetés mellé.
De azt is olvastam még a nyáron, hogy a prepaid (kártyás) előfizetések halnak ki, és a postpaid (számlás) előfizetések szaporodnak. Több a felhasználó, panaszról alig hallani, gondolom akkor a mókázások (túlszámlázások, hátha nem veszi észre a user) is alább maradtak.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Melack #20133 üzenetére
Tegnap vettem egy Dominos telefont, szerintem pont arról írnak, ha valami változik, fel lehet mondani a szerződést. Remélhetőleg ilyen van a Telenornál is, és akkor meg tudnék szabadulni az Okostarifámtól.
Persze a T-Mobile-nál is vannak furcsaságok. 100MB ingyenes adatforgalommal vettem, de nem aktiválták. Állítólag 5 napjuk van rá. Csak azt nem értem, hogy a Go!NapiNet miért aktiválódott azonnal? Akkor már inkább Go!Net M, ha ugyanannyiba kerül. -
pit stop
addikt
válasz
Melack #20143 üzenetére
A remény hal meg utoljára ahogy tartja a mondás, én csak szóltam
De hátha...
Egyébként már a múltkori historia végénél se engedték a dolgot. Ha jól rémlik úgy változott a törvény, hogy ha jogalkotó miatt változtatnak, akkor max csomagot válthatsz, hogy nagyságrendileg ugyanannyit fizethess - de sokkal kevesebbet nem. Elmenni pedig nem lehet. -
Vangelis
félisten
válasz
Melack #20136 üzenetére
Varga csomag az meg mi a xar lesz?
De szerintem már biztos kitaláltak valamit arra, hogy ne lehessen menekülni!
Nekem majd 2 hónapba került.. igaz utána jóvá írták még azt is amit lebeszéltem.
Mert náluk a rendkívüli felmondás 60 napig tartott.. holott azt azonnal meg kellett volna szüntetniük. -
Vangelis
félisten
válasz
Melack #19923 üzenetére
Jó majd max törlik!
A lényeg!:
Kedves telenor hívott.
A megrendelésemmel kapcsolatban.
Az előfizetéses vásárlás előző feltételekkel (majd 40ezer előleggel 1év klassik 1 hűség) vagy felajánlanak egy másik lehetőséget=
Megkaphatom 50% kedvezménnyel praktikummal a készüléket 30.892ft ért.
Tehát mint előfizető nem kellek. De feltöltős ként szívesen fogadnak 30 ezer buktával.
Elfogadtam az 50% kedvezményt. 30.892ft kell fizetnem pénteken.
De akkor még mégis él a kérdésem?!
Miért nem adták ide előleg nélkül? előfizetéssel.. , ha praktikummal meg ideadják?! Féláron.Miért kellett ennyit egyeztetni és hülyének nézni?
Értitek mert én nem....
-
válasz
Melack #17033 üzenetére
Ott indult, hogy megláttam a telenornál ami nem is lenne nagy dolog, de részeltre elhozható smart tarifa4-el. Azaz amikor odamész otthagysz 29.994ft-ot és az első havidíjat 83XXft-ot. Aztán 1éven át 58XXft + a havidít ami 83XXft, Az első év után csak a havidíj van már csak. Nekem ez feküdt, nagyon! Elballagtam a hozzám legközelebb eső telenorba, hogy ha djuice-os vagyok kártyás áttérhetek e erre? Mert ha igen kell. Persze, csak nem tudjuk milyen telefon ez, mondom go net, jéé ott van. Milyen teló ez? Mondom a 41Mp-s, jaaaa így tudom! Ott kiderült, hogy a tag sem tud rendelni, de valakit felhív aki a központban van és hátha tud rendelni oda egyet. Jó! Holnap hívnak (azóta sem!!). Én párszor rájuk telefonáltam nem nincs válasz, jó akkor neten volt egy gomb, hogy visszahívást kérek, oda leírtam mi a gondom, miszerint neten nem rendelhetem meg hiába hozzák ki és van, ha a részletes vásárláshoz személyesen kell bemenni, de hova? Másnap csörög a telefon, hogy ön kért visszahívást és azt mondta a nő, Dunakeszi tesco, és Törökbálint, itt még van kettő! Mondom köszönöm, hazaértem, google maps, jó Dunakeszi 1 óra ide, teló felcsap, van é 808? Van! MEnnyi? Idézem: "egyetlen darab", mondom a csajnak, "Nekem az kell", de most le kell raknom 5 percet kérek és visszahívom. Újra hívtam elmeséltem mi a gondom meg mondja meg mik kellenek, elregélte. Én felpattantam a motorra, irány a bank a kivonatért (mert nekem papíros b.számla kivonatom nincs), ott lepecsételték, odaérek, mondom az eladónak ki és honnan, felnéz a csaj, velem beszéltél! SZIA!
Nagyon kedves szimpatikus volt!!, de nem nála intéztem hanem a szintén nagyon aranyos kolléganőjénél. Na itt lassultak le az események. Én djuiceos vagyok, kártyás, kértek lakcím karit, személyit, jogsit régi simet stb stb... A rendszer megnyekkent, gyorsan telefon, "XYZ valamit csinálj mert messziről jöttek a telefonért el kell neki adnom!" - Megtörtént, kb 1 óra alatt a dolog. Otthagytam a ~29k-t és a ~8k-t. Hozzámvégtek még egy free sim karit, ami ugye kártyás, meg ugye van rajta kicsi zsé meg net. Továbbá kaptam 5 hónapon át 100db free smst az előfizuhoz amit amúgy még nem aktibáltak, azt várom. 1490ft a 6. hónaptól, ráírta nekem mikor kell lemondani, hogy ne számlázzák ki!
Nyugodtan mondhatom az én oldalamon állt, mindent megkérdeztem, mindenre válaszolt, nem lehetett megfogni!
A telefonos ÜSZ egy nulla, ha olvassa illetékes, imént játszottam el, hogy 20 perc zene után letettem, ugyanis elírták a netes számlámhoz a mail címet és nem létezőre küldik ki a kódot amivel beléphetek, de se változtatás semmi, boltban nem tudták átírni, hívjam a 1220-at, eddig nem sikerült. Maga a telefon amúgy haláli, a kamerája. A csaj akivel telón dumáltam le a telót azt mondta szerelmes lett a telefonba.
Ott az a csapat kapott tőlem egy nagy ötöst, a telefonos ÜSZ meg egy nullát!
-
-
eastsider
nagyúr
-
bopeti98
őstag
válasz
Melack #16562 üzenetére
Volt, még gyári állapot visszaállítása is volt mivel a telefonos ügyintéző szerint a telefonom a rossz és hogy nem tudnak segíteni mert független telefon. Persze ha belerakom a T-Mobile-os net sim kártyát gond nélkül megy szóval tuti hogy nem a telefon a sz@r.
A Telenortól lekért beállítások vannak alkalmazva. Tegnapelőtt míg nem volt lekorlátozva ment a net.A beállítások itt vannak:
-
flash-
veterán
válasz
Melack #16365 üzenetére
nekem is az volt,de amikor vettem a galaxy ace telefonomat akkor az eladó csodálkozva nézett hogy ő ilyet még nem látott(valószinü amikor vettem ő még azt se tudta mi fán terem a telefon),és mondta hogy azonnal ki kell cserélni mert nem fog működni,ahhoz képest édeasanyám régi zöld sim kártyája tökéletesen működik a telefonomban.
-
válasz
Melack #16325 üzenetére
Meg jöhetne akár vmi nyilatkozat arról, hogy "nem mértük meg megfelelően", vagy "elnézést kérünk a kellemetlenségért", és "igyekszünk normális, elérhető 1220-at, használható számhordozást, normális hálózatot, áttekinthető tarifát kreálni". Bár valszeg bilibe lóg a kezem.
-
TiMoN
senior tag
válasz
Melack #16167 üzenetére
Valószínűleg a Telenor állított be korlátozást mert nem tud kapcsolódni mobilneten, de wi-fi-n igen.
Eléggé morc leszek. Hívásra nem is de az üzenet küldés részét használtam.
Ott a facebook chat is ami ugyan az és az működik, hisz a facebook ingyenes is.De asszem felhívom a szolgáltatót és kap egy nagyon negatív érékelést.
-
Foose
addikt
válasz
Melack #16165 üzenetére
Mondjuk ebből a szempontból igazad van. Én is telenoros vagyok,de én wifin használtam,és nem volt gondom. Viszont akivel beszéltem,ő is wifin használta,és mint említettem volt hiba. Lehet hogy Viber probléma volt... Ilyen hiba (amit Te írsz) nálam pár napja volt,amikor a Vibernél csináltak valamit.
-
tomp
félisten
válasz
Melack #15836 üzenetére
Ez a jó. Nekem az ügyfélkapus NFH panaszra kb 2hét alatt jött válasz postán ajánlott levélként.
De az NMHH szoríthatja meg a Telenor tökét. Nekik is írtam szintén ügy.kapun és mondta is a telenor, hogy igen megkeresett minket az NMHH és szeretnének felajánlani... Az NMHH-hoz kell küldeni a panaszt!
-
Foose
addikt
válasz
Melack #15831 üzenetére
Na most én nem szó szerint visszaélésre gondoltam,azért tettem idézőjelbe!! Úgy értettem,hogy ha kaki van,akkor nem használhatom fel. Ez viszont hogy "kárt okoz a cégnek" egy olyan dolog,hogy nem egy esetben a szolgáltató is kárt okoz az ügyfélnek,és mégis az ügyfél húzza a rövidebbet. (lásd nemrég kiszivárgott Telenor előfizus srác csomagjának módosítása) Ezért tojik erre szerintem sok ember. (ami szerintem valahol érthető)
-
válasz
Melack #15820 üzenetére
Volt olyan esetem, hogy félretájékoztattak az ügyfélszolgálati telefonhívás során, hogy mi van benne a csomagomban és mi nincs, és amikor kiszámlázták pluszban amire azt mondták, hogy benne van, akkor többször kértem a hangfelvétel visszahallgatását, írásban is, és persze nem lett belőle semmi. Ja, persze Telenyom.
-
axioma
veterán
válasz
Melack #15824 üzenetére
Akkor aruld el legy szives, mi a titka annak, hogy meglegyen a beszelgetes? Mire kell hivatkozni, ha o azt mondja, mar letoroltek? Vagy szoban tagadjak, de irasban izelgetve oket mar nem merik?
A masik trukkjuk amugy, hogy visszahivast igernek, es ha az meg is tortenik, akkor mar legtobbszor szo nincs rogzitesrol... par kivetel azert van, aki ilyenkor is figyelmeztet, hogy tovabbra is rogzitenek.Foose: jo a link, foleg a "minosegbiztositasi okokbol" mint kifogas eleg suru, es itt nevesitve van, hogy az nem megfelelo...
-
Foose
addikt
válasz
Melack #15820 üzenetére
Csak ez azért fircsa,hogy ők rögzíthetnek,az ügyfél meg nem. Anno olvastam egy cikket,hogy elvileg az amire hivatkozik a szolgáltató (nem jut szembe pontosan,hogyan közli szó szerint az automata,hogy rögzítik),az bizony törvénytelen. Bárcsak tudnám hol olvastam ezt régen,belinkelném. Nah,talán ez volt az...
-
axioma
veterán
válasz
Melack #15820 üzenetére
Mar ne haragudj, de volt ilyen esetem, valamelyik szolgaltatonal ket nap mulva mondtam, hogy akkor OK, hallgassak vissza mit mondott tenyleg az ugyintezo (allitotta, hogy csak A-t mondhatott volna, persze B-t mondott). "Termeszetesen" a hanganyag egyaltalan, rendorsegi kikeres esetere sincs meg, hiszen azt ok nem is allitjak, hogy sokaig megorzik, x perc mulva akar felul is irhatjak... Szoval teves az a meglatas, hogy az o rogzitesuket barmilyen modon a sajat igazolasodra tudod felhasznalni. (Termeszetesen ha valakinek van esze, akkor ki tudja oket cselezni: egy masik, es valos, elhangzott tenyrol allitja, hogy az ugyintezo rosszat mondott, elokerulHET a hangfelvetel, es abban akkor ra lehet mutatni a tenyleges atveros tajekoztatasra - nem hiszem, hogy annyira okosakat ultetnenek oda, hogy ilyen trukkre rajojjon, leginkabb robotmod kezeltetik a panaszokat.)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest