- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zssom
tag
Nekem a Yettel VoWifi az elején T-s vezetékes hálón nem működött rendesen, az otthoni Digin tökéletes volt. A T-s hálón ugyanazok a bajai voltak, amiket leírtatok. Aztán valamit mókoltak vele, mert az év második felében már minden rendben megy. Tehát nekünk most mindenhol rendben megy a VoWifi, Samu A52s, A32, A35 készülékeken. Nekem most nemrég a T-s IMS reggel voltak problémáim, VoWifiről VoLTE-re váltáskor eldobta az IMS reget, de úgy néz ki, azt is megoldották, uh most minden VoWifi és VoLTE rendben megy nálunk egy dolgot kivéve: Ha nem elérhető számot hívok, VoLTE és VoWifi esetében nem hallom a bemondást. Ezt nem tudták megoldani még mindig
-
MadMancs
veterán
válasz
zzola #112899 üzenetére
Nem egy, hanem kapásból 4 ember írta itt a témában ugyanezt (es hányan lehetnek akik azt se tudjak mi ez vagy nem tulajdonitanak jelentoseget 1-1 esetnek, másrészt nem voda home hanem Telekom és digi vezetékes netről volt szó.
Illetve ha ugyanezeket a vezetékes neteken más Szolgáltató működik akkor?
Harmadrészt, ugye írtam tesztelek. Digi netet kiiktattam átmenetileg. Yettel otthonnettel eddig stabil VoWifi. Szóval Yettelnel van valami elkonfigurálva akárhogy nézzük.
-
Landsmann
addikt
Gondolom viccnek szánták a 2023 júliusi 5G-s lefedettségi térképet a Yettel oldalán.
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
4Grider #112881 üzenetére
Szerintem a Yettel vowifi-je nem szereti a telekom vezetékes hálóját.
A telefonomban Telekom és Yettel kártya is van. Lakásomban, Flip interneten a Telekom sim simán megy Vowifin, míg a Yetteles már évek óta, pár óra után elérhetetlen. Amikor hazautazok szüleimhez - Vodafone vezetékes net - mind a két kártya gond nélkül, napokig lóg a vowifin.... -
Landsmann
addikt
Nekem sem volt gond a vowifivel. Leszámítva mikor volt az a pár hetes leállás tavaly, vagy az év elején, már nem is tudom.
-
MadMancs
veterán
válasz
MadGame #112880 üzenetére
Egyetértek 4Grider fórumtárssal. Yettelnél elég kuka a VoWifi. Vagy állítsd át hogy mobilhálózat legyen a prioritás ha telódban lehet ilyet,vagy kapcsold ki. Nálam mobilhálózat a prioritás így csak akkor vált VoWifire ha nincs térerő (pl munkahelyem). Míg WiFi volt a prioritás ugyanazokat tapasztaltam mint Te.
-
MadGame
senior tag
válasz
donjohnson #112879 üzenetére
Áh, basszus, nem jó
Ma reggel hivtam volna páromat, de nem cseng ki. Kikapcsoltam a wifit, ment a hívás.
-
MadGame
senior tag
IPV6-on volt, átírtam IPV4-re, remélem most már jó lesz. Köszönöm mindenkinek, tesztelés következik.
-
-
MadGame
senior tag
válasz
donjohnson #112864 üzenetére
Köszi, de nekem csak sima APN menü van és ott hogy "online" mint felette a Yettelnél. Ezt írjam át IPV4-re?
-
4Grider
félisten
válasz
e.vid #112871 üzenetére
Az adott irányítószámon megtalálható bázisállomások celláit lehet csak otthonnettel használni, azaz a Duna túlsó oldalán vagy szomszédos településen lévőket csak akkor fogja tudni használni, ha aktiválod a bárhol módot.
A yeppen nincs ilyen szűrés, cserébe modemben így 4G/5G routerben sem használhatod. -
e.vid
senior tag
válasz
Viktor0610 #112868 üzenetére
Igen, ez is megvan. Lehet, hogy rosszul tettem fel a kérdést. Köszönöm, elengedtem.
Címhez kötött, bár emiatt vetődött bennem fel a kérdés:
Az OtthonNet Basic és OtthonNet tarifákat alapesetben az adott irányítószám területén tudod használni. Az OtthonNet Bárhol Mód segítségével azonban lehetőséged van az internetedet Magyarország területén belül hordozni és használni, ahol áram van. Ezt 30 naponta 10 napig ingyenesen megteheted, de ha több napot töltenél otthonodtól távol, akkor 2000 Ft-ért lehetőséged van további 10 nap hordozhatóság megrendelésére.
-
-
4Grider
félisten
válasz
Viktor0610 #112868 üzenetére
Yepp esetében ez mindig kimarad, pedig lényeges:
E tarifacsomag hangalapú és üzenetküldő szolgáltatását kizárólag a SIM-kártya vagy eSIM mobileszközbe helyezésével lehet használni; illetőleg azokat tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintő kijelzőket is), ilyen pl. az adapter, modem, alközpont, SMS küldő- és egyéb berendezés. -
-
e.vid
senior tag
válasz
Viktor0610 #112866 üzenetére
Igen, ez ok.
Inkább arra gondoltam, hogy az nem gond e esetleg, hogy máshova szól a szerződés mint ahol folyamatosan használva lenne (ez a 30 naponta 10 nap használat). Igaz, hogy az irányítószám mindkét esetben azonos így nem kellene, hogy ez problémát okozzon, de a használati hely elég közel van egy másik határához. Azt sem értem, hogy mi annak az oka, hogy Vác azon területe miért nincs az OtthonNet címlistában, míg Yepp esetén ez nem számít. -
-
e.vid
senior tag
Sziasztok.
OtthonNettel kapcsolatban kérdeznék. Vác, Keszeg utcában a címlista szerint nem érhető el a szolgáltatás viszont a Dózsa György úton igen. Az járható út lenne, hogy a Dózsára szerződve a Keszegben lenne folyamatosan használva a szolgáltatás? 5G biztos, hogy nincs a területen így maradna a 4G, de még mindig olcsóbb lenne mint a Yepp. A lefedettségi térképen a Keszeg utca is rajta van. [kép]
-
MadGame
senior tag
válasz
donjohnson #112859 üzenetére
Tudnál abban segíteni, hogy mit hol kell megnéznem ehhez?
-
Martin92HUN
csendes tag
Sziasztok!
Honlapon próbálnák új telefont és előfizetést rendelni, de mindig az alábbi hibaüzenetet kapom, van valakinek ötlete mi lehet a megoldás?
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung A54-esem és mostanában VoLTE és VoWiFi hívás közben gyakran előfordul, hogy engedi a híváskezdményezést, viszont nem csend ki. Ekkor repülő üzemmódba teszem a telefont pár másodpercig, visszateszem hálózatra és utána megint jó egy darabig. Szóval, ha nincs hálózaton, jó a hívás, amikor hálózaton van, akkor nem mindig.
Samsung topikban is többeknél van ilyen probléma, onnan irányítottak ide.Mi lehet a probléma illetve a megoldás?
Köszönöm! -
huby80
senior tag
Srácok a yettel tv box rá hogy tudok netflixet varázsolni? A box böngésző bol indítva E 100 hiba kód al kidob vagy csak simán kijelentkezik...
-
szaboi6512
őstag
válasz
gabikiraly2 #112852 üzenetére
-
MadMancs
veterán
válasz
Nem. Android TV app esetén mindig is kód kellett. Minden más eszköz esetén kell user/pass.
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
donjohnson #112853 üzenetére
Köszi a segítséget. Holnap megpróbálom a két friss alkalmazással.
Én is úgy emlékszem, hogy email cím és jelszó páros kellett hozzá. De azt most fel sem dobja. -
donjohnson
addikt
válasz
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok.
Régóta van otthoni internet előfizetésem yettel tv-vel együtt.
Eddig egy tv-n volt használva, viszont lett a hálóban is tv, de nem tudom aktiválni az alkalmazást. Addig eljut, hogy beírom a tv által kiadott kódot, de aztán semmi sem történik.
Google okostévé rendszer alatt töltöttem le a yettel tv appot.
Nincs valakinek ötlete? -
k.csaba20
újonc
válasz
Oldman2 #112848 üzenetére
Értem. Gondolom azért mert a készülék kedvezmény az egész 24 hónapra vonatkozik,hiába ha hamarabb jár le a készülék tartozás pl 12 hónap alatt. Ha vásárolok egy új készüléket részletre, az újabb 24 hónapos hűségido a telefonvasarlasaval "újra kezdődik", azzal együtt nem évül el a régi telefon 24 hónapra vonatkozó készülék kedvezménye? Kicsit értelmetlenül írtam le de remélem így is érthető mire akarok ki bontakozni.
Meló után már nem úgy forognak a fogaskerekek...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
k.csaba20 #112846 üzenetére
Megjegyezném, hogy a részletre vásárolt készülék teljes kifizetése a szolgáltató irányából nem jelenti azt, hogy „a készülék szabad”, ui. a két év hűségidő leteltéig utóbbi ugyanúgy „korlátozhatja” a készülék használatát.
Eladhatod, de a vevő ilyenkor is vállal rizikót, a Hűségidő miatt. -
k.csaba20
újonc
Sziasztok. Alapvetően vissza szoktam keresni pár száz hozzászolast hátha a kérdésemre korábban kapott valaki más választ. Bele kezdtem de fel adtam #112001 - 112200. Év vége felé járunk lusta tróger vagyok sorry.
A kérdésem az lenne, adott egy yettel prime plus szerződés mely 2023 augusztusában kötöttem két éves hűségidővel illetve mellé részletfizetésre egy Samsung Galaxy A54 128gb készüléket is vásároltam aminek már kb 3 hónapja lejárt az utolsó részlete. Most egy iphone 15 plus 128gb készüléket szeretnék vásárolni ugyan ebben a prime plusban maradva, illetve részletfizetéssel.
El szeretném adni vagy magánszemélynek, vagy akár GSM boltba a telefont amit az új készülékem törlesztésébe fektetném. Így hogy részletre lett a telefon vásárolva hogy tudom bizonyítani, hogy az adott készüléket már nem terheli "Tartozás" ?Tudok esetleg egy papírt kérni személyesen valamelyik yettel üzletben, hogy az adott készülékem IMEI számmal beazonosítva hiánytalanul fizetve van? -
Párduc
junior tag
Ha van 1 GB-os adat keretem, akkor vehetek 1 napos korlátlan mobilnetet? Nem fog akkor az 1 GB-os adat keretből használni?
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610 #112842 üzenetére
Van egy kontaktom az üzleti ügyfélszolgálaton még abból az időből, amikor yenteles zárt flotta előfizetésem volt. Neki szoktam jelezni az online felülettel kapcsolatos hibákat, mert nem ez az egyedüli. mert jó belső kapcsolatokkal rendelkezett, de mostanában nem írtam neki. Ilyen kis probléma miatt nem is érdemes.
-
-
MadMancs
veterán
válasz
donjohnson #112839 üzenetére
Nálam spam ba landolt. Lehet hogy ott van nektek is. Egyébként a normál yettel levelek normál bejövő mappába érkeznek.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
donjohnson #112839 üzenetére
Az én nevemen flottás 3 szám van, de csak 1 e-mail jött.
-
jbl
senior tag
Nekem ez jött!
Elkezdődtek az ünnepi előkészületek, de mielőtt belevetnéd magad a készülődésbe, szeretnénk megköszönni, hogy már 23 éve velünk vagy. Hűséged és támogatásod sokat jelent számunkra!
1997 ben vettem meg az első mobilomat a PnnonGSM-től
-
Landsmann
addikt
Nekem sem, de nem is vagyok egy nbagy felhasználó.
-
aprokaroka87
nagyúr
Nekem bezzeg nem jön e-mail 😁
-
MadMancs
veterán
Nekem 671 GB ot ír az idei évre ami kb reális is otthonnettel együtt.
Beszélgetés viszont 20.898 perc ami kicsit durva. 2 telefon van beszédre használva de akkor is. 😃 348 óra irreálisan sok.
-
zoli62
addikt
Tettel fiókban nagyon sokszor nem elérhető a nem kiszámlázott hívások részletezése, pedig nekem meg van rendelve az elektronikus hívásrészletező. Már számtalanszor jeleztem nekik, de még mindig nem történt javulás.
-
zzola
titán
Jött egy e-mail, "Az idei éved a Yettelnél".
"
Adathasználatod 2024-ben
Ebben az évben 46 GB adatot használtál, ebből akár 21 alkalommal nézhetnéd meg a Reszkessetek betörők című filmet egy forró csoki mellett!"Csak az előző hónapban volt 46GB adatforgalmam, ezek honnan veszik ezt a számot?
Vagy, van egy másik előfizetés, azon elképzelhető a 46GB forgalom éves szinten...
-
zzola
titán
válasz
beleriand72 #112827 üzenetére
A készülék topikjában kellene érdeklődni, vagy vedd fel a kapcsolatot a gyártó ügyfélszolgálatával!
-
beleriand72
tag
Sziasztok. Előfizeréses xiaomi 14t pro telefon mikor kapja meg a hyper os2-t? Most már lassan azért időszerű lenne, vagy tévedek?
-
MadMancs
veterán
válasz
aprokaroka87 #112823 üzenetére
Pont ezt írtam én is. Max online játéknál számít.
-
-
csernak75
senior tag
Nálatok nincs olyan változás hogy SA módban 15-20 ms a ping, míg NSA módban ugyan ott 25-35 ms. Szerintem ez is számít a pörgős nethez. Mint hogy 300/40 vagy 400/80 at mérünk.
-
MadMancs
veterán
válasz
donjohnson #112812 üzenetére
Ha 5G/4G módban van router akkor nem tudja 5G SA használni. Igy hozza tudja N78 hoz fogni az elérhető 4G frekiket is, azaz ez a leggyorsabb mód. ZTE állítható appból (régi : ZTE Link app, új : ZTE Smart Life app) TP link csak webes felületen állítható át (appban is lehet látszólag csak nem alkalmazza router).
Hugomék TP linkje miatt rengeteget küzdöttem beállításokkal így bőven kitapasztaltam , referencia meg saját ZTE MC801 em volt.
-
lipido
senior tag
válasz
donjohnson #112816 üzenetére
Rendben,. Holnap ha lesz idom, megcsinalom -
lipido
senior tag
válasz
donjohnson #112814 üzenetére
Ertem, viszont..
Nem only 5G-ben volt a zte.
ha az a mod a gyorsabb, amiben voltak a routerek (5G/4G- illetve 5G/4G/3G) akkor miert merjek only 5G-ben? Nem vagom -
lipido
senior tag
válasz
donjohnson #112812 üzenetére
Melyik nem volt a leggyorsabb mod? Amin a zte vagy amin a tplink volt? Ha mind a 2-t only 5g-re allitom, az lesz a leggyorsabb mod?
-
donjohnson
addikt
-
lipido
senior tag
válasz
MadMancs #112810 üzenetére
Mi valtozott a meres ota?? Ez akkori kep, amikor mertem.
donjohnson: Nem tudom, a tpt miert nem kenyszeritette , a zte-t viszont miert? Ne erts felre, en nem kardoskodom egyik ellen es mellett sem. Ha ugyan azokkal a beallitasokkal az egyik kihasznalja minden lehetoseget, a masik viszont nem, akkor nem az a jobb, amelyik kihasznalja? Meg fogom holnap merni ugy is, csak nem ertem -
MadMancs
veterán
válasz
donjohnson #112809 üzenetére
Pont fordítva. Akkor lesz korrekt ha mindkettő 5G NSA. Az használja ki a teljes elérhető kapacitást 4G és 5G összeadva, és mutatja meg melyik router mit tud.
5G/4G módban soha nem kerül router 5G SA módba, nem tudja hálózat SA ba kényszeríteni , az egy külön beállítási lehetőség. Valószínűleg mérés óta változott a beállítás.
-
donjohnson
addikt
válasz
lipido #112808 üzenetére
ez a te beállításod, igen.
de ha az N78 jelszintje átlép egy holtpontot, akkor a yettel N78-ra erőlteti 4g/5g módban az otthonnetet.
ezt úgy lehet felülírni, hogy 5g only-ba teszed mindkét routert.
akkor mindkét router N78-ra kényszerül 4g alapsáv nélkül és akkor lesz korrekt a mérés.
így hogy a tp-link-nél ott volt a B3 alapsáv, ami 80-100 mbit/sec-et rádob letöltésben, ezáltal nem volt egyenlő helyzetben a 2 router. a tp-linknek előnye volt. -
lipido
senior tag
válasz
donjohnson #112807 üzenetére
Nem volt eltero modban. Mind a ketto egyforman volt beallitva Igy volt beallitva a zte, a tpt lattatok
-
lipido
senior tag
válasz
donjohnson #112805 üzenetére
Persze. Holnap sztem meg fogom tudni. De am nem ertem. Miert nem csatlakozott fel 4g-re is a zte?
-
Poccc97
tag
válasz
donjohnson #112800 üzenetére
Nemsokára Nekem is megérkezik az NX510V, ami csak kültéri antennával fog menni, ahogy a MC801A is. Én is tudok majd tesztet írni ha szeretnétek.
MC801A-nál 4G Only és 5G NSA használok. Mindkettő megy kültéri antennaval.Infók: 1.5 km irányított antenna, nincs rálátás a toronyra.
B1+B3 200/30 Mbps
-88dbmB3+N78 400/30 Mbps
N78 -100 dbm -
lipido
senior tag
válasz
donjohnson #112800 üzenetére
Zte 4g/5g modban volt es a tplink is. Mit kellett volna maskent allitanom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest