- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.csaba20
újonc
válasz
Oldman2 #114775 üzenetére
Köszi a válaszodat. Igen azt tudom, hogy készülék kedvezményes összege azért annyi amennyi mert 24 hónapos hűséget vállaltam,ezáltal a kötbér összege a lista ár valamint kedvezményes ár különbözete.
Én azt hittem,így hogy a hűségidot meghosszabitottam,így a samsungra vonatkozó történet teljesen lezarult, hiába maradt volna még pár hónap.
Létezik ilyen papír amit írtam? Tehát augusztusban miként tudom igazolni, hogy már letiltás kockázata egyáltalán nem áll fent? -
k.csaba20
újonc
Sziasztok. A tegnapi nap folyamán részletre vásároltam egy iphone 16 plus készüléket 2 éves yettel prime plus hűségidővel.
2022 augusztusában ugyan így kötöttetem szerződést akkor egy samsung galaxy a54 e128gb telefont vásároltam szintén részlettel ami már ki van fizetve. Mivel a telefonszámom nem változott így egy hűségido hosszabbítás történt,ha jól tudom ilyenkor már teljes egészében az én tulajdonomban van a régi Samsung készülék hiába még nem járt le a két éves hűségido hivatalosan,. Jól tudom?
Ha így van, és el szeretném adni a készüléket, vagy itt a hardverapron vagy a rejoy által vagy valami utcasarki gsm által,az amúgy majdnem két éves telefonhoz képest tökéletes állapotban lévő telefont,hogy tudom bizonyítani hogy már tiltás mentes a telefon? Korábbi számláimon talán szerepel a részlet fizetés utolsó részlete, de külön a készülékre IMEI vagy valami hasonló beazonositas által nem tudok papírt kérni a yettel üzletekben? -
k.csaba20
újonc
válasz
Oldman2 #112848 üzenetére
Értem. Gondolom azért mert a készülék kedvezmény az egész 24 hónapra vonatkozik,hiába ha hamarabb jár le a készülék tartozás pl 12 hónap alatt. Ha vásárolok egy új készüléket részletre, az újabb 24 hónapos hűségido a telefonvasarlasaval "újra kezdődik", azzal együtt nem évül el a régi telefon 24 hónapra vonatkozó készülék kedvezménye? Kicsit értelmetlenül írtam le de remélem így is érthető mire akarok ki bontakozni.
Meló után már nem úgy forognak a fogaskerekek...
-
k.csaba20
újonc
Sziasztok. Alapvetően vissza szoktam keresni pár száz hozzászolast hátha a kérdésemre korábban kapott valaki más választ. Bele kezdtem de fel adtam #112001 - 112200. Év vége felé járunk lusta tróger vagyok sorry.
A kérdésem az lenne, adott egy yettel prime plus szerződés mely 2023 augusztusában kötöttem két éves hűségidővel illetve mellé részletfizetésre egy Samsung Galaxy A54 128gb készüléket is vásároltam aminek már kb 3 hónapja lejárt az utolsó részlete. Most egy iphone 15 plus 128gb készüléket szeretnék vásárolni ugyan ebben a prime plusban maradva, illetve részletfizetéssel.
El szeretném adni vagy magánszemélynek, vagy akár GSM boltba a telefont amit az új készülékem törlesztésébe fektetném. Így hogy részletre lett a telefon vásárolva hogy tudom bizonyítani, hogy az adott készüléket már nem terheli "Tartozás" ?Tudok esetleg egy papírt kérni személyesen valamelyik yettel üzletben, hogy az adott készülékem IMEI számmal beazonosítva hiánytalanul fizetve van? -
k.csaba20
újonc
Sziasztok. Egy olyan helyzetben, hogy az e hónapi 04.26-i határidővel rendelkező számlámat, csak a következő héten tudnám 05.05-én tudnám rendezni. Számíthatok valami korlátozásra, akár kimenő akár bejövő forgalom esetén? A 30 napos türelmi idő, ami idő alatt nincsen korlátozás, amit egy több mint 3 éves yettel facebook kommentben olvastam helyénvaló lehet?
-
k.csaba20
újonc
Köszönöm Szépen mindenkinek a segítséget, válaszát!
Már csak egy kérdés maradt a fejemben...
Ha, valaki a 0620xxxx üti a 30-as helyett, ugyanúgy sikeres lesz a hívás? Tehát a 20 valamint a 30-as hívószámot is "lefoglalásra" kerül a számhordozással?
Valószínűleg a Yettel-es munkatárs is ugyanezt próbálta a tudtomra adni , de így már tisztul a kép a fejemben.
Csak nem értem miért nem tudtam ezt eddig "józan paraszti ésszel" felfogni...
-
k.csaba20
újonc
Sziasztok. Jelenleg szolgáltatóváltás előtt állok. Telekom feltöltőkártyás csomagról szeretnék Yettel számlás tarifára váltani. Yettel üzletfelkerésese, valamint a számhordozásról kapcsolatos információk többszöri elolvasása után sem állt össze a fejemben a történet.
Több fontos kérdés is megfordult a fejemben a számhordozással kapcsolatban, bízva abban, hogy valaki tud ezekre választ adni, itt is feltenném azokat.
1. A sikeres számhordozás megtörténte után, ha valaki a 30-as számomat hívja az a hívás továbbra is sikeres lesz?
2. A hívott félnek a 20-as vagy a 30-as számomat fogja mutatni?
3. A 30-as számomra érkező sms-ek továbbra is megfognak érkezni? (Ez leginkább a OTP Mobilbank miatt érdekelne.)A válaszaitok előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest