- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
0000 a jelszó ha samsung-od van. semmi köze a lokális jelszóhoz a szolgáltatónak. jó hogy nem érti.
-
-
TeeJay
félisten
Szerintem írtam hogy dual sim a telefon és beraktam a 2. foglalatba a DIGI SIM-et és első perctől aktív a VoLTE de csak a DIGI-n szóval nincs tiltás a telefonon, egyszerűen a Telenor nem aktiválja rá. Este írtam nekik mail-t ha arra nem akkor bemegyek én is egyik üzletbe és megpróbálom
-
tomp
félisten
Kórházzal, munkahelyemmel telefon vonalon kommunikálok. Utóbbival alapesetben messengeren beszélek de ha hosszú és személyes dolgokról van szó máris áttérünk mobilhívásra.
darvinya
Számodra vehetnek ajándék 100GB-ot amit kivisznek házhoz. Egy dobozban egy kártya amin szerepel a kód. Ezt az ajándékot tudod beváltani. -
-
-
-
-
-
4Grider
félisten
A 3G-t már bő egy éve nem is nagyon próbálják fejleszteni. A 2100 MHz miatt nem is egyszerű, mert minden toronyra tenni kellene. Azért van szinte mindenhol 4G. 4G képes telefonra váltani pedig egyszerűbb, mint minden kis faluban milliókat feccölni egy, a Telenornál nem túlságosan bevált rendszerbe...
-
jbl:
A feltöltőkártyásoknál 7 Mbps a max. sebesség.G@ben:
Háttö, látnom kellene a szerződést, hogy biztosat mondjak, illetve az ÁSzF-et sem ismerem ennyire részleteiben (milyen joga van a szolgáltatónak/előfizetőnek). Én azt javasolnám, hogy keresd meg a Telenort írásban, személyesen, mert tutira át fognak tenni egy másik csomagba, ez majdnem 100% biztos, csak az a nem mindegy, melyikbe és milyen feltételekkel.szabacsik:
Általánosságban elmondható, hogy ezek a plusz perccsomagok (40 és 80 perc) a havidíjon felül kerülnek kiszámlázásra, és így is kell velük kalkulálni. Vagyis az egyik számodon 120, a másikon 160 perced van.
Nem 100%, de szerintem a számlán van kedvezmény ezekre a csomagokra, ezt a forgalmi díjak után sorolja fel, jellemzően onnan ismerhetőek fel (ha van kedvezmény), hogy a korábban kiszámlázott X perc csomag árának felét írják jóvá. -
Sayuar
senior tag
@jbl
Jól írtad: az elvárható, de gyakorlatilag is "csak" ennyi, kipróbáltad?Tescomobile, részlet egy levelezésemből:
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Tesco Mobile feltöltőkártyás előfizetéseken az Internet alapú hangátvitelt használó alkalmazások (VoIP, Skype, Viber, WhatsApp, stb.) elérése engedélyezett, azok működését nem korlátozzuk."@KamuMazsola:
Bármilyen digi előfizetés mellé igényelheted a mobilnetet 1900 Ft-ért.
A digi kábelt a lakosság 20,3 százaléka használja, a műholdas esetében 30,2%, magyarán minden második háztartásban igényelhetik az olcsóbb, 1900 Ft-os digimobilnetet (ami teljes áron 2415 Ft lenne).
Azért ez így nagyobb lehetőség, mint egy bizonyos boltra korlátozva és ráadásul új tablet vagy notebook vásárláshoz kötni a kedvezményes mobilnetet -
zichie
senior tag
Ha beaktíválom ezt a 3baráti 20-as királyságnak nevezett valamit, akkor a vezetékes hívó szolgáltatás marad vagy ugrik?
Csak a net miatt lenne jó. 3000 forinttal feltöltöm, egy hónapig netezek, majd 3 hónapig klikk csomag. Utánna klikk dektívál, újra feltölt. Így egy 3000-es töltésből négy hónapig van mobilnet. GSM hívást nem indítok, mert voip-t használok. -
x1port
addikt
Asszony a vodàtól hozta àt a szàmàt a telenorhoz.
Szerintem a legaljasabb szolgàltató a voda.
Az amiket megtett velünk több éves előfizetőjükkel az értékelhetetlen.
Sajnos egyik szolgàltató sem jó.
Kb a melyik ujjamba harapjak kategória.
Én még mindig azt mondom hogy a telenor a kisebbik rossz. -
-
skyli
senior tag
Szerintem teljesen használható. Én ezt használom már régóta, mndig hamar belassítják nekem, de netezni, oldalakat betölteni, alkalmazást letölteni (akár egy 20 megásat is, csak az lehet h 15-20 perc míg lejön), chatelni, képet küldeni, viberezni, skypeolni tök jó.
22 kB/s le, 25 kB/s fel
-
-
csab2
veterán
"M.O Star szolg.tilt.jel
Amennyiben ügyfelünk le kívánja mondani a Mobil Online Start szolgáltatást véglegesen előfizetésén, úgy a szolgáltatás aktiválásával a későbbiekben a Mobil Online Start szolgáltatás megrendelése illetve használata nem lehetséges."Az üfsz válaszleveléből idéztem.
-
alba-regia
aktív tag
-
Landsmann
addikt
Gyakorlatilag minden készülék másként reagál rá. Csak a saját példámat mondom: Volt, amlyik szó nélkül frissített, volt amelyik rákérdezett, volt amelyik híváskor rákérdezett, de esélyem nem volt rá válaszolni, kb flél másodpercig volt a kijelzőn a kérdés, utána eltűnt. Viszont SMS érkeztekor kint maradt a kérdés és tudtam rá válaszolni. Az is érdekes volt, hogy a nyári/téli időszámításkor sem akkor álltak át, amikor kellett, tehát hajnali 3-ról 2-re. Egy állt át ekkor, volt amelyik fél órával, aztán olyan is volt, amelyik 5-6 órával később.
-
club1
veterán
As of June 30, 2009, Deutsche Telekom served some 150 million mobile customers worldwide.
Ehhez hozzájön az Orange UK tavaly év végén kezdett bekebelezése miatt 28-29 millió felhasználó. (Ezt a fúziót az EU most március elején hagyta jóvá.)
Szóval nem OK az a 121 millió ügyfél. -
rimbo
tag
Régen a prepaidek voltak tegezők, a postpaidek magázók. Miben jött ez elő valami reklámban vagy honlapon?
Ha megnézed a Pannon üzleti oldalát ott minden magázva megy.De szép lenne, Közel önhöz.
-
club1
veterán
Ha jól emlékszem, a szolgáltatókat törvény kötelezi az ingyenes egyenleg információ szolgáltatására. Ezt a szolgáltatók aztán úgy értelmezik, hogy egyféleképpen ezt lehetővé teszi (pl. online mint a Vízifone is), aztán az egyszerűbb módokat (sms, vagy hívással történő ellenőrzés) pedig fizetőssé teszi.
A Pannon amúgy is nagy görény az ilyesmiben, lásd a csekkes számlabefizetések jogszabályellenes pótdíjazását (100 Ft + ÁFA), mivel egy rakás jogszabály mondja ki, hogy az átvétellel járó költségek a jogosultat terhelik (azaz a Pannont).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest