- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
helgi #113167 üzenetére
Leirtak fent, mindenki (az elofizetok 99%-a ugye) kidobhat majd minden draga eszkozt mer semmi se fog mukodni
-
Nyilvan ez egy baromsag. Ha nem uzemeltetsz szervert (mert ps-en meg xboxon az szokott lenni lol) meg nem letkerdes tavolrol elerni az otthoni halozatot akkor kb semmiben nem erint. Aki meg fentieket csinalja (pl en) az meg majd addig cseszteti oket mig vissza nem rakjak a publik pool-ba. Szerintem ennyi. De mindig van aki olyanon vergodik amirol igazabol lovese sincs.
-
csacsi67
addikt
-
csaszi75
senior tag
válasz
helgi #112478 üzenetére
Milyen telefon az?? Ha a router tud ilyen sokat, akkor a telónak is kellene.. A B525 csak UE cat 6!
Egy jó telefon Cat18-19-20 és felette..
Ha a B525-tel ilyen jókat mérsz, akkor én javasolnám az 5G routert mindenképpen.. De persze a csomagodtól is függ.. és persze az adott helyen rendelkezésre álló 5G-től.. (4G-től is..)
Ugyanazon a 4G-s cellán (4G képes előfizetéssel) feltehetően az 5G képes router is többet fog tudni. Milyen távol/közel van a torony?
De mire használod? Miért kell a nagy sebesség?Nálam az egész lakás 20-60 Mbit/sec-en elmegy
-
csaszi75
senior tag
válasz
helgi #112472 üzenetére
Szerintem a lehető legjobb eszközöket ajánlották..
A Huawei B818 az egyik legjobb UE Cat19-es 4G képes eszköz, ez kb a MAX.
Véleményem szerint az távolabbi helyszín esetén megfelelőbb választás, mint az 5G képes CPE PRO2.
Az 5G képes routert én akkor javasolnám, ha elég jó a 4G lefedettséged, és mondjuk 4G-n telefonon is 50-100 vagy több Mbit/sec-et mérnél a Speedtest.net APP-pal a helyszínen, beltéren..
Ekkor van értelme az 5G képes cuccoknak, de persze ehhez is 5G képes telefonon kellene tesztelni, de nem csak 1-2 alkalommal, hanem hetekig, esetleg hónapig, minél több alkalommal, hogy lásd hogyan viselkedik az elérhető sebesség reggel, nap közben estefelé csúcsidőben..
A Huawei eszközök megállnak 24 óránként 5 percre, amikor a szolgáltatók elvégzik a 24 órás bontásukat.. (Ezt a legtöbb telefon azonnal lekezeli, hogy visszacsatlakoznak 1-2 másodperc alatt.) A Huawei router cuccok (ez sem mind) 5 percet várakoznak ilyenkor.
Erre szokták javasolni, hogy állítson be az ember egy olyan szerkezetet, ami hajnali 4-5 óra felé megszakítja az áramellátást egy rövid időre.. majd visszaadja s akkor nem zavaró a nap közbeni 5 perc megállás..
Az említett TP-Link eszközben van ilyen opció a menüben, hogy mikor legyen újraindítva az eszköz.. Mondjuk nálam ez az eszköz nem igazán volt stabil..
Nem tudom hirtelen, hogy a TP-Linkhez milyen Mesch cuccokat lehet illeszteni, annak nézz utána, mert feltehetően kelleni fog..
A Huawei cuccokhoz egész komoly Mesh router elérhető, újonnan drága, de mindig van a Facebookon 1-2, amit valaki meghirdet eladásra..
WS7200 a Quad-core router (mivel van gyengébb dual-core verzió is)
https://consumer.huawei.com/hu/routers/ax3-quad-core/
Ez vezetéken és vezeték nélkül is hozzá állítható a Huawei B818-hoz és az Huawei 5G CPE PRO2-höz is.
Úgy látom egy török srác árul is ilyet épp B818-at
https://www.facebook.com/marketplace/item/602731512108499
A Quad-core cuccot meg Érden valaki:
https://www.facebook.com/marketplace/item/1550446798887922/### A kiszolgáló állomásokat itt nézd meg:
https://www.cellmapper.net/map
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest