- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi75
senior tag
válasz
FattyDove #114546 üzenetére
5G preferred only módban ne is keress volte-t... a legtöbb helyen ilyen még nincs.
Állítsd át a készüléked 2-3-4G automatikus módba.. és VoLTE megy, ha hívás közben nem esel le 4G-ről 2G-re..
A kapcsolót ne is keresd hogy "Volte" a legtöbb szolgáltató legtöbb telefon típusán ez a kapcsoló el lett tüntetve, hogy ne babrálják az 'Zemberek -
SztiviVander
addikt
válasz
FattyDove #114546 üzenetére
Jó ideje kivette a samsung a volte kapcsolót, azaz nem lehet (menüből legalabbis) ki/be kapcsolni. És alapból be van, tehát ha nincs volte akkor az nem ezen múlik.
Nermonster appbol (szendvics menü jobb lent - phone info) el tudod érni azt amit dchard mondott (volte provisioned kapcsoló). -
-
Tutu7030
veterán
válasz
FattyDove #105054 üzenetére
Ilyen volt nálunk is a családban 1-2 éve. Még majdnem össze is vesztek, hogy miért hívtál - nem is hívtalak - de hívtál, itt vgy a listában - nem is hívtalak, nézd meg, nem is vagy a kimenő hívásokban!
Pár hónapon keresztül egyszer-kétszer előfordult, azóta meg nincs ilyen.
-
Landsmann
addikt
válasz
FattyDove #104275 üzenetére
Most elképzelem, hogy az ügyfélszolgálatosoknak a szőnyeg szélén jelenésük van, hogy kinek járt el a szája, hogyan lehet bekapcsoltatni a szolgáltatást, miután tömegesen kezdték el küldözgetni a bekapcsoló SMS-t, nem csak flottások.
Bár lehet ez már egy lightosabb teszt, azaz jól értesült ügyfelek is aktiválhatják, de ettől még nem lesz mindenkinek aktív, hiszen hivatalosan nincs leírva sehol hogy elérhető a szolgáltatás. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
FattyDove #98488 üzenetére
Igen, tomp leírása szerint.
Én akkor írtam, hogy azokban a napokban pont nem tapasztaltam a hibát egyébként sem, de az IPV4-re állítás óta sem jött elő újra és jártam közben olyan helyeken, ahol notóriusan szar volt és ott mindig összecsuklott. Most ott sem dobja el.
De máskor is volt, hogy valami beállítást matatva pár napig jó volt, aztán elölről kezdte, de ez jelenleg biztató.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
FattyDove #98239 üzenetére
Úgy hallottam oda "születni kell"
Tavaly Pápán vettem kocsit igaz étterem, opel szerviz, autókereskedés épülete, valami élelmiszer kis-nagyker a vasúti átjáró mellett ahol beltérben tartózkodunk, igaz nem a térerőt vizslattuk folyamatosan, no meg azóta volt Y "modernizálás" is, de akkor nem tűntfel, hogy problémás lenne, de tény, hogy pár órát voltunk csak ott -
AtHoS
nagyúr
válasz
FattyDove #98235 üzenetére
Én mondjuk elég sok helyen megfordulok Dunától innen az országban, plusz Pest régió. Régi telómhoz összehasonlításképpen feljegyezgettem a Y és T aktuális térerő értékeit. Nem igazán találkoztam olyan hellyel, ahol a T sokkal jobb térerővel rendelkezett volna, mint a Y.
Miheztartás végett Y mindenhol értékelhető térerőt produkált, mindenféle VoWifi nélkül.Néhány (nevezetesebb) hely, ahol megfordultam - bár igaz, hogy kieső falu nincs köztük:
Záhony, Eperjeske, Komoró, Fényeslitke, Kisvárda, Demecser, Kemecse, Sóstóhegy, Nyíregyháza, Újfehértó, Hajdúhatház, Apafa, Debrecen, Püspökladány, Szolnok, Békéscsaba, Cegléd, Kőbánya-Kispest, Ferencváros, Kelenföld, Bp.Keleti, Rákos, Gödöllő, Aszód, Hatvan, Füzesabony, Miskolc, Felsőzsolca, Szerencs, Szikszó, Hidasnémeti, Tiszaújváros -
4Grider
félisten
válasz
FattyDove #98229 üzenetére
Hónapok, max. 1-2 év kérdése. Nekem tavaly őszre ígérték, amikor a flottánk keretszerződésének megújítását intézték, így tanultam belőle. Mivel ezeknél minden ahogy esik, úgy puffan alapon működik, így nem várom tovább, max. majd meglepnek vele. Ha még itt lesz akkor a flottánk...
-
TODI1111
veterán
-
-
-
-
4Grider
félisten
válasz
FattyDove #95123 üzenetére
https://fiok.yettel.hu/
Nálam beállítások, készülék beállítások. -
4Grider
félisten
válasz
FattyDove #95120 üzenetére
Egy ötlet, mert a csc cserélgetéssel szerintem nem fogsz előrébb jutni:
Meg kellene nézned a yeti fiókodban, hogy a sim-edet pontosan milyen telefonmodellbe helyezettnek érzékeli a rendszer. Mert lehet, hogy a te modelled nem 5G-snek, hanem az alapmodellnek látja a rendszerük, abból pedig úgy nem lesz 5G. -
Gubu0101
veterán
válasz
FattyDove #95088 üzenetére
Az mindengy melyik szolgaltato simet milyen keszulekben hasznalod,ha 5G kepes akkor fellepra.Nekem a samsungban 3 sim van 2 fizikai meg 1 e-sim mind 3 mas szolgaltatotol van.Akar melyiket hasznalom ha van 5G a kozelben,akkor mar rajta is van.Raadasul nemeteknel vagyok joreszt ott roamingban mindnel elerheto mar az 5G es azon is vannak.
-
Orgi
addikt
válasz
FattyDove #94792 üzenetére
Tudom ez téged nem boldogít, de az én Realme 9 Pro+-om elvileg nem kapható a Yettelnél (függetlenül vettem Mediamarktban), de itthon is sokszor látom az 5g kiírást és külföldön is (Szlovákiában viszonylag gyakran vagyok) arra mászik fel többször, szóval én inkább Samsung - Voda problémát sejtenék.
-
4Grider
félisten
válasz
FattyDove #94792 üzenetére
Az egész iparágra nézve gáz, hogy a VoLTE, VoNR, VoWiFi és 5G működéséhez a telefonon lévő szoftverben kell lennie szolgáltatónként egy csomó paraméternek. És ha ezek némelyike hiányzik, vagy nem megfelelő, akkor a hozzá tartozó szolgáltatás nem müködik az adott telefonon. Magyarul ezen szolgáltatások kitalálói és megvalósítói mintha még nem hallottak volna egységes, szabványos müködésről.
-
Somatom
veterán
válasz
FattyDove #94579 üzenetére
A korlátlan böngészés úgy működik, hogy nem számolja a 80 -as (http) és a 443 -as (https) portok forgalmát. Ha ezeken futtatsz VPN -t és az összes forgalmadat ezen küldöd át, akkor a szolgáltató 80, 443 -nak látja minden forgalmadat. De, ha megszűnik az ingyen forgalom, akkor ennek a trükknek is bukta.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
FattyDove #93601 üzenetére
Inkább úgy kellene kérdezni hogy mennyire fair az hogy még léteznek 3-5gb-os adat mennyiséggel rendelkező csomagok.
Ha alap lenne mondjuk a minimum havi 500 / 1000gb akkor talán még érthető lenne, azzal jobban lehet gazdálkodni már, jutna Hbo max-ra, Netflix-re, YouTube-ra is.
Csak természetes még itt is azért ésszel kell csinálni.
De próbálj meg mondjuk úgy Hbo max-ot nézni hogy arra max 3-5gb-od van / hónap, sok sikert hozzá.Arról nem is beszélve hogy ilyen esetben ha nem is közvetlenül, de többe kerül az adott streaming szolgáltatás az adott hálózaton keresztül.
-
aprokaroka87
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest