Hirdetés
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz
AllTheBest
üzenetére
Lehet ez koppincs

-
dellfanboy
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
bár itt krosszgépeknek kapja szét nem sok difi van [link]
1640től önti bele az olajat
-
tboy93
nagyúr
Sziasztok! Kezdo motornak nulla rutinnal egy Mz etz 125ccm (100-150k korul) vagy egy honda CBR 125 (250-300k korul) a jobb valasztas? Mondjuk ugy 2 evre tervezve.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Something_
üzenetére
jah
az még nem volt. Hogyan kell? -
zoltanz
nagyúr
Még az indexeken gondolkozom, hogy lecserélem kisebbre, mert elég bumbszli. Megvan hátul a piros indexbúra (USA piacos) alatta foglalt helye is. Viszont nemhiszem, hogy találni hozzá narancssárgát, vagy fehéret. (Színes izzóval)
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Tükört kérdezd meg mennyi a Hondánál,esetleg az ebay új/bontott [link] Kicsit keresve,jól gondolod itthon 100eFt is lehet..

Nekem tavaly sikerült egy Nestlé citromos üdítővel (nagy kupakost többé soha) átmosni a dobozt.
Azóta ha viszek külön zacskóba teszem a szendvicset és az üdítőket,majd szatyor megköt és belső csomagrögzítő gumit átfűzöm a zacskó fülén. Varaderos isminek 1,5L ásványvíz nyílt ki,fényképezőgépet kukázta.Fulladásra.
Mennyit mentél mióta cseréltél levegőszűrőt,illetve tankoltál-e? Van szervizcsati akkor azt ki lehet faggatni ha dobott valami kódot. Esetleg benzin de találgatás,tippek ezek..
-
Bogyó bá'
nagyúr
Index MZ-s topikból instrukciók az új alkatrészeknek: [link]

-
Something_
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Teloolajra gondolt, nem motorolajra.
-
Czimby
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Dunlop D212
Medium vagy Endurance keverék eleinte jó lesz kezdőként.
Később meg az aszfalt hőmérsékletnek és felületnek megfelelő keveréket rakj fel.Ja most nézem, hogy supermoto.
Akkor keress direk supermotora gyártott gumit.
De gondolom az tudod, hogy az SM tulajok nagyrésze vágott slickkel gurul mikor a kormányvég karcolja az aszfaltot kb.Metzeler, Pirelli lágyabb szerkezetű jobban elmossa a hibákat.
Dunlop az Ntec miatt eléggé kemény szerkezetű. -
FIREBLADE78
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Szép
Tehát ezt csak pályázáskor tegyem fel?
[ez a michelin sem rossz -
dellfanboy
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
igen igen mondták is a cimbik, hogy elég komoly felszereléssel jött a srác

kiváncsi leszek indul-e (mer-e indulni) magyar pilóta és ha igen hol végez, mret ezek tényleg nem lassúak

-
dellfanboy
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
akkor szerintem ilyen jó lesz első körben[link]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Igazából túloztam,mert nem hetente akarok,igaz ez sem kizárt. Max heti 1,többi időben utca lenne a használat. Olaj kb 1 hónapja lett cserélve,szűrővel. Időjárás nem izgat,tehát most nyáron is amikor dög meleg van illetve szeptember,október is jöhet. Először kakucs,mert meg kell tanulnom vezetni
és később euroring. Többi mind messze van. Fékhez még nem nyúltunk,de akkor vennem kell normális betétet. Futómű passz. -
AllTheBest
őstag
válasz
csongi
üzenetére
Magát a fordszám mérőt ha jól tudom a cdi-re kell kötni, nekem a motor komplett elejét újra kell építenem, szóval nekem ígyis-úgyis át kell variálnom mindent, a km óra meg nem tudom, hogy a gyári normálisan befér-e a fejidom mögé [link] valami ilyesmi lenne a cél, és a gyári műszerfal túl nagy ahhoz, hogy szépen meg lehessen oldani
-
dellfanboy
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
ez ördögi kör lesz szerintem, ill a kérdésedre se könnyű választani mert függ a nyomástól, fútóművedtől. jut eszembe az rendben van? mikor cseréltél benne olajat?
milyen pályára? pl Hungaroring vagy kisebb gokart pl. kecsó?
mikor fogsz pályázni? dögmelegben (30fok feletti levegő 7ágra süt a nap aszfalt hőmérséklete az egekben)
vagy tavasztól őszig amikor az aszfalt hidegebb? milyen a vezetési stílusod?ha versenpályán akarsz karistolni akkor a motorkádnak sokkal jobb állapotban kell lennie mint egy utcainak!
sőt ha versenyzésre használod a paripád akkor szerintem a szervizelésére is több időt kell fordítanod.
pl. kapásból fékbetét csere hogy rövidüljön a féktáv viszont versenfékbetéttel a tárcsád is hamarabb kopik... -
csongi
veterán
válasz
AllTheBest
üzenetére
Kinabol rendelheto komplett muszerfal, motorra, de nem tudom milyenek, es mennyire passzol az elektronikai resze a jeladokhoz. Ha bevallalod, akkor a tapasztalatrol szamolj be. Gondolkoztam kicserelem a robogo muszerfalat, de felek rendesen bele kellene nyulnom a fejidomba

-
FIREBLADE78
addikt
Eldöntöttem,hogy pályázni fogok. Nem bohóckodom a sok gyökér között,végén elcsapnak. Mely gumit vegyem? Azt mondták,hogy pályázáshoz a gumi a legfontosabb
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok!
A motorom kisebb átalakuláson megy keresztül és szükségem lenne egy kisebb műszerfalra, lehetőleg digitálisra, vagy minél kisebbre, ti milyet tudnátok ajánlani? Ami fontos az a km óra és a fordszám mérő, akár külön is lehetnek. (aprilia rs125-re lenne) -
yodamastah
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
-
Lipton
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Messze nem mindenhol "nyelik be" mert egy jo ar eseten nincs akkora arres ami elbirja (van gumis a rokonsagban).
-
Daywalker
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Kismillioszor tankolok agipon es soha semmi bajom nem volt.
-
Laraxior
titán
Most vettem az r17-nel elore. Dunlop Roadsmart 31,5k volt szerelessel egyutt. 3ezer a szereles, pedig ott vettem naluk

-
bigdady
nagyúr
Hali
Most kezdtem el az A jogsira rutinozni úgy hogy sosem motoroztam előtte ezért nincs is se cipőm se dzsekim se kesztyűm (se motorom de FZ6 tetszik
) Szóval kéne vennem egy cipőt és dzsekit jól kesztyűt kezdetnek még moci előtt hisz így is úgy is kelleni fog... Mit ajánlanátok ami ár értek aranyban jó de az sem baj ha olcsó tehát ilyen belépő kategória? 
-
V.Stryker
nagyúr
Gumi ügyben...motorgumi!!
.... tud valaki tanácsot adni?Lassan cserés lesz az első. Fogalmam nincs,hogy mennyiért szerelik át, nemhogy arról,hogy milyet vegyek.
Első körben az r17.hu szimpatikus. Ott nézelődtem is. Sport túrára kéne nekem ugye 120/70R17 -es.Igazából egy jó gumi kéne és örülnék ha kijönne szereléssel együtt 30k-ból. Mi az ami javasolt ennyiért és melyik márkától tartsam távol magam?
-
Something_
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
8 éve vezetek, motor előtt napi szinten használtam az autóimat.
Még az előző BMW-nél kb 5 éve (1994-es E36 320i) tankolnom kellett agip kútnál az amerikai úton, mert nyomnom kellett a gázt aznap, öcsémet kellett kórházba hozni-vinni, stb.
Nap végén leraktam az autót a házunk előtt, másnap indultam volna, de nem indult. 2 napon keresztül szenvedtem vele, nem akart indulni. S, a harmadik napon kijött a szerelő, odaadtam neki a kulcsot, hogy nézd meg, nem indul. Beült és úgy elindult az autó, ahogy mindig is
Lehet, hogy csak furcsa összefüggés, de azóta én nem mertem agip-nál tankolni
Kerepesi úton van az OMV, általában ott tankolok. -
Laraxior
titán
Na legurultam Tihanyig, ott egy kis seta, aztan vissza, úgy tűnik rendben van a motor. Pestet nem csipazza

-
dellfanboy
őstag
ne felejtsük el, hogy kb 1 hónap múlva motorverseny a hungaroringen! ráadásul nem magyar bajnoki vagy alpok adria hanem a nyílt nemzetközi német IDM bajnokság ilyen nevekkel előreláthatólag:
Max Neukirchner
Xavi Forés
Markus Reiterberger
Lorenzo Lanzi stb.
Matej SMRZ
Jan Halbich pályacsúcstartó++Kategóriák:
Superbike
Superstock 1000
Supersport 600
SuperNaked
Moto3 Standard / Moto3 GP
Sidecar
Yamaha R6-Dunlop-Cup
ADAC Junior Cup powered by KTM
Suzuki GSX-R 750 Challengelesz egy pár vadi új r1m, nahmeg a bmw-ket is élőben kell hallgatni
én -előreláthatólag- ott leszek[katt] -
Czimby
addikt
válasz
Outlander
üzenetére
Ilyen nadrágszárába hülyeséget nem állítottam, amit viszont leírtam abban 100%-ig nyugodt lehetsz.
A teljes műszaknyi bagázst kirúgták amikor kiderült az AFÁ-s trükközésük.Amikor te nem kértél ÁFÁ-s számlát amint kitetted a lábad a shopból szépen megírták vállalkozók nevére akikkel le voltak már paktálva.
Meg direkte rosszul adtak vissza és figyelték, hogy észreveszed-e és ha már kezdted nyitni a szádat adták is a jó visszajárót, hogy jajj bocsi elnéztem.
Persze lehet, hogy a te kutas ismerőseid nem csinálnak ilyeneket de jópár igen.
-
jaktib
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Annak idején mikor robogót vettem (Gilera Stalker) te adtál jó tanácsokat a robogós fórumban. Nagyon nem bántam meg, hogy azt vettem, sok gondtalan Km-t mentem vele.
Akkor is néztem a hogy a runnered milyen szép állapotban volt. Meg írtad is, hogy mennyire mániád a gyári állapot. Én is szeretem ha amim van az szépen néz ki. Robogó területen nagyon otthonosan mozogsz, most te is zöldfülű lettél.
Januárban váltottam akkor vettem meg a motort,(mióta jobb idő van használom) de nagyon más "kávéház" ez, mint egy kis kétütemű. Már tologatásnál is maximális figyelmet igényel. Valamivel könnyebb "csak" 200 kg az enyém, de én kisebb is vagyok. A házba a kapun betolni elég combos, még azon a rámpán is amit csináltunk.
Jó ötletnek találtam kezdőként a fokozat kijelzőt. Mikor megvettem gondoltam, rakatok is rá egyet. Most is azt gondolom, hogy jó volna, ha lenne mint extra. De az igazság az, hogy már nem hiányzik. Az elején voltak problémák, mikor az ember a motor vezetésének a technikai részével van elfoglalva. Most már a váltás sokkal jobban megy. Például az autónál, ott is tudom hányasban vagyok. Pedig kezdő vezetőként az sem volt mindig egyértelmű mikor hova. Szerintem egy pár Km és nem is biztos, hogy akarsz majd rá kijelzőt. Most nagyobb gondom a helyes kanyarodás. Robogót is meg kellett tanulnom döntögetni. Az valahogy könnyebb volt. Ezzel azért nem merem úgy dönteni mint ahogy kellene, gyakorolom. A kezdeti kanyarsebességem azért javult mára egy cseppet. Kíváncsi vagyok te, hogy boldogulsz egy ekkora vassal. Amilyen videókat látni, hogy hogyan tudnak emberek vezetni motort... van még hova fejlődnöm.
A gomba mindenképpen kellene, mert soha nem lehet tudni mi történik. Ha elborul akár álló helyzetben az a szép fehér idom nagyon megsérülhet. Valami olyan kellene ami illik ahhoz a szép fehérhez. -
-
csongi
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
En folyamatosan telfonnal navigalok. Blututh fulessel. Egy gondom van, az uzem ido. Sajnos 6 ora navi es zenehallgatas alatt lemerul a headset. A tarto pedig normal tarto, ha eso jon akkor rahuzok egy ovszert(tudom nem valami izleses) vagy belteszem a zsebembe.
Ebben a formaban a kijelzore sem kell nagyon ranezni
Eleg hallgatni a navit
a kijelzot pedig ki lehet kapcsolni. A kepernyo zarat is ki kell kalcsolni, akkor a bekapcs gomb megnyomasakor a navigacios kep ugrik fel es nem jelent gondod a kesztyu sem. Vannak borkesztyu es keszulek parosok amik egyutt mukodnek. Nekem a csajniz telefonom es shox kesztyum egyutt mukonek.
Sajna a zart tartoban a toltes es a navigacio tulmelegiti a keszuleket.. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Outlander
üzenetére
az én motoromat ne karcolja össze a kutas, majd megteszem én

mellesleg egyszer engedtem, hogy más tankoljon (a kocsiba), át is vert az ismerős (!!!) kb 20 literrel (rendeztük később...khm...).
haverom, amíg kutas volt, minden aknába 1000 liter vizet engedett hetente legalább egyszer.
lehet, hogy mondanak nagyokat, de nem árt óvatosnak lenni. -
Outlander
addikt
válasz
Czimby
üzenetére
Hogyne, tankolni se kérjétek meg a kutast, mert a fele üzemanyagot a nadrág alatt, a lábára erősített nejlon zacskóba tölti, ezért van h egyes állomásokon hamarabb elfogy az ezres tankolás.

Szerintem veszett téma, túl sok nagyotmondást hisztek igaznak.
Ui: és nem azt mondom, h nincs seftelés, hanem amiket írtok az ökörség.
-
Czimby
addikt
válasz
Outlander
üzenetére
Az AGIP adalékát azért lehet kis okossággal tisztán megvenni mert nem a kúton öntik bele persze...
Nekem is volt pár ismerősöm kutas, megy a simli 1000-el nem kell szépíteni.Felöntik a benzint, felbontják az olajat és olcsóbbat raknak a helyére magának meg hazaviszi a jót, meg persze az AFÁ-s számla csalások, és ezek csak a köztudottak.
-
canniball
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Telefon a zsebbe, füles a fülbe és nem lesz ilyen problémád.

persu!
A linkelt cikket ne inkább a te tanácsaid mellé tegyük, ahogy runner is javasolta?runner!
Gratula! Csinos darab. Mint már írtam ez a széria nekem nem igazán jön be, de ezzel a színkombinációval talán még én is meg tudnék barátkozni.
Feree13!
A betyárját!
-
Ferdzsoo
addikt
Ezt így egy 1kg-os galamb okozta 70km/h-nál. Rottyratört a fém! Még a szerencse hogy az elektronika meg a tükör része nem sérült csak ez a fém kar. Hihetetlen milyen erőhatások vannak, arról nem is beszélve hogy a tükör behajtható, (ráadásul nem is könnyen) szóval már ahogyan behajlott az mennyi energiát elnyelhetett és mégis eltört ez a fém cucc, ami nem is vékony... nemsemmi...

-
runner 125
nagyúr
válasz
tboldi
üzenetére
Köszi!
Burt1793, neked is. Igen, évek óta szemeztem már vele, pontosan ez a szín volt az álom.
Kell az a fehér felni, pont ettől szép, jó nagy a kontraszt.csongi, köszi!
Feree13, köszi! Egyezik az ízlésünk, látom te is váltottál egy szép fehér 1.2-esre. 5-6 év múlva nekem is az a cél.
Xaels, köszönöm. Meg kell adni a tisztelet, térninggel akarok kezdeni.
Mosquito34, kösz még egyszer. Mert ők csinálták az átírást, műszaki vizsgát, múlt héten csak lefoglalóztam és pénteken fizettem ki, rendszámra is kell majd a matrica, így az maradt náluk, illetve így kényelmesebb volt, régen ültem ekkora vason, nem akartam rögtön belecsapni a lecsóba egy 100km-es úttal, főleg úgy h ebből kb 40km-t most építenek.
jaktib, köszönet. Bízom benne én is, szeretném megtartani a gyári kifogástalan állapotot.
Hidd el, bennem is mevan a félsz, tartok is tőle. Egyébként bszott nehéz, 250kg körül van megtankolva, tolásnál izmozni kell rendesen. Szoknom kell még, ma próbálgattam az utcában, tetszik nagyon, de még nem voltam bátor.
Gondolkodom még a gombán, pedig nem lenne rossz ha legalább egy eldőlés esetén nem verném össze rögtön.
Egy fokozatkijelzőt viszont biztosan rakok rá, ez azért gáz h alapból nincs benne. -
Ferdzsoo
addikt
Mai megmérettetés:
Egy 70km/h-val elkapott galamb vs visszapillantó tükör. 1--0-
Műanyag ásványvizes üveg vs hátsó doboz. 1-0
Egy gázadás vs el is indulás. 1-0Mai végeredmény 3:0 -ra nyertek az idegenek.
Beszarok. És ezt 1 óra alatt.Lógósra törte a visszapillantómat a galamb, nem kapok észhez, de nem 140-el baszki hanem 70km/h-val, mi van ha 140-el kapom el?

Az ásványvizes palack kilukadt a hátsó dobozban, mindenem elázott, nem is rétem hogyan történt én ilyet még nemláttam, mintha tűkkel kiszúrtam volna, aztán az egyik körforgalomból kifele jövet húzom a gázt erre akadozik a motor?
mi a fasz, húzom a gáz erre majdnem lefullad, utána pillanatra észheztér, majd megint majdnem lefullad, aztán vissza 1-be gázt teljesen elvesz, majd kettő - minden rendben megy rendesen. 
Mi a f@sz? Utána mentem még vagy 15km-ert semmi ilyesmi nem történt...
Ez így mi a fenétől lehet? Sosem csinált még ilyet a gép...? Szaros benzint kapott vagy mi? Mi produkálhatta ezt?Kivi vagyok mennyibe lesz az indexes visszapillantó tükröm. 100k?

-
Burt1793
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
A megoldás: (amit én biztosan tudok, hogy nem melegszik túl): Samsung S széria.
Én még csak iphone-on láttam olyat, hogy bocs, most nem használhatod, mert túlmelegedett.
Hosszútávon mindenképpen jobb egy normális gps, szerintem egy garmint használtam megkapsz 30 ezer forint körül. Én nem raknék ki még egy bebiztosított iphone-t sem. A rázkódás sem tesz jót szegénynek.(#51445) persuader: Ne mondd már, ez nem lehetséges, legalább is felkapottabb helyeken (az, hogy BAZ megyében van egy olyan kút, nem érdekel). Megvan a szabvány, hogy mi lehet a benzinben és hogy mennyi, ezt sokszor ellenőrzik. Arról ne is beszéljünk, hogy a mai autók nem bírnának menni szar benzinnel (sőt asszem ki is írják, hogy mi a f*szt öntöttél belém).
Dízel 7-es golf is tud rinyálni, ha szar dízelt öntesz bele. 2015 van, ha nem is nálunk, de nyugatabbra biztosan (és azért Bp. környékén is). 
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Outlander
üzenetére
Mindezt arra alapozom, hogy azt tanacsoltak a kupaban, hogy ne tankoljunk 95 os benzint
Ez az "ismerosom mondta" sztorinal kicsit komolyabb.
A kupaban resztvevo mz tankjait eresztettek le, mivel nem ereztek nehanyan kiegyenlitettnek a versenyt.
Nitrometanolt, repbenzint vagy mas tiltott dolgokat kerestek.
Valoban nem a pisztolybol jott, de laborban vizsgaltak.
Hozzatennem nem volt szep tolem sztereotipizalni a kutasokat. Kb a motorszereloket is ugyanigy tipizaltak, valoban nem esett jol.
Es ami erdmeny kijott az azert eleg szomoru. Fel van utve a 95 os mint a szar.
Egy versenyzo sajat ellensege, hogy telerakja minden szarral a tuzeloanyagat? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Ne fossá, szerintem nem gond a meleg. Az elmúlt héten majd minden nap sz.ptam az enyémmel a belvárosban és még csak azt sem éreztem,hogy jön a meleg a blokk felől. Viszont az tény,hogy a sok araszolástól, 1-es, 2-es, 1-es, 2-es, 3-as, 2-es, 3-as, 1-es...nyomorgástól kicsit másképp viselkedik. Nem tudom mitől, de én is érzem,hogy kicsit darabosabb. Aztán közúton meghajtom és no problem.

Ez a blokk, ami neked is van, eléggé túl van biztosítva, nem is tudom mi kéne ,hogy megfőjön...
Más: GPS. Ma voltam Pakson, mondom akkor telefonnal navigálok, mert letalálok, de ott fene se tudja merre. 10 fele mentem, tök jó volt, bár néha a nap miatt lóf.szt se láttam, igo pöpecül tette a dolgált az almás mobil 6-os verzióján.
Visszafele viszont mondom jövök Waze -vel, hátha jobban látom...elindulok, pár perc múlva fekete képernyő...azanyád...megáll...."a készülék túlmelegedett, szüksége van ,hogy lehűljön...,"
Jóvan, megyek tovább, 50km múlva megállok...mondom, akkor legyen iGO, lehet a waze terheli....de akkor már a tanktáska gps helyére teszem, lássuk úgy milyen...sz.r, még annyit se látni... persze 5 perc múlva ugyanúgy túlmelegedett és megállt.
Hagytam a francba.
Konklúzió:
-Tanktáskába GPS rossz ötlet. Nem látod annyira se és még az útról is le kell venned a szemed.
- GPS tartó önmagában alig használható, ha már van pár centis árnyékolója akkor tökéletes. Én is csinálok rá valamit.
- Telefonnal GPS-elni melegben...nem ajánlatos. Gondolom itt a töltés amúgy ami melegíti, nem maga a gps szoftver.Ami viszont jó volt...na az a túraplexi...Olyan simán tekertem vele a 120-130-at, hogy meg se éreztem.
-
jaktib
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Nagyon szép! Gratula! Nálad így fog kinézni évek múlva is.
Én nagyon félnék, hogy elesek és azok a szép idomok megsérülnek. De én még kezdő vagyok. Veszel rá bukógombát? -
Outlander
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
És mindezt arra alapozod h benne dolgozol ugye? Ja várj nem .... a Pityu mesélte, akinek a haverjának a térdekalácsa a Margitnak a huga...Nekem barátnőm benzinkúton dolgozik... sajnos vagy nem sajnos.
Egy régi osztálytársam meg egy másikon. Nem ez a lényeg,
Meg jön tartálykocsi elintézi magát aláírnak, elmegy a tartály kocsi... ennyi nem több.
Minden más olyan mint a visszapillantón a régi tdk lemez hogy ne tudjanak a trafipaxok belőni.
Ez a fagyállós benzin meg gondolom nem a pisztolyból jött, amit a "Mami" vizsgált be... LOOOL
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Outlander
üzenetére
Jol tudom hogy adalekolva kapjak. De megvizsgalta a Mami is a benzint tavaly, es fagyallo volt benne, illetve sokkal nagyobb etanoltartalom. Nekem mindegy ki csinalja, magyarorszagon fel van utve a benzin nagyonnagy szamban.
Meg ha errol nem is hallottunk ez letezo problema Fater.
Akkor ironizalj erre valamit. Koszi. -
Laraxior
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Elol jott ki a fust a kormany es a tank között, kozelebbit nem neztem, leallitottam egyből.
-
Outlander
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Jah, pláne h közük nincs hozzá, készen kapják és töltik meg nekik, és nem is tudják mi hol van...
De amúgy persze.. minden este sutyiban megcsapolják a tartályokat viszik haza kis kulacsban a benyát, helyére meg teát öntenek, mert az nem feltűnő.
:

-
Daywalker
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Próbáltam töltőállomások oldalain utána nézni az üzemanyagokkal kapcsolatos dolgoknak, hogy pl. hány% az etanol, de én is csak az auchannál láttam. Fogalmam sincs a nagyobb oktánszámúakban mennyi etanol van ha van egyáltalán.
De amúgy ne higgy el mindent amit mondanak...ilyen hülyeséget, hogy eladni...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Hatalmas fsagokat kepesek mondani neked
-
Daywalker
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Hát amíg kapni 98 meg 100-at, és az nem E10, addig nem zavar. Pályára úgyis ezeket fogom a továbbiakban (is) töltögetni.
De egyébként a gyártók kiadtak egy listát melyik motorral használható biztonságosan az E10, és sok karbissal nincs gond, csak megint a félelmet keltik feleslegesen azok, akik félig elolvastak valamit, vagy hallották valakitől, aki hallotta, hogy hallotta. -
Xaels
félisten
[link] ez tényleg egy monstrum.
-
Something_
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Allat ruci, csak egyreszes, en hasznalati szokasomhoz nem lenne jo a mindennapokra, csak palyazni.
Persu: az en alpinestarsomban sincs sajna, ezert akarok majd venni kulon protektoros alsonacit.
-
Burt1793
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Talán azért, mert nincs rajta rendszám.

-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Grat,csecse nagyon! Miért nem lábon hoztad?
-
Daywalker
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Max 10%, E10 a neve. De még évekig kapható lesz a normál, mostani 95 is. Nem kell parázni.
zoltanz: mire alapozod ezeket a remek megállapításokat?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ezt tömény baromságnak gondolom, brutál mennyiségű karbis motor jár az utakon.
-
FIREBLADE78
addikt
Fontos kérdés. Ugye nekem karbis a mocim. Ahogy jöttem haza egy telekocsissal,srác pályázik és mondta,hogy behozták törvényben x % bio cucc lesz a benyában és az szétgyilkolja a karbit egy szezon alatt. Múltkor mondta egy szerelő neki mikor készítették fel pályanapra a mocikat. Tehát azt tanácsolta adjam el
Ez tényleg így van? Habár hozzám nincs messze szerbia,de nem akarnék oda járni benzinért -
FIREBLADE78
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
10348-ból black-et vettem,de az nincs fenn az oldalukon,csak a kék és piros színűek. Ebben van ilyen neon zöld rész is,mint a bukómban és kesztyűmben tehát most passzol. (még)
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Megszabad kérdezni mennyi volt?
-
Xaels
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Tényleg szép, aztán vigyázzatok egymásra.

Más: haver motorján elég nehéz a 2. fokozatba tenni. Mikor felmelegszik, akkor többször van, hogy 1-ből üresbe megy és csak 2-3 próbálkozás után sikerül betenni 2-be. A többi fokozat vajsimán megy, az 1-es sem csattan.
Valami isteni amikor sikerül úgy kifogni hazafelé, hogy keresztül a városon csak 2-3 lámpánál kell megállni.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Nagyon fasza gép, Üdv a VFR klubban!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez is iszonyat jól néz ki fehérben...
-
csongi
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Nagyon szep!!! Sok sikert es sok km hozza

-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Na ezt is néztem de nekem 48-as kell és 50-es nagy,mert hát részén valahol eláll. Valamit magyarázott a csajszi ( de elkaptam vna az öltözőben)

-
Burt1793
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Grat hozzá! Hihetetlen dögös forma. Jó a szín is. Bár talán az a full fehér hátsó kerék már túlzás, talán feketén jobban tetszene, de ez úgyis csak jobb oldalról nézve látszik.

-
tboldi
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
R.I.P. mobilnet!

Grat és sok balesetmentest!
-
zoltanz
nagyúr
Csizmában Diadora-t, Speedy-t vennék. Gumiban Metzeler, Michelin, Pirelli.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Majdnem ilyet vettem, de nincs benne csipoprotektor, ugyhogy maradtam a marha arlen nessnek.
Sokkal jobb protektorai vannak ugyanezert az arert. -
DonThomasino
veterán
Csizmából milyet?
Néztem van ilyen fél magas ami bejön.
Az jó választás lenne? -
Topiccsendőr
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
A ketutemu 200 as enduromra boroveralt veszek fel utcara rucskos gumival.
Ez nem divatbemutato. Egyebkent leszarhato mit gondolnak az emberek. Legtobbje ugyis segghulye.

-
mm89
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Miért ne lehetne? Azt veszel fel amit akarsz. Más kérdés, hogy nem túrázásra való.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Mije fustolt a motornak?
Ha csak a blokk, akkor valami olajszarmazek kezdett parologni rola a nagy melegben.
Kipufogobol fustol az nem mulik el, ha hidegebb a blokk.
Nem fott meg. Ennyi meg sem kottyan neki.
Akkor fo meg egy blokk ha hokarok keletkeznek benne es megszorul. Amig ez nincs, addig mukodik. -
DonThomasino
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Ú ez nagyon adja.
Egy sport rúhát fel lehet venni túra mocira is ? -
Laraxior
titán
Na a pesti araszolasban csak megfőtt a motor...

Füstölt, alig vette az egyest, alacsony fordulaton kattogott, kerregett, rohadtul beszartam
De aztan eljottem a Balatonig ott már minden oké volt, gondolom visszahűlt rendesen, vagy rosseb tudja. -
Something_
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ha lesz feles 150e-em akkor benevezek egy ilyen "akciós" kengurubőr egyrészesre. Árányfehír drága testvírem

[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az még nem volt. Hogyan kell?

Azóta ha viszek külön zacskóba teszem a szendvicset és az üdítőket,majd szatyor megköt és belső csomagrögzítő gumit átfűzöm a zacskó fülén. Varaderos isminek 1,5L ásványvíz nyílt ki,fényképezőgépet kukázta.

Tehát ezt csak pályázáskor tegyem fel?

.... tud valaki tanácsot adni?
Nálam a Mol kút vált be, csak dög vagyok sokszor odáig menni, így marad a Shell.
saját szememmel is láttam. Később az akkori főnök is beszállt a buliba, nem véletlenül volt tulajdonos váltás.

mi a fasz, húzom a gáz erre majdnem lefullad, utána pillanatra észheztér, majd megint majdnem lefullad, aztán vissza 1-be gázt teljesen elvesz, majd kettő - minden rendben megy rendesen.

Ez tényleg így van? Habár hozzám nincs messze szerbia,de nem akarnék oda járni benzinért![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)