Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
[link] Safety nyílt nap
-
canniball
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Pedig meg voltam róla győződve.
-
csongi
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Hat nem semmi! Gondolom az ara is odabasz! Sokan azt mondjak a robogora hogy unalmas elemny szegeny a valto miatt. En erre a futomure mondom ugyan ezt.
Bar ettol fuggetlenul nem semmi futomuvet rittyentettek ala. Az irany adott mint az autoknal. Leheto legtobbet az elektronika vegezze el kizarva az emberi tenyezot, kerdem en akkor minek az ember? Ilyen teszteket olvasva ertem meg a regi motorok vagy autok szerelmeseit. Persze ha ateli az ember a gep altal nyujtott luxust akkor tuda igazi kovetkeztetest levonni. De ilyen vasakkal egy Afrika tura olyasmi lehet mint a robesszel egy azsfaltos tura. Nekem egy ilyen turaba a kihivas a kuzdelem az elemekel ami vonzo, nem pedig az hogy poros lettem, es el sem faradok mert a motor megoldja helyettem. Szoval szenzacios es elismeresem, de ilyen turahoz mar nem fizikum kell hanem penztarca. De ezt a friccek ugyesen meglettak, es jo uzletet csinalnak belole. A hu de nagy BMW sek pedig hu de van penzem kategoria
Legyen igazabol tokos es menjen a Varaddal es mutassa meg igazabol mekkora ferfi. 
Remelem erthetoen sikerult leirnom.
Egy ilyen turan mar a motor ami teljesiti a feladat oroszlan reszet
A legnagyobb kihivas, hogy ne csipjen meg a szunyog
de azokban a halozsakokban mar.... -
csongi
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
De hat ok a csoro havi fizetesbol eppen csak megelo Bejemvesek

Motor csere lesz? Mert oda csak ugy elmenni.... Hondaval?
mf: Meg mindig van 5 cm es majrecsikod
de az kozeppen!! na majd a Matraban lemotorozod 
-
Pocee
senior tag
Srácok!
Baromi láma kérdés következik.
holnap olajcsere a cb-n,és hirtelen nem tudom,hogy a nívóablakot hogy nézzem,oldalsztenderen vagy függőbe állítva a motort.eddig a régit függőben töltöttem,de ma gondolkodtam és elbizonytalanított. -
mocsanisi
senior tag
Holnap Kakucs-ring. Aki akar jönni 13:00 Lechner Ödön fasor eleje, 06306577119-es számon elértek

-
-Mosquito-
őstag
Modellező ismiktől kérdeztem anno vajon mit tudnak az ilyen 15-20eFt-os kopterek. Zárt térben érdemes reptetni kb 10-20percig tart a játék. Szabadban szélben max sárkányrepülő lesz ezekből.
Na nem is tévedtem sokat..
Csak egy 0-val kevesebbet.
[link] Bevallom nem túrtam eléggé mélyre magam ebben a témában,de nem olcsó szórakozás az tuti.. -
.mf
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
100k? Hol? Kettőt kérek

Olyat, ami egy fixen rögzített kis kamerát (pl. 808 #16, Topcam, lecsupasztott Mobius - tehát 30g körül max) elbír, már 15-20k-tól kapni, de ez még csak nagyon játék-kategória, fapad, tanulógép. A középkomolyakat, amiken gimbal van vagy legalább szerelhető Goprohoz, van beépített gps, legolcsóbban is 120-150k, plusz Gopro; ilyen kopteres videókhoz talán legnépszerűbb késztermék DJI Phantom 2 + Gopro-s gimbal vagy Phantom 2 Vision+ meg 1300 USD / EUR... és ez még csak a kész-gépek csúcsa, több tízezer dollárt / eurót is simán rá lehet locsolni, ha egy gopronál nehezebbet akarsz röptetni... -
.mf
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nyálcsorgatós. Kemény, de kipróbálnám. Ha nem is így egyben, hanem részletekben, többet megállva és nézve az érdekes tájat. Szóval dowantdowant.
Na meg azt is erősíti bennem, hogy ez a quadkopteres videózás mennyire királyság, még ha drága mulatság is akár csak sajátot építeni is. Most már lassan igazán megérkezhetne a kis tanuló-quadom, hogy elkezdhessek gyakorolni...
-
tboldi
nagyúr
Sziasztok!
Honda CB500X-hez szeretnék egy ilyen Remus dobot venni a közeljövőben. Elvileg - mivel német gyártmány - megfelel az európai előírásoknak és gondolom, valami jelzés is van benne/rajta. Ezek ellenére lehet belőle probléma műszakin?

Köszi előre is!
-
-Mosquito-
őstag
Ez is egy jó kaland lehet..
[link] -
stifi
senior tag
a val-lal arra akartam célozni, hogy nem "vortisze"-szel a helyes, de igazad van!
a csizmára pedig: nem, a lábfejem stabil volt (a felező talpbetéttel fel sem tudtam venni, az egyel kisebb méret rám sem jött) de a sípcsontom nem tudtam fixálni benne, így a sarkam fel tudott emelkedni. egyszerűen sokkal de sokkal jobb a 3 pontos rögzítés ami a vorticen van, abban semerre nem mozog a lábam a csizmában.
-
.mf
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
"pl tcx s-race 50k csak
"(54k az az 50). Már rég annyi, mert kifutó darab, az S-Speed váltotta le. Már csak néhány darab és néhány méret van belőle, ezért akciós.
Sportcsizmának jó, egyenesebb testtartáshoz, motorról leszállva, gyalogláshoz viszont meredekebb a boka-szöge, előrecsúsztatja a lábat, nyomni fog a lábujjaknál.Viszont levitték az RS2 (nem-Evo) árát is 68k-ra, bár drágább, de szerintem egy kényelmesebb, univerzálisabban használható darab jobb védelemmel.
A Gaerne GRW is 50k, teljes méret-választékkal, és kényelmesebb, túrásabb bokaszögű.
-
.mf
veterán
Szóval ha jól értem, a lábfejed nem töltötte ki annyira a rendelkezésre álló helyet, fel-le tudott mozogni, így a lábfeji damil feszítésével ezt a mozgást fogta meg. De ettől még a hátsó rész ugyanaz, az eladó is ezt mondta, a képeken is látszik.
"(ejtsd: vorticse, ezért "-val")"
Na ezzel jól csőbe húztad magad. A hasonulás miatt pont, hogy -vel, -ben lesz belőlük, mivel "e" az utolsó magánhangzó. Hogy hangzana az, hogy lábfejjal, lábfejban? -
pityaa23
senior tag
Városok közelemben távolságra egyre növekvően: Baja 35, Kiskunhalas 40, Szeged 80, Kecskemét 100. Sok lehetőség nincs sajnos. Szegeden és Kiskunhalason nem találok értelmes boltot neten, Baján shox van és Kecskeméten sem találok olyan boltot ahol lenne nagy választék. Sőt Sidi-t egyik városban sem láttam. A Sidi Vertigo Corsa-t nézegetem, ez elég jó és árban is bőven alatta van a többinek. Lehet ezt fogom rendelni, sajnos webshopos megoldásban. Bevállalom, hogy megutálnak, de egyenlőre nem akarok felmenni Pestre. Viszont ha ez sem jó, akkor már muszáj lesz egy motorosbolt látogatásos fővárosi kirándulást beterveznem.
-
stifi
senior tag
pedig nekem is ez a véleményem, kifejezetten az ST-t akartam megvenni és ezzel indultam útnak, de mind a kettőt felpróbáltam és a Vortice-ban sokkal jobb a láb tartása érzésem szerint.
az ST-ben fel-le tudott mozogni a sarkam, nem tudtam úgy meghúzni hogy teljesen fixen tartson. a vortice-val (ejtsd: vorticse, ezért "-val") nem volt ilyen, felvettem, meghúztam és a lábam része lett.simán megéri azt a pluszt!
-
Xaels
félisten
Ma valami katasztrófa volt az utakon. Majdnem bezúztam egy Nissan 350Z-t hiába a Stop tábla. Az MPL-es a járdán előzött a kanyarban... Hazafelé majdnem felkenődtem egy kisteher oldalára mert ugye tükörbe nézni és irányjelzőt használni luxus. Koppanásig fék és kikerülés.
De a Soroksárin megköszönte legalább egy futár, hogy elengedtem.
(#39665) .mf: szvsz egy normális webshopos ezen nem fog fennakadni. Legutóbb kifutottunk a határidőből, de normálisan felkerestem az ügyfélszolgálatot és szó nélkül küldték másnap a cseredarabot teljesen költségmentesen.
-
.mf
veterán
válasz
pityaa23
üzenetére
A webshopoknak ez a 8 napon belül elállós dolog rettentő nagy szívás (dolgoztam régen egy webshop-rendszer fejlesztési projekten, akkor panaszolták), ezt egyszer eljátszhatod velük, de utána nagyon csúnyán fognak rád nézni. Azért nézz körbe a környékeden is, hátha akad valamilyen bolt, hacsak nem a világvégén laksz, kell legyen valami. Vagy: eleinte én is azt terveztem, hogyha csizmát és sisakot is cserélek, akkor kimegyek Bécsbe végigpróbálni a Bike Expert és a Louis kínálatát, és az ottani alacsonyabb árakon bevásárolni (bár a forint-árfolyam alakulásával ez most már nem biztos, hogy áll).
Az ST-t nem írnám le ilyen gyorsan. A hátsó része 1:1 ugyanaz, a különbség, hogy a 3 damilos rögzítő helyett 1 cross-jellegű gyorscsat van, így egyszerűbb és gyorsabb le- és felvenni; nincs orr-szellőző; kicsit más a lábfej elülső részénél a felület kialakítása.
A Forma is Sidi-hez hasonló lábforma, engem az is nyomott.
Superzone-ban Mugen meg még vmit néztem, de egyből kiejtettem őket, mert fix volt a bokájuk.
Lábformára nekem a legjobb a TCX volt. Kevesen múlott, hogy nem az S-Speed lett. A bokavédelmi rendszere benne mozgáskor jobban korlátozott; meg árban a határon volt. Az RS2 Evo is nagyon jó csizma, csak nagyon drága volt. Euromotornál 68 ill. 107k voltak. Az elődmodell nem-Evos RS2-t akciósan egy Szfvári boltban 77k-ért is megtaláltam később.
Ami végül lett, a Gaerne GRW a moto.hu-tól. Lábforma-kényelemre csak egy leheletnyi különbség volt, ellenben ennek a bokavédelmi rendszere szimpatikusabb. Jobban hagy mozogni, gyalogolni, leguggolni, viszont merevebb, mint a TCX, a boka alsó védő része is nagyobb és jobban körbefogja. S csak 50k volt, ennél még külföldön is drágább.
-
-
pityaa23
senior tag
Egy a bajom, Pesttől 220km-re lakom. Ha elmegyek kocsival, nagyjából egy tank benzin + pályadíj, ami rögtön kb 30ezer Ft. Neten megrendelem, akkor meg 8 napon belül elállhatok a vásárlástól, ha jól tudom és így max a visszapostázást bukom. Egyébként soha semmilyen utcai cipővel, görkorcsolyával, stb. nem volt gondom. A Falco is akkor nyom ha előre csúszik a lábam, de mivel kicsit lapos a lábfejem így talán a szorító megoldaná az előre csúszás problémát. Ez esetben sajnos akkor az ST-már ki is esett. Azt viszont szeretném megkérdezni, hogy neked melyik márka lett a nyerő a lábadra?
-
.mf
veterán
válasz
pityaa23
üzenetére
Ne csak nézd, menj el és próbáld fel őket. Abból, hogy a jelenlegi csizmád nyomja a lábfejed, remélem érted, hogy miért. Nálam itt bukott el az összes Sidi: egyszerűen más lábformára valóak, mint az enyém, szűkebbek a lábujjaknál.
Feree13: "egyszerűen fogd meg és csavard el őket oldalirányban. Akkor fogsz rájönni hogy hiába 14k-val olcsóbb az ST köszönőviszonyban nincs a vortice-val."
Ez érdekes, mert a kettő hátsó (csavarodás ellen védő) része 1:1 ugyanaz. Az ST-t a Vortice alapján készítették. Kipróbáltam én is őket, nem láttam azt a "köszönőviszonyban sincs" különbséget.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
pityaa23
üzenetére
Nekem Vortice-van. Imádom, nagyon frankó csizma, simán van olyan kényelmes mint egy túracsizma. Szellőzésre még jobb is sokkal.
Annyit mondok ha bokacsavarodás ellen is kell hogy védjen akkor menj be a motorline-ba az összes csizma ki van rakva és egyszerűen fogd meg és csavard el őket oldalirányban. Akkor fogsz rájönni hogy hiába 14k-val olcsóbb az ST köszönőviszonyban nincs a vortice-val. Mindegyiket elfordítod, kicsavarod, eltöröd oldalra egyetlen csizma kivételével, ez pedig a Vortice. Menj be próbáld ki. Amúgy van egy nagyon aranyos eladó csaj is ott érdekes módon ő is mindig ezt mondja.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A helyedben AIR-perforált kivitelűt nem vennék ha hűvösebb időben is szoktál motorozni, 16-17 fok alatt rendesen hideg még a nem Air-is ha ki vannak nyitva a szellőzői. Az airban szétfagyna a lábam.
Míg a sima is ha nyitva vannak a szellőzők nagymelegben nagyon jól szellőzik. -
pityaa23
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Heh, csak 41-es nincs feketében...
Vertigo Corsa milyen? -
pityaa23
senior tag
Sziasztok,
csizma vásárláson töröm a fejem, ugyan is van egy Falco Rival 2 csizmám, gyakorlatilag vadi új, csak a szobában járkáltam vele, de kicsit nyomja a lábfejem, nem elég széles. Mivel úgy vagyok vele,hogy a bokám nem szeretném kinyírni ( szeretnék még sokáig konditeremben edzeni, guggolgatni stb..) így inkább valami minőségibb, bokacsavarodás ellen is védő csizmát vennék. Amiket néztem: Sidi ST, Sidi Vortice Air, Sidi Mag1, Alpinestars SMX Plus.
Szerintetek melyiket érdemes? A Sidi St-vel szemezgetek, árban is elfogadható, egyedül talán a lábfejnél lévő szorító hiányozhat. A Mag1 elég stabil? Ha jól láttam videón, kicsit könnyebb benne mozogni ezért nem tudom, hogy védelemre eléri-e az ST, vagy Vortice szintjét. A Vortice atom stabilnak tűnik, viszont megéri e a plusz 14 ezer ft-ot az ST-hez képest? Alpinestarsról nem sok mindent tudok, de valamiért a Sidi felé hajlanék.Köszi a válaszokat előre is.
-
.mf
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
"Vérszagra gyűl az éji vad"
gyorsabban sikerült előcsalogatni, mint gondoltam 
Hjah, ezek kombinációjából csak a digitális gázkezelést és a hideg aszfaltot tudom kizárni -- amilyen dögmeleg volt szombaton, 3x fok és tűző nap
Meg úgy emlékszem, hogy csak med-soft a vége. De a nyomás és futómű biztos eléggé arrébb volt, utóbbit néha éreztem is, hogy kicsit táncol, egyik kanyarból a másikba téve a hátulja még egy kicsit oda-vissza jár. Ez van, ha az ember nem ért túlzottan a futómű-beállításhoz, majd tervezetlenül beesik a pályára és mehetnékje van 
-
yodamastah
őstag
Ntec kr108nak a 2.0 az elég sok. 1.1 hidegen, 1.5 körül jó melegen.
A kopás vége fele sokkal könnyebben szakad szét. Szóval lehet csupán ez is az oka. Meg más is. Pl lágy keverék, hidegebb aszfalt, hideg gumi, túl digitális gázkezelés, puha rugó, helytelen csillapítás beállítások. És ezek kombinációja

-
.mf
veterán
Hétvégi Kakucs után az első szép sima lett, de a hátsó ilyen. Csak kíváncsiságból. KR108. Guminyomás nem lett lejjebb eresztve (~2), a hús már egyre kevesebb rajta, futómű is utcai beállítás, és én is lájtosan mentem (idén még csak most jutottam ki először pályára, meg Kakucson ezelőtt még nem mentem), tehát sok oka lehet.
-
Ferdzsoo
addikt
2 dolog.
Idióta csajnak nem adunk autót. Vezetni sem, nemhogy tankolni.
2. Soha nem bízom a kutasra a tankolást. SOHA!
18000 oka van miért nem. A legdurvább amikor a motoron ülök, nyitom a tankfedelet és megkérdezi hogy segíthet e.
Komolyan van aki hagyja hogy a kutas tankolja meg a Motorját?
Hiába kell megkérdezniük... hihetetlen f@szság.
-
Xaels
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Tudom. A sztori klasszikus, a fazon kölcsönadta a diesel audiját a csajnak aki miután tönkrevágta benzinnel a kocsit lehordta minden sz@rnak a fószert mert az be akarta rajta vasalni a kárt. Ott sült el a végén, hogy "Nem gondolod, hogy a drágább benzint tankolom a sz@ros kocsidba"
-
.mf
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Én az FC-motoból rendeltem pár éve, akkor 62 volt (és a Flite helyett az Adventure-t küldték tévedésből
)Sőt, aki már vásárolt ott, az kap pár % kedvezményt a további vásárlásokra, így is lehet még egy kicsit spórolni rajta
Vazze most nézem, hogy már csak 171 EUR, bejelentkezve meg 166
(+8 EUR szállítás)... de levitték az árát, anno még bőven 200 felett volt... -
dellfanboy
őstag
válasz
PoLizei
üzenetére
köszi mindenkinek
igazásg szerint olyan védőfelszerelésben gondolkozok ami védi a gerincet+ mellkast
azaz Extreme Harness Flite viszont ez 76kHUF amit sokkallok...ezért gondolkoztam hogy legyen akkor legalább a dzsekimben egy "kis" gerincvédő és veszek mellé mellkasvédőnek pl egy Race-lite Chest Protector-t így kb felannyiból kijövök és megvan a mellkas, gerincvédelem.
viszont az én bőrdzsekimbe a 008-as protektor kell ami tök fura hogy nincs "olcsóbb ' l1 kivitelbe csak l2...
-
-
PoLizei
aktív tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Én a Super-Lite sorozatból vettem a dzsekimbe a 003-as formájút. (Feleannyiba kerül, mint a Pro, de csak Level1, remélem, nem ezen fog múlni egyszer...) Neve ellenére eléggé megdobta a kabát súlyát, bár előtte ideiglenesen csak egy polifoam darab volt benne formára vágva. 3 réteg háromszög-rácsos műa. lap van egymáson, ami profibbnak néz ki, mint a habszerű cuccok, szerencsére élesben még nem kellett tesztelnem.
szerk: canniball jól mondja, vedd ki az eredeti szivacsot a kabátból, és olyan méretűt, formájút vegyél. 1-2 cm eltérés lehet, hogy lesz. A 20cm lyukon befér, össze lehet kicsit tekerni.
-
canniball
nagyúr
válasz
Yoshida
üzenetére
"Az már mindegy, hogy miért kell satuzni"
Nekik már valóban mindegy, de általában értettem hogy ilyen helyzetben teljesen érthetetlen és mint ez a videó is jól mutatja még veszélyes mutatvány is. A Kresz szerint is akkor kell fékezni ha biztonságosan meg tudsz állni.dellfanboy!
A 20cm-s cipzár alatt szélesebb az üreg és nem tudom láttad-e, de több alakban is kapható ez a protektor, ha esetleg kaptál a kabátodhoz gyárit akkor nézd meg az milyen és olyat válassz (bár én még nem cseréltem, de gondolom az "üreghez" kell igazodni az alakjának)..mf!
Mivel a kabátban a protektor helye nem ér le addig mint a kantáros megoldás, illetve mivel perec esetén a kabát (és vele együtt a protektor is) valamennyire elmozdulhat természetes hogy ez nem annyira tuti védelem mint a kantáros kivitel. Ugyanakkor jóval olcsóbb és ha valaki nem akar teknőspáncélt ez még mindig jobb mint a gyári habszivacs védelem. Legalábbis a logika alapján, személyes tapasztalatom nincs, ha valakinek van és tudja cáfolni akkor tegye meg. -
TommyGun
őstag
Hamár 95-98-100as benya szóba került gondoltam megosztom, érdekes >> [link]
-
.mf
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ismerek egy srácot, akinek ilyen van, de épp cserélni akar a rendes kantáros megoldásra. Azt mondja, hogy ez sokkal kisebb, így kisebb felületen véd, valamint nem biztos, hogy úgy a helyén marad, mint a kantáros-tépőzáras.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Tényleg gépe válogatja: hajdanán, a '84-es, karburátoros Honda Civicem imádta a "jó" benzint, az utána következő összes (mindegyik hengerenkénti injektoros) kocsim semmit sem profitált belőle (Renault Clio, Thalia és most az 1000-es Yaris). Tök fölösleges beléjük, mindegyiket többször próbáltam. A kis karburátoros csótányom sem megy jobban a drága, magas oktánszámú benzintől, ami azért érdekes, mert amúgy elég magas a sűrítési viszonya.

-
Ferdzsoo
addikt
Meg van bolondulva a 100-as benyától a gép. Úgy megy mint a megveszekedett állat.
Ez már a második 100-as tankolásom (két különböző kúton) és egyértelműen jobban megy a paripa.
Igazából én is meg vagyok lepődve rajta. Mindig parasztvakitásnak tartottam ezt a 100-as benzint. De rájöttem lehet gép is kell hozzá ami kihasználja...
-
citkar
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ugyan ezt nem ismerem, de pár kabátomban volt, hogy kivettem, áthelyeztem a háti protektort és elsőre nem is hittem, hogy mindegyik kivehető és visszatehető azon a kb. 20 centis nyíláson. Amit kabátba szánnak, azok szerintem mind betehetőek kb. 20 centis nyíláson (de a többség tuti), de mondjuk talán valaki biztosabbat tud majd mondani.
-
dellfanboy
őstag
használ vki ilyeT? mennyire rugalmas/hajlékony? mert a Berik bőrdzsekimbe kb egy 20 centis zipzáros rész van ahol beilleszthetem a kialakított helyére...
[link] -
citkar
addikt
válasz
csongi
üzenetére
A gyakorlatban nem állna meg senki valóban és a többivel is egyet értek. Amúgy általában hátranézek erősebb fékezésnél (ha van időm), érdemes, mert akár lehet épp csak egy pillanatra nem figyel a mögöttem lévő (akár más közúti dolgot figyel, akár facebookozik), mindig jobb megpróbálni elkerülni a koccanást, az, hogy ki a hibás nem számít a végkimenetelen és bárkinél előfordulhat egy-egy pillanat, amíg nem pont előtte lévőt figyeli.
Annyi, hogy elvileg Magyarországon van egy olyan kiegészítés, ha jól tudom, hogy ha a rendőr (vagy valamiféle felügyelő szerv szerint) meg tudsz állni sárgánál, azaz ő úgy ítéli meg, hogy a megengedett maximális sebességgel szerinte képesnek kellett volna legyél megállni, akkor büntethet, a sárgán való áthajtásnál, pár éve szigorítottak ennyit rajta emlékeim szerint, de sose hallottam ilyenről még.
-
Yoshida
aktív tag
válasz
canniball
üzenetére
Az már mindegy, hogy miért kell satuzni
Ha már elkezdte, akkor még mindig van lehetőség korrigálni, amit írtok azokat is, vagy szimplán kigurulni jobban, lehet hogy 1m-en múlt, és akkor nem kapja el az oldaldobozzal/dobozt.Nekem pesten bringával volt már ilyen, hogy jobbra rákanyarodva az Üllőiről a Corvin körútra egyből van egy gyalogos lámpa ami sokszor pont piros (és sokan akik nem járatosak arrafelé, van hogy észre se veszik
), én megálltam, mögöttem meg hallom a csikorgást, egyből előregurultam 1m-t sprintből, és bár szerintem pont mögöttem meg tudott volna állni, azért jobb volt hogy csináltam neki helyet. -
KubanitoS
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Köszi az infót! Sajnos a fővárosi motorkereskedésekkel nem vagyok teljesen tisztában, mivel laza 300km-re vagyok onnan, de majd rászánok egy napot, ha "ez az ára" a dolognak.
-
dellfanboy
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
hogyhogy? pl az egyik honda kereskedésnél van ilyen.[link]
én multkor felhívtam a budaörsi yamaha szalont hogy friss jogsim van ezt szeretném kipróbálni és mondták hogy nyugodtan menjek. (igaz mivel nincs még kezemben a papír nem tesztmotoroztam még)
szerintem egyik dealer se zárkózik el a tesztvezetéstől, főleg ha tényleg utána vásárolni is akarsz.
a tapasztalataidat tedd majd közzé -
csongi
veterán
válasz
Yoshida
üzenetére
És ha nem a saját sávjának a közepén megy hanem valamelyik nyomsávba, akkor a másik mép lehet kikerüli. És tényleg mi a szarnak satuzott? ráadásul csak a gyalogátkelőhelyen tudott megállni. Teljesen indokolatlan volt! A mögötte jövő pedig nem tartotta be a követési távolságot. Ráadásul a gyalogos kikerülése után ,mégy egy picit gyorsított is, nekem úgy tűnt a felvételen.
-
KubanitoS
veterán
Tudtok esetleg valamit arról, hogy idén lesz-e még Kawasaki, illetve Honda motoros nyílt nap? szeretnék kipróbálni egy-két gépet, de erre márkakereskedéseknél semmi szinte semmi esély nincs.
-
Yoshida
aktív tag
Miért is kell a tükröt nézni ha sárgánál satuzol? Ezért.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
smallmer
üzenetére
Szia,
Itt nagyobb eséllyel tudnak segíteni. Robogó topik
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
szeretném a segítségeteket kérni. Aprilia sr50
a robogóm mostanában néha kiírja hogy service és világít a piros felkiáltójel. olvasgattam a fórumot és találtam egy jelszót amivel meg tudom nézni hogy mi a hiba. a dashboardnál az ecu 06 , 07, 08, 09, 14 17 nél a memo sorban x van. a többi karika. ebből meg lehet mondani, hogy miért irja ki? esetleg valakinek van még rá ötlete? -
Polemius
senior tag
Kit kell keresni, hogy az első hozzászóláshoz bekerüljön a motorom fényképe?

(Suzuki GSF 600 Bandit)
-
-Mosquito-
őstag
-
Anulu79
addikt
-
Anulu79
addikt
Ez szerintetek normális "jelenség"?

-
vendingo
veterán
2 hét múlva hozzám kerül tesóm vespaja.
Olyan gondok vannak vele, hogy a jobb első index néha nem megy. Hova vigyem, autó villamosságihoz?
Illetve esőben leáll a motor, de átnéztük, mindenhol rendesen van tömítve, gyertya nem ázik be.
Erre valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Ajkai ólomkristály
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

foleg a videkieknek

Legyen igazabol tokos es menjen a Varaddal es mutassa meg igazabol mekkora ferfi.
Na nem is tévedtem sokat..
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

"

Vertigo Corsa milyen?