Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Roland8622
üzenetére
Az Edge 50 Ultrától már kezdtek magukra találni a kamera szoftverrel. Az Edge 60 Pro teljesen jó volt a kategóriában, most az Edge 70-el is megvagyok elégedve. A Signature-re kíváncsi leszek, mert a főkamera az ugyanaz, mint a Vivo X300 Pro és az Oppo Find X9 Proban. A képeket én is néztem és nem tűnik rossznak a Moto.
-
Roland8622
aktív tag
Pont előbb néztem a tesztet a dxomark-on - tudom, tudom nem mérvadó meg stb. stb. - de én simán bevállalnám. Leginkább az Iphone 17 PRO és a Vivo X300 Pro volt mellé rakva összehasonlítási alapnak. Ahhoz képest, hogy ezen az oldalon a Vivo X300 Pro a 2., számos téren jobbnak bizonyult az én szememnek, még ha csak egy picit is. Talán a bokeh volt amivel nem tudta felvenni a versenyt, de ott se volt szégyenkeznie valója.
Életemben nem volt még Motorola telefonom, a márkanév is még a 2000-es évekből rémlik, na meg inkább a telekommunikációs ipari cuccaikról ugrik be (anno volt szerencsém ilyeneket szállítani), de tényleg kipróbálnám
-
mhydas99
senior tag
7 ev tamogatas. Kepzelem...majd az lesz mint eddig, ha Google kiadja az android 17-et 2026 szeptembereben, akkor ez a Moto majd megkapja 2027 augusztusaban
Talan megerem, hogy a Moto meg a szoftverfrissites kez a kezben jarnak. -
sBc
aktív tag
Mikroszálas hátlapra kíváncsi leszek, mert volt egy hasonló tokom, de csúnyán öregedett, koszos kopott lett.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem semmi tarifa.
De hát na... Ebből lehet akciozni. -
Oldfoksz
tag
Teljesen f@sza.
A brendet figyelembe véve öccázért
-
Ricardo
titán
Jól néz ki, a vas is ígéretes. Az akku ( ha már sziklícium szén) lehetne picit nagyobb, és a ceruza belekerülhetett volna a készülékházba. Tudom akkor vastagabb lenne, de szerintem ez a két dolog egy/másfél mm-ert megért volna.
Összességében tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ketogén étrend
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Micro Four Thirds
- TCL LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Update 01.21. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs