- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
crazygamer
tag
elnézést tévedtem A4tech MK-610-es fülhallgató.
-
crazygamer
tag
A4Tech MK-650 a fülhallgatóm, biztos nem világmárka, de meg vagyok vele elégedve. Eddig még nem volt fejhallgató (igaz csak olcsó fajtákat vettem), ami megközelítette volna a hangzását. A Maxell Retro DJ igen ott van, ráadásul nem 10 000-ből, hanem csak 5000-ből.
Az előbbi tesztemhez még pluszban hozzátenném, hogy a ZTE blade nem hajtja ki a fejhallgatót, de a fiam Alcatel OT 995-öse bizony igen a rátelepített mixzing lejátszóval, csak kicsit rá kell adni a kakaót az equalezernél (ugyanezt a blade-n hiába teszem, akkor is gyenge). -
crazygamer
tag
válasz
PR0JECTNR56 #45501 üzenetére
Megvettem a Maxell Retro DJ fejest, rendelve 5260 ft volt, 2 nap alatt jött meg a boltba.
Azonnal próba ZTE blade-el, pici elszontyolodás, halk, nem hajtja ki a telefon, de tisztán szépen szól. Otthon ráküldöm PC-re, a rövid zsinor miatt nem ér le a géphez, így Genius fadobozos hangszórópár jackcsatlakozójába. Na itt már akad hangerő, de még itt is simán tudom full hangerővel hallgatni. Szépen szól, nekem bőven megfelel, főleg 5000 ft-ért. De nem hagy nyugodni a hangerő, próba Thomson minihifin, hangerő szuper, sőt ezzel már kicsit túl is lehet hajtani. CD része hifinek halott, így csak a tv és rádió megy, ezeknek a hangja meg kicsit silány, de a füles kihozza belőlük a legjobbat.
Na még egy próba, feleségem mp3 lejátszója Creativ Zen Stone (4 éves), na emberek, ezzel akkorát és úgy szól a füles, hogy LE A KALAPPAL, mindenkinek ajánlom, sose gondoltam , hogy egy fejhallgató lekörözi majd az agybadugós fülhalgatómat, hát a Maxell Retro DJ és Creativ Zen Stone Mp3 megtette.Köszönöm, hogy segítettetek a fórumon a választásban, gyorsan, olcsón, tökéletes ajánlással.
Ui.: Természetesen ezen hozzászólás közben is hallgatom az új szerzeményen a jobbnál jobb zenéket
-
crazygamer
tag
válasz
PR0JECTNR56 #45501 üzenetére
Ez gyors válasz volt és utánaolvasva úgy tűnik, hasznos is. Körülnézek, hogy Szekszárdon kapható-e valahol, mert ha lehet kihagynám a szállítási költséget, de akár még azzal is megéri.
Köszönöm -
crazygamer
tag
Sziasztok
Napok óta a netet böngészem, rengeteg ajánlást olvastam, itt a fórumon is, de mégsem tudok választani.
Olcsó, max 5000 ft-ig keresek fejhallgatót. PC-s zenehallgatás (nem vagyok vájtfülü, de azért a Sokol rádiót sem viselem el) és CS lenne a lényeg. Tudom ez az ár messze kevés, de mégis, ha valaki tud ajánlani valami elfogadhatót. Eddig Genius HS-04SU fejesem volt, hangzásra simán megfelelt, de hihetetlen hamar tönkrement a kábelcsatlakozás, ott ahol a fejhallgatóba csatlakozott. Szétszedtem, megjavítottam, de 2 hét múlva újra kontakthiba, már nem vacakolok vele.
Amit a környező boltokban készleten találok: Genius HS-200 és Philips SHP2500 , ezek közül ajánlható valamelyik? Tudom mindenki a Sennheiser HD202-őt ajánlja, de annak jelenleg igencsak 10 000-re emelkedett az ára, a 201-esről meg már messze nem olyan jókat olvastam (és az is inkább 6000), de persze lehet simán túlszárnyalja a régi Geniusomat.
Persze bármilyen más márkát is ajánlhattok.Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest