- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #43566 üzenetére
Na megrendelve, ez + FB akció, ingyenes szállítással 33USD. Ha meglesz írok valami tapasztalatot róla
Mindenesetre vadászok majd Retro DJ-re is, ha normális áron látok a környéken, akkor beszerzem, és hátha össze tudom hasonlítani. -
ko9
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #43564 üzenetére
Megtaláltam az emlegetett HSZ-t. Annyi a problémám, hogy nekem pénzem most csak PayPalon van, ráadásul falusi/vidéki vagyok (Békés megye), és kétlem, hogy itt a MM-be lehetne kapni (itt Metallics se volt soha...).
Viszont ha megrendelem egy árgépes helyről 4500-ért, rámegy a 2000HuFos szállítás, akkor ottvagyok a BW-nél, ami ingyen posta... -
ko9
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #43561 üzenetére
Vagyis ergo ugyanaz, más név alatt
Már csak rá kéne jönni, hogy a környéken hol kapható...
-
ko9
addikt
Üdv!
Most néztem, hogy a BW HM3 elég durva leárazást kapott. 35$-ért van jobb ajánlat?
Esetleg van valakinek valami tapasztalat vele?
Köszönöm előre is! -
ko9
addikt
Üdv!
Szeretnék venni egy fejhallgatót. Ami számít:- Mikrofon
- Párnázott legyen a fül körüli része, de ne izzadjon nagyon hosszabb használat után se a fülem
- Ár. Sajnos nem tudok sokat költeni ráAz ilyenek, hogy minél jobb hangminőség, gondolom alap
Főleg TeamSpeakhez kell majd, napi több óra beszélgetésekhez (ezér fontos, hogy szellőzzön), és hogy háttérbe szóljon néha egy kis zene.
Köszönöm szépen a tippeket előre is!
Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest