- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
piRate_nEx #48155 üzenetére
Attól lesz a legjobb hangja is valóban.
-
krichd1
addikt
válasz
piRate_nEx #48136 üzenetére
Én a helyedben meghallgatnék egy Audio Technica AD700-at, aztán ha tetszik, vennék egyet használtan. Olvass utána, szeretik a játékosok. Ha zárt fejes kell, akkor Superlux HD-660 + asus xonar dg hangkártya.
-
dudika10
veterán
válasz
SS-el nem nagyon számolnék többet, mint 1 év. Hullanak mint a legyek.
Ezen kívül tök jó.
Kényelmes, igényesnek és jól megépítettnek tűnik.PC320-ról túl sok mindent nem tudok mondani sajnos.
Ha bátor vagy, akkor próbálkozz egy AKG GHS1-el. Ahogy hallottam, csak azzal szokott probléma lenni, hogy nem mindenkinek a fejével kompatibilis.
Ja és ez tényleg nem ez a topik.
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
Eltévedtél, a Gamer Fejhallgatós topik (mobilról nem tudok linkelni
) a te helyed, itt többnyire a hangminőség maximalizására törekednek, abba pedig az 5.1/gamer nincs benne!
Viszont ha fontos a zenehallgatás is, egy minőségi fejessel + csíptetős mikrofonnal előrébb vagy!
Ui.: Alaplapi hangkártyák kevés kivételtől eltekintve felejtősek, én is inkább az ezer éves SoundBlastert használom, amit a régi gépből kukáztam, mert hangkártyának hiába a legalja, így is tisztább, mint az alaplapi... (És nem kell hozzá a fejes, már az X-240-en is hallatszik, pedig az nem egy hi-fi cucc...
)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest