- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
akela91
addikt
válasz
bajnokpityu #49697 üzenetére
Most mit használsz?
-
akela91
addikt
Végre sikerült belőnöm nekem tökéletesre a Foobar2000-et.
Nagyon jó kis zenelejátszó, monitorozó progi. Spectogram-ot full screenen 4096-os FFT érték mellett barmoira élvezetes zenét hallgatni. Érdekes megfigyelni, hogy egy zongora billentyűjének leütése mennyire más, mint egy cin, vagy egy gitár riff. Vagy amikor az énekes hangja ugrál. Baromira élvezem. Illetve ki lehet szűrni melyik Fake Flac, mert látszik, hogy le van vágva a felső hangtartomány.
-
akela91
addikt
válasz
flierqqq #49576 üzenetére
Írták, hogy raktársöprés miatt ilyen olcsó. Én bevállalnám... Egyébként milyen zenéket hallgatsz?
3 eladott ilyen darabja van már, és 99.9% elégedettségi indexe van. Ha pop, rock is a repertoárod része, akkor lehet jobban bejönne M50, ha tényleg annyira brutál Basshead fejes a D1100. 40K most akciósan, ennyit bőven megér szerintem. Te döntésed. -
akela91
addikt
válasz
schawo #49569 üzenetére
Nem hallgattam, mint ahogy írtam is, M50-em van, a D1100-ról pedig ezeket a véleményeket olvastam. Ha jól emlékszem elektronikus zenére használná a srác[szerk: ezt csak képzeltem, de a sok mély tetszett neki a beats-ben], ahhoz teljesen ideális lehet. Nekem fix, hogy nem kéne több mély az M50-nél. Metálra épp elég, Dubstep meg hasonlókra meg nekem nem kéne több mély, ennyi is olyan élményt nyújt, hogy leesik az állam. SRH440-hez képest nekem egy megvalósult álom. Talán egy icipici közép kéne még metál számokhoz, de ez már nagyon szőrszálhasogatás. Nem tudom, honnan jutottam ide sorry...
(#49571) Bodz : Most nem arról van szó, hogy felér-e a mélye a D1100-hoz.
Csak valaki D1100-ot javasolt neki, valaki meg M50-et. Én nem bizonygattam, hogy az M50 olyan mélyben mint a D1100 soha.
-
akela91
addikt
válasz
schawo #49566 üzenetére
A hasonlóságot erre értettem, hogy mély-orientált mindkét fejes. Egy Beats-ről éppen sikerült embernek írtam, szerintem neki elég annyi hogy hasonló.
(egyébként megjegyeztem, hogy a D1100 jobban mély-túlsúlyos)
De oké, legyünk pontosak."(#49565) flierqqq
Remélhetőleg nem hamisítvány."Ne vedd el a kedvét, mert Be**s-et(kisípolva) vesz a végén. Egyébként van visszaküldési lehetőség, persze az sosem egyszerű.
-
akela91
addikt
válasz
flierqqq #49563 üzenetére
Pesten: Hangbarlang, Nomono, Hangshop. Szegeden: Hangshop. MMarktban kis eséllyel találsz pont ilyen fejest. Egyébként ha messze laksz, élhetsz az 1 hetes visszavásárlás garival ha nem jön be ( ugye a neten rendelt termékekre ez érvényes )
(#49565) flierqqq : Igen, megbízható eladó, és nagyon gyorsan szállít Magyarországra.
-
akela91
addikt
válasz
flierqqq #49560 üzenetére
Ilyen árkategóriában nincs feltétlen ilyen, hogy ez többet tud. Inkább kinek mi tetszik jobban. Ki kell próbálni.
Nekem M50-em van, arról tudok nyilatkozni, D1100-ról is írtak már pár szösszenetet itt. Elég hasonló a két fejes a kritikákat olvasva. Mindkettő kicsit mélyhangsúlyosabb, elvileg D1100 még jobb mint M50. Érdemes "m50 vs D1100" rewiev-kat nézni head-fi -n pl. -
akela91
addikt
Az normális ha egész álló nap vigyorogva és libabőrösen ülök a gép előtt, mert olyan eszméletlenül jól szól az M50-em?
-
akela91
addikt
válasz
dudika10 #49391 üzenetére
Mondhatni ég és föld lesz a kettő között a különbség. Nekem is sok idő kellett míg megszokjam (minőségi) agybadugóso kután egy fejest. Míg az pumpálja az agyamba a mélyet, egy igazán jó fejest meghallgatni utána olyan érzés volt, mintha egy telefont elhelyezel a fürdőszobában és benyomsz egy számot hangszórón.
De szerencsére megfordult bennem a világ, és eltűntek az illúzióim -
akela91
addikt
De srácok most nem az a kérdés nálam, hogy jobb-e a 192, hanem, hogy miért lehet az, hogy ezen a hangkártyán (alaplapi) ROSSZABB a 192 mint a 96. Tapasztaltatok már ilyet?
(#49089) SOAD19: A gyári párnája szerintem teljesen rendben volt, amitől kényelmetlen, az a fejpánt, mivel nincs párnázva.
-
akela91
addikt
Az hogyan lehetséges, hogy ha a kimenetet 24 bit 192000 Hz (stúdióminőség) -re állítom, gyengébb lesz a jel és szerintem a minőség is mint pl. 24 bit 96000Hz-en. Lehet a hangkártya nem bírja el? Ha már itt tartunk Realtek HD AUDIO Manager hangszóróként érzékeli a fejest, és nem találok olyan opciót, hogy fejesként lássa. Milyen drivert ajánlotok(Realtek High definition Audio van most)?
-
akela91
addikt
Bejáratódott a kicsikém (ATH-M50s/LE). Először egy gagyi teló forrásról tudtam csak meghallgatni bejáratás nélkül, de már akkor tetszett. Aztán elővettem a jó öreg nokia telefonom, amiben valamivel jobb a DAC, és gondoltam, hogy NOT BAD. Majd egy jobbféle laptopban is próbára tettem, akkor már össze tettem a két kezem, hogy ezt választottam, majd most végre hazaérve egy normális hangkártyás forrásból hallgatom és leesik az állam. Nagyon meghálálja ha egy kicsit is jó a forrás, ez nem volt annyira szembetűnő az SRH 440-nél. Megtaláltam a tökéletes hangzású fejest számomra.
-
akela91
addikt
Uh srácok ma végre kipróbálhattam az Audio-Technica ATH-M50s/LE -m ami hétfőn jött meg.
SRH 440-ről váltottam, és nem bántam meg.Keveseltem a mélyét a 440-nek amit ezzel megkapok. Minimálisan kevesebb a közép, de nekem így tökéletes. Sokkal kényelmesebb mint a 440. Hátránya annyi, hogy kifelé nem szigetel annyira mint a Shure, viszont szerencsére ugyan annyira könnyen hajtható. Lábdobok odacsapnak végre rendesen, mellette a cin is tökéletes, és a riffek-szólók is nagyon ott vannak.
Libabőröztető hatású a hangása.
-
akela91
addikt
-
akela91
addikt
The new Beats by Dr. Dre.
[link] -
akela91
addikt
Lehet rendelek mégis egy Yoga CD-880 (Lindy Premium Hi-Fi Headphones).
Ha esetleg majd megválnék tőle, lenne érdeklődő itt? -
akela91
addikt
válasz
fi:zi'k #48338 üzenetére
Jó a Shure, tetszik, de nem ő az igazi.
De, velem van a baj.
Kicsit más irányba is szét akarok nézni.
Most egy kis böngészés után kedvet kaptam ezekhez: ATH-M50 illetve DT770 (régi 32OHM-s, Premium Edition, [nomono-nál van még])De ha az M50 nem lenne könnyen hajtható, mint a mostani SHURE, akkor beleférne egy fiio mert jóval olcsóbb mint a DT770.
Szerinted melyik passzolna jobban az igényeimhez? Mi a fő különbség köztük? Esetleg itt köztetek eladó darab?
-
akela91
addikt
Mit ajánlanátok nekem erre az igényekre:
Zárt
Könnyen hajható legyen(mint Srh 440)
mély orientált (Shure SRH440-nél több mély kell nekem(közép-magasa tökéletes), kb annyi mély kell mint Sennheiser HD 418-ban, de az egy borzalmasan lassú és dinamikátlan fejes volt)
Gyors legyen, bírja a tempósabb metál dalokat.
Ár: 50-60K -
akela91
addikt
válasz
blackmajesty #48073 üzenetére
Napszemüvegben én sem szeretem... (Shure SRH 440) De szerintem semmivel nem jó szemüvegben.
-
akela91
addikt
válasz
ntomka #47118 üzenetére
Az nekem nem probléma
Nagyon meghallgatnám. Bár van egy olyan sejtésem, hogy nem túl könnyen hajtható.
ntomka: Úgylegyen.
Bár a mostani SRH440 hajthatóságát azért nehezen lehet űberelni. Telefonomhoz épp hogy elég ez is, szóval ha picit is nehezebben hajtható akkor nálam elvérzik.
-
akela91
addikt
Egyre tovább nézem, és kb beleszerettem
Mi pontosan a bajod vele Audison? Tán Metál ellenes vagy? -
akela91
addikt
válasz
oliverkiss32 #46953 üzenetére
22900Ft
-
akela91
addikt
válasz
oliverkiss32 #46949 üzenetére
annyira egyszerű cserélni, hogy amikor ezt meglátod, nevetni fogsz a kérdéseden. Ezt eljátszottam én is az üzletben.
Fogod és lejön a párna a perem mögül. 10mp a cseréje.
-
akela91
addikt
válasz
oliverkiss32 #46897 üzenetére
Mint írtam sokszor, ez az egyik legkönnyebben hajtható fejes. Meghajtja úgy a telefonom, mint egy minőségi DAC. Ellenben a régebb Sennheiseremet nem. Csak ajánlani tudom.
-
akela91
addikt
válasz
oliverkiss32 #46894 üzenetére
Azért mert marha jó!
Én is mindenhol ezt használom.
-
akela91
addikt
Nem ismerem, de ebben az árkategóriában ez a legjobb.
Nekem is ez van és rock/metal-ra használom. Szintén telefonon nagyon sokat. Régi Sennheiser fejesem alig szólt a telóval, na a Shure-t brutálisan megszólaltatja.
Imádom a hangját, viszont annyi tényleg a hátránya, hogy olyan 2 óra után kényelmetlen. De leveszed 2 percre utána megint mehet 2 órát.
-
akela91
addikt
-
-
akela91
addikt
válasz
bigmasterg #45401 üzenetére
A laptop jackem egy vicc. De az asztalié korrekt.
Ha tehetném kipróbálnék valamilyen erősítőt, de nem tudom hol. Pestre ezért nem fogok felutazni. Hi-fi erősítővel persze próbáltam, de gondolom ez nem arra van kitalálva.
-
akela91
addikt
válasz
blackmajesty #44595 üzenetére
Doboláshoz nem ajánlanám én sem.
-
akela91
addikt
válasz
blackmajesty #44521 üzenetére
Értelek, csak reagáltam a hordozásra.
Utcán én sem használnám. Buszon szoktam, ott nagyon jó, mivel brutálisan szűri a zajt kifelé. Egy füles hangosabb kifelé mint ez max hangerőn. Nem szeretek zavarni másokat a zenémmel, nem épp populáris a zenei repertoárom.
-
akela91
addikt
-
akela91
addikt
Kizárt dolog hogy ennyit költsek kipróbálás nélkül valamire. Márpedig nem lesz mostanában lehetőségem. Egyébként használsz rajta basszus kiemelést? ( elvileg az előlapon van ilyen gomb )
(#43376) fattyu : Nem szeretnék pofátlan lenni.
Ha jól nézem 2 helyen kapható, az egyik hely (alkalmazottja?) egy itt fórumozó pl. Ha már vennék akkor sem ezt, hanem akksi-sat, amit utazás közben is tudnék használni. De ez nem az a topic.
-
akela91
addikt
440 fejpánt bőrjét ha egyszer cserélem, akkor biztos valami egyedi megoldás lesz, mert a gyári elég kényelmetlen tud lenni 1 óra után. (nem, nem segít ha még feljebb állítom a fejpántot).
-
akela91
addikt
válasz
baluka26 #42400 üzenetére
Akkor jó...
Metálosként furán néztek rám, hogy dübörög a drumstep a fejesemben
. Dehát tesztelni tökéletes. Meg hát élvezem is 1080p-en elég ütősen szól :[link]
Egyébként találtam egy hangkártya(?) hibát. Ha tekerem a hangerőt (windows), akkor recseg közben. Mintha valami mechanikus potméter lenne...
Annyira nem zavaró mondjuk, csak érdekes.
Aktív témák
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest