- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
zoo8800 #20983 üzenetére
Jó ez a táblázat, köszi!
Viszont az érvelésed csak addig állja meg a helyét, amíg a köztudottan "szabálytisztelő" honfitársaink a kb. egy pohár sör/bor mennyiséget be is tartanák... biztos lenne ilyen is, de sokkal több lenne az ittasan bekövetkezett balesetek száma, az indok meg az lenne, hogy csak egyet akart inni, de 10 lett belőle -
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
zoo8800 #20646 üzenetére
Egyértelmű hogy fejlődnek ezzel nem is vitatkozom. Remélem a jövőben is így fognak. Ha mást nem ennyi haszna van az NCAP és társainak hogy sarkallják a gyártókat a biztonságosabb dolgokra.
Viszont emiatt felmerült most bennem: szoktak időnként szigorítani a vizsgálatokon?Dare2Live: azt nem én mondtam.
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
zoo8800 #20562 üzenetére
HI!
mert egyszeruen ki akarjak hagyni ezt a lepest, legabbis a totoya, hogy ez megengedheto-e az majd par ev mulva kiderul, en kicsit szkeptkus vagyok az ugyben
udv
neduddki
mod: Bdanyy: vegre odioban a motor:- ) a futomu tul igeneys vot amaagyr utakra /oda kell ra figyeni/, kicsit szuk utaster nemet premium, azaz nehez a motor keves hozza ha tepni akaod, de ha normalsian kozlekedni akkor kivalo, gazositast birja, en aszodom erdems megnezni
-
hobizoli
nagyúr
válasz
zoo8800 #20562 üzenetére
tudod ez olyan, hogy ecce vittem egy mesekort egy 5gen 4D ESi tulajt (PH! user), aki szerint a 126 vs 130LE kozott az a 4 loero az lofasz, annyit nem is erezni, minek genyoznak turboval a digok, amikor a japok ezt a VÍÍTAKK-l kihozzak
uhm
amikor megalltuk csak ult tovabb meg nezett elore, megszolalni nem birt vagy 15sec-ges vhogy nem igazan latom hogy turbosokat epitetnek at valtozo vezerlesure, inkabb turbositas megy a Hongdasoknal is, de az nagyon
ugyanannyiba kerul vagy meg akar kevesebbe is faj, es sokkal tobb pluszt nyer, mint szivomotor tunnerolassal
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
zoo8800 #20349 üzenetére
Nem tudom,szerintem a pugok olcsók,nézegetem az árakat van szórás ugyanazon évjáraton belül is.És még nem is felszereltség függő. 1.6 ért ezt is megkapod .
Nem tudom mi az oka. -
Tökmindegy
senior tag
válasz
zoo8800 #19808 üzenetére
De van egy fogadásom,hogy az említett francia márkák közül bármelyikből jóval több van.
Ez MagyarországHiába árérzékeny a nép.
Két hete voltunk az adrián ugye augusztusban mennek a németek meg az olaszok főleg nyaralni,na ott lehetett látni választékot. BMW X4,X5,X6,Audi Q3,Q5 volt pár 5 ös bömbi ,meg mergák.Ja meg sok Kia Sorento is volt. De kb mind ilyen kategória.És nem egy drága helyen voltunk,ergo gondolom nem a felsőbb osztály pihengetett arrafelé
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
zoo8800 #19629 üzenetére
Ha "csak" költeni kell rá, az viszonylag kisebb probléma, én inkább a "valami van vele, ezért nem tudom használni" faktortól rettegek
A felső egy harmadban már (ránézésre) nagyon szép példányok vannak, főleg a belsejük néz ki jóval kultúráltabban, mint a többinek. PÉLDA
-
-
mycso
veterán
válasz
zoo8800 #19518 üzenetére
Nagyjából jók az számok...benzinből 14-16 az átlag, diesel 8-10 körül, viszont gázból csak 1db van, 16.3-al....
Bár akkor:
benzin: (15l) --> 1.935 Mft
diesel: (9l) --> 1.161 Mft
gáz: (16l) --> 1.152 + 0.3 = 1.452 MftBár, ahogy te nézed, hogy picit fentebbi adatokkal kalkulálsz, akkor is ugyan így fog kinézni, csak több lesz a végső szám.
pl. diesel 12l, benzin 18l, gáz 20l....az arányok maradnak kb. -
-
-
-
válasz
zoo8800 #19490 üzenetére
De akinek számít a 2/3-s (pfejj, megint az az átkozott politika) fogyasztás, ne ilyen kocsit vegyen már. Ismered az angol kifejezést: like a boss! Ha kifelé mutatsz, akkor mögötte legyen is valami.
Ezen az alapon várom a lambó meg ferrari gázosításokat, mert ugye 2/3 .... -
Szplöttyy
senior tag
válasz
zoo8800 #19185 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy igaz a lista, a volvo 240 se szép, sőt ronda, DE ettől függetlenül, a legszebb volvó a világon, imádom a nagy batár kocka kombi volvókat. De attól még ronda, csak nekem kegyetlenül bejön
Ugyanez a helyzet a Citroen BX-el is, pl, ronda, de nekem nagyon bejön.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zoo8800 #19149 üzenetére
Igen kicsit más számokra emlékeztem.
De egyébként vannak olyan típusok amiket nem küldenek haza ilyen korán, főleg vidéki őrsök esetén fordul elő, hogy régi Octáviákat hajtanak.
És akkor a TEK-féle Q7-esekről nem is beszéltünk. Elzúg melletted egy ilyen sötétített ablakkal és elsőre azt gondolnád valami kopasz baromállat, de meglátod a kormányzati rendszámot és rögtön sejted, hogy gépfegyverrel ül 5 tagbaszakadt kommandós benne.
-
-
-
sunahunter
senior tag
válasz
zoo8800 #17688 üzenetére
Azért ez nem így igaz teljesen. Ettől sokkal jobb állapotú kell legyen, ez meg még 30-ast biztos enged, és igen jól néz ki. Ez a kettő simán behatárolja, hogy mennyiért tudja az övét eladni.
Írtam neki, nagyon ki kell rittyenteni, hogy 5k felett menjen el. Nagyon.
De én is úgy gondolom, ha 1-2k-t rákölt, nem kéne eladni. -
-
orvil
tag
válasz
zoo8800 #17001 üzenetére
akkor ne csodalkozz, mert a /100km az ebben az esetben nem relevans.
az enyem pl ugy csal a computeres kijelzesnel, hogy a megtett utat osztja le, ha lampanal allok azt nem, pedig a motor akkor is jar. igy comp szerint 12/100 igazabol meg 14-16/100, es csak nagypapi tempo, mert a forgalom nem enged. igy is 16km min 40 perc, neha tobb.
-
hdman
őstag
válasz
zoo8800 #16945 üzenetére
Köszi a linket, én is kerestem, de hirtelen nem találtam meg. A cáfolat is érdekes
bitpork: nem rosszallásból irom, de azért ne ájulj el, ő az eladó, neki az az érdeke, hogy mindenáron eladjon. Ha tudta a hibát, akkor miért nem javitotta ki? adná kicsit magasabb áron, de be tudná tenni a hirdetésbe, hogy frissen , számlával igazolt légrugócsere volt. Ez meg szerintem elég vevőcsalogató lenne!
Sunahunter: persze, nem kell félteni őket, de van becsületes is, hála égnek. Pl egyszer a pályán verettem egy pug experttel, nagy durranás, erő elszáll, fekete füst. Lekászálódtam a pályáról, irány a legközelebbi szerviz.
Mondja a srác: Turbócső elrepedt kb 3 centit, mert kikezdte az olaj.
Kérdem mennyi?
-30k
-na ne már, egy darab szaros cső?
-igen, mert gyárilag össze van fogatva ezzel és ezzel, ezért csak egyben cserélhető.Az lett a vége, hogy rátekert 2 egész szigetelőszalagot, adtam neki 2k-t, és a kocsi kb. azóta ugy megy
-
orvil
tag
válasz
zoo8800 #16900 üzenetére
azert, mert magasrol lesz@rnak mindent, ugyis megy a madar, es megveszi a kocsit minimalis onresszel hitelre, es mivel a banki hitelkerelem visszautasitasatol jobban fel mint a leendo szervizszamlatol, igy meg a trivialis kerdeseket sem meri feltenni, hatha nem lesz kocsi, amit mar ugy bereklamozott mindenkinek :-D
magyar valosag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest