- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
dJ Peer #35434 üzenetére
Azt én is várom már, mennének fel a 18-asok, plusz mehetnék bringázni is
Typhoon47: Igen, 2perc és olyan lesz mint az új, takarítottam már elég szövetszőnyeget életemben, tudom mekkora szívás azt rendben tartani
Amúgy gondolkoztam hogy veszek egy garnitúrát ebből [link], autóstalin fogom kiveszem a csomagtartóból, gumit be a csomagtartóba, ha vége újra megy vissza hátra.
-
latyak17
tag
válasz
dJ Peer #34953 üzenetére
Csak most láttam h valaki oltott, pedig nem is égt
Nah reggel 6 kor mentem állomásra de előtte még pár kört és egykét helyen éreztem meg láttan h a koptatómmal csapatom a havat
elvan a gyerek ha játtszik, ja meg megvan a matek 2-es
mi kell még? Nem énse egy fizika zhra gondoltam...
-
TaaT
nagyúr
válasz
dJ Peer #34560 üzenetére
Fórumokból, innen-onnan... a flickr.com mondjuk egy kimondottan jó képmegosztó
Qru: 800 × 1200, ez a max belőle amit linkeltem
-
harry
veterán
válasz
dJ Peer #33602 üzenetére
Ja ilyen kalkulátort néztem én is, ha minden igaz, akkor teljesítmény alapján van egy vagyonszerzési illeték, 96kw-os mondeóra (2.0 benzin) 53k, baráti.
Igen, így kissé para a biztosítás, ezért is kérdem, hogyan szokás ezt? Most ha elutazok messzebb egy kocsiig, megnéztük szervizben és minden rendben, akkor nem szívesen utaznék haza neten összekattintani a biztosítást, majd megint vissza, hanem egyből vinném haza. De ahhoz kell kötelező meg adásvételi, meg nem ártana az eredetvizsga sem, most mit csináljak, ha kiderül, valami gáz van vele...
-
TaaT
nagyúr
válasz
dJ Peer #32400 üzenetére
igazándiból tök mindegy melyiket veszi
"Az első A3 egy luxuskivitelű IV-es Golfnak született. Végül is minden adott volt hozzá. Volt egy jó alap, a IV-es Golf, ennek minden jó és rossz tulajdonságával együtt. Megbízható, kiforrott technika, de hátul kicsi a tér, és a viszonylag rosszul kitalált csatolt lengőkaros hátsó futómű miatt stabilitási és kényelmi gondok is voltak. Az akkoriban még nem annyira sikkes VW emblémát csak korlátozottan sok pénzért lehetett eladni. Főleg egy kompakt autón. A legegyszerűbb volt jelvényt cserélni, és rátenni a négy karikát az 1996-ban megjelent A3-ra, ami akkoriban a legdrágább kompakt volt."
Totalcar
-
-
33as
senior tag
-
-
-
válasz
dJ Peer #29826 üzenetére
A nevet is ő adta a kocsinak
Meg nagy motorsport -f1 buzi Iza is uh ebben nincs vita. Abban mar inkabb h ki vezeti
Eloszeretettel nyulja le en meg ragom az ideget h mi fog torkenni. Egyszer zuhogo esoben sportosan vett egy kanyart es fejjel beleallt egy 2 meteres csatornaba. Na o sportosan vezet. Hala az egnek az a mottoja h a kislanyoknak az anyosulesen a helye a kisfiuknak meg nyitni kell az ajtot meg vezetni. Ebben meg is egyeztunk.
-
TaaT
nagyúr
válasz
dJ Peer #28947 üzenetére
Rádughatsz bármit, nem fogod tudni a falós kilométert, ez van sajnos
tresh: "rá kell költeni min egy 100-150 ezret alkatrészek terén kivéve akki bátor vagy lesz@rja..."
ezek szerint nagy mákom volt hogy 6év alatt csak műszakira, benzinre, olajra, és adókra kellett költenem
Csygusz: "Ezért kell olyat keresni, aminek végig vezették a szervízkönyvét."
a totálkáron volt egy cikk amiben egy ember suzuki sx4 szervizkönyvet nézegetett, 8éven keresztül ugyanaz a toll és kézírás volt benne
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest