- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Kornel #25048 üzenetére
Ebben egyetértünk,de te és én így gondolom,más meg máshogy. No meg nem mindenki engedheti sajnos meg magának,hogy lecserélje avagy fiatalabbat vegyen. Legyen kőkemény a vizsga ne úgy mint most ,és szűrjék ki ott azokat amik alkalmatlanok a közlekedésre de ne sarcolják meg a polgárokat. Inkább költse az autójára az ember azt a pénzt mint sem ,hogy az államnak adja a semmiért és akkor biztonságosabbak lesznek az autók. Így ez csak pénzbeszedés.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Kornel #24916 üzenetére
HI!
a no az oka mndennek:- ) nem teccet sem a jazz sem a 7g5d lampaja es ez lett, de utolag nem banom baba kis joszag tejjesn meglepo kivalo ulessel /nekem/ puha!!! muszerfallal ez csak akkor tunt fel mikro stangli 7g5d fl-jenk meglattam a kemeny muanyagot
udv
neduddki
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Kornel #24938 üzenetére
Csak hogy tanuljak... szerintem meg szét lehet taposva.
Az ilyen racsingmatricás, dobókockás, vidd el október 18-ig, mert utána már soseadome' nemmondommeghánykilométer kocsik nekem nem szimpatikusak.
Hibádzik a gondolatmenet?
szerk: arról nem is beszélve milyen csábos az a tisztára mosott motortér, meg a szilikon minden gumin és műanyagon... ápol és eltakar.
-
footy
addikt
válasz
Kornel #24815 üzenetére
Tapasztalat. Nagyfaternek 1.0 Swift van nekem pedig 1.3as volt. Egyszer csereltunk egy idore, mert nem akartam elhinni, hogy tobbet eszik. Nagyreszt en varoson kivul jartam vele, de nem autopalyan. Ugyanazon az utvonalon tobbszor lemerve, az 1.0-val 6,5-7L az 1.3-sal pedig 5,2-5,7L. Egyebkent ismerosok is hasonlot tapasztaltak(bar ott nem volt ekkora kulonbseg) es WagonR-nel is elonyeben volt az 1,3-as.
-
Balupapa
senior tag
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Kornel #24814 üzenetére
Nem annyira para autopalyan, az 1.3-snak jo hosszu az 5.-e, 110 korul 5.5-6-t iszik, de pl 140-l siman felmentem vele a M3-n Gödöllő-nél... meg is lepodtem, annal sokkal tobbel meg 1-2 auto ment csak Miskolc-g, meg visszafele is.
Mondjuk 140 korul mar inkabb 8-t ker inni -
aram01
nagyúr
válasz
Kornel #24806 üzenetére
barátnőmnek napi használatban= város napi 2x5km munkahely és vissza,hétvégén szülők 15km max és néha pesti rokonok 140km oda vissza,tudom hogy sok szuzi van,de a mérvadó nálunk: 200k legyen max átírással legalább egy év műszaki és ne legyen lerohadva, így már eléggé szűkült a kör
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Kornel #24687 üzenetére
Ez olyan dolog, volt egy haverom, mindig ezzel cikiztük. 1x1sáv főút, lakott területen kívül, éjjel. Ülünk az autóba, ő vezet. 90km/h. Nem jön szembe senki, refi fel, és kúszik a mutató 110-120, néhol 130km/h-ig is. Amint szembejövőt észlel, refi le, és elengedi a gázt, 90ig. És ezt játszottuk. Azóta mindig megkapja, hogy "mivan, a refire van kötve a gáz te szerencsétlen
"
-
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Kornel #24517 üzenetére
Nekem jelenleg EZ az autók nonplusultrája, 4ajtós kupé, ami kombi, eszevesztettül bejön, csak nekem az olyan kéne, amibe a csomagtérbe hajópadló van-Ilyen.
Belülről pedig Így gondolnám. Esetleg a fa lehetne élénkebb színű. Kívülről fehér kizárólag, esetleg az a szép barna, AMG pakett nem kell, Elegance megfelelne. Még ezzel a 350BluTec motorral is kiegyeznék -
Integra
titán
válasz
Kornel #23354 üzenetére
ő a felelős, ő ment hátulról és ő ment nagy sebességgel. németországban sok az olyan korlátozás mentes autópálya, ahol csak 2+leállósáv van, nem pedig 3+leállósáv. előbbinél én sosem forszírozom nagyon kamionok mellett a 200 feletti sebességet, 3 sávosban már lehet keményen döngetni 230-50-et is minden gond nélkül. 2 sávosat én veszélyesnek ítélem meg ha forgalom van..
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Kornel #23354 üzenetére
Sztem tilos, mert már nálunk is az, mi meg kb 20 évvel el vagyunk maradva.
Sajnos az a helyzet hogy álatlában nincsnenek felkészülve az autópályán az ember a gyorsan közeledő autósokra. Nem egyszer levert a víz mikor 180-200-al mentem és kijött elém a Fiat Puttó előzni 110-el.
Persze ez nem itthon történt...
-
-
válasz
Kornel #23321 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/ph_s_skoda_vw_audi_seat_club/hsz_31738-31738.html
Csak a releváns részt nézd
-
Varoz
addikt
válasz
Kornel #23070 üzenetére
Akkor leírom még egyszer, hogy EZ a Lada 120-nál nyit. Az IQ betyárok kíméljenek, könyörgöm.
Mivel nem én állítottam be a karburátorját, így nem tudom, de gondolom, hogy direkt így lett beállítva. De ezt úgy látom r.hadt nehéz felfogni.
Húz rendesen egy torokkal is. Jobban húz, mint az 1,6-os Citroen Xsara Picasso (Azért ez, mert ezzel jár apám, ahol dolgozik). Persze ez 130-ig igaz, ott azért ledöglik a Lada.A km óra sem csalt. Direkt utána ellenőriztem a távnak, de ez se zavarjon senkit.
De aki k.rvára ráér, az elmehet Kondorosra megnézni.
De mindent ő fizet. Nem lopjunk feleslegesen apám idejét.
Bár jelen pillanatban elvileg nincs rajta műszaki, mivel apám nem használta az utóbbi időben. Szóval a büntetést is a lelkes tesztelő pénztárcájára bízom.
TökmindegyVolt mechanikusi s, igen. Az ezerkecske pont az.
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
Kornel #22771 üzenetére
HI!
tessek mondani a gaz elegesevel nem kerul szennyezoanyag az olajba?
udv
neduddki
mod: a 8% az ~8% egyertelmuna csak lemaradt
majd el felejtettem, osszeraktak a sraok az olaj dieltromosallndojat mero vacak tervert, aszem meg si valosittatom, kerdes, hogy a pontossag mijjen lesz
kornelka: valoban igy van, de akkor sem mongyuk hogy 0 mert az hujjeseg es van elg hujjeseg az olajajl kapcsoaltban nem kell tetzbni
-
neduddki
nagyúr
válasz
Kornel #22611 üzenetére
HI!
en raszurtam a spritre azert is tom, hogy masodik vagy, szoval alttam semmi gpond:- )
udv
neduddki
mod: Te figyejje ma, lecseleed az olaja -20w-0-ra felrax egy 135os gummedlit 10 baron, kkocc miden fogyasztot az otobul, kivaogd a lagad alat a lmeszt hogy labba is tugya hajtani, oszt Otto sirva fakad:- )
-
neduddki
nagyúr
válasz
Kornel #22596 üzenetére
HI!
na hagya logva, amugy meg Te si hazucc itt az adatokkal, fujj szegyedl Magad mit kepzelsz, hogy csak iy egybukl a dobogora fulentesz, mennye be a sarok ba oszt ott agogya tovabb, miket meg hagya komojj dogojrul eszlegeni:- )))
udv
neduddki
p.s. bocsika...
mod: "anno volt swift 2-m is, azt 5,5 alá nem tudtam betolni országúton se" me vereted egyfojtaban szginyt, Te vadallat:- ))) lasd ps
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Kornel #22506 üzenetére
Nemtudom, ez a lada sose vonzott. Egy jó 2101, vagy egy 2104 piroskombi tetőcsomagtartóval vonóhoroggal, üvöltő cigányzenével is adá. De leginkább egy fehér 2107, annyira szerettem!
(#22507) Balupapa:Nem volt matt vagy valami a régi? Ilyet sose tapasztaltam még. Nekem a bajom a projis lámpákkal, hogy túl szűken világít, a H4 az (nekem az én szememnek stb) messzebbre, szélesebbre, és akár magasabbra is világít. De a H1/H7autókba is szinte mindbe katasztrófa a reflektor, balra fel világít, a B vectrába az G astrába, az E30ba az E38ba az E34-be mindbe. Annyira nem oda világít ahova kéne
Úgyhogy részemről örök hűség a jó nagy lámpatest+H4-nek!
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Kornel #22448 üzenetére
Újkora óta ilyen. Nekem -20ba is ment, mikor erősen csapattam
De ahogy másoktól hallom, ilyenek ezek a suzukik.
To All: Akkor asszem egyetértünk ebben a projektoros témában, sok projis autóba ültem már és xenon nélkül mindegyik szánalmasan közelre és gyengén világított.
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Kornel #22442 üzenetére
Következő az lesz, vagy a NightQuide, csak ilyet nem találok sehol, a Megalight meg 2300ft volt, Osramból csak intense cool blue volt, az is 4500ért, mikor utoljára láttam NB+-t akkor valami 8rugó volt, annyiért meg nem kell. Netről kell majd rendelni, de most marad benne ez a meglight(nekem nem égnek ki hamar, pedig szar az akksim és elhalványul, stb ha kapcsola hűtő) addig meg eldöntöm hogy a kettő közül mi lesz.
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
Kornel #21867 üzenetére
annyira kicsi az árdifi sött akcióban sokszor olcsobb a szintetikus, hogy ez elég egyértelmű.
Ellenben az SN olajok pl netuddki által ajnározott Sustina meg k* drága főleg akkor amikor egy jobb konstrukciós benzin motor ha nem gyilkolod és cseréled benne az olajat évente és 10/15/20kkmenként elmegy 500.000kmet.
Esetleg akinek ilyen új turbósa van az vegyen SN olajat.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Kornel #21873 üzenetére
HI
meg fogjak magyarani, hogy azt mije nem szabad, ne foglakoz veluk, de ha rohogni si akarsz akkor mg vesd be, hogy acea08 es garantaom, hogy ojjan hujje fejeket fox latni:- )
most bezzeg nem talalom az a qva adattlapot hozzaudv
neduddki
mod: amugy az is jo szoott lenni, hogy a Castrol Magnatec 5W-40 C3-t me ajanlagatom en benzines motorba, hiszen a C az katos dizel, de ott van meg 1-2 apro mniosites is:
"ACEA A3/B3, A3/B4, C3; API SN/CF; BMW LL-04; MB 229.31; Renault RN 0700/RN 0710; VW 502 00/ 505 00; megfelel a Fiat 9.55535-S2 és a GM Dexos2 " frommegtudtam a castrol.hu-t egy kulos ceg uzemelteti es a rajta leo infok, hogy is mostak em teljesen felenek mega valosagnak /akkor minek???:- (/
-
neduddki
nagyúr
válasz
Kornel #21867 üzenetére
HI!
a 0w20as eneso mennyi? 0w20: 9600 vs. 5w30:7200
a lenygs kulmseg az asvanyi es szintetikus olajok koztt, hogy a szintetikus tovabb megozi tulajdonsagait /leegyszerusitve de msot ennyi elelg/
sustina tenyelg dragabb: 5w30:12k
ird mar meg a kezikonyv szernt mit szeretudv
neduddki
mod; monghyuk ez a 0w20 eleg japo agymenes honda, totoya, ill. most a suzi is...
a korabban emgetett zz-s motor a szeles skala ellenre ellenben nem kedveli a 0w-s olajokat, a servizek is hevesen tiltakoznak, ill. forumon is vol tinfo , hogy tul hamar elfarad benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Kompakt vízhűtés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android szakmai topik
- Autós topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest