- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
Az újabbnak gondolom már jobb a hangszigetelése, belseje, de miért ilyen olcsó?
... mazda6-2009
-
Rambovits
senior tag
-
-
Dr.Zoo
őstag
Mindkettő jó választás lehet, az előéletüket kellene ismerni...
Nekem a szoftver író ember mondta, hogy meglepően jó, és tartós motorokat csináznak mostanság Kiáék...
A Seat teljesen más tészta, tucat autó, minden van hozzá gombokért...
(biztos, hogy 1.9 PDTDI? 2008-as? nem 2.0?) -
Dr.Zoo
őstag
Abból a 110 lovas verzióban emlékeim szerint GT 1749V vagy GT 1749 VA turbó van. Ezeknek a max. töltőnyomása 1.3 bár, fizikailag nem tud többet a csiga. Ebből 120-130 paci tartósan kinyerhető, a csiga fajtájától függően akár 150 lóig (GT 1749VB) (vagy KKK ). Ez gyakorlatilag tartósan kijön belőle, nagyobb belenyúlás nélkül. Majd Mágus kolléga kijavít, ha valamit elírtam, az enyém gyárilag 1749VA-val van szerelve, gyári 132 ló. Erre írt nekem Mica +15%-ot, ezt tartósan tudja a konfig.
-
Xero
nagyúr
Ahhoz sem vagyok még elég öreg.
(#59891) m3tr0: A benzinesben alap hifi van iDrive nélkül és alap ülésekkel. Tudom nehéz eset vagyok.
(#59893) zoo8800: Teljesen egyetértek.
(#59895) footy: Bizony nincsen. Ha nincs komoly DSP és matek mögötte, akkor a 2.1 a legjobb kocsiba.
-
zoo8800
veterán
Nem tudom, hogy hány liter, én 400-ról tudok, de lehet, hogy ebbe a pótkerék helyét is beleszámolják. Szerintem elég nagy. 3 sporttáska befér egymás mellé, és bűven van még hely felette. A trükk az, hogy mély a csomagtartó, és magasan van a kalaptartó.
Olyan halknak nem mondanám az utasteret. A hátsó futómű lehetne halkabb is, és a gumikat is eléggé hallani, főleg nagy tempónál (nekem 225/45-ös van). A szélzaj viszont minimális, és a motorzaj is teljesen rendben van. -
kalapacsolok
senior tag
Anno utánaolvastam, bár konkrét értéket nem találtam az áttételt illetően, de egy fórumtárs is utána olvasott, és abban a 6. fokozat az "plusz 1 fokozat", tehát autópályára ideális.
Igen, a francia autók jöttek szóba. A szempontjaim: legyen biztonságos (függönylégzsák is), jó felszereltség (tempomat mindenképp), dízel - jó legyen a fogyasztása, de azért erős legyen a motor (1,4-1,6 között, 100-110 lóerő). Illetve a csomagtartóba, a hátsú üléseket akár végleg kiszedve beférjen a nagytestű kutyám, aki gyakran cipelnék ide-oda
Renault Megane II, Citroen C4 coupe, illetve most ezt találtam: http://www.hasznaltauto.hu/auto/renault/clio/renault_clio_1.5_dci_monaco-7109470
Mazda 3-at néztem még, de a spritmonitor szerint fogyasztásban az rosszabb ezeknél.
-
EQMontoya
veterán
Csak az automata váltósban van ebből a szériából. Én meg ragaszkodom a kézi hat ganghoz.
8th: értem én, de attól még nem megy.
Azért akár 90 ló, akár a későbbi 110le körüli változat, az 150-nél már kevés, mint apácazárdában a fitymacsattogás... Még ez sem baj, az már viszont komikus, amikor a 90 lovas tádéval valaki elkezd kivillogni a belsőből.
-
A balcsin már láttuk a mókust, csak nem a kocsin, Szegeden meg a házban van több macska sajnos
(#52768) kornelka: Hát ...ha a balcsin leszek tom linkelni, mert itt vettem Ph-n de már nem él az eladó által adott link
Kamera meg valami hasonló tudású
footy: olyan 50ft-s nagyságú lábnyomok vannak a kocsin, meg az antenna körül szokott rúd-táncolni a köcsög
-
Integra
titán
normál használat mellett nincs ezzel gond, szezononként cseréled. valszeg akkor is hamarabb öregszik el a gumi, mint ahogy a profil elkopna. nekem 2 szett elmegy elől, amíg a hátsó elkopik. és a hátsó még mindig teljesen jó állapotú, csak elöregedett, ezért lesz cserés.
-
!Overdose!
őstag
Akkor rossz gumis(ok)hoz jársz.
bitpork: Nem szeretném megbántani a gumisokat, de azért ők leginkább betanított munkások, akik könnyen meglehet, hogy keveset tudnak a fizikáról. Nem is feltétlenül várható el tőlük. Én inkább nem járok kopott gumival, de ha úgy adódna 100%, hogy hátra tenném a jobbat.
-
JanR
addikt
Én tavasszal adom el az autóm, de amíg nálam volt mindent megcsináltattam rajta. Nálam sem tiszta, hogy valaki egy szart miért adna el, hiszen nem igen fogják úgy megvenni (persze vannak akik próbálkoznak és sokan bele is futnak sajnos). De szerintem a többség, aki magánkézből árulja az autóját, azért rendben tartja, vagy legalább is a mértekhez képest jó állapotban adja el.
Sőt, amíg eladom, még 1x költök rá, szóval
Azért adom el, mert kombi kell, de ettől függetlenül használom és nem akarom, hogy bárhol otthagyjon.
(#49204) MunezXBK : Egyik ismerősöm apukájának van egy 14 éves Astra F-je, 27K km van benne. Nem hittem el amikor mondta. Utána beleültem, megnéztem.. az autó gyakorlatilag új, a fényezés szép, a motor nagyon csendes. Garázsban tartott és ápolt autó, gyönyörű állapotban van, 1.6-s motorral, szépen jár, mint egy új Opel. Kérdeztem is, hogy eladják-e, azt mondta, hogy nem, mert max 50-100K ft-al kapna érte többet egy átlagnál, de annál sokkal többet ér.
-
-
DeFranco
nagyúr
Én is vettem órát oktatótól jó pár évvel a jogsi megszerzése után (közben aktívan vezettem) amikor felkerültem Pestre, és itt kellett vezetnem. Nem szégyen az, van amit csak itt lehet megtanulni, vidéken nem.
Ettől függetlenül fenntartom, hogy ilyen kiszeretkezett ítéletidőben nincs olyan, hogy indokolatlanul lassú haladás, és igenis feltételezem, hogy aki mégis elindul, az nem szórakozásból teszi.
Egyébként egyetértek ABE-el, ez meddő vita, tényleg jobb lenne nem erőltetni. (Meg összeszedni, hogy mit lehet tenni, ha az ember mégis megindul)
-
Bati0501
őstag
Ez jó.Neked nem tetszik,vkinek meg a legjobb...és most döntsd el látatlanban,h melyik legyen,mert élőben nem láttam még ilyet(vagy nem tudtam,h az az...)
qdak: Kerestem a neten,de nem találtam sehol,ahol le lenne írva.Neten van olyan weblap,ahol lehet,h le van írva?Szervizkönyvben esetleg nincs benne?Ezt elmagyaráznád, H1+H7,h mit is jelent?Mindkettő megfelelő?
-
-
-
zolikaDB
veterán
De nem tartózkodhatok odakint elvileg fél évnél tovább magyar rendszámmal, és én kíbánok néhány hónapon belül több, mint fél évet kint lenni. És ha bekövetkezik az eset, amit úgy hívunk, ki tudja... Akkor még a Lexus sem kizárt, csak mondjuk eggyel újabb
Srácok, van értelme a panorámatükörnek?
-
zolikaDB
veterán
-
neduddki
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
Jó de ez a Rapid alapból sem olcsó sajnos sőtt...
Haver eztér vett inkább 1,6-os Fluance-t.
"Itt mindennél fontosabb az ár. Ha a Škoda meg tudja győzni a vásárlóit arról, hogy érdemes 4,3 millió forintot fizetniük egy ilyen 1.2 TSI Active Rapidért (plusz a klíma 363 ezerért), akkor venni fogják, mint a cukrot. Annak ellenére, hogy 4,3 millióért a jobban felszerelt Fluence Confort már 1.5 DCi-t ad (és klímát, valamint 110 lovas motort alapáron, most pedig egymilliós kedvezményt, még), annak ellenére, hogy a C-Elysée klímával egymillióval olcsóbb, és akkor még jön az új Logan, ami – jó eséllyel – alálicitál mindennek. A H Astra Classic négyajtósa 4 millió és most érdemes lecsapni az utolsó Octaviákra: 4,1 millióért vihetők."
-
Tökmindegy
senior tag
-
törölt tag
Pusztán azért reagáltam le így a 10 hangszórós hifire tett hozzá szólásod, mert azt elvileg manapság (főleg, akik ide járnak), már mindenki tudja, hogy nem a hangszórók számától függ (amit írtam, csak csipetnyi irónia volt
). S ha a gyár megengedi magának, hogy 10 hangszórós HIFI névvel hirdessen egy extrát az autóban (amiből tegyük hozzá, hogy elég jó hangok jönnek ki a nagy átlagban használatban lévő minden napos usereknél használatban lévőkhöz képest is), akkor hagy idézhesse már itt a hozzá szóló a gyár szavait, (ha már egyszer 10 hangszórós hifinek emlegetik) Ennyi erővel a Suzuki szervójára is lehetne mondani, hogy az nem szervó, a BMW-é igen, a Suzukié csak hidraulikus kormányzást könnyítgető rendszerecske..
(Nagy mea culpa minden Suzukistól, itt jegyezném meg, hogy az én 80-anasom kenyér szervós, örülnék a "könnyítgető rendszerecskének", de hát valamit mondanom kellett
) Szóval kicsit túlreagáltad (szerintem)
, persze igazad van, nem az a HIFI, százszor jobb rendszerek vannak a gyáriak nagy átlagát figyelembe véve, de attól még az 10 hangszórós és HIFI néven fut!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest