- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
adatfalo
senior tag
válasz
focvis #126859 üzenetére
Köszönöm a bézs belsős tippeket, észrevételeket srácok! Elég vegyesek voltak a vélemények, valószínűleg elengedem ezt a bézs dolgot és inkább valami sötét belsős kocsit választok. A 6-os Golf sajna már nem hiszem, hogy beleférne a jelenlegi keretbe, ez az 1.7M most a csúcs amiért autókat nézek ez is egy fél év folyamán ment fel 800-1M-ról 1.7M-ra, mert egyszerűen mindennek a legaljáról tudtam volna választani, vagy még onnan se, de mindig belefutok abba, hogy a bizonyos megnövelt összeggel egy-két újabb autó is belekerül a listába, de az megint inkább csak az alja pl: Bravo 1.4 T-jet ; Kia Pro Ceed 1.6 CRDi; Hyundai I30 1.6 DOHC, vagy maradna egy 7gen civic, mazda 3, mk2 fóka... Jövőhéttől elkezdem nézni élőben is, mert már túl sok mindent láttam neten de még alig valamit élőben.
-
trassher
addikt
válasz
focvis #126673 üzenetére
90%-ban városban használná nyíregyházán szóval még azt se mondhatom hogy dugóban fog állni vele. Heti egyszer meg hazajönne vele 50km-re főúton ha van ideje. Remélem nem fogja azt mondani rá hogy nem tetszik neki mert nála ez erősebb szempont mint az hogy jó legyen az autó.
-
-v-
addikt
válasz
focvis #125914 üzenetére
200k+ km-rel akkor veszek csak autot, ha kezembe nyomja evekre visszamenoleg az osszes szervizszamlat, hogy 10e-nkent cserelte az olajat, meg mikor volt gatlo kuplung faszomtudja mi cserelve. Ez meg eleg ritka itthon = nem veszek 200k km folott autot, soha, never ever
-
-
Kornel
veterán
válasz
focvis #125188 üzenetére
Szert ez a feher igy mar nem olyan csuf.
Raadasul van valami comfort nevu verzio, amin gyari szarny elveszi a figyelmet a csunya hatsorol...
Liana is jo lenne, de mind oregek mar, ahhoz.kepest meg 1+M egy jo peldany...
Az a baj, hogy egy jo civic 2,5+M, egy sx4 sedan meg 1,8...
Meretre, menetteljesitmenyre, felszereltsegre kb. azonosok, ezert nehezen adnek ki ennyivel tobbet, mert a honda jobban tetszik.
Illetve akkor mar ott a kerdes, hogy 3M-ert mar uj autot is adnak, kia rio, suzuki baleno (majd), kicsivel tobbert fluance (bar franciara nem vennem da magam)
-
hobizoli
nagyúr
-
-
nesa
veterán
válasz
focvis #124109 üzenetére
Jo az ilyen nekem olyan van ha bejut az autoba engem felhiv (innentol hallom az esemenyeket) azutan ha nem en inditom be beindul egy folyamat a belteri villagitas mellet random villan egy 58 as vaku aminek a kondijarol lejovo szalak a valtogomb femszalas varrasan kereszteul futnak de az elso vaku villanas utan az utasterbe megszolal egy 125db szirena ha meg mindig van kedve autokazni mobilrol le tudom allitani a vasat.
-
Kornel
veterán
válasz
focvis #124113 üzenetére
+1
Casco nelkul, foleg bp-en, eleg bator dolog...
Leszedik a kerekeket(hal istennek mar kevesbe divat), es ugrott 300k.
Lezuzom a lokost, ujabb 100-150k, es akkor meg semmi sem serult.
55 a cascom egy evre, igy sokkal.nyugodtabb vagyok, foleg, hogy a kocsi kint all a csillaggarazsban.
Er 1,6-ot, ha csak 1,2-t fizet mar jo, megse nullan vagyok, ha valakinek epp ilyen kell.
Meg ezek a rablasgatlos ilyen olyan cuccok annyit is ernek, amikor egyes tipusoknal komplett ecuval maszkalnak, berakjak, aztan viszik a kocsit, szerintem ezeknek annyit er egy ilyen rablasgatlo, hogy 1 perc helyett 2 alatt viszik el, de ha azt akarjak, akkor azt fogjak elvinni. -
válasz
focvis #124111 üzenetére
A casco nemtudom kifizeti-e a teljes árat, tudtommal eurotax-ot néznek, ami esetenként lókukkancs az eredeti piaci árhoz képest. És gondolom mikor bemész a városba vagy el otthonról, nem viszed magaddal a garázst
Troll off, én sokkalta nyugodtabb vagyok, hogy egy mezei balfék nem tudja még csak beindítani se, ha meg kitép a kocsiból (haha) akkor nem jutt 500m-nél messzebb
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
focvis #123094 üzenetére
A Model S is kicsivel 2t alattról indul, 2,2t körül áll meg akkupakk-hajtás-felszereltség függvényében. Bécsben még taxiként is vannak szép számmal, azon belül króm színben pláne feltűnő
kpal: A Fisker eléggé külsőre van kihegyezve, hátul nagyon kevés a fejtér a méretéhez képest.
-
-
trassher
addikt
válasz
focvis #121222 üzenetére
Én egyszer vezettem városban és főúton. Egy barátom kért meg hogy vigyem le az autót szerelőhöz mert neki még nincs jogsija de az autót már megvette.
17-es felni volt alatta, nem szerette a rossz utakat. Ami megmaradt bennem nagyon az a furán döntött kormány és óracsoport + nekem túlzottan szervózott volt a kormány.
-
Integrale
veterán
válasz
focvis #121222 üzenetére
Én ilyenen tanultam vezetni 2005-ös kombi. 1.5 dCi, 430e km körül volt benne már akkor, és a mai napig látom. Semmi ilyen jellegű problémával nem találkoztam, és az oktató sem panaszkodott, sőt.
Belseje nagyon szép állapotban volt, kivéve a vezetőülés, de az érthető is egy tanulóautó esetében.Ezen felül van egy 1.6-os kacsaseggű, és egy 2.0 dCi a családban, mindkettő hibátlan állapotú, nem nyekereg, nem zörög, nem kopik rendellenesen.
-
rwin5
őstag
válasz
focvis #121037 üzenetére
Hamár aktív vagy akkor + kérdés
ugye a KIA márkát is nézem, plusz olvastam az autónavigátorban, hogy 2009-es modellektől 7 év garancia. Egyetlen kivetnivalóm van a 6-7 év körüli autókat nézve, hogy párnál lefényképezték a motorteret de úgy néz ki kb mint a 30 éves golfunké. Árban viszont szerintem tök korrekt (bár itt se kép és nem is 6 éves, csak példálózok, hogy ennyiért megérné ennél a márkánál garanciásat keresni nem?) [egy hirdetés]
-
rwin5
őstag
válasz
focvis #120673 üzenetére
Golfot nem nagyon nézegettem ez idáig, mert a 2. autónk mindig golf volt eddig (jó tudom a 10-20 évvel öregebbek nem ugyanaz a kategória, de úgy voltunk vele más márkát keresünk) Amúgy az meglepett most nézegettem, hogy már lehet ~2,8 millió körül alapfelszereltséggel kapni 0km-es vagy bemutató autókat. Én kb 2,5m ig keresgéltem autót eddig, de mondták itt a topicban, hogy utólag még kalkuláljak bele költségeket, ezért lejjebb mentem. Haveromnak van 2 VI golfja is, igaz az egyik valami 200 ló körüli motorral, ő eddig is azt mondta, hogy csak golfot nézzek mert neki semmi baja nem volt velük, és hogy ebben a kategóriában szerinte nagyon jók.
szerk: itt a fentiekben azt az elméletet akartam lefuttatni, hogy lehet rászánunk több pénzt, és akkor elviekben egy 5 év garanciás autóval letudjuk a jövőbeni fejfájásokat. (Családunkban semmilyen sznobság nincs, hogy csak az új, inkább a tudat, hogy nem nyúlunk bele valami rosszba, ennyivel volna jobb)hyundai i20 már jobban tetszik
még egy talált autó, hogy ne hagyjam nyugovóra a topicot
erről az autóról így látatlanban vélemény? nekem nagyon megtetszett, és az ára is jóval az alatt van ami alatt én keresgélek [link-kia_rio]
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Pardise
senior tag
válasz
focvis #118865 üzenetére
Köszönöm!
Szűkítettem a kinézett kocsik listáját! Most jelenleg a 7es golf és a ford focus van toplistán nálam. Természetesen a J-s Astra is, de inkább megvárom a K-st. Nekem semmi bajom a Renaulttal, a vezetési élmény nagyon jó és megbízható kocsinak olvastam! Az meg, hogy kicsi, hát nem tudom, nekem jó lenne!
-
footy
addikt
válasz
focvis #118321 üzenetére
Az oke, hogy lehet rendelni hozza relative sokmindent, de alapbol nincs benne semmi, amit manapsag egy autotol elvar az ember. (normalis ules, digit. klima, borkormany, tempomat)
(#118321) focvis + (#118323) TaaT + (#118324) [rvilike]
A 85 lovas volt linkelve, azt bar nem probaltam, de a 105 lovas TSI-t igen, az szerintem azert kell bele.
Nekem altalanossagban az a bajom ezekkel az alapmodellekkel, hogy nem mutatjak meg milyen az auto valojaban. Ha egy trendline utan beulsz egy highline-ba olyan mint ha teljesen mas autoban ulnel.
Ezek a belepo arak vevot csalogatni jok, de egy normalisan felszerelt modell azert 10-15%-kal feljebb indul.
A japan/azsai gyartoknal azert nincs ennyire eles kulonbseg az egyes felszereltsegi modellek kozott es alaparon azert tobb van az autoban. -
-
Declare
őstag
válasz
focvis #117710 üzenetére
Valami ilyesmi volt az alapgondolatom nekem is
Most mar csak az a kerdes, hogy erdemes e ezzel nekem most valamit tennem? Most 7 eves, par evig meg szeretnem megtartani, de azert nem cel, hogy 15 evesen is en hajtsam
(ergo ha eladom es az uj tulaj akarja, csinaltassa meg ezt ö, vagy erdemes egy alvazvedelmet ratolni, mert jobban el fogom tudni adni vajon? )
Majd dobok fel az autos topicba par kepet, kivancsi vagyok ki mit mond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asztrofotózás
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xbox Series X|S
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest