Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
-
Black Dragon
addikt
-
Beni2360
félisten
válasz
olasz69 #65710 üzenetére
Pont tegnap foglalkoztam a témával de mivel minden HDMI portom foglalt és a kedves feleségemet meg amúgy is idegesíti a villogás, lemondtam róla. Habár nekem bejönne de ezért nem válok el.
A 70 években a rádióból volt kivezetve műanyag rózsába szerelt azt hiszem ellem lámpa égő. Brrrrr -
[CS]Blade2
addikt
válasz
olasz69 #65566 üzenetére
A 80K-s 32-es már elfogyott.
Az árukereső hozzájuk képest: blek evridéj
(Mondjuk nem tudom, hogy az 5 legolcsóbb bolt mennyire jó, ha outlet, bolti garis, kül. piacra szánt, nem eredeti dobozos, LG gari alól kivont, esetleg sérült cucc, vagy a gari alatt 5x feloszlatják magukat)A TV-k kapcsán, én is nézegettem, hogy mi a helyzet árban, de valszeg nem lesz TV vásárlás, mert 42" körül férne be az állványba, és a belépő kategória hátrányait valszeg nem viselném el (a legolcsóbb 42-43-as 110K), ezért 150-160K lenne, de akkor inkább 49-est néznék, míg a 49-eseket nézve 55-öst. Az 250K, a következő lépcső a 60-as, de, ha az ember 60-ast néz, inkább visszatér a 55-ösre, ha nem korlátlan pénzből gazdálkodik. 55-ös mellé új tv asztal, és a DVD lejátszó sem tudja az mkv-t, még usb sincs rajta, a hangfalai pedig csak a saját lejátszójával mennek. (A komplett csomag elavult, ezért maximum csak akkor lesz cserélve, ha elromlik.)
-
Black Dragon
addikt
válasz
olasz69 #65428 üzenetére
Nekem 50"-os 652V-m van, és Pumma kollégával értek egyet, ha nem ül olyan közel a tv-hez, akkor felesleges az UHD, már csak adások és a plusz 50 ezres felár miatt is. Aki megteheti természetesen vegyen UHD-t, mert valamikor biztos lesz hozzá adás és filmek, de addig szerintem az emberek 95%-nak bőven megteszi a FHD is.
Ezt a posztot nem feltétlen neked szántam, de válasz lehet neked is.
-
Zsmester89
őstag
válasz
olasz69 #65389 üzenetére
Nekiugrok downgrade-ni, csak 30p-t ír ki a .25 letöltésére az lg honlapjáról. Ha jól olvasom a pdf-et, akkor ip cím átírva a tvn, kapcsolódva, a két progi gépen elindítva. Leszedem az fw-t, bedobom a mappába és rákeresek tv-n a frissebbre. És megtalálja..ha megtalálja
Nem tudom, hogy a béták miért nem tudják nagyjából számozásban követni az előzőt: pl most 05.10.50 vagy felette és akkor nem lesz alacsonyabb az új, mint a régi.
-
w333
félisten
válasz
olasz69 #65325 üzenetére
FullHD Közép kategória: LF3XX és 65XX modellcsalád
Ez úgy hülyeség ahogy van ... akkor melyik a FHD csúcsa
Szerk.
Szerintem ez inkább így lenne helyesen leírva ...
2015 modellek
Alsó kategória :LF510V és LF580V
Közép kategória : LF630V és LF632V
Csúcs kategória : LF650V és LF652V
-
Fornax
tag
válasz
olasz69 #65283 üzenetére
Ezt tudomásul vettem, de nem is az volt az eredeti kérdés hogy hogyan lehet konvertálni, hanem hogy lehet e LANon keresztül felvenni. Én meg erre várnám az értelmes választ!
Ha kódolja, akkor nem olyan mindegy hogy hova veszi fel? Technikailag megoldható, kérdés h a TV tudja e. És én erre lennék kíváncsi.
-
Fornax
tag
válasz
olasz69 #65275 üzenetére
És miért más az ha hálózaton keresztül felveszem, vagy USBn rádugom a vinyót majd utána beteszem a gépbe? Ugyan oda kerül, a cél meg úgyis az h a TVn tudjam visszajátszani. Így az, hogy azért nem lehet LANon keresztül felvenni mert akkor senki sem fizetne elő, nem magyarázat.
-
direwolf
őstag
-
Beni2360
félisten
válasz
olasz69 #64499 üzenetére
Nekem az elemeknél kiírta, hogy gyenge a MR elemek. Az akuknál kiírta és már nem is volt használható, mert mint írtátok nem regenerálódik.
--------------------
Az miért van, hogy a TV előtt van a sounbar és csak úgy tudom használni a sima távot, hogy felemelem? A tv megemeltem egy bútor lappal, látom a piros jelzést és mégsem irányítható, holott a másik Tv a sarokba tartott irányítóval is kapcsolható. -
válasz
olasz69 #64501 üzenetére
Értem amit írsz, nem is annyira ellentmondani akartam, inkább félig kérdezni. (Nem értek hozzá, csak pár hete foglalkoztatnak a tévék, mióta rám jött, hogy jobbik énem ellenére mégis veszek egyet, amit gondolom ugyanúgy alig fogok nézni, mint a kivénhedt régit... (És ami egyébként valószínűleg egy 32LF630V lesz, ha majd lesz egy szabad hétvégém, hogy megvegyem...)) Az én gondolatmenetem az, hogy mivel a probléma két különböző hullámsávon is jelentkezik, ezért én nem zavarásra, interferenciára gyanakodnék, hanem inkább egyéb okra. Ami lehet akár az elem merülése is, és amit nagyon gyorsan meg lehetne erősíteni vagy ki lehetne zárni a jelenlegi elemek új elemekre való cseréje által...
-
TRob1
veterán
válasz
olasz69 #64494 üzenetére
Hehe... Pont akartam írni hogy Pl. a Varta MaxTech. Mert nekem az van a Magic-be.
Igen, van egy valagravaló Eneloopom, sok helyre azt használom, de a Magic-be most pont nem az van.
Volt itthon pár, mondom jó lesz bele. És jó lett, mert megy már pár hónapja (kb. 1 éves a tv, ment a gyárival - mondjuk többet mint az említette 1,5 hó -, meg most ezzel)
-
*H*
aktív tag
válasz
olasz69 #64466 üzenetére
Biztos nem ez okozza a memória hibát.
Egyébként már a BT 1.2-es szabványtól létezik az AFH (Adaptive Frequency Hopping) ezért kevésbé érzékeny az interferenciára, de ez nem zárja ki teljesen, mivel rengeteg eszköz használja ezt a frekvenciát. A leírásokban azért van jelezve, mert előfordulhat. Ha nem lehetne egyáltalán elkerülni, akkor semmi értelme nem lenne manapság már használni, hiszen biztosan gondot okozna a sok készülék bizonyos helyeken, ahol tucatszám vannak. Nem csak egy háztartáson belül, hanem pl. egy társasházban a közeli szomszédoknál is. Az ajánlásokat betartva nagyobb az esély az esetleges interferencia elkerülésére. -
truebaba8
tag
válasz
olasz69 #64437 üzenetére
Szia, a legkisebb pendriveom 64 gigas, amire elferne egy 3d film, mivel az LG nem tamogatja az extfat-et (nem szep amugy) igy nem tudom rarakni.
kodirol, vagy barmi regebbi xbmc -rol meg nem ismeri fel a tevet, mint 3d-t kijelzo eszkoz, szal nem jeleniti meg jol rajta a 3d-t
-
Beni2360
félisten
válasz
olasz69 #64312 üzenetére
Nekem is ugyan ez volt de nekem csak a 15 tette fel , mert én csak főiskolás módban vagyok.
---------------------------------------
Hol kérted a tv-ben beta frissítést? - hát az MR mikrofonjában.
----------------------------------
Látom mégis a mérnöki szakra kellett volna mennem. -
törölt tag
válasz
olasz69 #64288 üzenetére
Nos ez jó megoldás, de én nem akarom ezt rendszeresen használni, csak a csatornarendezést tárolom a Pendrive-on, szóval kb évente ha behelyezem majd, de lehet még ritkábban. A majdnem 100 csatornát elrendeztem, most az, hogy évente egy-két adó kikerül, az nem olyan nagy meló korrigálni, a dolog oroszlánrészén már túl vagyok
(#64289) w333: Ilyen kábelem van is itthon, több is. Egy jó hosszú, például a nyomtatóhoz megy.Köszi
Szerk: az az egy van ami a nyomtatóhoz megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest