- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikos21
aktív tag
válasz
Remekelek28 #112408 üzenetére
Beállítás-általános-további beállítások-kezdőlap beállítások és itt a kezdőlap automatikus indítást kapcsold ki.
-
nikos21
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #109495 üzenetére
A media markt tv osztályon az eladó a "c1" re a jobb procit mondta 4.gen a9 chip az "a1" re meg a 4.gne a7 chip volt a válasza.
-
nikos21
aktív tag
Nem tudom vótmá? [link]
-
nikos21
aktív tag
válasz
rainman72 #107696 üzenetére
Rengeteg a beállítási lehetőség és igy sok idő mire beállítja magának az ember, napi szinten állítgattam mindig kicsiket mire elértem azt a képet ami már élvezhető. Nekem az eco módban van ami bejött és azon belül pár hét után már ok.
Azért sem érdemes mások kalibrálását használni mert mindenkinek más a látvány világa is. Mindenkinek magának kell rájönni mi az ami ok.
Illetve minden adásnál máshogy van állítva mert ugyan az már a pl: netflix, youtuba, mühold, szolgáltató stb nem azt a minőséget hozza. -
nikos21
aktív tag
válasz
rainman72 #107691 üzenetére
Én már szinte teljessen lejöttem a tv adások nézéséről főleg, hogy 2 reklám közé be raknak némi adást is
Asszony meg sima sd adásokat néz.... hát mit is mondjak erre a jel minőségre még nem találtak ki olyan kép javító technologiát ami jobbá tenné a minőségétUI: 8K? minek a szolgáltatók max 20-30% ad hd adást =720p
-
nikos21
aktív tag
válasz
rainman72 #107685 üzenetére
Szerinem ne egy tv szolgáltató álltal sugárzott jelet vegyél alapul mert az nem a tv hibája ha nem kristálytiszta a kép, de egy adathordozón lévő pl 4k tartalom vagy a saját appon belüli tartalom már jobban tükrözi a tv képességeit szerintem. Nekem tetszik a nanocell technológia.
-
nikos21
aktív tag
válasz
yodamester10 #103994 üzenetére
szuper
-
nikos21
aktív tag
válasz
yodamester10 #103971 üzenetére
Szüleimnél volt a hetekben, hogy sehogy sem sikerült regisztrálni az HBO GO t amikor is jött egy kiírás a tv re ami azt írta állítsa be a pontos időt. Ez azért is volt furcsa mert mindig is LAN kábellel volt a net kapcsolat és ezért is írtam hogy hátha nálad is ilyen lehet. Ahogy be írtuk a pontos időt és ki lett törölve a tv a listából utánna már ment az eszköz regisztrálása illetve ha ezek után reg előtt egy 5-10 perces áramtalanítás is segíthet.
A teljes vissza állítást nem javaslom mivel egy nehezen száját személyes beállítás újra állítása nehézkes lehet és nem biztos hogy megoldja a bajt de egy próbát az is megérhet. -
nikos21
aktív tag
válasz
yodamester10 #103926 üzenetére
Esetleg még azt próbáld meg 2 dolog:
1: pc n a beállításoknál az eszközkezelöben a tv-t töröld ki és ujra akriváld.
2: a tv-n a pontos dátum és a pontos ídő nincs beállítva akkor állítsad be. -
nikos21
aktív tag
válasz
yodamester10 #103921 üzenetére
Lehet a frissítés okozta, fekete színű a logó a frissítés óta. Keresd meg a lg content store ban és töltsd le.
-
nikos21
aktív tag
-
nikos21
aktív tag
Sziasztok ma reggel jelzett a tv, hogy frissítés elérhető "05.00.02" . jelenleg 04.80.02 van rajta.
tv: LG 55SM9010PLA Érdemi változás lehet a 4-es hez képest? -
nikos21
aktív tag
Nekem is a legújabb szoftver van a tv-n és mégsem indult el semilyen film a hbo go-n. Az egyik hozzászólásban irta valaki, hogy a tv gyári visszaállítás oldotta meg neki ezt a problémát. Én is most állítottam vissza és tényleg így már megy a hbo go. Viszont ha így teszel minden addigi beállítás elvész úgyhogy ez után jön egy kellemes újra állítás mindenben.
-
nikos21
aktív tag
válasz
zsoltika74 #98938 üzenetére
Szia 2 hónap használatot követően szerintem rendben van minden tekintetben nyilván egyénfüggő mindenkinek más beállítással lesz tökéletes, mindenesetre csak ajánlani tudom.
-
nikos21
aktív tag
Sziasztok! Létezik, hogy egy nanocell tv-n is lefut pixelfrissítő?
Tegnap csinálta este a kikapcsolásnál, hogy a kikapcsolást követően kb 1 perc után kapcsolt ki teljessen, ilyet még nem csinált 4 hét alatt, egész nap ment a tv kb 14 órát -
nikos21
aktív tag
Üdv! Egy hete van meg a LG sm9010 pla nagyon bejön úgy ahogy van. Jelzi is, hogy van szoftver rissítés, érdemes frissíteni?
Múlthéten valaki írta hogy amióta le frissítette a tv-t elég furcsa a kezelhetősége :/ -
nikos21
aktív tag
válasz
apachederzs #98056 üzenetére
Nekem is volt beállítási probléma, a fejen is kell valamelyik irányba tekerni egy kicsit. Én vettem egy műszert első körben próbáld meg hátha meg tudod oldani.
[link] Egy antenna szerelő volna az igazi megoldás. -
nikos21
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #80828 üzenetére
Igazad van, jogos illetve láttam még hdmi rca kábelt is azzal is azt érnénk el? [link]
-
nikos21
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #80819 üzenetére
értem köszi! a hdmi kimeneten nem jobb a hang átvitel?
-
nikos21
aktív tag
Sziasztok volna egy olyan kérdésem, hogy adott egy ub850v típusú lg tv és hogy tudnánk a hangot a legegyszerűbben átvinni egy régebbi erősítőre amin csak rca van?
-
nikos21
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #79596 üzenetére
nekem is LB650V típus van de nem kérdezi csak ennyit ír ki hogy frissített
de amugy imádom
-
nikos21
aktív tag
Sziasztok van egy tv amivel szemezek és ips panel van benne (UH6207) arra volnék kíváncsi, hogy az ips miatt mondjuk a sport műsoroknál pl:foci,F1. a felhősödés mennyire van jelen és zavaró e mert a jelenlegi lb650v ami még csak fhd ennél sokszor nagy volt a kiterjedése és nem tudom hogy ez az uhd-nál mennyire van még jelen. Ha valakinek van tapasztalata ossza meg velem, illetve a UH6207 mennyire alap tipus.
Előre is köszi -
nikos21
aktív tag
Sziasztok ha az Lg tv álltalános beállításoknál át állítom bolt módba akkor az otthoni beállítások elvesznek?
-
nikos21
aktív tag
-
nikos21
aktív tag
Sziasztok ismerősöm vett egy LED tv-t és autómatán hangolva nem találja az m4 sport csatornát pedig mindegyik sport megvan ami fura hogy az analogon megvan csak a digitálisan nincs mi lehet?
-
nikos21
aktív tag
-
nikos21
aktív tag
válasz
Szállító76 #72828 üzenetére
telepítsd újra a realtek hd-t
-
nikos21
aktív tag
válasz
Szállító76 #72825 üzenetére
ha a vga drivere és a realtech hd is fent van mennie kell
-
nikos21
aktív tag
válasz
Szállító76 #72823 üzenetére
azt a drivert amelyik a pc -d hez tartozik 32 vagy 64 bites-t
-
nikos21
aktív tag
válasz
Szállító76 #72814 üzenetére
szia nekem egy ati radeon vga van a pc ben és onnan van egy hdmi kábellel összekötve a tv vel és nekem is ilyen gondom volt anno és úgy oldottam meg hogy a realtech HD audio drivert feltelepítettem driver és ott lent 1 a hangkezelő ikonnál 2 audio eszközök 3 és a hang kimenetnél a tv-t kell kijelölni alapértelmezett ként le okézva, de pc ről a hangot csak egy eszközön tudod hallgatni egyszerre vagy tv-n vagy a pc-n , remélem tudtam segíteni
-
nikos21
aktív tag
Üdv, kaptam ma egy jbl hangprojektort a csomagban volt egy optikai kábel amivel összekötötten az lg tv-vel és nem igazán tetszik a hangja :/ az útmutató azt írja hogy a hdmi kábeles összekötés a legjobb minőséget biztosítja, létezik hogy jobb lesz tőle vagy elég ha az optika marad?
-
nikos21
aktív tag
ránéztem hogy van e már elérhető frissítés a tv-n de olyat irt ki hogy a frissítés jelenleg nem érhető el
na ilyet még nem irt ki -
nikos21
aktív tag
válasz
#93966848 #63618 üzenetére
Manuális frissítési igény esetén az adathordozóra LG_DTV néven kell egy mappát létrehozni, majd ebbe kell bemásolni a letöltött .epk fájlt. A frissítés befejeztével a készülék kérni fog egy újraindítást. Mint minden frissítés esetében, itt sem kötelező, de javasolt tiszta telepítést csinálni.
-
nikos21
aktív tag
válasz
#94529552 #63561 üzenetére
úgy csinálom ahogy a mellékelt leírásban van.:
Indítsd el a C:\LgDTVUpDater\startDNS.bat fájlt. A megjelenő ablakot ne zárd be.
Ezután indítsd a C:\LgDTVUpDater\startHTTP.bat fájlt. Ezt az ablakot se zárd be.
A TV-n a hálózati beállításokat állítsd manuálisra és a DNS-t változtasd meg a
számítógép IP címére.
Ezután nyomhatod a frissítés keresést. Ha minden sikerült letölti és telepíti. -
nikos21
aktív tag
üdv! sehogy sem sikerül a downgrade 2507-05.00.15 pedig mindent a leírás szerint csinálok, többször is megcsináltam de nem talál frissítést
mi lehet? jelenleg 05.10.01verzió van fent 1.4.0-2501 afro-ashley lb 650v re
-
nikos21
aktív tag
válasz
Tarlóbetyár #63204 üzenetére
értem
köszi holnap akkor megreklamálja velük.
-
nikos21
aktív tag
sziasztok! egyik ismerősöm vett egy LG 55UF850V típusú tv-t és sehogy sem sikerül a Magic Remote beüzemelni, csak a hangerő és a kikapcsoló működik pedig mindent úgy csinál ahogy le van írva.
Mi lehet a gond? -
nikos21
aktív tag
sziasztok /lb 650v./ be van állítva sorozatfelvétel egy műholdas csatornán, kikapcsolt állapotban is szépen elindul a felvétel /vinyora/ , de amikor bekapcsolom a tv-t rögzítés közbe egyből kiírja, hogy felvétel elmentve és le is áll a felvétel :/ mi lehet a baj? illetve egy ugyan olyan rögzítési beállítás van egymást követő 2 adás de mindig csak az egyiket veszi fel. Az idő beállításnál a tv automatikusra van állítva és pont 1 órával mutat kevesebbet mint a valós, ez lehet esetleg hibája a dupla rögzítésnél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest