- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz
szarvitomi #68163 üzenetére
Sarokban. Bocs.
Nem igazán értem mi a probléma. A forrásanyag képaránya rendben van? Nem valami levágással "szélesvásznúsított" hulladék?
Más: ráragasztottam a Tvre kb egy éve a hozzá kapott NFC matricát, gondoltam ha kell leszedem az appot. Tegnap odamentem, hogy akkor na, de semmit nem reagált a telefonom, és másé se
itt van előttem kínai NFC tag simán beolvassa a telóm...
Valami ötlet? Egyáltalán mi van a tagen, valami LG app play linkje?
-
sajo13
senior tag
válasz
szarvitomi #67793 üzenetére
Ez nekem is problémám, van több film is, ami nem 16:9-es hanem 21:9-es szélesvásznú. Sajnos a webOS2 érthetetlen módon nem nyújt lehetőséget a képarány megváltoztatására film lejátszása esetén, akár levágás árán is. Erre már a 10-12 évvel ezelőtti számítógépes lejátszók is képesek voltak.
Ami érdekes, hogy a TV adásoknál állítható a többféle képarány, ott megy a nagyítás/nyújtás/kivágás. -
törölt tag
válasz
Mivel játszod le? Lan vagy HDD? Csak az Eredeti-vel szabad nézni, mert különben torzul a kép. Ezek mozira készült filmek, nem lehet nagyítani.
-
dudzsi
tag
válasz
Hello, ugyérted hogy alul és felül fekete csik van?
-
honda23
aktív tag
válasz
szarvitomi #67666 üzenetére
Most várom az 55lf652-t, remélem, ips panelos lesz, ha nem, azonnal küldöm vissza...
-
válasz
szarvitomi #67695 üzenetére
Kezdő vagy.
Én kedden egyedül csomagoltam, szereltem össze, tettem a helyére az 55 inchest.
Igaz, vert a víz rendesen. -
negyedes
addikt
válasz
szarvitomi #67674 üzenetére
az ips akkor jo hogy ha tobb szokbol szeretned nezni a tv-t, pl 5-6 ember egymas melett.
-
bozsozso
őstag
válasz
szarvitomi #67674 üzenetére
Nekem is csak útba esett és már tegnap felmértem, hogy mi várható mára. Mint mondtam itt sem tudtak róla és még az ára sem volt belőve. Miskolcon néztem 2 tescoba és ott volt az egyikbe ilyen a másikba olyan.
-
rocket
nagyúr
válasz
Szia!
Biztos nincs hely kirakni, Technika markaju vackokkal van tele minden a Tescoban. -
bozsozso
őstag
válasz
Én IPS-t kaptam, bár kicsit hosszadalmas volt, mert az ár nem volt beállítva. Egyikbe csak IPS-t láttam kirakva másikba meg VA paneleset.
-
mystys
csendes újonc
válasz
betegszabi mi??? Tv-t meg tudunk vásárolgatni...
Jó pihit, grat a tv-hez, ha meg TÉNYLEG beteg az a szabi akkor jobbulást is!
-
törölt tag
válasz
szarvitomi #67586 üzenetére
-
aram01
nagyúr
válasz
szarvitomi #67582 üzenetére
55-öst vegyél
-
_Dumber_
őstag
válasz
szarvitomi #65869 üzenetére
Bár nem tudom biztosan.. de nem csak 8 után kifizetett cuccokra vonatkozik?
Odaballagsz 5-re.. Leveszed a polcról .. már ha még van.. majd elsétafikálsz úgy röpke 3 órát az áruházban. Esetleg beveted magad egy sarokba, és körbebástyázod magad mosógépekkel. Már csak az a feladat, hogy a kosaradból senki se vegye kiEgyébként megértelek..
-
SybenX
őstag
válasz
szarvitomi #65541 üzenetére
Esetleg várd meg a jövőhét pénteket.Akkor van a többi nagyobb boltnak BF,hátha valahol valódi akciók is lesznek.
-
rongylab
tag
válasz
szarvitomi #65072 üzenetére
tavaly ami 180 volt, karácsony előtt 120ért adták.
szóval sanszos -
törölt tag
válasz
szarvitomi #64641 üzenetére
Hát, például a csatlakozók számában is van a eltérés, közülük az 561V a legjobb, és ennél 2x10 W audio teljesítmény van, a többinél csak 2x5 W.
- LF5400 2 Hdmi, 1 Usb
- LF510V 1 Hdmi, 1 Usb
- LF561V 2 Hdmi, 1 Usb, + 1 digitális optikai audio, és még fejhallgató kimenete is van,
Amelyiknél az utolsó karakter a V, az Sat tunert is tartalmaz. Van itt egy összehasonlítás, de nem feltétlenül pontos adatokkal. Ha mégis fentebb keresnél tévét, jobban járnál valamelyik 6-os sorozatú tévével, pl 129k-ból megvan kiszállítással együtt a LG 40LF630V.
olasz69 A Smart és a belső lejátszó egyértelműen csak marketing célokból kerültek a tévékbe, és mostanra már használhatók is egy bizonyos szintig. A külső eszközök voltak mindig is az ajánlottak ezekre a célokra. Milyen android sticket veszel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest