Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Fornax #68254 üzenetére
Nem egyszerűbb ha maradsz a Nas-on alapból rajta lévő Twonky-nál, a tv-n meg csak katt a SmartShare-re és ott van minden?
Én így használom (próbáltam miniDLNA-val is a Nas-t, de nekem nem jött be. Sokszor nem frissítette le amit letöltöttem, tehát nem láttam tv-n) Meg jobban is tetszik a tv-n a Nas ikonja (a Nas képével), mint egy pingvin. -
tigrici
tag
válasz
Fornax #68247 üzenetére
jaaa,mint DLNA kérded?és nem mint hivatkozás?Ez egy tipikus Lg probléma az Lv5590-es nél is mint hivatkozás felirat rendben.viszont mint DLNA se plex se twonky nincs felirat.serviioval viszont rendben.De van még a NÉRÓ MEDIA HOME amit maga az Lg preferál,de én nem próbáltam sose.
-
Nightman1
tag
válasz
Fornax #65284 üzenetére
Én meg nem is értem hogy miben lenne jobb hálózaton rögzíteni.
Ha kábel vagy wifi köti össze a pc-d laptopod a tv-vel,akkor nyilván csak pár méter választ el a tévétől.. Lusta vagy átmenni egyik szobából a másikba hogy rögzíts?
Vagy ez ilyen ficsőr a haverok felé hogy a szomszédból állítod be hogy mit vegyen fel a tv?
Esetleg a tévére dugott külső merevlemezhez messze van a géped,mondjuk wifi hatótávon kívül?
Nem értem..
Nekem olyan boxom van ami bármilyen netes eszközre streameli a tv adásokat,szintén neten keresztül távirányítani is tudom,vagy mint most,nem vagyok otthon,és távolról állítom be,mit rögzítsen mire hazaérek.
Ennek,több értelmét látom mint ugyanezt egy CSAK otthoni hálózaton működő megoldáson..
De mint valaki írta is most,ha epgből állítod be a rögzítést akkor jól megszívhatod,a tv2 pl majd minden este fél órás csúszásban van a kiírthez képest.
Így inkább érdemesebb utólag neten megnézni..
Más
Linkelni most nem tudok,de több idei tesztet is olvastam ami nálam is igaz lett,hogy a Dinamikus kontraszt kikapcsolva van és még jópár képjavító cucc,ha otthon leszek ránézek.. -
olasz69
senior tag
válasz
Fornax #65282 üzenetére
Idézem Magamat:
"Nem konvertálni kellene, dekódolni! "TV által felvett anyagot"
A kettő között meg óriási különbség van!
Próbáld meg ,szólj ha sikerül!"
>>>Erre válaszoltál? <<< Itt a tv saját tuneréről rögzíted,de ha pl: stb-t használsz akkor ,akár pendrive-ra is mehet és esetleg nem lesz kódolva!
Akkor vedd fel hálózaton keresztül, és szólj ha megvan!
-
törölt tag
válasz
Fornax #64834 üzenetére
Dolgoznak rajta valószínűleg, de valamilyen módszerrel úgy tudom használható, talán az ország átállítása UK-ra, új mail-cím, stb. keress rá itt a topikban(jobb oldalon fent van a kereső) Addig is működik a tévé menüjében lévő SmartShare, ha van már a gépeden egy Plex szerver progi.
-
-
szasanyi
félisten
válasz
Fornax #64819 üzenetére
Nálam néhány kivétellel (BD ISO és 1-2 nagy méretű ~30GB .mkv) mindent (még a kicsomagolt BD ISO .m2ts videókat is) szinte mindent.
És a nagyobb, 20GB+ (főként REMUX) videók pazar minőségben, kifogástalan hanggal (mondjuk azt 99%-ban úgyis házimozi rendszerrel hallgatom).
-
yvsmad
őstag
válasz
Fornax #64417 üzenetére
Ez a régi, WebOS előtti tévéken van. 2014 óta másképp néz ki. Az elérhető appok területfüggők, ha Mo-ra állítod a tévét, teljesen más appok választhatók, mint ha mondjuk UK-ra. A linken meg egy USA oldalt látsz, ez is teljesen más, mint az európaiak. Amúgy is a tévében megjelenő LG Store-ból kell választani, nem a számítógépen futó intrenetes böngészőből.
-
embe
nagyúr
válasz
Fornax #64401 üzenetére
A TV-d be van állítva gondolom a magyar régióra, és így ide keres csak frissítést. Amit itt említenek a fórumtársak azok is hivatalos fw-k. Igaz van béta is köztük. Ezeket usb-ről lehet feltenni.
Ha viszont nem jön be, akkor az összefoglalóban említett módon tudod a régebbi verziót visszatenni.
Igen lesz benne magyar nyelv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest