Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
válasz
yvsmad #69001 üzenetére
Most olvastam, mit írtál.
Kicsit el is bizonytalanodtam, ugyanis LG49LF540V tv-t néztem ki.
Akkor ebben a kategóriában mit ajánlanál?
A leírásodból jól veszem ki, hogy ez kb a Toyota Yaris vs Toyota Avensis különbség? Vagy azért nem ennyire durva a dolog?
Ha tv-t akarok venni, akkor nem érdemes nagy képernyőset 150k-ért, hanem minimum 250k-ért?
Vagy inkább vegyek egy kisebbet, de min 6-os szériát? -
gyomorHD
tag
válasz
yvsmad #70555 üzenetére
hu, meggyőztél
LG 32 LF650V 3D Smart LED televízió-t néztem ki. Jókat írnak róla, szép kép, hang, viszont a bekapcsolási időt szidják meg a nehézkes beállítást, hangolást. Van valakinek ezzel tapasztalata? Illetve mennyire gyorsan tudok " átkapcsolni " (bemenetek közti kapcsolás talán, vagy mi a szakszó erre) PS4-re. Mostani LG 24mn43-n csupán 2 gombnyomás a távirányítón és nem az adást látom hanem a PS4-et. Meg ha van egyéb tapasztalat a készülékkel szívesen várom bárkitől.
-
8nemesis8
veterán
válasz
yvsmad #70302 üzenetére
Ezt hol tudom megtenni?
Elvileg a HDMI-n euip 3D-s!Néztem a használhatatlan youtube alkalmazáson keresztül 1-1 3d-s videót és pazar a látványa
Illetve lehet csinálni valamit ezzel a kaksi youtube-al, hogy működjön?
Nálam mindig össze vissza szaggat, visszalépni nem lehet, mert bezárja...kicsit gáz! -
Robertoredo
tag
válasz
yvsmad #70021 üzenetére
megpróbáltam amit egy angol fórumon írtak.Laptopot kötöttem HDMI-vel a projektorra és adott hangot a tv ről is.HDMI 2be volt a laptop ARC-ba a tv.Miután lehuztam a lapit még mindig volt hang a tv-ről.Simán engedte telepíteni a projektort,viszont korai volt az öröm.Amint ki majd utána bekapcsoltam a tv-t ugyanott tartottam ahol az elején...
ötlet???
-
-
Findzs
addikt
válasz
yvsmad #69977 üzenetére
De hüle vagyok, hogy magamtól nem volt ennyi eszem.
Egyébként végigtapogattam de nem találtam sehol és mivel a tv falon van nem volt kedvem ezért leakasztani azért gondoltam, hogy rákérdezek itt.
Ebben a tesztben találtam a tv hátuljáról képet így már látom, hogy milyen szuper jó helyre rakták azokat a gombokat, a hátuljára.
Mivel elég sokan fel szokták rakni a falra ezért aztán azok a gombok tulajdonképpen mintha ott se lennének.Újabb fekete pont az lg mérnököknek
-
válasz
yvsmad #69800 üzenetére
Hogyan lehet vezetéknélküli fülest csatlakoztatni LG LF 632-eshez? Bluetooth vagy a mobilon, WIFIn keresztül valahogy mint a távirányítás?
Gondolkodtam egy Avantree aptX LOW LATENCY Bluetooth transmitteren, és bluetooth fülesen, van ilyenekkel tapasztalata valakinek? -
grobi007
tag
válasz
yvsmad #69688 üzenetére
De a korábbi 5-ös verziókkal Neked sem ment? Én a 40-es végűig frissítettem, azzal még nem ment. Előtte a 4-essel, és most is hibátlanul megy.
Egyébként a felvétel Nekem is megy, ha manuálisan elindítom, csak időzíteni nem tudok. Beteszi az időzítőbe utánna pedig eltűnik onnan.
-
Slowman
aktív tag
válasz
yvsmad #69647 üzenetére
Mondom, hogy a Plex teljesen tökéletesen működik, nem akarok nyűglődni most még egy média serverrel, ha az jó. btw van egy Dune HD-Tv is a rendszerbe, csak a TV alapból tudja ezt elméletileg (smart share) és meg szeretném oldani, csak szimplán bosszant, hogy az "okos" TV-m miért nem látja a gépem. Ennyi.
-
válasz
yvsmad #69052 üzenetére
Miért kellene lelkesedni? Én vártam rá, előfizettem és nézem a tartalmakat (amit már letöltöttem torrentről, de most nem kell szórakoznom a NAS-sal, másolgatással, stb.). Ha elfogy a számomra érdekes, akkor felmondom, aztán ha lesz megint elég, akkor újra előfizetek. Ezt egy itthoni szolgáltatónál nem teheted meg normális áron/kötbér nélkül.
De én nem is győzködök senkit, azt kaptam, amit vártam.
-
blakey
titán
válasz
yvsmad #69049 üzenetére
Szerinted? Nyílván nem ma kezdtem, tudom mivel állok szembe és 3e Ft nem pénz. Egy legális szolgáltatás, ennyit fizetek olyan tartalomért amit bármikor megnézhetek, jobban megéri, mint az HBO. Nem érdekel az efajta negatív hozzáállás, nem minden a letöltés, rögzítés, stb. Nekem megéri, pont. Felesleges ezen is vitázni, te nem fogod nézni, én igen. Van aki Spotifyra fizet elő, nekem az nem éri meg, ettől még tiszteleetben tartom a döntését és jó dolog, de nekem nincs rá szűkségem.
Bármilyen meglepő de programokat, alkalmazásokat is megszoktam venni, hiába lehet letölteni ingyen a virágboltból.Amúgy hozzáteszem, hogy 12 évadot 3 óra alatt töltöttem le
, de most nem arról van szó.
-
törölt tag
válasz
yvsmad #69041 üzenetére
Nekem is rengeteg megnézetlen filmem van, nem érdekel a Netflix, és sztem se nagy keletje lesz, ez itt nem Amerika. Ráadásul rengeteg film megy a tévében is, és sorozatok is, csak győzzük nézni.
TRob1 Ahogy mondod: Ennyipokerhoz Az meglehet, próbálj valaki ismerőstől segítséget kérni, és a HD filmek lejátszása Téma Összefoglalóját is átnézhetnéd.
-
blakey
titán
válasz
yvsmad #69041 üzenetére
Rengeteg olyan sorozat van amiről nem is hallottam ill. itt egyből felkerül az összes rész, ha meg felirat is lesz akkor maga a kánaán, semmit nem kell letölteni, csak megy a stream. Annyiszor nézed meg ahányszor akarod.
Ez egy nagyon kényelmes és jó dolog, én használom és nem folyamatosan de használni is fogom, nem fogok folyamatosan előfizetni, de ha van új tartalom akkor előfizetek, 3e/hó-t megér, ha valakinek a kényelem mellett még az egész jó minőség is szempont és nem akar tölrőgetni, rendszerezni. Megértem ha neked ez nem pálya de sokaknak meg az. -
-
MrBazsi
senior tag
válasz
yvsmad #68736 üzenetére
"csak 8-9 másodperc"... ez 2016ban még mindig vicc kategória egy 150k-s tv-től. 1-2 másodperc rendben is lenne, de akárhogy szépítjük a 8 másodperc az gáz. elfogadhatatlan, és igazságtalan hogy nem tudták ugyanazt a hardvert berakni az lf-ek alá is mint uhd-k alá, amin azért már jól teljesít a webos. egy 150k-s telefontól se azt várod hogy 8mp alatt reagáljon a képernyő egy érintésre mondjuk, de egy középkategóriától se...
-
NonPiskóta
csendes tag
válasz
yvsmad #68739 üzenetére
Én is találkoztam a problémával (43UF640V). DLNA-n keresztül a 4k videókra nem támogatott formátumot ír, USB-n pedig probléma nélkül működik a lejátszás. Valami probléma vagy limitáció lehet a háttérben. Wifi-n keresztül próbáltam ushare-el, bár gyanítom, hogy vezetékes hálózattal is hasonló lenne a helyzet.
-
sajo13
senior tag
válasz
yvsmad #68724 üzenetére
Az MR-től sem lesz gyorsabb a webOS2
Nem tudom milyen alapokon írták (XML parse-olás vagy sem), de egy kétmagos procival a menüben való lépkedésnek nem szabadna ennyire lassúnak lennie. A műsorújság is katasztrófálisan lassú, és igen, másodjára már 2-3 mp alatt betölt, de elsőre kb. 8 mp-ig tart. Addig se kép, se hang! És hangsúlyozom nem az a baj, hogy az egyes műsorok címe jönnek lassan, mert tudom, azt le kell tölteni. De könyörgöm, amíg homokórázik a cucc és tölti a műsorok címeit, addig legalább kép és hang legyen az aktuális adóról. Egyből és ne szaggasson be! Ezt a korábbi Samsung TV-m tudta. Kis ablakban ott volt a kép és a hang és szépen szállingóztak a műsorok címei. Ennyi az egész. Valahogy a kiválóan optimalizált webOS2-ben ezt sem sikerült megoldani. Lehet, hogy még nem hallottak a srácok a többszálú futtatásról (multithreading vagy mifene)
Egyet kell értsek ricsip-el, kár megtéveszteni az új, leendő vevőket azzal, hogy ennyire meg annyira gyors, vannak sebességbeli gondok. -
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
yvsmad #68550 üzenetére
Megnézem, mert rég volt amikor kipróbáltam és nem emlékszem, hogy működik-e vagy sem.
(#68555) Hoorus
Egyelőre csak úgy működik (működött), hogy átkódolással nézed a filmeket, én mostanában nem használom, de elvileg ez a legfrissebb. -
JoolsNOS
veterán
válasz
yvsmad #68492 üzenetére
Mindegyik full hd. Az előző tv-n (bush) volt olyan képarány, hogy pont a pont után. Ott szépen tudtam használni a szoftveres fűzést. És valahogy szebbnek találtam mint a tv fűzését. Persze ezt lehet csak bemagyaráztam.
Anno a dvi-dsub kábel adott jobb képet mint a hdmi. Akkor is furcsálltam. -
MrBazsi
senior tag
válasz
yvsmad #67898 üzenetére
hát most nálam is így van, de eddig nem így volt. de ha csak kikapcsol és be nem, az akkor is félmunka csak. A régin nagyon nem így szoktam meg, elő kell kotornom a házimozi távriját, azt se tudom hol van így hirtelen
nálam a házimozi már öreg,évek óta csak tvre kötve használom, cdje már nem is megy.
kiváncsiságképp, neked melyik fajta házimozi csinálja ugyanezt? ja és milyen hdmi kábeled van, sima csak vagy cec képes? -
olasz69
senior tag
válasz
yvsmad #67722 üzenetére
Köszönöm! Nem is azért írtam csak így "4K Ultra HD Blu-ray"-ként jobban megnézték!Sőt túl lőttem a célon! de a másik 1év 7 hónapos cikk szerint "Egyszóval türelem 4K rajongók, jönnek a lemezek, de még néhány hónapot várni kell rájuk!" Egyszer csak meg lesz!
de (#67714) sixpak link-jén Már ez is: A specifikáció lehetővé teszi a lemezek három méretben kapható: 50 GB 82 Mbit / s, 66GB 108 Mbit / s, és 100 GB-os, 128 Mbit / s.
Ami még tetszik nekem "A Panasonic UBZ1 a tervek szerint az értékesítése Japánban november 13, míg a Samsung gépe fogja követni 2016-ban sem visszaigazolt Egyesült Királyságban vagy Európa megjelenési dátumot, de.
Panasonic mutatott prototípus-lejátszó a CES-en 2015, így vártuk a cég vezet az út, de az elvárható összes BDA tagjait, hogy szeretne egy darabot az intézkedés előbb vagy utóbb - amely magában foglalja az LG, Pioneer, a Sony és a Sharp, többek között mások.
Talán CES 2016 fog bizonyulni gyümölcsözőbb az új termékek ..."
-
huncutka1029
addikt
válasz
yvsmad #67696 üzenetére
van egy halom lejátszó!
És van BD is egy kettő ami 4Kzappiti
4kbd playerek
amazon fire 4K
sony 4K mediaplayerCsak néhány a lehetséges variációkból...
-
direwolf
őstag
válasz
yvsmad #67096 üzenetére
De nem, de nem! Még mindig nem érted
Van a HDMI-CEC/SimpLink. Ez a "szabvány" ennek SEMMI köze az optikához. Aztán van az LG TV szoftvere, amit úgy alkottak meg, hogy a HDMI-CEC/SimpLink MELLETT még az optikai kimenetet is tudod használni, ha akarod. De a vezérés, azaz a "szabvány" továbbra is a HDMI keretein belül marad.
-
direwolf
őstag
válasz
yvsmad #67090 üzenetére
Az, hogy az optikai hangkimenetet milyen módon kapcsolták a SimpLink-hez annak továbbra sincs semmi köze a HDMI-CEC-hez. Ez az LG belügye, hogy milyen kimenetet milyen összefüggésben lehet használni együtt. Ilyen alapon az RCA kimenet is összefügg a tunerrel. Meg kb. minden mindennel. Könnyebb olyan dolgot találni ami nem megy együtt.
-
vargalex
félisten
válasz
yvsmad #67090 üzenetére
Szia!
Ha elkerülte volna a figyelmedet, én erre a hozzászólásra írtam először. Nem az ezt megelőző hozzászólással kapcsolatban, ahol ráadásul a kérdező nem is állította, hogy SimpLink sem lenne.
Te pedig éppen az erősítő / soundbar szemszögéből közelíted meg a dolgot, míg mi a TV szempontjából írtuk, hogy nincs köze a kettőnek egymáshoz. Több példával is megmutattam, hogy miért. -
vargalex
félisten
válasz
yvsmad #67087 üzenetére
Szia!
Hol linkeltem én bármit is ezzel kapcsolatban???
De a te példádnál maradva: HDMI CEC-en tudod vezérelni a HDMI-n csatlakoztatott eszköz hangerejét akkor is, ha annak az optikai bemenetére teljesen más eszköz van kötve (nem a TV). Azaz a HDMI-CEC-nek (SimpLink-nek) és az optikai kimenetnek semmi köze egymáshoz. Ez volt az eredeti téma...
-
vargalex
félisten
válasz
yvsmad #67053 üzenetére
Szia!
A többiek (ahogy már én is többször) leírták a választ. Az én bekötésemből pedig láthatod, hogy egyáltalán nem az optikai jelet fogadó készüléket vezérli. Azaz semmi köze egymáshoz. Amit te írsz, az az az eset, amikor ugyan az az eszköz van HDMI-n és optikain is összekötve a Tv-vel. De a TV erről mit sem tud, számára az ugyan úgy 2 eszköz.
-
-
blakey
titán
-
olasz69
senior tag
válasz
yvsmad #66920 üzenetére
Webböngésző rtl klub.hu 15mp után! 1. majd újraindult a böngésző és kb 2 perc után még-egy,!
Majd beleállítottam a tűzoltóbaltát és kidobtam a 9.-ről!
Családi-házban lakom
A tv k.b. 60 perc üzemben s.t.b.-ről! Semmilyen app-ot nem indítottam ezenkívül !
Ezen a böngészős-hibán kívül mind jó volt az 1.4.0-óta!(#66922) Nightman1 Nem kell,csak ha gyári-visszaállítást is csinálsz!
Próbáltam párszor,nem segített,már nem csinálok! -
Troy.
addikt
válasz
yvsmad #66726 üzenetére
Köszönöm szépen!
Csak így igen nehéz pl. egy reklám alatt megállapítani, hogy milyen csatornán vagy (kivéve persze ha te állítottad össze a sorrendet és memorizáltad.)
Valami még szembetűnt: számítógép monitorán szoktam filmeket, sorozatokat nézni. Ugyanaz a tartalom nekem úgy tűnt, mintha néha gyorsabban mozogna ("mű" volna) . Mi a jelenség neve? -
Beni2360
félisten
-
MrBazsi
senior tag
válasz
yvsmad #66711 üzenetére
nem kell 30szor megnyomnom, nyomva tartom egyszer és amíg nyomom ugrik, gyorsan, az állapotsávon pontosan látom hol tart, mr azért nem jó, mert körülményes vele pozicionálni az állapotsávra arra a vékony kis vonalra. és akinek nincs a tvjéhez Mr? azzal jól kicsesztek... ha mondjuk félbehagy valaki egy 2és fél órás filmet, mondjuk 1óra 50percnél, az tekerjen bele, az meddig tart míg oda elér? Több perc, nemáááár
-
rocket
nagyúr
válasz
yvsmad #66673 üzenetére
Onmagban nem az UJ OS-ekkel van baj, hanem azzal, hogy gyenge hardvert raktak ala az alsobb kategoriakban.
Szerencsere kezdenek mar rajonni a gyartok, hogy felesleges a sajat OS, amikor ott az Android, remelhetoleg a Samsung es LG is beall a sorba a kovetkezo generacioval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest