- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
Lacielvtárs #89016 üzenetére
Pedig sajna,más megoldás nincs,és még akkor is bevághat a villám a kéménybe,vagy a tető szerkezetbe,vagy ahová akar.Nincs tökéletes védelem csak egy fém ketrec.Ezért jó a biztosítás.
-
pjen
félisten
válasz
Lacielvtárs #89014 üzenetére
Kihúzol mindent,hálózatot,utp-t,stb.
-
válasz
Lacielvtárs #89001 üzenetére
Nálunk a villám a telefonkábelen jött be egyszer, az csak a hálózatos részeit tette tönkre az eszközöknek. Tehát nem elég csak áramtalanitani.
Most már optikai net van, azon nem tud bejönni. -
pjen
félisten
válasz
Lacielvtárs #88998 üzenetére
Villám védett hosszabbító,az milyen?Be van téve egy fém ládába?
-
odipapa
senior tag
válasz
Lacielvtárs #88998 üzenetére
Mert ha villam karod lenne, lehet be sem kapcsolna......
Nekem villámkárnál csak a hálókártya ment ki egyszer.
-
válasz
Lacielvtárs #88996 üzenetére
Áramtalanítás volt (kb 15 perces).
Este semmi jele nem volt a viharnak, hajnali 2-3 óra körül egy k.. hangos csattanásra ébredtünk. Villámvédett hosszabbító van, de az nem oldott ki. HDMI-be kapott valamit.
Biztosítóhoz bejelentettem, várom a válaszukat. -
fecke78
senior tag
válasz
Lacielvtárs #88991 üzenetére
Köszönöm válaszodat , én is az oled felé hajlok .
-
Grande Ale
őstag
válasz
Lacielvtárs #88955 üzenetére
Arra gondoltam, hogy egyes, amit képet kitettél. Egy ilyet kell venni. Köszönöm!
-
Grande Ale
őstag
válasz
Lacielvtárs #88947 üzenetére
Uh, basszus... Tényleg! Köszönöm, akkor kell másik kábel, aminek egyes az egyik fele.
-
dkaro
őstag
válasz
Lacielvtárs #88949 üzenetére
Köszi, toldó nincs ilyenből, hogy a kábellel ne kelljen szenvedni?
-
ro_bert17
őstag
válasz
Lacielvtárs #88898 üzenetére
-
ro_bert17
őstag
válasz
Lacielvtárs #88896 üzenetére
De a droidnál ugye ott vannak a dedikált gombok a funkció előhívásra. A tévénél van ilyen? Azt nem csak üzemben lehet meghívni?
2-3 havonta szoktam áramtalanítani. -
ro_bert17
őstag
válasz
Lacielvtárs #88891 üzenetére
Igen, áramtalanítottam a tévét is. Nem is gondoltam, hogy így működik.
Gondolom ha ez nem segített volna, akkor gondban vagyok. Itt nincs ctrlaltdel szerűség ugye? -
t.roby90
tag
válasz
Lacielvtárs #88294 üzenetére
gondoltam a szerviz előtt még 1-2 dolgot megpróbálok
Köszi -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #85538 üzenetére
Mi bajotok vele .... legalább hozott egy kis "színt" és "kultúrát" a topik egyhangú életébe ....
-
válasz
Lacielvtárs #85536 üzenetére
nyugi, még 21nap, és visszakapjuk kmaro-t helyettük
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #85129 üzenetére
De meg ám .... egyre jobban kell(ene) az a "nagy piros gomb" ....
TA68:
Igaz, hogy a Pana is sz@r, de az legalább "valódi 4K" és ugy sz@r .... azt vegye mindenki .... -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #85126 üzenetére
Látod van aki(k)nek ilyenek jutnak csak .... ahogy neked (és nekem is) csak "lehuzós wrgb csóróoled" jutott ....
-
gyuromoj
veterán
válasz
Lacielvtárs #85042 üzenetére
Tudom hogy azt lenne érdemes vennem, de nálam is van egy határ amit nem lépek át semmi pénzért.
Sajnos az OLED egyelőre még ott tart, főleg 65"-ban, amiben nekem kellene.
Így marad majd a méret, de csak LCD/LED VA panellal.(#85044) ELACielvtárs
Majd lehet pár év múlva már arra váltok, legalábbis nagyon remélem. -
gyuromoj
veterán
válasz
Lacielvtárs #85040 üzenetére
-1 a pénztárcámnak
-
senki66
senior tag
válasz
Lacielvtárs #84987 üzenetére
Második napja ismerkedem a tévével, webos-szel. Azt hiszem meg fogunk barátkozni. Sajnos az UJ6307-hez nem kaptam Magic Remote-ot, anélkül egy kicsit nehézkes a kezelése, némileg kárpótol és kalapemelés is jár az LG-nek, hogy bár milyem usb-és egeret, klaviatúrát lehet használni vele, de hosszútávon kell egy Magic Remote, de most éppen sehol sem lehet kapni. Max Alzánál 1.5-szeres áron. Euronics több üzletét is felhívtam és nincs nekik, E.Digitálnál megrendeltem, de ők is csak továbbítják a rendelést.
Apropó nincs valakinek egy feleslegessé vált AN-MR650A távja, amit jó pénzért megvehetnék?
A tévével nagyjából elégedett vagyok, ami negatív, hogy a gyári Plex lejátszója nem kezeli a feliratokat, a tévé lejátszója ugyan viszonylag jó, de a hosszú ő és ű betűket nem helyesen jeleníti meg és a lejátszó lemezről a BD könyvtárakat nem játssza le. -
senki66
senior tag
válasz
Lacielvtárs #84983 üzenetére
Ok, azt hiszem maradok az A verziónál. A Samsungot nem bántásból említettem csak mert abban a topikban nagyon kihangsúlyozzák, hogy új tévénél első lépés kikapcsolni az automatikus frissítést és később is csak nagyon indokolt esetben frissíteni. Egyébként szerettem a Samsung tévémet, 9 évig megelégedéssel használtam, betört a kijelzője.Most csak azért váltottam LG-re mert gyorsan kellett egy tévé és hasonló adottságokkal ezt kb. 30k-val olcsóbban kaptam meg. Egyébként LG-nél gyakori a frissítés és a tv valóban megtalálja vagy inkább manuálisan kell letölteni, telepíteni? A Samum nem volt smart,ezért ott csak manuálisan lehetett frissíteni, első 2 évben volt vagy 3 frissítés, aztán már nem.
-
GejzaR
tag
válasz
Lacielvtárs #84959 üzenetére
Köszi a választ!
Melyik lenne a következő lépcső, aminek már nem akadozós a menüje?
A WebOS 3.5 is gyorsít a menün is? -
subzero444
csendes újonc
válasz
Lacielvtárs #84959 üzenetére
Szia!
Én a 43LH6047-et vettem meg, ami egyébként ugyanaz tudásra elvileg, mint a 630V-s, csak más a talpa. Tudnád segíteni abban ,hogy milyen beállításokkal használod?(mod, fényero, kontraszt..stb) Köszönöm előre is.A problémám az, hogy valahogy nagyon fárad a szemem nézése közben. Sokkal jobban, mintha a sima monitort nézem.(Nem a szoba háttérvilágítása a baj). A konkrét okát nem tudom, de van egy tippem. Amikor mondjuk egy fehét feliratot látok fekete háttéren, akkor mintha a felirat körül is világítana, így olyan, mintha "kancsalul" látnám. Túl közelről nézem(2.2m)? Vagy ez normális jelenség?
-
TA68
őstag
válasz
Lacielvtárs #84877 üzenetére
-
Uuser
tag
válasz
Lacielvtárs #84826 üzenetére
Köszönöm !
Eszembe sem jutott, mert a TV automatikus formázása FAT32-re formázta le, gondoltam mást nem fogad el. -
makoss
veterán
válasz
Lacielvtárs #84690 üzenetére
Kop Kop pc mindent lejátszik, de a tévém valszeg háklis az MP4-re, mert ami 4K MP4, tuti nem jó.
Vagy a Serviio, vagy a Plex nem látja, vagy ha látja lejátsza de hang nélkül.
Nem nagyon szeretnék konvertálni mert minden egyes videó macera, jobban örülnék valami beállításnak valahol....
Vannak tesztvideók, nem youtube, azok jók mind, de most nem ugrik be a tesztoldal neve.
A videó mérete mindegy, 1 lehet akár 70 Giga is, itt valami kodek vagy nem tom mi hibázik.... -
Shingen
addikt
válasz
Lacielvtárs #84539 üzenetére
Ez még netcastos rendszer
-
makoss
veterán
válasz
Lacielvtárs #84537 üzenetére
Olyan nincs, hogy automata kikapcsolás, ezek vannak:
(#84547) huncutka1029: Jól tudod, Humax ud fox HD UPC Direct beltéri van, de mindig van csatorna váltás, muteré a tévé, kapcsolgat TV2 és RTL Klub között.
-
makoss
veterán
válasz
Lacielvtárs #84537 üzenetére
Ha hazamegyek megnézem, köszi!
-
C. s.
addikt
válasz
Lacielvtárs #84413 üzenetére
Köszi szépen!
-
OldMike
őstag
válasz
Lacielvtárs #84398 üzenetére
Sajnos amit írsz nem mértékadó az ő esetében. A te tévéid két évvel későbbi évjáratúak, és legfeljebb 3 évesen adtad el. Itt pedig öt éves készülékről van szó. Drukkolok hogy jól adja el, de max. 30-40% értéket tippelnék.
-
friccccc
tag
válasz
Lacielvtárs #84371 üzenetére
Uh értem
oks
Köszi -
SVLaller
senior tag
válasz
Lacielvtárs #84262 üzenetére
köszönöm szépen, a tiéd is jól néz ki. ahogy látom, jobban fel vagy szerelve mint én
találtam még egy előnyt tegnap este, sötétebb jeleneteknél is simán beletalálok a tortilla chips-szel a salsa szószba, már csak ezért is simán megérte
-
Tybee000
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #84264 üzenetére
Igen erre gondoltam.
ez esetben menjenek a francba.
-
Tybee000
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #84262 üzenetére
Azt tudjátok, hogy lehet adaptív háttérvolágítást készíteni, kell hozzá TV támogatás is? Mennyire drága ilyen boltból illetve DIY stílusban?
-
13128814
tag
válasz
Lacielvtárs #83949 üzenetére
Költözés alatt vagyok, azt sem tudom hogy a tiszta ruháim hol vannak.
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Lacielvtárs #83822 üzenetére
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Lacielvtárs #83819 üzenetére
Jogos? Miért is?
-
Indiant
addikt
válasz
Lacielvtárs #83641 üzenetére
A feketét irigylem. Pláne ,h. majdnem ilyen tvm lett.
-
Indiant
addikt
válasz
Lacielvtárs #83652 üzenetére
..persze, mert bekapcsol
-
TA68
őstag
válasz
Nekem mekkora élmény volt végignézni a régi filmjeimet az UH7707-en, akkor gondolom neked milyen lesz az OLED-el.
Sok örömet fog szerezni még, az biztos.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
(mellesleg: végül ilyen TV-t [link] vettél, hogy hátrafele is világít ....!!??
)
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Egy kis "kiegészítés" a hsz-od 3. sorához.... [link] .... csak, hogy pontos(abb) legyen a "szemléltetett különbség" ....
-
Indiant
addikt
válasz
Lacielvtárs #83616 üzenetére
A későbbiekben (mikor már megszoktad) pedig ajánlom ezt a topicot.
-
TA68
őstag
válasz
Rendeződött a dolog az a fontos. Gondolom ezen kicsit más élmény tévézni.
-
Indiant
addikt
válasz
Gratula!
Minden jó, hajó...
..én asszem megvárom ezeket:[link] -
Klara_
őstag
válasz
Lacielvtárs #83613 üzenetére
10-20 kozott berelsz egy kistehert 1 napra es ugy szallitod ahogy akarod.
-
Indiant
addikt
válasz
Lacielvtárs #83613 üzenetére
Ez teljesen igaz, csak akkor még sokan vannak és el akarják adni őket. A futáros csomagterében meg ott van ömlesztve gumipók nélkül... az enyém pl. visszafelé egy üres raktérbe volt beállítva (az első kanyarig)
..és azért Te is láttad ,h. milyen vékony. (biztos vannak kivételek!) -
Indiant
addikt
válasz
Lacielvtárs #83610 üzenetére
Ment vissza és visszakaptam az árát. De elég lelombozó volt, így másodszorra már nem mertem megkockáztatni.
Mindenesetre én azóta ilyen jellegű dolgot nem szállíttatok futárral. Még ha ingyen van is.
xy2003: szuper, használd egészséggel! -
Indiant
addikt
válasz
Lacielvtárs #83604 üzenetére
..velem uez történt tavaly. 910-es. [link]
..de szorítok neked. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #83602 üzenetére
"Nem szeretném par havonta cserélgetni a tévém"
Pedig az mekkora királyság, ha pár havonta új TV-d van .... "örök garancia" ....
-
TA68
őstag
válasz
Lacielvtárs #83604 üzenetére
Biztosan nem a szállítás okozta. Lehet rossz forrasztás, vagy egy gyenge alkatrész került bele. Ez bármilyen készüléknél előfordulhat. Nekem egy digitális rádió tuner ment tönkre, összesen 3 percet működött. Csere után 10 évig szolgát.
-
TA68
őstag
válasz
Lacielvtárs #83602 üzenetére
Így messziről a táphibát tartom valószínűnek. A kapcsolóüzemű tápok szinte mindig bekapcsoláskor szoktak tönkre menni. A piros LED csak a készenléti áramkör működésére utal, aminek feltöltődött pufferkondija miatt világít még pár percig.
"Jah, es nyugatss meg kérlek hogy ez nem azt jelenti hogy ez valami gyári hibás széria, hanem egyedi hiba jelenség."
Teljesen biztos, hogy egyedi hiba. Nem szokott velük gond lenni. -
TA68
őstag
válasz
Lacielvtárs #83598 üzenetére
Sajnálom, hogy így jártál, de legalább a bolt korrektül áll a dolgokhoz. (valószínűleg táphibás lett szegény.
)
Amúgy gyönyörű jószág. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #83598 üzenetére
Uhh.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Lacielvtárs #83575 üzenetére
Gratula, sok sikert, remélem hamarosan találkozunk az oled topikban.
Már én is szemezgetek vele egy ideje, csak az árral nem vagyok még megelégedve. 60' as méretben és felette.
(#83585) Nemir Ombe
igen az alapértelmezett web böngésző chrome. bár a launcheren az ikonja nem így jelenik meg.
Netcaston pedig safari volt. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #83575 üzenetére
Nekem meg "szinte" nélkül kellene egy ....
.... olyat nem tudsz ....?
Végülis; "fusson az akit kergetnek" ....
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #83572 üzenetére
Grat hozzá! Már nem azért, de szinte 'ingyé" ide is jöhetne egy példány.
Jó topik az is, csak néha megzavarja a nyugalmat egy két provokátor, akinek véletlenül sincs OLED-je, csak esetleg látott olyat, aki már látott valahol egyet. Mint amikor a Gazsit megkérdik, hogy evett e már mákos tésztát, amire ő: Hát én még ugyan nem, de a testvérem egyszer már majdnem evett.
-
TA68
őstag
válasz
Lacielvtárs #83565 üzenetére
Mondtam én, hogy készülőben van a másik TV, csak nem tudtam, hogy OLED lesz beőle.
Gratula hozzá.
(most kicsit irigy vagyok.)
(#83570) Nemir Ombe
+1 -
Shingen
addikt
válasz
Lacielvtárs #83565 üzenetére
Bejött az élet, nyertél a lottón?
-
válasz
Lacielvtárs #83310 üzenetére
Hja, minap egy másik TV előtt ültem, ami csak úgy ment és a telefonom megosztás menüjében azonnal megjelent. Ezért furcsa az app indítása, de végül is nem kritikus.
Mindenesetre köszi a segítséget!
:-) -
válasz
Lacielvtárs #83308 üzenetére
Ehh, köszi!
Végig kutakodtam mindent, de abban nem néztem körül...
:-) -
bandi20
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #83252 üzenetére
Nálam ezért volt nagy a dilemma ! Mert tv-t is nézünk telekom IPTV , de nézünk sok filmet es xbox one S is ra van kötve , fhd ban nem találtam az LM620s emnek a méltó utódját! Aztán jött a t-s ajánlat egy 55uj6307 re es elcsabultam , majd meglátjuk milyen lesz ! STB, xbox, PC, melle nekem csak megjelenítő kellett az okos funkció is felesleges . Ja meg az ára is elméletileg 201 k , ban faj majd a tv ! Ez is elég nyomos érv ! Sajnos ennél többet nem vagyok hajlandó tv-re költeni ! Majd referalok , ha engedélyezik es megjön!
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #83249 üzenetére
Tévézéshez LH630V, mint ahogy ALACielvtárs mondja
. Bár az UHD-k nem alsó kategóriások sztem. A 6-os széria az ott is középkategória, mint ahogy a 2017 Tv Line up is mutatja, ami az összefoglaló végén van. Főként HD vagy még jobb felbontású filmre és konzolos játékhoz már UHD-t vennék. De van olyan is, aki szerint teljesen korrekt az UHD-je SD adáshoz is(pl. UPC kábelen), azzal se vitatkoznék.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #83079 üzenetére
Ha azt veszed, most lehet, hogy egy 77"-on morfondíroznál te is.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Lacielvtárs #82638 üzenetére
ismerős a jelenség...
Gyereknél a szobában van egy ledszalag rejtett világítás, nála a hangerő kapcsolja ki, és be, a csatornaváltásra színt vált, a számgombokra pedig villog, vagy színátmenetet játszik. pedig a tv-vel szemben lévő falon van. -
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #82419 üzenetére
rendben, köszönöm, akkor rendeljük... nekem jövő héten érkezik az LG 49UH6207.. arró is olvastam mindent.. remélem nem nyúltam mellé vele !
-
chrisx1
tag
válasz
Lacielvtárs #82389 üzenetére
Köszönöm!
Jó kis leírás, elolvastam. Mondjuk engem a smart funkciók sem érdekelnek, mert raspberry-t , és egyéb kütyüket használok. Elsődleges szempont a képminőség, és jó lenne tudni hogy milyen az input lag. Full hd filmeket nézünk rajta, és időnként én szoktam konzolon vagy pc-n játszani. Sejtem azért , hogy a jelenlegi 42lk450emhez képest bármi sokkal jobb lesz. -
kemuri78
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #82351 üzenetére
Köszi a választ! Még megpróbálok egy forgatható konzolt hozzá, igazából szemből nézve én sem vagyok teljesen elégedetlen a kép minőségével.
-
kemuri78
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #82347 üzenetére
Szia!
Nos, a dobozon ráadásul nincs rajta az IPS logó vagy jelzés de ha a márka honlapján IPS akkor elvben el kell hinnem. Vagy nem? Törődjek bele?
-
TA68
őstag
válasz
Lacielvtárs #82070 üzenetére
Sajnos akkor ez nálad valóban nem magoldás.
-
TA68
őstag
válasz
Lacielvtárs #82067 üzenetére
Az Automatikus hangerő be van kapcsolva a tévében?
-
Kam1kaze
tag
válasz
Lacielvtárs #82004 üzenetére
Csak ez így nem normális dolog, főleg hogy nem csak kipróbált tévétől van szó, hanem hibásról. Ha meg csak kipróbáltról, akkor írják oda, mint az eMAG is, hogy újracsomagolt. Tőlük eddig akármit rendeltünk, kifogástalan állapotban volt, amivel meg probléma volt, de nem Ők tehettek róla, nagyon korrekten kezelték és egy román cégről van szó. Több országban is van ismerősöm, nekik ha gond volt valamivel, volt hogy rögtön cserélték, meg se próbálták javítani. Nekem meg az új Samsung tévémnek már LCD csere volt, azóta be lehet látni felülről, szoftverileg hibásabb lett, mint mikor leadtam. Gondoltam a "nagy" MM-al és Telekommal nem lesz gond, de lehet inkább maradok a külföldi rendeléseknél. Mert pluszba még egyes gyártók ügyfélszolgálata/szervize is katasztrófa.
-
tomyka74
senior tag
válasz
Lacielvtárs #82004 üzenetére
azért ez szerintem elég vérlázító, hogy egy visszavitt hibás készüléket mégegyszer el mernek adni ( ja és ki tudja hányszor próbálták már így rásózni valakire annak tudatában,hogy hátha valakinek így is jó lesz ) !!!
az ilyen tv-ket ILLENE rögtön szétszedni és javítani vagy cserélni a hibás alkatrészt nem azon nagyfaszoskodni ,hogy sózzák el valahogy!
engem felháborít az ilyesmi!! itt is igaz a közhely "ez magyarország "! -
Kam1kaze
tag
válasz
Lacielvtárs #82000 üzenetére
Sikerül kifognom ezeket mostanában. Media Markt-nál online vásárolt LG 32LH530V tévéről van szó, amit le is teszteltem és pixel hibás volt piros és kék színnél (valamennyire visszaadja a fénykép). Visszavittem nekik, de ezek után nem kértem cserét, csak a pénzt.
Ezelőtt egy Samsung tévével jártam így, karcos talp, hiányos védőfólia, tele hibákkal, már az egész eleje ki lett cserélve. Sajnos ott kicsúsztam a 14 napból, mire észrevettem, vagy jelentkeztek a hibák. Ez meg Telekom-tól vásárolt.
Mind a kettő akciónál lett véve, de teljes értékűként, nem azért mert újracsomagolt, hibás, stb. Hivatalosan, mert ahogy elnézem egyik se volt új. Korrekt cégek.
-
válasz
Lacielvtárs #81973 üzenetére
Na végül is kiderült, hogy a távirányítóval van valami gebasz méghozzá a White gombbal, mert az USB töltővel is ugyanazt csinálta! Így most ahhoz nem nyúlok és tökéletesen világít mind a 4 ledsor a tévé USB portjába dugva
Megpróbálok valami remote controller appot leszedni telefonra, mert ez amit adtak ehhez a ledsorhoz nagyon gagyi sajnos
-
válasz
Lacielvtárs #81971 üzenetére
Na akkor azt még megnézem holnap, köszi!
-
válasz
Lacielvtárs #81969 üzenetére
Sima USB-s Samsung telefon töltőbe bedughatom?
-
válasz
Lacielvtárs #81965 üzenetére
Holnap megpróbálom mégegyszer szétszedem összerakom hátha jó lesz!
Amúgy bajt nem okozhat ez a tévének ugye, mert azért nem volt olcsó a tévé és nem akarom ilyen pár 1000ft-os sz@ral elbaszni! -
válasz
Lacielvtárs #81934 üzenetére
Igen én voltam az
Amúgy nekem is ugyan ez a típus van amit linkeltél csak USB-s, viszont a ragasztószalag ami hozzá van mekkora f@s 1 nap után ledobta a tévé, így a barkácsboltban vettem TEWA duplarétegű szalagot amivel tükröket ragasztanak fel falra na azt nem dobta le
Ja, és miután újra feltettem a ledeket bekötöttem és bekapcsoltam a tévét mindegyik ugyanúgy világított addig amíg a távirányítón nem nyomtam egy White módot, onnantól kezdve csak fehéren villogott az egész és semmire sem reagált a ledsor bámit nyomtam a távirányítón, egyszóval fingom sincs mi lehet nálam a baj
Azóta 3db fullos az alsó meg halovány mint először, ez van! -
TeeJay
félisten
válasz
Lacielvtárs #81939 üzenetére
700 forintot megér
50centi 30 darab 3528SMD LED hideg fehér fényben és vágható amennyit szeretnék
ha megjön lemérem USB fogyasztás mérővel és ha nem haladja meg a 0,6A-et akkor jó a TV-be
akkor veszek még egyet és azt is felragasztom -
TeeJay
félisten
válasz
mondjuk én ilyet nézek most
[link]50centis 30darab 3528-as SMD leddel vízálló verzióban kapcsolóval
ahogy néztem egy ilyen 3528-as SMD 20mA-es tehát 30darab ilyen még mindig csak 0,6A annyit meg el kellene bírnia az USB portnak a TV-n és akkor nem kell külön adapter sem50centin 30SMD meg azért már elég jól világít szerintem
-
TeeJay
félisten
válasz
Köszi akkor külső adapteres cuccot nézek mert nem akarom haza vágni a TV-t
-
tomyka74
senior tag
válasz
Lacielvtárs #81894 üzenetére
na ezt kipróbálom köszi! ennek a "boxnak" meg utána nézek! köszi az infót!!
-
válasz
Lacielvtárs #81885 üzenetére
Igen én is ezért vettem
És köszönöm így utólag is a segítségedet
-
tomyka74
senior tag
válasz
Lacielvtárs #81891 üzenetére
háát inkább ugy fejezném ki,hogy teljesen más a két HD kép!
hú nem tudom leírni de én ugye még sosem láttam a tv-n a jútubot,mert sosem neteztem tv-vel annyit olvasok itt a fórumon ,hogy neteznek atv-vel és gondoltam na megnézem, és leesett az állam,hogy milyen a képe tv-n netezve!!!idáig majd beszartam azon ha filmet néztem,hogy milyen a képe de most meg nem tudok megszólalni komolyan mondom! tehát nem tudom leírni neked,hogy milyen meg melyik a jobb mert teljesen más a két kép!
rámondanám,hogy komolyan megnéznék egy HD filmet jútubon a tv-n netezve ( pedig wifivel kapcsolódtam netre a tv-vel )!
hát ez érdekes élmény volt mára!
és a pc-n miket nézzek meg? KMplayerrel filmezek. na most már szívesen tesztelgetnék egy kicsit! -
tomyka74
senior tag
válasz
Lacielvtárs #81889 üzenetére
a jútub HD előzetes eléggé "pofásnak" nézett ki!
na így a tv-n keresztül még nem is néztem HD jútubot de az állam leesett, hogy ekkora külömbség van két ugymond "egyforma" film között!
hát most rendesen meglepődtem komolyan mondom!!!
lehet el kéne kezdenem többet netezni a tv-vel?!és ha már itt tartunk akkor gondolom ugye nem is fogok előcsalni olyan képet a letöltött-lejátszott filmeken???!!!!
-
válasz
Lacielvtárs #81880 üzenetére
Értem, mindegy így is nagyon hangulatos és jó főleg most este sötétben
-
válasz
Lacielvtárs #81878 üzenetére
A dobozán semmi ilyen nincs, ami biztos az a 5V a kábelen ez van, Médiamarkt-ban vettem amúgy annyira gagyi nem lehet remélem, mert nem volt annyira olcsó
-
válasz
Lacielvtárs #81876 üzenetére
USB-s viszont volt olyan, hogy ugye próbálgattam dugdosni ide-oda erre-arra és volt, hogy csak hozzáérintettem a csatlakozókat egymáshoz és mindegyik ugyan úgy világított de amint bedugtam az alsó gyengébb lett, tehát szerintem valami más lehet a baj
-
TA68
őstag
válasz
Lacielvtárs #81853 üzenetére
"okosnak, okos az a tévé, csak lusta dög"
Nekem van ilyen ismerősöm is.Lehet, hogy szoftvert kellene rajta frissíteni?
-
Shingen
addikt
válasz
Lacielvtárs #81686 üzenetére
Na és mibe jó a webos akkor?
-
törölt tag
-
válasz
Lacielvtárs #81459 üzenetére
90 cm széles
szoftverben semmi különbséget nem vettem észre eddig
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Lacielvtárs #81445 üzenetére
Nem felejti el, de volt régebben olyan (nálam is), hogy frissítés után kellett egy gyári visszaállítás, hogy ne lassuljon be. Nem biztos, hogy ennél a frissítésnél is jelentkezik a dolog.
Amúgy én reggel felraktam, de még nem tesztelgettem, mert indultunk melózni.
-
TA68
őstag
válasz
Lacielvtárs #81445 üzenetére
Nem felejti el.
-
TA68
őstag
válasz
Lacielvtárs #81410 üzenetére
Nekem már lassan a 15-dik évét tapossa a Technics SA-DX950 erősítőm. Technics SB-CA21 front, SB-CA11 center/hátsó hangfalakkal, és egy Magnat aktív mélynyomóval. Tudom, hogy kőkorszaki, de én nagyon szeretem.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #81414 üzenetére
Ja, 8 napot vártam tehát, ráadásul feleslegesen részben (azért részben, mert legalább volt időm rendesen helyet csinálni, az újdonságot, nagy óvatossággal a szobámban lévő másik asztalra tenni), mert a biharkeresztesi kuncsaftnak az Orion márkájú TV-jéhez nem érkezett meg a cucc Budapestről. Szóval a szerelő szempontjából nem jött össze az idő és benzinspórolás
Ja igen, és hát ezek szerint nemcsak LG készülékekkel foglalkoznak.
Most akarok venni 10 méter HDMI kábelt, de van a szobámban kábelvezetőcsatorna. Na most a HDMI kábelnek nem igen tesz jó, ha a csatornában jön a forduló ugye ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest