- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
truebaba8
tag
válasz
zozó40 #65337 üzenetére
Szia , nekem is ez van, par ezer forintos hasznalt noname radios bill es eger van rajta, meg vagyok elegedve vele.
Ami elegge megdobbentett, az a DLNA lejatszasa. Az van, hogy _nalam_ mindent (oke isokat nem latja) mkv es avit rezzenestelenul visz. / Serviio / barmilyen bitsurussegu 1080p-t 3d-ben, stb..
(igaz az 1080p killer vedeot meg nem is teszteltem, na megnezem most, de azon biztos be fog hasalni)Vettem hozza egy 8 mags 64 bites android boxot is, de a KODI-n egy a csomo minden doccen, a 3d meg nem is megy, egyszeruen nem valt at a teve.
En a boltban kiprobaltam pendrive-rol egy dead pixel szin movie-val, akkor is hiba mentes volt, ma is az, sott az elodja, egy full HD scarlet is az a mai napig, pedig nem mai darab.
amugy nalam gigabites intranet van, vajon ebben 100-as vagy gigas ethernet van, hatha valaki tudja?
-
truebaba8
tag
Sziasztok, hogy kell az LG 652V tv-ben a DLNA-t beallitani?
serviio-t raktam fel desktopra, a tevet meg is talalja, de a teven semmi nincs.
Illetve ami meg erdekes, mindig valami LG jogi akarmit akar elfogadtatni, de vegig gorgetem, es nem tudok az elfogad gombra kattintani, mert disabled marad all the time. -
-
truebaba8
tag
válasz
macilaci78 #64539 üzenetére
Szia, en is az edigitalbol vettem, de en nekem magasan megfelel a 2 ev garancia.
Viszont helyben atnéztem a tévét, pixel tester mkv pendriverol.
Ajánlottak nekem is hozza kiterjesztest, kerdezem minek? Lehet meg sem érem.
Szerintem nem ezen kell parázni. (hanem, hogy olvastam az indexen jon egy nagy hullam menekültáradat.. ajajjj :-) )
A másik LG tévém, amit cserélt, 2008-as, hibátlan, dead pixel mentes azota is. Jok az LG panelok.(mondjuk földkábeles a 220 nálam)
-
truebaba8
tag
Szia,
igen valoban, ntfs-el mukodott a 64gb-os pendrive is. Meg is neztem pár 3d-s filmet, és nagyon szuper!
Én 2.8 méterre ülök a tévétől, és 1080p-s 3d filmnel nem látok vetrikalisan gap-et, és akár 3 óra 3d mozi után sincs látásromlásom, fejfájásom, és ez a lényeg.Az androidos Kodi forumokat bujom most, már kipróbáltam szinte mindent, file átnevezéseket is ( sbs belerakasa es tarsaik), irják mások is, hogznem kapcsol át a Kodi 3d-re.
-
truebaba8
tag
-
truebaba8
tag
Emberek, van itt valaki aki egy LG 3d tevet (akar specifikusan is a 652v-t) meg tud hajtani 3d modban KODI (aka regi xbmc) alol? - nyilvan SMB share alol
Jol megszivtam, ha ez nem jon ossze, en csak igy hasznalom a tevet.
koszi!
-
truebaba8
tag
válasz
olasz69 #64437 üzenetére
Szia, a legkisebb pendriveom 64 gigas, amire elferne egy 3d film, mivel az LG nem tamogatja az extfat-et (nem szep amugy) igy nem tudom rarakni.
kodirol, vagy barmi regebbi xbmc -rol meg nem ismeri fel a tevet, mint 3d-t kijelzo eszkoz, szal nem jeleniti meg jol rajta a 3d-t
-
truebaba8
tag
Sziasztok,
megvettem en is a 652v-t 50colban, itt az eredeti linkem : http://prohardver.hu/tema/32_led_tv_de_melyik_te_mit_javasolsz/hsz_30275-30275.htmlkodin mit kell allitani, h lathato legyen az 3d?, felbe, vagy keresztbe vagja a tartalmat, ha a tevet beallitom 3d modba, akkor az android allatt pl mozgo galaxys kep, 3d-s lesz, meg elojonnek az ikonk elore, a szoveg, hatra, szal mukodik a 3d..
viszont filmek lejatszasaban nem tudom elocsalni.
koszi,
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest