- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
válasz
nikos21 #107712 üzenetére
A tied megfelelője 2020-21-ben a Nano90,ami egy más liga és más árcetli.
Ezért kérdeztem rá mi az ami annyira jó lehet neked,mert lejött hogy komolyabb tvd van.Itt csak az a baj hogy egy jó marketinggel eladnak vmit amiről otthon kiderül hogy ez a fele sem igaz játék aminek bedőltem.Én jó hiszeműen bizva a világ 2. tv gyártójának vettem egy tvt ami egyáltalán nem olyan mint amit reklámoznak -
rainman72
nagyúr
válasz
nikos21 #107690 üzenetére
Értem mit mondasz,de azt is nézném amit a szolgáltató ad
(A mediplayer meg a stream más tészta.)
Sőt nézem is de más márka ips paneles tvjén.Tehát van össze hasonlitási alap,ami alapján jobbat várt volna az ember ennyiért nem gyengébb minőséget.
Meg amikor bekapcsolom elsőnek ne ez jöjjön velem szembe,mégha a telo fel is erősiti kicsit a hibát
Még ha nem is homogén,de legalább ne világítani be ezer helyen -
Catman
aktív tag
válasz
nikos21 #103708 üzenetére
Én most cseréltem le egy 8 éves, 32-es panasonic led TV-t LG 55NANO903-ra. 2.5m-ről nézzük, és szerintem egész elfogadhatók az SD adások. Vannak olyan műsorok, amik rosszabb minőségűek, de összességében nem olyan gáz, mint amire számítottam...
Amúgy minden tekintetben elégedett vagyok az LG-vel, sötétben is szép a feketéje (főleg a régi panasonic után), de mi leggyakrabban egyébként is világosban nézzük.
-
castiels
addikt
-
Busaboy
aktív tag
válasz
nikos21 #100868 üzenetére
Ezt megcsinàltam én is, de sajnos semmi. Hbo topic-ban felvetették, hogy talàn egy àramtalanítàs segíthetet, hát nem segített. Màsnak is előjött ez a probléma szintén egy 6300-as tv-nél. Még a routert is alaphelyzetbe àllítottam kínomban, kàbeles netet is kapott a tv, de hasztalan...Majd valamelyik a kettő ludas(hbo,lg) közül megoldja/talàn/. Alapjàraton amúgy pont emiatt mindig is tiltva volt a tv-n a frissítés. Aztàn tessék, egy pozitív reggelen úgy döntöttem lefrissítem, hàtha valami jósàg is belekerült az új softwarebe.
Jelentem belekerült........egy porszem a gépezetbe. 🤣
Egyébként pont tegnap nézegettem a nanocelles tv-ket.Ui: Azért köszi a tippet!!!
-
blakey
titán
válasz
nikos21 #98505 üzenetére
Nem pixelfrissítő hanem csatornafrissítő megy a háttérben, ezt 24 óránként megcsinálja, bár nem közvetlenül kikapcsolás után.De egyéb hálózati funkció is működhet, pl. ha engedélyezet a wifiről való bekapcsolást, vagy épp frissített egy app-ot akkor előfordulhat, hogy csak akkor kapcsol ki ha már végzett.
-
dussy
őstag
válasz
nikos21 #98009 üzenetére
A 8200-as IPS, elméletileg ez a jobb, ha oldalról is nézem, de gyengébb a feketéje?
Most egy 42 LF652V -t használunk, elégedettséggel. Ha jól tudom IPS paneles ez is. Sok helyen olvasom a fekete 'színhűséget' - most felfigyeltem rá, valóban gyengébb. Kicsit lassu a webOS 2.0... -
OldMike
őstag
válasz
nikos21 #80829 üzenetére
A neten tudsz venni sokkal olcsóbbat is, akár a harmadából. A korábban linkelt típus jó minőségű, az olcsóbbak kicsit gyengébb hangminőséget tudnak, de ez nem biztos hogy észrevehető.
Amennyiben maradsz a JACK dugónál, akkor a tévé hangbeállításában feltétlenül a külső hangszórót válaszd, ne a fejhallgatót, mert azzal jobb a hangminőség. Igaz ebben az esetben a hangerőt (és minden más hangminőségi beállítást) az erősítőn kell állítani, mert a kijövő hang egy állandó erősségű (vonali) jel lesz. -
TRob1
veterán
válasz
nikos21 #80829 üzenetére
Ez csak továbbításra való, ez mellé még ugyanúgy kellene egy konverter. Olyan nem létezik hogy egy szimpla kábel digitálisból analógot vagy analógból digitálist csinál. Ezekhez mindig kell konverter is. (Amúgy írja is alatta)
ui: Fura hogy a tv nem volt drága, de egy konverter meg igen. -
-
Beni2360
félisten
válasz
nikos21 #72232 üzenetére
Nekem LG van és ott öt féle hangbeállításból lehet válogatni + a mélynyomót is.
Ezt a fajtát nem ismerem habár dicsérik. HDMI szintén semmi ötlet mert az enyémbe nincs bemenet.
kaptam ma egy jbl hangprojektort - ez is nagyon kevés infó. Pontos tipus kellene, hogy érdemleges válasz kapjál. persze ha lehet linkel együtt. -
Beni2360
félisten
válasz
nikos21 #72227 üzenetére
összekötötten az lg tv-vel és nem igazán tetszik a hangja
Na most akkor nem tetszik vagy gyenge a hang?
Nem írtad, hogy boxról megy az adás,ezeket érdemes rögtön az elején tisztázni.
Nekem van egy DIGI kábel ami a TV-be megy ott erősebb a hang, mint a másik T-komos ipt boxból jön ki. Ott eleve kettő helyen lehet hang erősséget állítani. -
olasz69
senior tag
válasz
nikos21 #63565 üzenetére
Vissza állsz a 25-re és ha pen-ről felteszed a beta-t akkor lehet simán felmegy a következő!
reméljük! Attól még frissíthet automatikusan úgy!
Be dugod a pen-t kiírja frissítést talált, le oké-zod ,frissít majd szól ,hogy telepített egy frissítést,majd restart a tv-t és kész -
törölt tag
válasz
nikos21 #63201 üzenetére
Az elég baj, mert az UF850V-nek AN MR600-as távja kell legyen. Ez itt az. Honnan vette a tévét? Mert biztos nem origi dobozosat vett.
sea 29,6 ms, vagyis kiváló. Ezen a videón megnézheted az input lag tesztelési folyamatot, és a beállítást is hozzá: LG LF650V webOS TV preview with input lag check
-
asturel
őstag
válasz
nikos21 #63199 üzenetére
Újrapárosítás volt már? (Smart Home (házikó) + Back 5mp-ig nyomvatart)
Van aki rajtam kívül fejhallgató kimeneten használ (2.1) hangkeltőt? Nincs 'alapzaj'? Először azt hittem, hogy nem a TV-ből jön, de ha kikapcsolom (a TV-t) akkor megszűnik :/
-
válasz
nikos21 #61158 üzenetére
Tegnap csináltam még egy gyári visszaállítást, de nem lett jobb. Bár változott egy kicsit a hiba:
Most, miután megjelenik a memória hiba üzenet, elég hamar visszajön a kép, de nem sokkal utána újra elmegy.
Tartós(abb) megoldás még mindig az, ha kikapcsolom a tévét, majd újra be.Másnál, aki új firmware-t használ nem jön ez elő? Azért HDMI-ről használni elég általános dolog, nem hiszem, hogy csak tv-t néztek rajta.
Lehet, hogy megint a Simplink-nél (CEC) kavartak valamit, és az a rossz? Ezt majd még kipróbálom este.
-
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
nikos21 #58918 üzenetére
Amennyiben csak Tv adás és semmi smart és utána egy film lejátszás is gondot okoz, úgy én gariztatnám a helyedben. A jelenség létező, de ilyen mértékben azért nem szabadna jelentkeznie.
Más: LG support meg erősítette, ez alapján az összefoglalót frissítettem: LF63X esetében 32 és 40" Direct LED, 43" és attól nagyobb Edge LED háttérvilágítást használ. LB közép és felső kategória leírásánál külön, még egy helyen (a zárójelben) jeleztem, hogy csak a díszcsík színe a differencia a modellek között. Remélhetőleg így informatívabb lesz.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
nikos21 #58914 üzenetére
A memória megtelt hibának, mint azt már olasz69 kolléga is leírta semmi köze sincs a tulajdonképpeni szabadon felhasználható tárhelyhez vagyis a háttértárhoz! A RAM típusú memóriáról van szó. A legtöbb ilyen jellegű probléma a 650-es készülék használata közben merült fel, nem ilyen gyakorisággal, de előfordult már szinte az összes 2014-es WebOS 1-el szerelt modellnél. A hiba elsősorban a rendszer optimalizálatlanságára, illetőleg az ebből fakadó, "rossz"memóriakezelésre vezethető vissza.
Tipikusan úgy lehet a legkönnyebben előidézni a jelenséget, ha előtte több app meg volt nyitva, huzamosabb ideig használva volt (youtube, böngésző) és ezután rányitunk rá még egy memória igényesebb appot, pl.: a média lejátszót és megkínáljuk valami komolyabb tartalommal. Elég nagy esély van rá, hogy legalább a film felénél letérdel a rendszer (ezért is várják sokan a 2.0-ás frisítést).
A megoldásképp addig is annyit tehetsz, hogy bezárod a többi alkalmazást, hogy ne fusson a háttérben és/vagy Tv kikapcs, bekapcs, mivel az biztos, hogy üríti a memóriát.
yvsmad: nem is értem miért kell találgatni a különbséget amikor egyrészt a téma összefoglalóban is (7XX széria, ergo, ha bármi komolyabb eltérés lenne, az ki lenne emelve külön) és az LG oldalán is ott van feketén-fehéren, hogy csak a szín a különbség, ami ez esetben az alsó káva díszcsíkját jelenti. Először olvassunk és értelmezzük az olvasottakat könyörgöm emberek
-
olasz69
senior tag
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
nikos21 #58789 üzenetére
Véletlenül rányomtam én is, de megbántam. Az LG TV remote program nem megy azóta, nem találja a TV-t. Visszaraktam a régi verziót, de most már azzal sem. Mi a bánat lehet ? A másik gondom, hogy UPC media card jött ma, de az ékezetes betűk teljesen rosszak. Milyen országot állítsak be vagy hol lehet a karakterkódot átállítani ? Ja, én semmiféle gyorsulást nem tapasztaltam. (LB650V)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Könyvajánló
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest