- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarvitomi
csendes újonc
Sziasztok.
Ezt ma vettem észre a bal felső sarokba. Eddig nem volt ott, majd rájöttem hogy beállítottam a képet levágás nélkülire. Egy-két csatornán látszik, de valamelyiknél nem. Az összes többi képmódnál nem látszik. Az az érdekes, hogy a levágás nélkülinél, van egy vékony fekete csík a legfelső "pixelsorban". Ez így hülye kifejezés, de ennél jobban nem tudom megfogalmazni. És ebben a fekete csíkban van ez a jó pár pixel hiba, vagy világosodás.
De ha kirakom eredeti képernyőre, és a kép is teljes szélességben van a tv-n, és az az egy fekete csík sincs, akkor semmi. Szépen adja a kép színeit ahol az e levágás nélkülinél világít.
Elég érdekes nekem.
Ötlet? -
szarvitomi
csendes újonc
válasz
sajo13 #67807 üzenetére
Nalam kozbe a problema megoldodott... A film volt ilyen. Fekete feherbe kezdodott es mikor Oz atkerul a mese vilagba szines lesz a kep is es mozivaszonra huzza a kepet. Alul felul egy keves fekete csik van, de ez engem nem zavar mar. Amugy kulsovinyorol jatszom le. Nem sok idom volt meg tvzni. Majd az unnepek kozott talan.
-
szarvitomi
csendes újonc
Sziasztok.
Olyan problémám van, hogy elindítottam egy 3D-s filmet, és a kép nem az egész tv-n van.
Összesen 3 képarány módot ajánl fel.
-Eredeti
- Teljes
- KözelítésNem találok semmilyen más opciót, illetve ha kilépek a filmből és mondjuk ugyan ezt egy tv műsor adásánál próbálom állítani akkor ott sokkal több lehetőség közül lehet választani ugyan abban a menüpontban. 16:9,4:3 stb...
Valakinek nem rég volt ilyen problémája, de nem találom a hozzászólást.
-
szarvitomi
csendes újonc
Jó a tv, szép a képe nincs felhősödés. Legalábbis akkora tuti nem, mint amiket linkeltetek az elmúlt hetekben.
A kisebbet én nem veszem észre. A HD adások és a HD filmek képei iszonyat szépek az SD adásokat hagyjuk is, de az nem a tv hibája.
Egyből sportcsatorna, foci, és jó.Szép élvezhető. USB-ről lejátszás is pipa.
Sok minden van még hátra, de lesz még időm bőven megismerni a tv-t.
Az elmondottak alapján sokkal lassabbra számítottam a webos tekintetében. Lehetne gyorsabb, de nem vészes.Szeretném megköszönni mindenkinek aki tanácsot adott. Sok hasznosságot összeszedtem itt a fórumon.
Azt hiszem jól választottam.
Olvasom tovább a forumot, mert sokat tanulok. -
szarvitomi
csendes újonc
Nem akartam megint ilyen vita hullámot generálni.
Szerintem maradjunk annyiban hogy van aki ezt van aki azt kedveli. Én IPS-t akartam, de a VA miatt sem fogok kardomba dőlni. Egyedül nem álltam neki összeszerelni a talppal a tv-t. Már várom, hogy a párom hazaérjen. -
szarvitomi
csendes újonc
válasz
bozsozso #67670 üzenetére
Ennyire nem jártam körül. Itt még csak kis sem volt rakva, hanem bentről a raktárból hozták ki, sőt néztek rám, hogy akciós?? Aztán elővették az újságot és látták, hogy valóban...
Jöttek persze a szöveggel, hogy csak a betekintési szög más, igazából láttam a youtubon a videót, láttam mivel jobb az IPS, de már előre elhatároztam magamban, hogy ha VA paneles, akkor is megveszem.
Bár azt nem gondoltam, hogy egyik tescoba ilyen a másikba meg olyan lesz.Tlala én is a Fogarasiba vettem, szóval ezzel tudunk segíteni, hogy akinek csak az IPS jó az a Fogarasiba ne menjen. Egy kicsit most fáj a szívem, hogy máshol van IPS de remélem jó lesz a VA is.
-
szarvitomi
csendes újonc
Sziasztok.
Egy kis információ. Nem hiszem, hogy nagyon el fogják kapkodni a Tescoból a 652v televíziókat ugyanis reggel még csak ki sem volt rakva.
Másik fontos információ, hogy nem IPS panelosak. Igazából nekem kellett elmagyarázni, hogy hol keressék a dobozon, a srác jó fej volt, lefényképezte inkább a raktárban és megmutatta.
Megvettem így is, remélem jó lesz. Ha bármi baja van, akkor munkanapi 72 órán belül vissza lehet vinni,és kicserélik. A vásárolt nap nem számít bele. Tehát keddig próbálgathatom és ha baja van, csere. Egyedül vagyok itthon (betegszabi), már várom hogy a barátnőm hazajöjjön.
Egyelőre ennyi, remélem tudtam segíteni. -
szarvitomi
csendes újonc
válasz
Awagon #67581 üzenetére
Nézd meg ezt.
lg40lf630vEz már a 6-os szériából van. Én ezzel szemezek, de csak nem akar olcsóbb lenni.
Igazából el is gondolkoztam hogy kell-e nekem ez.
Én HDMI kábellel akarom összekötni a gépet és a tv-t, nem akarok szerencsétlenkedni a wifivel, én tök béna vagyok ehhez. De nincs olyan lg tv ami 6-os szériából lenne és "buta" tv lenne. Nekem nem kell smart, meg sokak által kritizált webos 2.0... De félek az 5-ös szériás tv-k képe meg nem olyan szép. Könnyebben foltosodik, hamarabb tönkre megy.
Már október óta tele vagyok kételyekkel. Így ez a hozzászólás nem is válasz lett igazából, hanem kételyekkel teli monológ...
De az általam említett tv-re nézz ré. Szerintem jobb mint amit te linkeltél. -
-
szarvitomi
csendes újonc
válasz
PioDVD #65864 üzenetére
Első körben megörültem ennek. Nekem teljesen megfelelne ez a tv és az ár hozzá tényleg igen csak akciós.
Elsiklottam a nyolcórás kezdésen. Gondoltam nyitásra ott vagyok (5) korán kellésben jó vagyok. Verekedésben viszont nem. Nem fogom a holnapi napomat ezzel elcseszni. Mindenkinek jó viadalt!"Sok szerencsét, és sose hagyjon el a remény!"
Én inkább kihagyom. -
szarvitomi
csendes újonc
Sziasztok.
Kinek milyen tapasztalata van. Karácsony előtt szerintetek le fognak még menni valamelyeset a tv árak?!
Én bizakodó vagyok, hogy hátha. 120 ezer lenne tv-re és amit kinéztem 130 körül van kiszállítással.
Vagy esetleg karácsony után?
Előre is köszi. -
szarvitomi
csendes újonc
válasz
#94529552 #64651 üzenetére
Szia köszönöm szépen a válaszod.
Meggondolandó. Jó lenne ha karácsonyig mennének le az árak még egy kicsikét, beleférne a keretbe a 6-os széria valamelyike. Amit ajánlottál jónak tűnik, bár a smart funkciót szerintem én nem igazán használnám ki.
De ki tudja, lehet változik a véleményem, ha olyan tv-m lesz, de egyelőre nem elsődleges szempont. Legyen megbízható, 100 cm körüli képernyőátmérő és full HD bár ez már alap mostanság.
De köszönöm még egyszer. -
szarvitomi
csendes újonc
Sziasztok
Sajnos nem annyira értek, és nem vagyok járatos a tv-k világában, és anyagilag sem vagyok úgy elengedve ezért belépő kategóriában keresgélek.
3 lg tv-t néztem ki magamnak, kb ugyan abban az árkategóriában mozognak, de nem igazán tudom, hogy van-e különbség közöttük, ha egyáltalán van. Nekem laikusnak igen csak úgy tűnik, hogy hasonló paraméterekkel rendelkeznek. Ja és elsősorban filmnézésre használnám.
A három említett tv. Előre is köszönöm a válaszokat.- lg 43lf5400
- lg 43lf510V
- lg 42lf561Vüdvözlettel: Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest