- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medical
aktív tag
válasz
steewcv65 #69065 üzenetére
Nálam is ez okoz problémát, hetek óta küszködök, de még nem sikerült! Én is azt szeretném, mint a LUMIA mobilomat, képernyő kivetítése az lg smart tv-re.
Ez tökéletes! Remélem lesz itt valaki, aki ebben is tud segíteni.huncutka1029, hogyan tudom meg állapítani hogy a laptopom támogatja a miracast, vagy widi szabványt?
-
-
Medical
aktív tag
Üdv.
Hát igen, jó TV az LG, de van még mit tenniük! Pedig jobb lenne, ha nem számmal jelölnék a hangsávokat! Nem kéne keresgélni.
Most töltöm az általad említett filmet, kíváncsi leszek rá. Remélem ez tökéletes lesz, és nem a TV hibás!
Oké. Kíváncsi vagyok, hogy nálad, hogy viselkedik MIB 3.
A Gigabites vagy csak 10/100? kérdésedre nem tudok válaszolni.
Más kérdés: Tudnátok nekem abban segíteni, hogy a laptopomat, képernyő kivetítésként átt lehet e küldeni az LG TV-re. Hasonlóan, mint az okos mobilt. Ha a LUMIA 640 XL mobilomon bekapcsolom, a képernyő ki vetítést akkor látom a TV-n amit a mobilon csinálok. Pl. ha egy filmet elindítok a mobilon, látom a TV-n.
Itt a fórumban már valaki felvetette ezt a témád, de megoldást nem találtam, lehet, hogy a figyelmemet elkerülte.
Köszönöm. -
Medical
aktív tag
Szia.
Nekem is olyan TV. van. mint Neked, LG 43UF7727 43" Smart UHD LED TV.
Nálam is a hangsávoknál csak számokat ír ki!Nekem ez lenne a legkisebb bajom, de sajnos van más gondom.
Leírom, hátha valaki tud segíteni, én nem nagyon értek hozzá.
Hét végén meg akartam nézni a Sötét zsaruk 3_UHD. 4K.mkv mely 42GB.
A letöltött filmet felraktam erre a célra használt HDD-re ami a TV, USB3 aljzatba van bedugva. Így minden filmet felismer.
Eddig 4K filmed, HDD ről nem néztem csak TV-n keresztül You Tube –ről. Simán lejátszotta, gyönyörű képpel!
Hang, felírat hibátlan, de a képből felül egy keskeny sávban látható.Nem tudok rá jönni, hol lehet állitani vagy mi a csuda lehet vele.
Örülnék, ha tudnátok segíteni? -
Medical
aktív tag
válasz
Gergosz2 #68632 üzenetére
Biztos, hogy nem 100ezreket kellene fizetni, hanem millióban számolnák!
Minden esetre, nagy húzás az LG től.
(#68633) hpeti2 : Pontosan azért tetszik, mert fel lehet csavarni és vihetem, mint a mobilt!
Nem rég vettem egy ilyet, nézegettem az ívelt TV-t is, de nem nyerte el a tetszésemet.
Szerintem a csavart TV kelendőbb lesz.
Ez csak az én nézetem! -
Medical
aktív tag
Szerintetek EZ mennyibe fog kerülni és a hazai piacon mikor jelenik meg?
Minden esetre, nem semmi amit az LG alkot!
-
Medical
aktív tag
Boldog új évet kívánok minden kedves fórumtársamnak!
-
Medical
aktív tag
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok, minden fórumozó társamnak!
Link -
Medical
aktív tag
válasz
Medical #67931 üzenetére
Szia,
Beírod a hozzászólásod szövegét. Kijelölöd azt a szót vagy szövegrészt, amire majd kattintani lehet. A Link gombra kattintasz. A felugró ablakba begépeled vagy bemásolod az URL-t. OK-ra kattintasz és kész is. (A szövegbe bekerülnek a megfelelő vezérlő karakterek, vigyázni kell, hogy későbbi szerkesztéssel ezeket ne rontsd el.)
Üdv,
Yll -
Medical
aktív tag
válasz
olasz69 #67925 üzenetére
Szia.
Köszönöm.
Igazad van, csak van egy kis bibi. Ugyan is, nem vagyok ez irányban tájékozott, hogyan is kell, így belinkelni, ahogy Ti csináljátok.
Úgy irigyelek benneteket ezért. Nagyon örülnék, ha akár privátban is elmagyaráznád nekem.
Eddigi segítségeidet is nagyon köszönöm. -
Medical
aktív tag
LG hozza webOS 3.0 okos TV-k 2016-ban!
http://www.theverge.com/2015/12/21/10636280/lg-smart-tvs-webos-3-update-ces-2016
-
Medical
aktív tag
válasz
Tarlóbetyár #67526 üzenetére
Gratula!
Majd írd meg, találtál e lényeges változást. -
Medical
aktív tag
válasz
olasz69 #67492 üzenetére
Igen, így van!
Több megtekintésnél, találtam rá én is.
Abban tudnál segíteni, hogy mire utal a szám sor után a két betűjel, maradjunk az enyémnél.
43UF7727-ZPDe, még mindég itt van a nagy ?, honnan jött elő a SOFTWARE FILE (VERSION 04.00.40), mikor ezt, le sem töltöttem, hanem amit korábban említettem és azzal frissítettem a TV-t!
Úgy vettem észre a frissítésekben, inkább finomítások vannak (szín, hang, stb. beállításokban).
Köszönöm a segítséget!
-
Medical
aktív tag
válasz
olasz69 #67484 üzenetére
Ugyan az, ami Neked is lejött.
Lásd: starfish-dvb-secured-lm14a-biscayne-1317-04.20.50-prodkey_usb_V3_SECURED.epk 727 097 465Azt hiszem meg találtam az okát.
A LG honlapján: 43UF7727_ZP modellszám, ehez tartozik a Software_File_(Version_04.00.40).zip fájlt
43UF7727_ZW modellszám, ehez pedig a Software_File_(Version_04.20.50).zip fájltAlábbi modellszám, 43UF7727_ZP lehet az enyém, gondolom azért frissítette a Version_04.00.40 -t.
-
Medical
aktív tag
Sziasztok.
olasz69
Sikerült megcsinálnom, a TV-n szoftverfrissítést. Meg maradt minden beállítás. Idáig, nem vettem észre semmi változást.
De, mint fentebb írtam letöltöttem az új szoftvert 04.20.50, amivel frissítettem.
Mikor készlet, újra indítottam a TV-t, meglepődve láttam nem az általam letöltött frissítés van fönt, hanem eggyel korábbi, de újabb 04.00.40, ami nekem volt fent, az-az 03.20.05. Ez, hogy lehet?
Való igaz, hogy a 04.00.40 szoftver is fen, van az LG honlapján, de én, mint mondottam az alatta lévőt töltöttem le, amit gyakorlatilag telepítettem is.
Előtte is és utána is leellenőriztem az adathordozón lévőt, amivel frissítettem 04.20.50.
-
Medical
aktív tag
válasz
olasz69 #67450 üzenetére
Igen, elolvastam az összefoglalót azt követően kértem segítséget mert, nem volt számomra teljesen világos.
Így már világos.1.,Akkor a lényeg, ha gyárvisszaállítást nem csinálok, meg maradnak a beállítások!
2.,Továbbá a frissítéseknek, nem szabadna lenni, rosszabbnak az előzőekhez képest.
3.,Az adathordozóra már az összefoglaló szerint előkészítettem fájlt.
4., Automatára van állítva ( a pipa ott van), de mégsem frissül! -számomra érdekes.Manuálisan, remélem frissülni fog!
Köszönöm a segítséget.
-
Medical
aktív tag
Sziasztok.
Nekem is lenne egy pár kérdésem.
LG 43UF7727 TV-m van, szoftver verzió: 03.20.05, automatára van állítva, hogy frissüljön, de nem frissül még úgy sem, hogy manuálison akarom.Az LG honlapján, ahol regisztráltam a TV-m, ott már újabb szoftver verzió található: 04.20.50, melyet letöltöttem ami egy zip. fájlt. Bővebben, tudtok e mondani valamit az új szoftverről, mivel jobb, esetleg rosszabb a régitől?
Következő a kérdéseim:
1, mért nem frissül magától?
2, érdemes e frissíteni, mit takar a frissítés, általában?
3, a zip fájt ki kell e tömöríteni mielőtt a adathordozóra másolom?
4, adathordozóról, hogyan kell elkezdeni a frissítést, örülnék, ha egy részletes leírást adnátok.
5, frissítés esetén meg maradnak e a beállítások, vagy újból kell beállítgatnom?Előre is köszönöm.
-
Medical
aktív tag
válasz
Flowtation #67440 üzenetére
Szia.
-1, kérdésedre nem tudok válaszolni, nekem más típusú TV-m van.De biztosan válaszolni fognak erre a kérdésedre is.
- 2, kérdésedre: nyugodtan csatlakozhatod a netre! A frissítést ki lehet kapcsolni.
-3, kérdésedre: sat csatlakozó, közvetlenül parabola antennát kötheted rá! Műholdról szabadon fogható adásokat nézheted így a TV-n.
-
-
Medical
aktív tag
válasz
olasz69 #66277 üzenetére
UPC kábel előfizetős vagyok, 92+ még, egy néhány HD csatornával.
De azért köszi, legalább tájékozódok, mi-merre található.
Műholdról jövő vétel csak kiegészítés, ha már olyan LG TV -m van, amivel égből jövő jeleket is foghatom. A lehetőséget szeretem, ki aknázni. Leginkább az unokáim fognak ennek örülni.
Továbbra is szívesen veszem a műholdakról tájékoztatód, akár privátban is. Főleg azok a holdak érdekelnek, amelyek Szabolcsban és szabadon fokható csatornák érhetők el.
Köszi.
-
Medical
aktív tag
válasz
olasz69 #66274 üzenetére
Igen, valóban összekevertem.
Így jár aki tudatlan valamiben, ezért fordultam hozzátok és külön kértem aki ért hozzá segítsen.Köszönöm a magyarázatod, így már valamelyest kezd világosodni ez irányú érdeklődésem.
Mihelyt lehetőségem lesz, neki látok az írásod alapján a csatornák behangolásra.
Még egyszer köszönöm!
-
Medical
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, még pedig műhold csatornák hangolásában.LG 43UF7727 TV van, mely alkalmas műhold adások fogadására. A tányérom 80 cm átmérőjű, ASTRA 19,2 -re van forgatva.
Az LNB, univerzális Twin fej.Gondom az, hogy csak a 9750 / 10600 kHz látja és onnan szépen megtalálja a csatornákat.
Az a kérdésem, hogyan, és hol lehet átkapcsolni a 10700 / 12750 kHz re, hogy az ott lévő csatornákat is betudja hangolni a TV.Jó lenne ha hozzáértő, szép sorban leírná a beállítások menetét, pontról-pontra.
Én tudásom alapján, mindent meg próbáltam.
Előre is nagyon szépen köszönöm.
-
Medical
aktív tag
válasz
#94529552 #66001 üzenetére
Teljesen meg vagyok vele elégedve. Nagyon örülök, hogy ezt választottam! Ez idáig semmi gondom nem volt vele, remélem így is marad!
Jelenleg az ASTRÁN áll a tükör, még nem sikerült szabadon fogható 4K csatornát befognom. Esetleg tudsz ebben segíteni, hol keressem. Frekvencia?
Watt25 UPC _vagyok.
-
Medical
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék az LG 43UF7727 TV-vel felvenni egy műsort, az szeretném kérdezni kb. 1-1,5 órás műsor, mennyi GB. helyet foglal el az adathordozón? -
Medical
aktív tag
válasz
Beni2360 #65479 üzenetére
Szia.
Párhete vettem a TV-t, "LG 43UF7727 43" Smart UHD LED TV", melyen van DVB-S2. Régi tányérom kábelét rá dugtam a TV-re és már jöttek is az adások. Nem rég rá tekertem az ASTRÁRA csatorna hangolás megcsináltam és itt is jön pár adó ami szabadon fogható.
Néz itt körül: http://en.kingofsat.net/ultrahd.php
4K müsort is találsz, de a You Tube is találsz. -
Medical
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #65419 üzenetére
Igen, nálam is wi-fis router és kábeles kapcsolatom is van. Hiába nyomkodom a search, mindég alábbi hibaüzenetet dobja ki. No TV Fund. Retry or enter the IP directly below Lefordítva,nincs TV Alap. Próbálja újra, vagy adja meg az IP közvetlenül alatta.
-
Medical
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #65398 üzenetére
Szia.
Letöltöttem az általad jelzett, LG webOS TV Remote-t. A mobilom, Lumia 640 XL LTE, szeretnélek megkérni, hogyan tudom beélesíteni? Nem értek hozzá. Ezért szájbarágósan írd már le a menetét. Előre is köszönöm. -
Medical
aktív tag
válasz
Intelligencs #64890 üzenetére
Köszi a linket.
Sok mindent megtudtam belőle, főleg mire jó a NAS.
Már nem is látom olyan szürkének mi is az a DLNA és főleg mire jó. -
Medical
aktív tag
válasz
mobilizmo #64887 üzenetére
Köszönöm.
Ha jól értelmezem, Media Playerben már benne van a DLNA. Ezek szerint felesleges mást feltelepíteni.
Érdekes a Lumia XL ELITE mobilom rögtön csatlakozott a LG TV-hez. Bármit csinálok a mobilon, azt mind látom a TV-n. Ezt szeretném a laptopommal is!
Hamarabb nem is, de legkésőbb hétvégén neki esek. -
Medical
aktív tag
válasz
huncutka1029 #64866 üzenetére
Szia.
Köszönöm a segítséget, de még nem volt időm, hogy meg nézzem.
Egyébként az összefoglalót korábban már olvastam, de akkor sem értettem ezeket a szak-szavakat, (laikus vagyok hozzá).
DLNA, vagy screen mirroring, azt sem tudom mik ezek, illetve mit kell velük kezdeni.
Fel kell valamelyiket telepíteni a laptopomra, hogy látható legyen a gépem a TV-n?
Win. 10 van rajta. -
Medical
aktív tag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni alábbi problémámhoz.
LG 43UF7727 43" Smart UHD LED TV-hez nem akar csatlakozni a laptopom, pedig a laptop eszközkezelőjében megjelent a TV-m.Nem tudom hol rontottam el.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Medical
aktív tag
válasz
#41133696 #64287 üzenetére
Szia.
Segítségedet - (segítségeteket) szeretném kérni. Látom, Te már gyakorlott vagy a csatornák rendezésében én nem találom merre és hogyan kell, illetve a hang és színek beállítási lehetőséget sem tudom.
Igaz még csak 2 napos a TV eddig nem sok időm volt vele foglalkozni, de azt már megállapítottam a a hozzáadott használati útmutató sz@rt sem ér.LG 43UF7727 43" Smart UHD LED TV és UPC -kártyám van.
Köszi.
-
Medical
aktív tag
válasz
Johnzy #64063 üzenetére
Szia.
Ép ma rendeltem ugyan ezt a "LG UF7727"-es készüléket.
Milyen az első benyomásod, szívesen veszek minden ötletet, (be állításokat), szóval minden építő jellegű információt.
Még nem volt LT- TV-m, mindég Samsungom volt. EMAG-tól rendeltem.
Egyébként szerdára jelezték, hogy hozza a futár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest