Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
LB671-en egy Meliconi-val be tudok lépni a szerviz menübe, de nekem se System 2 menüpont nincs, meg az egész menüben nem találtam NSU Mode vagy hasonló menüpontot. Lehet ez amiatt van mert nekem a 05.10.01 verzió van fent? Képtelen vagyok downgradelni. 1000x próbáltam, látszólag nincs hiba, de nem talál frissítést. Ezért szeretném az Engineer módot bekapcsolni.
-
olasz69
senior tag
Köszi az infót de erre válaszoltam
ezért!Tudom,hogy az ,mert én is használom,de 2011-ben jött be az "S" a 2012-es LM660S-nek a sat tuner jelölése...
A V – FullHD (DVB-T / T2 / C / S / S2)
A típusjelzés utolsó karaktere a típusjelzésnek a felbontást és a Tuner típusát jelöli:
W – UHD
V – FullHD (DVB-T / T2 / C / S / S2)
T – FullHD (DVB-T / T2)
C – FullHD (DVB-T / C)
U – HD Ready (DVB-T / C / S / S2)
B – HD Ready (DVB-T / C)
Lásd : összefoglaló -
yvsmad
őstag
Ezeket már megcsináltam de nem itt a hiba.
A routeremet nem érem el a gépről a 192.168.0.1 címen. Más címen sem. Régebben a router fent volt az Eszközök és nyomtatók között, most nem elérhető. A gépemről nem megy kifelé a kommunikáció a routeren keresztül. Windows tűzfal is le volt állítva, de semmi. Talán egy másik topicban kellene keresnem. -
Köszi az infót! Sejtettem én, hogy előbb le kell ellenőrizni, mielőtt vennék kamerát. Nem teljesen értem miért kellett ezt meglépniük. Nagyon jó lett volna a tévé nagy képernyőjén skype-olni a faterékkal, de akkor ez kútba esett. Kivéve ha az MS és az LG megegyezik és belerakják egyszer csak a Skype-ot.
@cidalain: Azzal tisztában voltam, hogy egyedi kamera kell, megnéztem, 25e Ft ehhez a modellhez. Megérte volna, ha van Skype, de így minek.
-
olasz69
senior tag
Szia!
Ez usb? Vagy amiért a honlapról akart letölteni a Koléga?
downgrade-nél pendrive-ról nem lehet frissíteni?starfish-dvb-secured-m14tv-25.ashley.m14tv-2504-05.00.04-prodkey_nsu_V3_SECURED
-
Gtaati
őstag
Helló!
Esetleg valaki UB850-et downgrade-t már? Milyen verziószámú firwaret érdemes használni amivel biztosan megy majd a downgrade? És honnan érdemes ezt leszedni, mert ha jól értem akkor van kétféle epk fájl egyik az usb frissítési módszerhez a másik meg az nsu?
Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
Helló!
Köszi az infót! Akkor lehet valamikor megpróbálom a downgrade-t az összefoglalóban leírtak alapján. A pdf ami ott elérhető az angol vagy magyar nyelvű, mert itt a munkahelyen nem tudom megnyitni
(le vagyunk korlátozva) Azt esetleg tudod-e vagy valaki, hogy a hivatalos 05.00.04 miben különbözhet a 05.10.02 bétától?
Köszönöm!
-
leroyclub
senior tag
Most hogy átolvasgattam ujra kicsit a fórumot megtaláltam a hozzászólásod. Én is felraktam ezt a frissítést. Ami nagyon hasznos nekem hogy az elalvás időzítő könnyebben elérhető
Esetleg az ujdonságokról lehet valahol olvasni valami összefoglalót ahol el is magyarázzák mi micsoda? Pl. My programes?
-
_Dumber_
őstag
Köszönöm.
Valahol azt meg lehet találni, hogy a menüben melyik beállítás valójában mit csinál?
Olyanra gondolok pl, hogy a Mpeg zajcsökkentés esetén mit tapasztalok, vagy pl a valósághű mozi mit csinál, vagy hogy melyiket nem érdemes valami mással párban alkalmazni, mert egymás ellen dolgozik. -
Neohero
tag
Azt tudtam hogy a magas nem frissíthető alacsonyra. Csak amikor kérdezték mint fentebb irtam akkor szó se esett arrol hogy a hivatalos kissebb verzioszámu is lehet. Az lett a válasz hogy a hivatalos ugy is magasabb számu lesz és simán rámegy. Nem szemrehányás csak kicsit parázok.
-
Neohero
tag
Ez az összefoglaló jól jött volna akkor amikor itt a béta ajánlások megtörténtek. Akkor az emberek jobban tudtak volna mérlegelni hogy bevállalják-e vagy nem. Na mind1 én várok hátha megoldódik,aztán ha nem akkor nekifekszek a downgradnek. Bár nem szivesen akarok papírnehezéket csinálni a tv-ből ha valamit elrontok
Ráadásul ha véletlen gond lenne a tv-vel és marad a beta fw remélem a garizásnál nem kötnek bele.
-
olasz69
senior tag
Köszönöm a leírást!
Jó 8!Akit érdekel egy kis
olvasni való :
LG 4K OLED TV NYERTE A VILÁG LEGJOBB TÉVÉINEK VERSENYÉT -
rongylab
tag
leírtam hogy hol. az apache/conf/httpd.conf fájl 61-ik sorában.
de a frissités ill a downgrade még mindig nemmegy nálam.
kitöröltem az összes frissítő fájlt a mappából, csak az az egy lb-hez való van benne ami kellene, és nem frissít, nem talál frissítést..azt írja a tv. mennyi ideig kell futni ennek az apache-nak?
-
rongylab
tag
na nekem ez a második kép ami nálad: running.. ez nem megy.. vissza számol, és bezáródik.
Olasz, az a verzió se jó nálam amit linkeltél ma este.
valami tuti a hálózati beállítások, vagy valami windowsos marhaság miatt nem megy nálam.
érdekes hogy kapcsolat van a tv és a pc között, látom a gépen a tv-t mint média lejátszóeszköz. átjáró. meg dns, ezek jók. Ip átírva mind a két helyen a acrilichost txt-ben.
igy kellett ugye csinálni?
127.0.0.1 localhost
192.168.0.104 snu.lge.com
192.168.0.104 lgtvonline.lge.com104 a gépem ipje. a localhost-ot nem bántottam.
-
olasz69
senior tag
Üdv!
Megcsinálom az új pdf-et és a datás linkedet teszem bele!
A régit törlöm!WebOs DownGrade
-
Bozso68
őstag
A letöltött fájl neve a fórumról:
starfish-dvb-secured-m14tv-25.ashley.m14tv-2501-05.10.01-prodkey_nsu_V3_SECURED.epk
Az LG oldalról a fájl neve, és ez a széria van a TV-men:
starfish-dvb-secured-m14tv-32.arches-3251-04.45.25-prodkey_usb_V3_SECURED.epkAzért kérdezem, mert mindegyikben az m14tv (1.3.3 a TV kijelzése szerint) részlet látszik, a 3251 meg nagyobb szám, mint a 2501
.
A hozzáértők véleményét ezért is kérem, mielőtt még feleslegesen frissítgetek.Szerk:
(#61078) olasz69 : Na pont ezért kérdeztem, hogy melyik a frissebb. Tapasztalatod van a két verzióval?
És bocs, félreérthető voltam, nem tudom, mi volt a 3251 előtt, tehát NEM a 2501-ről frissült. -
@Jocó@
tag
Tegnap feltettem 671-esre, és csak jót mondhatok eddig róla.
Gyorsabb indulás, a menü reszponzívabb, DLNA-n van hangcsatorna váltásAz a véleményem, hogy már vásárláskor ennek a szoftvernek kellett volna rajta lennie, és nem majdnem egy évvel rá használhatóra kalapálni.
Aki érez hozzá kedvet, tegye fel!
-
ilyenezalaci
tag
Nekem is volt javítva LG tévém, majd utána utalvánnyal másikat vettem. Le a kalappal az LG szervíz előtt egyébként. Nincs még egy márka, amelyik ilyen rugalmas lenne javíttatás szempontjából. Mikor kint volt nálunk a szervízes, jót beszélgettünk, majd azt mondta, hogy ha kell, pénteken záráskor odaadja a szervíz távirányítót, csak hétfőn nyitásra vigyem vissza
Ja, és egyébként a munkaideje után jött ki este hatkor és hétig csinálta a tévét.
-
Sakab
senior tag
Nagyon köszönöm a linket, végre jól indul a hetem
már csak egy gyors kérdésem lenne. Fat 32re formázok egy PEN-t, rámásolom a gyökérbe és utána, hogyan tovább?Hogy tudom felvarázsolni a tv-re?
Mod: Igen meg, megtaláltam a témaösszefoglalót csak bezavart ez a "a teljes szűz telepítés" de most már kigoogliztam. köszönöm még egyszer.
-
olasz69
senior tag
-
törölt tag
Inkább türelmesen magyarázó jellegű volt szerintem, mert valamiért nem értetted meg az írást, és félremagyaráztad a véleményemet. Semmit nem tartok kizártnak, ilyen dolgot megint csak nem írtam. Elmondtam részletesen, szóról-szóra, azt ahogy nálam működik, mindenki láthatja, csak vissza kell olvasni pár hsz-t. Netcast-ról nem tudok nyilatkozni, nincs olyanom. Üdv!
-
törölt tag
Direkte idéztem a mondatot, amire írtam a választ, hogy így megy WebOs1-en, én nem tudom miért olyan nehéz értelmezni két mondatot? Arra vonatkozik a válasz, nem az egész huncutka leírásra. Az úgy nálad eléggé használhatatlan, vagy rosszul csinálsz valamit, nem tudhatom innen, talán reklamáld meg az LG-nél. Nincs 650V-m, azt nem is tudom tesztelni. 671V-nél jól működik. Esetleg hibás fw verziót használtok? Ettől függetlenül, egy éve 5-6 fw is volt fent a tévémen, és mindig is így működött nálam a szerkesztés: nem cserélte, hanem hátrébb tolta a csatornát. Most is így van.
Hogy jön ide a ChanSort? Elmagyarázom azt is: mert beszélgetünk, és említettem, hogy annál így is be lehet állítani, hogy csere legyen. Remélem érthető.
Beni2360 Az nagyon nem jó, így sorba sem lehet pakolni a csatornákat. Nálam jó. Majd később leírom folyamatában ha gondolod.
-
törölt tag
Valamit te nagyon benéztél, mert én nem írtam WebOs1-nél két ablakot, de többes kijelölést sem:
Ezt idéztem huncutka írásából: "Ha az előbbi példában szereplő 114-est a 4re dobom, akkor a 4-en lévő régi csatornát az 5-re tolja. Így elérhető mindaz, amit a chanshortban csináltunk. "
Ezt meg én válaszban. "Így megy ez webOs1-nél is,"
Már pedig most neked újra le teszteltem, és jól tudtam, jól írtam. Szóval áthelyezéskor itt is a 114-est beteszi a 4.-re, és a 4.-en lévőt hátrébb tolja az 5.re. Ez így működik, és nagyon érdekes lenne ha megcserélné a csatornákat, magyarul használhatatlan lenne az egész.
Amiről te beszélsz, az a ChanSortnál egy opció, ha úgy állítod be, és akkor valóban megcseréli neked.balbekk12 Biztos UHD-t akarsz? A 40" UHD-t kb. 80 cm-ről kellene nézni az ajánlások szerint, már ha jól emlékszem. Különben nincs nagyon értelme, 1,5 m-re 40-43" méretből Full HD-t érdemes.
F1rstK1nq Igazad lehet, kicsivel jobb, meg szebb a 730-as. abban az üzletben én megbíznék személy szerint. Ha jobban tetszik, azt vedd, nem olyan sok eltérés van mint 1 éve, amikor én vettem.
-
cidalain
veterán
-
Beni2360
félisten
Na már most ismételten megnéztem a menetet:
1: gyors menü
2: csatornák
3: csatorna hangolás - és itt kéri a a PIN kódot ami nálam: 0000
ezután tudok belépni a csatorna hangolási oldalra és ott van legalul a csatorna másolása lenyitható opciója.
Hogy miért ne kérdezd mert nem adtam meg soha PIN kódot. neki.De egy frissítés már volt.
-
Köszönöm neked is és cidalainnek is a választ. Sajnos akkor most el kell döntenem, hogy megelégszem-e a Direct LED-del, és veszek 55LF652V-t, vagy lemondok a 3D-ről, és akkor mehet az Edge LED-es 55LF632V. Vagy, harmadik lehetőség, hogy feljebb megyek árban, és veszek 4K-s tévét, de az már nagyon sok pénzbe kerül, és nem is akartam fullHD-nál nagyobbat venni...
-
TRob1
veterán
+1
Szerintem is elég nagy baromság amit itt ebben a topikban folyamat sugallnak, hogy felesleges frissíteni. Köztudott hogy tökéletes, "végleges" program, szoftver, firmware...stb. nem létezik, mindig van mit javítani, foltozni, bővíteni, fejlődni/fejleszteni (vagy az újabb hibákat javítani
). Az LG-nél sajnos nemigen van changelog, de ettől függetlenül, valószínűleg nem csak viccből adják ki az újabb és újabb firm-eket... (Meg persze az összes többi appra, szoftra igaz - kivétel mikor felesleges dolgokkal hízlalják, de szerencsére nem ez a gyakoribb)
Nekem anno pl. volt memória elfogyás, valamelyik frissítés helyre tette. És érezhetően gyorsabb is a rendszer még a tavaly októberi szofthoz képest...
-
aram01
nagyúr
-
aram01
nagyúr
csak ssd-m van itthon
1 alkalommal kell majd (fiam benne lesz egy műsorban, azt venném), csak mondjuk szívás az egyedi formátumWatt25: köszi
+1 Téma összefoglaló elolvasása megvolt-e?: a java megvolt
még valami:
2. Előre programozott felvételhez a tévé "láthatatlan" módon bekapcsol és rögzíti a kért műsort- és ha közben valaki bekapcsolná, akkor mi lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest