- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olasz69
senior tag
Szia!
Ezt olvastad?
Mi szereltük a villanyt abban a mm-ban is
! -
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
thebencus90
csendes tag
Szia igen más telóval is ugyan az az eredmény, az enyém egy sony xperia z, de próbáltam már samsung galaxy s4-el és nokia lumia nemtomhányassal, de ugyan úgy előjöttek a hibák, még samsung TV-n ( 2013-as modell) próbáltam és ott jó volt pedig az a TV is wifi-n kapcsolódott a hálózathoz, és médiába is próbáltam ott is jó volt de ott nincsenek wifi hálózathoz csatlakoztatva a TV-k.
Valamint próbáltam amit leírtál de, képernyőtükrözés alatt kikapcsolja a wifi-s internetmegosztást a telóm, úgyhogy ezt nem tudtam letesztelni -
thebencus90
csendes tag
Szia azt megtettem és javult, de nem kapcsolgathatom ki folyton, ha képernyőtükrözést akarok, tudom kössem rá a routerre kábelen keresztül, de ez egy t-homos gyenge sz@r router és ha rá kötök egy UTP kábelt a WiFi jelet lerontja, más eszközök kárára.
De ilyenekkel nem is kéne szarakodjak mert frissítés előtt normális volt a képernyőtükrözés, valamit ők rontottak el. :/ -
-
balbekk12
tag
130-140e Ft-ig gondoltam.
De ezen megakadt a szemem:
LG 40UB800V -
huncutka1029
addikt
szia,
sajna van ilyen, tényleg letojják a kibontott cuccok csomagolását.kb két hete voltam Szolnokon a MM-ben. és ott a szememe láttára ugyanígy pukkantós fóliába csomagoltak 3 tv-t amik kiállított utolsó darabok voltak.
legalább 7 ember zsongott körülötte, és mind azt mondta jó ez így, mert nem akar mégegyszer visszamenni érte.
az egyik tv kávája karcos volt kicsit, erre kapott a fazon 3000 azaz háromezer Ft kedvezményt!olyan büszkén vitte kifelé, mentha olimpiai aranyat nyert volna. Egyébként ha jól láttam egy LB 650V-volt 42" méretben.
a másik kettő asszem Samu, meg egy Lb 730V volt, az a szalagtalpas.... -
-
brendonka23
tag
eddig müködött tökéletesen,04.30 van fent,még ma délelőtt is néztem a filmet youtubon,meg a serviiot is látta!most haza jöttem,bele akartam lépni a youtuba,de nem megy,csak addig a képig megy amit megosztottam,egyedül a böngésző müködik!Wifin keresztül használom,a tv hálozatán is mutatja hogy kapcsolódva van az internetre,böngésző müködik is rendesen rajta,de csak az az 1 alkalmazás a többi nem
-
killzone1987
senior tag
Nagyon szépen köszönöm!
Már úgy is próbáltam,h mindent kihúztam belőle.
És a txt-t is próbáltam behozni,de a kijelző semmilyen formában nem ad életjelet.
Az sw-t meg a vásárlás első napján le frissítettem...
A meghibásodást azért kérdeztem,mert az addig oké,h ami elromolhat,az el is fog,csak hát 3 hónap alatt....?... -
killzone1987
senior tag
Hali!
Köszönöm a választ!
A t-con mitől hibásodhatott meg?
Esetleg erős mágnesesség hathat rá,vagy az csak a katódsugaras tv-kre volt rossz hatással?
A pár hsz-el lentebb említett LCD OVERDRIVE beállítása okozhatta-e a hibát?
Esetleg arra van esély,h házhoz jön a szerelő?
Előre is köszi -
Shingen
addikt
Köszi a képeket ismét!
" Kevesebb kábelre van szükség a TV-n belül összekötni a panelokat. "
Ez azért nagyon gáz mit spórolnak a kábelen mintha olyan sokba kerülne nagy tételbe
Így is szépen megkérik a Tv árát.és tényleg aki falra szereli az meg szív vele rendesen. Hihetetlen.
-
Zirowe
nagyúr
Nem a dizájn miatt, hanem tartóssági szempontok, vagy tévedek?
Illetve az, hogy alatta lb65 alatt semmi nincs rajta, pedig azért ott is tud melegedni, vmi kéne rá.Inkább az a siralmas, hogy ennyi digitális tunerrel telepakolják a tvt, de két ci foglalatot már nem tudnak belerakni.
-
Neohero
tag
Hello
Akkor ezek szerint az előző felvetésed szerint kiválasztottam 1000-ből 1 pixel hibásat.
Hány pixel a tűréshatár miután nem indulna el a készülék? 1 pixel hiba ellenére garancia időn belül van esély hogy az LG intézkedik ez ügyben? Vagy több hibás pixelnek kell lennie hogy akár cseréljék is? -
attika11
tag
Kösz a választ.
Szoftvert nem frissítettem, még az eredeti gyári van rajta. Kerestem, de még nem találtam hozzá letölthető frissítést ,mivel ez online nem frissíthető (sajnos ez a buta tv hátránya). Szerviz menübe sem akartam belépni csak azt a fránya csatornalista mentést akartam elvégezni, mert nagyon bosszant, hogy nem lehet csatornákat rendesen sorba rakni (beszúrni) és először nem találtam meg a hotel módot, de azóta ez a gond már megoldódott.
Van esetleg ötleted szoftverfrissítésre? -
direwolf
őstag
-
pane
tag
-Szoftververzió: 04.24.33
-SDK verzió: 03.05
-Bóngésző verzió: V6.00.00.bc.7709.4571Igazából nem tudom mikor kezdődött , mivel keveset látogattam youtube-ra. De megjegyzem, soha se volt tökéletes.
Ja, eleinte volt rajtra 2TB merevlemez, hát azon állandóan dolgozott valamit. Szerencsétlen vinyó egyfolytában pörgött, de nem ám üresben, mert a ledje villogott. Csal tv kikapcsoláskor hagyta abba. Nemsokára vettem egy med8er és áttettem a merevlemezt. Ezt 2TB számára írtam hogy sok neki de a youtube-nak mennie kellene. -
törölt tag
-
pane
tag
Bármit csinálok vele a youtube nem javul. Megvolt a router csere, törlés, reset, inicializálás, de semmi nem változott. Érdekes viszont ha böngészővel keresem ki a youtubot akkor jobb a helyzet. De minőségileg itt rosszabb a videók felbontása, szerintem.
Ha esetleg volna LA660 tulajdonos aki beszámolna youtube-ról az segítene kizárni a FW hibát. "Pitbull feat John Ryan - FireBall" kimondottan szakadozik nálam. -
pane
tag
Minden eszközön átmegy utp-n az 50M. Áramtalanítás, power gomb 30sec tartás megvolt. Alkalmazástár inicializálása megvolt. Böngésző kuki és Előzmények törlése megvolt. Speedtest Ookla eléggé szakadozva megy 17-18ms ping, 5-10M download és 25M upload. Az az érzésem hogy a flash miatt behülyül. De például a Videa ok megy.
Estére még routert cserélek próbának. -
szabferi
tag
No majd kiállok veled versenyre egy porolóval VS porszívó
Minden nyáron kiviszem az összes szőnyeget és hát amit ki lehet verni belőle...
Mondjuk nemtom mi az amit normális porszívonak nevezel, nekünk csak egy kommersz samsung van ami max 40k volt... (vizes szőnyegtisztítót nem ér felhozni
)
Amúgy meg te már belekeverted a hatékonyságot a témába, míg amire én reagáltam az az a mondatod volt, ahol az emberi lustaság miatt kritizáltad az automatikát...tudod, seggtörlés meg pelenkázás...
-
szabferi
tag
"Ha így haladunk akk s*arás után egy ilyen gép fog törölni ? bepelenkáz elhúz az ágyig és befektet ?"
Noigen, de ilyen alapon te is lusta disznó vagy, mert mi az hogy porszívózol, amikor nagyanyád becsülettel összecsavarta a szőnyeget, kivitte a vállán az udvarra, feldoba a faágra aztán fél órán át klopfolta egy seprűnyéllel?
Egyáltalán, a ruháidat miért nem teknőben mosod, miféle luxus már az hogy berakod egy automata mosógépbe, ami még ki is centrifugázza neked?
Igen, az automata porszívó jelen állapotában lehet hogy hülyeség vagy megmosolyogtató (ezzel a részével egyetértek a hozzászólásonak), de nehogymár azon kiakadj hogy vannak gépek és találmányok amik megkönnyítik az ember életét
-
Watt25
veterán
Ha nincs ilyen porszívód, akkor miért mondasz róla ítéletet?
Hidd el, hogy ahová el tud jutni (befér) ott nem kell kézzel porszívózni utána! Mindent összeszed. Így is nagyon offtopic ez már, nem fogom elmagyarázni, hogy miért működik jól.
Oké, én is kemény voltam, természetesen vannak helyek, ahová nem fér be, de az ilyen helyeken meg csak 1-2 havonta megyünk át a sima porszívóval, kb. 5 perc alatt... (Ahová nem fér be, az úgy sem látszik.)
-
vg
addikt
Tegnap kipróbáltam 42LB730V tv-men a Smart Share dolgot. Két 3D-s mkv filmet próbáltam pc-ről streamelni, fantasztikusan mentek. Az otthoni asztali gépem már olyan régi, hogy nem képes vinni jól a 1080-as filmet de így simán ment. A tv 3D-s képe iszonyat jó, gyakorlatilag olyan mint a moziban, bámultam mint egy idióta.
Szóval nekem ez tökéletes tv. A WebOS is nagyon jó, bár néha ezt is kicsit lassúnak érzem, de annyi baj legyen.
-
direwolf
őstag
"most erre mit mondjak ?? sajnos ez mindennel így van és szerintem ha te lennél egy TV gyár tulaja , te is így tennél
"
Nem, tényleg nem, de ebbe nem menjünk bele"TÉVÉT VETTÉL, AKKOR TÉVÉNEK HASZNÁLD ! Minden másra ott a telefon, notebook stb
"
Na ezzel van a problémám! Valóban így kéne lennie, de akkor miért nem árul egyetlen gyártó sem csúcskategóriás (de még gyengébbet se) panelt mindenféle szarság nélkül? Nem kellene semmi bele, még tuner se, csak 5 hdmi bemenet, meg max egy optikai kimenet. ENNYI! PONT!
De nem, beletolnak olyan hardvert, ami egy komplett légiirányítást le tudna vezényelni, közben meg a szoftverre ballisztikus ívben szarnak. Mintha nem is érdekelné őket mire lenne képes a tv ha kihasználnák.
Hidd el nem kamuzok, tudom miről beszélek, elég jól ismerem a hw architektúrákat. Ez a panel az LB szériában nagyon ütős cucc.
Kurv.ra zavar a pazarlás az élet minden terén, ezért nyafogok -
-
törölt tag
Ahhoz mit szólsz, hogy jövőre jönnek az androidos tévék? Sokan ettől várják a csodát. Mert tényleg érdekes, hogy egy LG smart tévén vidáman olvashatod az e-mail-eket, addig a 3-4-5-ször annyiba kerülő Sony tv, meg más egyéb márka okos tévéje pedig megreccsen a feladattól. Valamennyivel biztos fejlettebbek lesznek jövőre az új fw-el. Vajon az LG mit lép erre?
-
direwolf
őstag
Az LG kezébe hiába van a WebOS, nem fog vele visszaélni túlzottan, mivel a versenypolitikában ez nem megengedett. Szabályok szerint versenyeznek a gyártók
Na ezt hívják kartellnek, és ez az amiért jól valagba kellene rúgni az összeset! De amíg az azonos érdekszférájú nagyvállalatok tulajdonosai együtt kurváznak nem kokóznak a jachtjaikon a döntéshozó politikusokkal, addig mi csak ezt kapjuk. Éljen a "szabad verseny"...
-
vigyori78
őstag
Az LG kezébe hiába van a WebOS, nem fog vele visszaélni túlzottan, mivel a versenypolitikában ez nem megengedett.
Igaz de azért még fog fejlődni a WebOS lehet nem média téren hanem alkalmazások és funkciók terén de ezt majd meglátjuk , média terén nem hinném,hogy annyira fejlesztenének csak amennyire szükséges hiszen ők is gyártanak 3D BLU-RAY Lejátszókat,házimozikat , médialejátszókat amik mindent visznek , ezeket nem venné senki ha tudná a tv.
-
direwolf
őstag
Fogadok veled egy raklap sörben, hogy se az LG se más gyártó nem fog a tvkbe normális médialejátszót implementálni, amíg a google ide is be nem tör egy tv koncepcióval. Itt is pontosan az megy, mint pl. az autóiparban a navigációval. Bevételmaximalizálás költségminimalizálás mellett. Megfűszerezve egy kis kartellezéssel. Amíg nincs külső kényszerítő erő, senki se tesz semmit. Pedig hatalmas ziccer került az LG kezébe a WebOS-el, de el fogják ba..ni. Ugyanis amit eddig mutattak belőle, az nagyon-nagyon kevés. A fejlesztés üteme/iránya meg elkeserítő
-
direwolf
őstag
"LB 87,73,70,67,65 ->M14 SoC"
Ezzel gyak. lefedték az idei 3D FHD palettát, tehát ugyan az a SoC mindegyikben."Nem tudom mi a bajotok a tv-k médialejátszóival. Igaz én annyira nem használom de nem is várok tőle csodát. LA620S ~ 140k -> a kijelző önmagában megér annyit... + dvb tuner, wifi , lan, bt stb , mit vártok kávét főzzön , sétáltassa meg a kutyát, főzzön mosson takarítson ?
"
Az olyan nagy igény, hogy a HW-ben rejlő lehetőségeket aknázzák ki? Ha már ingyenesen (!!!) hozzáférhető médiacenter forráskódok léteznek, minek erőlködni? Csak portolni kell, és bele kell tenni oszt örül mindenki. -
direwolf
őstag
Ezzel nem teljesen értek egyet. Ez a HW ami az LB65x - LB87x szériában van (mindegyikben ugyan olyan, Te írtad!), röhögve el tudna futtatni egy Androidot. Arra meg ott van pl. az XBMC, ami világbajnok médiacenter. Felfoghatatlan, hogy miért ilyen szart raknak a WebOS-be.
És a helyzet az, hogy LG is, mint minden nagyvállalat szegmentálja a piacát. Olcsóbb nekik szoftveresen butítani, mint különböző hardvereket gyártatni. Ez a 21. század üzletpolitikája -
Zsmester89
őstag
Értem én, hogy szükség van az irányított amortizációra, de én arra céloztam, hogy van egy célhardver, hogy viszonylag a legjobb minőséget kapd lejátszásnál (médialejátszó), ha a tvkbe ilyen szintű lejátszókat integrálnának, akkor elvenné a piacot az előzöleg említett termékekek elől
és ugye az ROSSZ
és nem teszik, persze ahogy te is írtad, ha tudna mindent, 2 évente nem vennénk új tvt
Én örülnék neki, ha olyan médialejátszó lenne az LG-ben, hogy a 3D bd iso-t simán vigye
Pár év és lesz, de akkor már a tömötített 4K meg 5-8K filmeket (vagy már tömörítetlen formátumban) nézünk, egy arra specializálódott hardverrel
és a csúnya 3D bd isok mennek majd mint a karikacsapás
-
Danika256
aktív tag
Hali,
Az LA 660/690-s szériáról is tudnál ilyen dokumentációt feltenni? Köszönettel venném!
Jah amúgy a TV-HW-éről annyit, hogy a Mede8er 750Mhez es procival 512MB RAM-al úgy keresztbe, hanyatt agyonveri ezeket a TV-ket teljesítményben mint a huzat. Ma használtam a youtubeot rajta, mit mondjak ég és föld a különbség.. Más dimenzió, mondhatnám olyan volt mint PC-n..
-
Flashget
félisten
Úgy nem tud a tv összetörni, hogy a csomagolás ép és sértetlen marad.
Ezt akkor már így rakták bele..csomagolás előtt le ejtették, nekiütődött valami ki tudja. De olyan nincs hogy sértetlen ép csomagolás és belül meg darabokban a tv.Így van és főleg semmit sem aláírni vagy kifizetni amíg nincs átnézve a tv, hogy nem hibás vagy sérült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest