- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
Aktív témák
-
a000
őstag
válasz
AttiQa #39646 üzenetére
Nem értem mit szarakodsz. Fogod magad, gari lejárta előtt bevágódsz a T-be, beadod a telefont, hogy repedéses, megmondják, hogy kb 1hét és jöhetsz az újért újabb egy év, azaz 1év garival. Mit nem lehet ezen elhinni?
Én nemrég cseréltettem így a telómat. Ne bonyolítsd túl. -
manchester85
veterán
válasz
AttiQa #39641 üzenetére
Hát passz! Én azt tudom, hogy mikor leveleztem velük, annyi marhaságot összehordtak, hogy komolyan mondom, azt se tudtam, miről beszél az illető. És a vicc az volt, hogy amíg az iStyle-os fickó egyértelműen és érthetően annyit mondott, hogy az én esetemben a garancia csak a javított alkatrészre vonatkozik, (én azon kivételes személyek közé tartozom, akinek tényleg gyárilag alkatrészt cseréltek
) addig a Starking-os össze-vissza habogott, hogy az Apple megtagadta a garanciális javítást, meg ilyenek. Mondjuk én nem beszéltem személyesen velük, és az esetem is egyedi volt, de szánalmas volt az a nagy mellébeszélés, amivel altattak.
Ha új készüléket kapsz, a szériaszám is új lesz, tehát más adatok lesznek a rendszerben...
-
manchester85
veterán
válasz
AttiQa #39634 üzenetére
Hát én is beszéltem egy nagymellényű Starkingessel, de az hogy ő mit mond, nem sokat számít, ha jogszabály előírja, hogy bizonyos összegen felül garancia vonatkozik a javításra. A T se jószántából ad újabb egy év garit. Új készüléket nem adhatnak garancia nélkül. A javítás meg mindig készülékcserével jár.
hatpersze: Most már leállhatnál!
-
manchester85
veterán
válasz
AttiQa #39620 üzenetére
Na, akkor az igazság:
Mivel új készüléket kapsz (értsd: nem a régit javítják) így a garancia újabb 1 év lesz. Nem tudom, ki mondta ezt a marhaságot, de a garanciának újra kell indulnia.
A T-nél se cserélik a kiegészítőket.
Szerintem a T-s által adott "új készülékek" se gyárilag újak, hanem gyárilag felújított (refurbished) készülékek. Ezt persze mi nem vesszük észre, de az Apple által használt alkatrészek lehetnek használtak. Ez minden cserélt készülékre igaz.
Ez eddig is így volt, egy szanaszét dobált készüléket nyilván nem fognak repedés miatt vadi újra cserélni.
Őszintén szólva, amit leírtál, abban nem tudod mi tér el a T-s szervizeléstől...
-
Kashim
őstag
válasz
AttiQa #37058 üzenetére
Ha Google Maps-re gondolsz, abban nincs ilyen opció, mivel eleve nem navigációra szánták. Azt olvastam navigációval később fog csak kiegészülni.
Ellenben rendszer szinten át tudod állítani, hogy ne zárja le magától a készüléket, így azonban sehol nem fog elsötétülni és lezáródni amíg meg nem nyomod a lock gombot.
(settings->general->auto-lock) -
Palika71
őstag
válasz
AttiQa #35812 üzenetére
Egy kicsit szűk látókörű vagy, és roppant modortalan.
Nekem most is 15e körül van a havi számlám, lassan 10 éve vagyok előfizető a T-nél, ugyanazzal a számmal, és a mostani telóm 3 éves.
Hát akkor nekem miért is ne érné meg 68 bruttóért (ÁFA vissza) megvennem a 32GB-osat, 24 hónap hűséggel, megmondjuk MM XL-lel?
Akkor már hülye, hazug barom leszek? -
Everman
addikt
válasz
AttiQa #35045 üzenetére
Speciel én is céges flottában vagyok és ehhez az előfizetéshez vettem anno a 3GS-emet kemény 25 eFt-ért. Valamivel jobban járva, mint te amikor kifizetted a 6-8-szorosát, csak azért, hogy független készüléked legyen. Sokaknak ez nem annyira szempont, mert évek óta azonos szolgáltatónál vannak és nem is kívánnak váltani. De persze ez már egy másik történet
-
Doresz
tag
válasz
AttiQa #33150 üzenetére
Igen, gyakorlatilag mindenhol, ahol elkezdhet feljönni, oda bekúszik a por-szösz-kosz. Nekem így nézett ki, mikor leszedtem. Scannelt kép, baloldalt egy új fólia, jobb oldalt egy használt.
Egyébként én nem IS-t vettem, hanem Best Skins Evert. Már pármilliószor reklámoztam itt. Ugyanaz, mint az invisible Skin, de jóval olcsóbb. 1 éve rendeltem kb 3 full body fóliát, akkor 3000 és párszáz forint volt, és ingyen kiküldték levélben. -
Doresz
tag
válasz
AttiQa #33142 üzenetére
A fólia rendes felhelyezése tényleg nagyon nehéz. Nem árt előtte pár videót megnézni. Türelem, tiszta környezet és minimum 1 óra szabadidő kell hozzá.
Jónak jó. Karcoktól tényleg véd. Viszont használattól függően pár hónap után elég ronda lesz, különösen a széleknél. Fehér iPhone-nál pedig az elszíneződés-sárgulás is látványosabb. De jó a cucc, az biztos. -
Kashim
őstag
válasz
AttiQa #32743 üzenetére
Ezt én sem értem, próbáltam már mindent bezárni és simán úgy hagyni. Van hogy mire beérek melóba 3-4%-ot merül a nagy semmitől, de olyan is történt már hogy pár fotó és telefonálás után is 100%-on állt... Elég furán jelzi ki a töltöttséget néha. Én egyébként éjjel mindig töltőn hagyom, csináltam egy hosszabbítót az ágyamon keresztül.
Szóval elvileg reggel mindig maximálisan feltöltöttnek kell lennie, de hogy ezután mitől veszt 3-4%-okat 20 perc-félóra alatt... rejtély. -
tikshow
addikt
válasz
AttiQa #32743 üzenetére
safaribol amikor nem kell, lepj ki az osszes oldalbol, csak egy ures lap
legyen megnyitva, mert ez is szepen zabalja a dolgokattankagogy: ez egy design kutyu, szoval sokan csak mutogatni veszik, ezert eleg sokat veszit az arabol barmilyen esztetikai hiba, az enyem ezert van foliazva es tokban tartva, h minnel kevesebb rafizetessel tudjak majd egy ujat venni, amugy meg kerj rola kepet, ha nem kuld akkor ne zsakbamacskazz, mert lehet par milimeteres vagy par centis is a bubi, ha kicsi nagyon, akkor nincsen akkora nagy gond, talan egy kesobbi vevo eszre se fogja venni amikor megveszi
-
-
Kashim
őstag
válasz
AttiQa #32697 üzenetére
Nem védem magam, beismerem hogy bűnös vagyok sok esetben, azonban hülye sem vagyok hogy felesleges jogtalan költségekbe verjem magam. Ráadásul olyan mamutvállalatoknak nem kiesés pl. egy PS összege aminek egyszerűen nem te vagy a célközönsége, azonban appstore warez alól senki se mentegesse magát 100.000 ft-os iPhone-al a kezében. Remélem most már végre leesik a különbség és az ellentmondásos példád.
-
a000
őstag
válasz
AttiQa #32695 üzenetére
Figyelj már, ő azt írta, hogyha csak egy letöltött mp3-ad van akkor tolvaj vagy. Ez így azt jeletni, hogy mindegy milyen mp3-ad van letöltve, legyen akár fizetős vagy ingyenes tolvaj vagy.
Akkor azt írja, hogyha olyan mp3-ad van letöltve amiért normális esetben fizetni kéne akkor tolvaj vagy, na az úgy helyes.
-
drfirsty
tag
válasz
AttiQa #31252 üzenetére
Nekem Navigonom van, de iOS4-el meg nem hasznaltam. Nem hiszem, hogy emiatt barmi valtozott volna. A frissitesrol mar lattam videot, de meg nem jott ki. Ha jol tudom annyi ujdonsag lesz benne, hogy bejovo hivaskor fut a hatterben es navigal tovabb.
Eddigi tapasztalataimat roviden leirhatom, talan mast is erdekel. En kulso GPS vevos autos tartoval hasznalom es igy remekul mukodik. Nem reg levezettem vele 3000 km-t es meg vagyok vele elegedve. Sokszor kihuzott a bajbol. Igaz osszehasonlitasi alapom nincs, mert masikat nem probaltam, de errol olvastam a legtobb pozitivumot ezert ezt vettem meg es tenyleg csak ajanlani tudom. (Bar ahogy olvastam nem art hozza az autos tarto amit hasznalok, nelkule akadnak gondok mindegyik software-el)
-
a000
őstag
válasz
AttiQa #30945 üzenetére
Nemrég volt a rádióban, hogy az apple a legstresszesebb munkahely. Minden dolgozót fenyítenek. Csak azért volt hír, mert öngyilkos lett egy dolgozó a stressz miatt. Aztán, hogy ez mennyire igaz, azt mindenki döntse el maga.
Ja amúgy írtam az ibearmoney készítőinek és azt válaszolták, hogy most akciós a program, fele annyiba kerül,hátha valakit érdekel.
-
-
Csapi007
veterán
-
a000
őstag
válasz
AttiQa #30939 üzenetére
Szerintem a safari meg a mail ugyan úgy bent maradnak hiába lövöd ki őket. Azok is huzzák az akksit. Legalábbis én azt vettem észre, hogyha nem használtam a safarit meg a mail-t, akkor jobban bírja. Bár safari-nál meg ott van, hogy be kell zárni minden böngészőablakot és akkor nem fog a háttérben futni.
-
keep
csendes tag
-
[Ace]
aktív tag
válasz
AttiQa #30683 üzenetére
Erről tudok, de az pont nem tudja azt amit írtam.
Van mondjuk egy album, ahol így vannak a fájlnevek:
01_artist_title
...
Az ID3-ban pedig megvan rendesen, ebből szeretnék ilyen fájlnevet:
01 - Artist - Title
Illetve ha átírom a fájlneveket, de nincs ID3, akkor a fájlnévől szedi ki a tageket.
-
csimpi1
tag
válasz
AttiQa #30267 üzenetére
Már rájöttem, hogy nem stabil térerő mellett sikerült csak. Az új os miatt viszont több app is kilép indítás után, hiába frissítettem. Egy webcamos appnál pl. nem tudok írni a keresőbe, mert nem hozza fel a billentyűzetet. Továbbá netezés közben folyamatosan pörög a töltés ikon. Az mitől lehet? Honnan tudom, hogy a háttérben fut program vagy sem?
-
a000
őstag
válasz
AttiQa #30267 üzenetére
Én is kipróbáltam, fogtam így úgy, két kézzel stb.. de meg se mozdult a térerő. Lehet, hogy túl van hype-olva a dolog. De, hogy fogják kijavítani ha tényleg a keretbe épített antennával van a gond, azt nem tudom, de gondolom át kéne tervezni az egészet, hogy az antennát máshova lehessen tenni, aminek nem nagy a valószínűsége, sőt.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
AttiQa #30129 üzenetére
Ez vagy pánik keltés vagy a valóság és tényleg nyakig van az Apple a Gangeszban és emelkedik a vízszint.. Mert ha vlóban ez a baja így nem lehet eladni, legalábbis én nem venném meg. Már az indexen is írták egyébként. De várjuk meg a többi okos ember tapasztalatát, hogy kamu e vagy sem ez az egész aztán utánna ráérünk gondolkodni.
-
samgar
őstag
válasz
AttiQa #30116 üzenetére
Nos Attika, akkor ne hívjuk tesztnek. Hívjuk sima mezei használatnak. És inkább hiszek Handrásnak, aki elsők között használt ipadot és most iphone 4-t, mint egy jött-ment ismeretlennek, egy youtubos videón.
És simán kinézem azt is, hogy szétszedték és megbuherálták annyira azt a készüléket, hogy azt csinálja amit csinál. Apple lejáratása Gizmodo módon.
-
Atombalu
senior tag
válasz
AttiQa #30125 üzenetére
3gs-be nekem sok a kompromisszum. Előlapi kamerat minden masodik nap hasznalom, fontos! 3-4 mp-ces gps jel késés elfogadhatatlan szamomra :/ Amúgy rohadt jo lenne. Újonnan függetlenül lehet kapni 110e-ért a 8gigásat, de akkor se vehetem meg.
Az IPhone 4 már jöhetett volna. Csak ez a térerő dolog. MInd1 várunk, érdeklődve figyelem, hogy fogják ezt megoldani.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest