- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
-
vadászcsiga
félisten
-
csokimikulas
tag
Ent: A zsinór gyári, csak a töltőfej nem. Neten vettem, állítólagosan megbízható helyről. :S
JamesHun: Mennyiért vetted és hol? Elküldenéd priviben?
Ghosti: Nincs rajta Voldemort, nem is volt. Gyári független, és soha nem csináltam vele semmi csúnyát.:-p Nem restore-oltam, mert csak hálózati töltőn csinálja, ezek szerint a nem gyári töltőfej miatt.
-
MajaG
senior tag
-
Kommy
veterán
Sajnnos ezt észrevettem énis , és küldtem a készítőknek, egy hibajelentést amiket ők irogattak ki consolra hátha ezzelelöbbre lesznek , ezt küldtem azt hiszem tegnap vagy tegnap elött, eddig nem válaszoltak sajnos, biztos gőzerővel dolgoznak a hiba javításán.
Ajánlom mindenkinek az exportálás, és elküldését e-amilben így legalább meglesznek , viszont sajnos nem lehet vissza importálni később
-
tikshow
addikt
ne legyen számlatartozásod(ha előfizus vagy akkor a kötbért ki kell köhögni, ha még nem járt le a hűség), vagy dominoba egyből megcsinálják, gondolom személyi meg szerződés kell hozzá amúgy, meg számla(az is ott van a szerződés mellett valamelyik lapon, hogy mennyibe került, mikor vetted stb-stb), esetleg még az utolsó számlának(havidíj) a nyugtája(a sárga csekk rövidebb része amit mindig visszakapsz)
-
Fercsa
senior tag
Az alma logos az jelenti, hogy ott megkaphatod fuggetlenul. Ez nem zarja ki, hogy valamelyik szolgaltato listajaba bele keruljon, lasd UK, ahol szinte az osszes szolgaltatonal meg lehet venni plussz barmely Apple store-ba, utobbiba fuggetlenul.
Azt kene tisztázni, hogy pontosan milyen boltba nezte.
-
Kashim
őstag
Valószínűleg az orientációs zárra gondolsz, nem jut eszembe jobb név rá.
Szóval egy lakat és körülötte nyíl körben, meggátolja, hogy elforduljon a kijelző ha eldöntöd a telefont. iOS4 alatt tudod előhozni dupla home + lenti ikonok jobbra húzásával, az ipod vezérlő mellett.Ceko: Talán Activatorral megoldható, nem próbáltam, de abban lehet gomb kombinációkat variálni, igazából hirtelen nem tudom milyen kedvencekre gondolsz.
upd.: jah leesett, a névjegyzék kedvencekre... késő van már, megnézem mindjárt megoldható-e.
-
drfirsty
tag
Hi,
nekem van egy francia ismerosom francia iPhone 4-el. Nem volt alkalmam reszletesen kikerdezni, de roviden annyit mondott, hogy nala semmi panasz....
Egyebkent tobb Ny-Europai orszagban ahol mar jo ideje megjelent varolista van. Eloszor az internetes rendeleseket szolgaljak ki, a szolgaltatok boltjaiba csak annyi telo jut el ami kimarad az online rendelesekbol...
Mo-n persze nem tudom, hogy lesz. Nalunk mindig minden maskepp van....
-
szejc
aktív tag
Tök mindegy melyik szerviz vizsgál. Mindenképp Pesten köt ki a teló (ha nem Olaszországban), az Apple szervizeli nem a T-mobile. Ezért vannak a cserék.
(#34319) mecsek20: Nem igaz, hogy csak betartja a törvényt, mert a többi gyártó nem csinálja azt, hogy minden miatt cserét ad. Egyedül az a törvénybetartási rész, hogy újra egy év garid lesz...
üdv
szejcui: Csiggernek: teljesen megértelek a mizériával kapcsolatban főleg így, hogy már nincs nálad teló mióta (nekem kint van Kanadában szerviz miatt jelenleg a 3GS-em, de legalább jön vissza tutira szeptember elején...). Nem védeni akarom azonba a céget, de minden egyes alkalommal új méreteket ölt a vásárlási vágy az USA-ban az Apple termékek iránt, amit egyszerűen nem lehet kiszámítani. Nézd csak meg a recesszió alatt mekkora volt a 3G és a 3GS eladása... HIHETETLEN. Tavaly amikor kint voltam Kanadában, nem is tudom hányadik boltban tudtam venni telefont (augusztus közepén), pedig ugye akkor is júniusban kezdődött az értékesítés. Az Apple egy rohadt mázlis cég, hogy sikerült ezt neki véghezvinnie, de ha egyszer túllőne a gyártási mérettel, akkor nagyon beszívhatná...
Azt jóslom, hogy az itt várakozók nagy része is - hiába esküszik arra, hogy más telefont fog venni - valahogy megvárja/hozzájut az új iP4-hez, mert tényleg Premium eszköz, és kenterbe veri a piacot... -
Csigger
őstag
abban reménykedsz, hogy olyan ára lesz, mint a cseheknél vagy a szlovákoknál?!
azzal nem kicsit színánk be, jó drága!még a cseh árak hagyján, de a szlovák...
Írország
16 GB - 599 €
32 GB - 699 €Nagybritannia
16 GB - 606 €
32 GB - 728 €Csehország
16 GB - 625 €
32 GB - 742 €Franciaország
16 GB - 629 €
32 GB - 739 €Olaszország
16 GB - 659 €
32 GB - 759 €Szlovákia (Orange)
16 GB - 690 €
32 GB - 810 €Szlovákia (T-Mobile)
16 GB - 899 €
32 GB - 999 €forrás:Kapcy
-
Csigger
őstag
miért lenne nyalóka? tavaly is überalles ajánlatot kaphattak azok a 3G tulajok, akik 3GS-re szerettek volna váltani 2 év hűség esetén! kifizethettek volna 70 ezer forint körüli összeget szerződésbontásra, és vehettek volna új 3Gs-t teljes áron!
Dominóban én úgy emlékszem akkor jelentették meg, miután minden előfizetéses ügyfélnek már volt készüléke, de cáfoljatok meg ha rosszul emlékszem...
(nyilván előbb a folyamatosan pénzt tejelő ember kap készüléket)geri| hát, nem tudom, láttunk már elég cifra dolgokat a magyarországi Apple képviselőtől! nem lepne meg, ha így lenne...
-
atika88
senior tag
Igen ez iPhonra jellemző probléma, ha nem garis akkor én azt ajánlom, hogy olyan emberrel cseréltesse ki aki már csinált ilyet (még ha pénzért, akkor is megéri). Nem mondom h nehéz feladat, de egy szakavatott kéz gyorsabban és ügyesebben megoldja.
A képernyő mögött porszem? Ez lehetetlen: mivel a képernyő és az elülső üveg összevan ragasztva (ez egyben ugye hátrány is ha betörik az üveg) de előny is: mert lehetetlen, hogy por menjen a kijelző alá!
-
Kashim
őstag
Én nem emlékszem ilyenre. Nem valami JB beállítás volt?
Nekem korábban is csak akkor mutatta az áthúzott csengőt a képernyő közepén, mikor lenémítottam. Status baron semmi.
Szerk.: Látom már meg is válaszolták előttem.Greg-77: Az iPod-os tekerés 3.1.3-on is ment.
Benn van az "ujj tippekben" is, amit a telefonhoz adtak.
Fenn a FarmVille a magyar Appstore-ban, aki függő tépje.
Szerencsére én már leszokóban vagyok. -
Kashim
őstag
Na igen, a mappa limiten én is kiakadtam... Nem tudom miért nem lehetett megoldani a mappán belüli görgetést. 12 app fér csak el. Van 3 "Games" könyvtáram, tény hogy még így is kevesebb, mint ha kiömleszteném 2-3 oldalra az egészet, de azért mégis... elegánsabb lenne egy helyen.
Másik dolog, programok dupla bezárása... egyik megoldás sem hű az eddigi Apple politikára. Nem értem miért lenne olyan nehéz megcsinálni, hogy hosszú home nyomásra betegye háttérbe, mint most, sima lenyomásra meg bezárja mint régen. Annyira kézenfekvő az egész. Backgrounder-nél meg tudták oldani, Apple programozói meg nem? Nc.
Remélem hamarosan jön egy update, amiben ezeket megoldják. Talán siettek az iPhone4 megjelenés miatt azért ilyen összecsapott.
(EA akció még mindig tart Appstore-on, csak ajánlani tudom.)
-
Everman
addikt
Mivel a 4.0 nem módosítja a bootloadert, nem igen tudod tönkretenni ilyen lehúzással.
Recovery, vagy DFU módnak működnie kell, onnan meg felmegy rendesen.Kapcsold ki és benyomott home gombbal dugd rá a kábelre, addig tartsd nyomva, amíg megjelenik az iTunes jel. Innentől az iTunes is felismeri és indíthatod a Restore-t.
-
Jhonny06
veterán
A korábbi olasz független készülékek elég megbízhatóak voltak; bontatlanul küldték őket, tehát tényleg gyárilag függetlenek, nem voltak megbuherálva. Ezeknél nem kell félni a lezárástól. (Az ára viszont.. valamennyi hasznot tuti rátesznek, tehát 200k körül lesz, ennyit azért messze nem ér szerintem a dolog.)
Dominóban nem szokott rögtön megjelenni, de nem kell rá sokat várni.
-
dezs520
senior tag
Szia,az óra és a slide mögötti fekete sávot hogy lehet eltüntetni?
A dock mögöttit sikerült lecserélnem átlátszóra,cserével,ezt is hasonlóan kell?
Hátha megoldja legujabb problémámat az óra alatt halványan (mintha szellem képe lenne)láccik a 12:42 is,és az air plane mód ikonja is(repülő)nem tudom mivel akadhatott össze,nagyon ritkán használom a cydiát… -
Játékos
addikt
Nekem is 5 oszlop volt ezelőtt, csak volt egy olyan érzésem, hogy mintha lassulna a rendszer, de elhessegettem a gondolatot, biztosan rosszul látom, gondoltam. Egyszercsak rájöttem, hogy mese nincs, ez bizony lassul, és ekkor határoztam el a restoret. Én is nagyon féltem, de utólag azt mondom, semmi értelme nem volt, mert nagyon egyszerű dolog.
Egyébként nekem csak pont annyit lassul a telefon tőle, hogy idegesítsen az az 1-2 másodperc várakozás pluszban...Cserébe viszont szép.
-
ambrus14
tag
Sziasztok!
Nem rég vettem az iphone 3g-met és valamiért tegnap estétől elkezdett ugrálni az akksi töltöttsége. Ma délelőtt figyeltem fel rá, hogy van valami baja mert fel volt melegedve és jelezte hogy tölteni kéne, úgy hogy este még 74%on volt. Csodálkoztam rajta mert nem csináltam vele semmit csak magába állt éjszaka és ált nem is szokott esni max 2%ot éjszakánként vagy ha nem használom. Most felrakom töltőre elsőre 4%ot írt ki, aztán 36-ot és fél perce rá meg hogy 20% alatt van a töltöttség úgy hogy közbe töltöm!
Valakinek van valami hasonló gondja vagy nekem van valami vele?
-
z67
őstag
-
adnoctum18
senior tag
Ez engem is érdekel, meg az sms számláló is.
Emellett kérdeztem már, hogy a Shazamhoz hasonló program van az appstoreban, olcsóbban mint a Shazam?
Tapasztalt már valaki olyan jelenséget, mint én, hogy lenémítom a csúszkával a telefont, majd amikor felhangosítom vissza, némán marad egészen addig, amíg a menüben a beállításoknál fel nem hangosítom a csengést?
-
rolcsibácsi
őstag
én lassan 1.5 éve használom a 3G-met
ami nekem must have az a Qik video és a VisuaRadio (alias allradio2)
sms, calendar nekem bőven elég a gyári is birthday is benne van mind hála a google syncnek
5 icon dock helyett nekem hasznosabb az infinidock ezzel akár az összes cuttcot ráhúzhatod a dokkra és nemcsak 5öt lehet láthatóvá tenni egy oldalban hanem max 9et (nekem jó a 4is- dokkháttér nélkül)
ami még muszáj az a glovepod amivel nem kell többé kivenni a zsebemből a telót ha zenét akarok vezérelni. egyszerűbb odébbnyomni egy számot ha épp unom..
backgrounder+ circuitous= iphone os4
categories sztem bugos és nem valami szép 8nekem az összes cydiás cucc a dockon van a 4 gyári ikonok mellett rejtve( ha kell csak odébbgörgetek..)
sms/desktop background is muszáj (winterboard nem annyira...)
nekem csak 3g-m van nem -s-em így igyekszem mindenből csak azt feltenni ami nagyon muszály hogy a memóriám megmaradjonígy még sbsettings sem kell bár az télleg jó dolog néha
appstore-os cuccok- airmouse pro
im+ -minek kéne külön msn és skype, és facebook és.....
kashbook free is tökéletes a pénzügyeimhez
calc is elengedhetetlen ha sokmindent kell összeadni egyszerre (a gyári számológép is jó de ha vmit elnyomsz akkor szoptad..
itranslate é shazam is jól jön néhamég ezeket szoktam ha már nem érdekel a sebesség:
appsync - crackelt cuccokhoz
Bacgrounder - multitask
SBSettings- gyors beállítások
disabledaemonsBYI- kilövi a felesleges daemonokat
flashlight- elemlámpa
Hapticpro- gombrezgető
ifile- fájlkezelő
installous- appinstalláló
iphone VM2- memória felszabadító
USBdrive- usb stick (csak legyen nálad kábel is..)
desktop/sms background- háttércserélő
glovepod- kesztyűs kézzel zenevezérlés (vagy zsebből)
ibluenova- bluetooth
wififofum- wifikereső- mondjuk értelmét nem annyira látom mert ha gyenge a jel és ledobálja akkor minek, van jel akkor meg elég a gyári is..
circuitous- futó appokat mutatja dokk formájában (és free memory is benne van)
yourtube- hogy meg legyenek a videók és ne kelljen újratölteni ha meg akarom mutatni vkinek)
infinidock- végtelen ikon a dokkon
makeitmine- tmobil, csodafone, pannon neveinek átírása bármire (vagy törlésük)játékok: csibe vs malac azaz angry birds
és real racing ezeket sose törlöm le
legjobb repo: repo.beyouriphone.com- itt kb minden fent van..
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest