- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #44594 üzenetére
Köszi az infót!
Tehát akkor lényegében a 2Do és az aNote is jó ha megvan, mert kiegészítik egymást. Jól értettem?
-
zack
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #44581 üzenetére
"2Do inkább a sok extra opciója miatt tetszik"
Ha leírnád, akkor jobban össze tudnám vetni, melyikkkel járnék jobban.
-
zack
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #44574 üzenetére
Van egy csomó to do list. Ti most akkor az 5,5 EUR 2do-t használjátok? Mert ez nem volt teljesen egyértelmű a számomra.
-
máyköl
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #44574 üzenetére
Nem gúnynak szántam.
Tényleg nem tudtam mi az a Todo, kíváncsi voltam mire gondol. -
manchester85
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #41520 üzenetére
Hmm, és igaz.
Közben a fasságaimmal is az ő dolgát nehezítem.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #39046 üzenetére
És vagyunk még egy páran
-
szrxx
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #35211 üzenetére
Szerintem ez is egy jó megoldás: Soundcrank iTunes Plug-in
-
AttiQa
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #33769 üzenetére
Igazad van, de ne ezen a síkon gondolkodj.... Ok-okozatként: nem azért dobják vissza, mert a szoftveres manipuláció miatt repedt el, hanem mert a bütykölés (JB) azonnali gari vesztést jelent. Tök mindegy, hogy jogos lenne a kérelmed (repedések) a buherálást nem engedik. ennyi....
-
Ati007
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #33745 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz azért adnák vissza mert JB miatt ugrott a gari, szerintem ez teljesen normális ne legyünk már lusták visszaállítani az eredeti állapotot.
-
a000
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #33226 üzenetére
Kár. Akkor várok még, hogy a többi progiban mit újítanak. Leginkább a 2do progi frissítését várom.
-
a000
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #33217 üzenetére
Köszi, ez tök jó, hogy legalább ebben a progiban működik. Akkor amit én vettem tényleg hibás volt. Sok jelző hang közül lehet választani?
-
a000
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #33213 üzenetére
Vegul is csak arra hogy jelez-e. Tehat ha pl beallitod hogy 5 perc mulva 4ora mulva par nap mulva jelez-e. A masuk progban hiaba allitottam be meg se nyikkant. Beszeltem annaka fejleszojevel es azt mondta hogy a local notifications-t az apple 60darabban maximalizalta.
-
a000
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #33209 üzenetére
Az az alarm. Eddig csak ugy push-al tudott jelezni egy program ha beallitottad mondjuk hogy holnap selben csipogjon hogy menned kell valahova.
A local notification pedig nem igenyel netet hanem helyben megy ugy mint pl a gyari calendar progiban.
Az anote-ban letrehozol egy uj bejegyzest vagy mit es az alarmnal tudod bekapcsolni, hogy mikor visitson. -
jacis
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #32355 üzenetére
Igen. Cserélik szó nélkül.
-
Helioport
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #31437 üzenetére
És a legjobb, hogy idiótaságokat írogat a barom...
-
Kashim
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #30261 üzenetére
Nekem sem sikerül reprodukálni sajátommal, pedig sokan írták hogy a korábbi készülékek is érintettek, nyilván nem érinti mindegyiket, simán lehet hogy valamelyik széria szar... Csak ugye ez a baki most iPhone-al történt, nagyobb név, egyből el kell vele árasztani a netet meg mindenhol trollkodni. Ezt természetesen nem rád értem, csak elég elolvasni egy erről szóló hírt bárhol a neten, Vér Istvánok most végre jogosan fogást találtak az almán. Mindegy, nekem ez a verzió úgyis kimarad, ezért nem érint, ellenkező esetben én is elégedetlenkednék ha egy ilyen készülék landolna nálam. Valószínűleg úgyis javítják, a hype-nak azonban nem fog jót tenni egy ilyen botlás.
Csaabi10:
Fórum jobb felső részén van kereső, de amúgy tényleg nemrég volt említve, 1-2 oldalt visszalépsz, ha jól emlékszem pont én is írtam róla. -
csimpi1
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #30261 üzenetére
Nekem azonnal sikerült! 20mp-es két kézben tartás alatt sikerült teljesen leárnyékolni. Elvesztette a jelet. Miután letettem 10 mp alatt helyreállt.
Aktív témák
Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BMW topik
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest