Aktív témák
-
D®. GeNy@
aktív tag
Lehetséges, bocsi előre is!
Ismerősöm csinált vmi biztonsági mentést a telószámokról, meg az emaileimről és azt mondta, h. a neten bármikor elérhetem ebből a store-ból?! (lehet én értettem félre, és ez nem az itunes store...)
A lényeg az, h. ha JB-elem a telót, akkor ugyanúgy tudom használni ezeket az apple szolgáltatásokat, mint előtte? -azaz nem lesz gond, h. JB-elt?
Még1x bocsi, még nem volt iPhone-om és ebben még nem vagyok otthon! -
rolcsibácsi
őstag
nekem android se lenne rossz ha lenne ra appstore meg cydia
a market sztem egy fos..
meg attol meg h jb van attol az ios meg ios marad.. igyis zart es csak ellenorzott cuccok vannak, virus nem lesz rajta, nem laggol stb..
szeretem az i4emet de lehet egy sgs-t is szeretnek.. kovetkezo telom nembiztos h alma lesz, hiaba tartom most meg ezt a legjobbnak.
amugy nem allandoan faragom csak restore utan magamra szabom es annyi..
en nem akarlak meggyozni, elj vele ugy ahogy van es esetekben szivd a fogad, kit izgat?tegnap delben vettem le a toltorol. este fel 3ig neteztem es irogattam ide, 3g-n cydiaztam a megszokott dolgaimat, ma reggel 8tol most 2ig meloztam es vegig zenet hallgattam es meg mindig 34%on van. maskor szerintem nem birt ennyit az akksi. kozben volt kb fel ora telefonalas darabokban, emailek jottek pushsal olyan 5-6.
a jelszavamat se kell mostmar allandoan beirnom ide a mobilarenara. eddig is mindig benyomkodtam a 3opciot a negybol hogy nem lepek ki mas gepekbol, automatikusan leptessen be stb, nemtom mi van meg, de most megjegyezte rendesen. nekem eddig bejon ez a rendszer. cydia is hatterben fut. ill onnan folytatja ahol kileptem.. eddig gondom volt 4.2.1en is a tavolsagerzekelovel, nemtudom csinaltak e vele vmit de eddig jol mukodik az is. springtomize is faszan beallithato, sbsettings nekem nem bugos.. egyszoval minden happy. ja en sosem backupolok vissza semmit es nem updatet nyomtam hanem restoret. -
norbesz74
aktív tag
Képzeld van egy sony x8 om ami munkas telóra használok.
És képzeld van sok fizetős apom amire kell arra használom.
Viszont te lennél vállalkozó és csinálsz valamit én oda megyek és fillérekért téged szépen csődbe teszlek. Igaz úgy hogy jobbat árulok, mint te. Most is ez megy ebben az országban, mert a kemény libarelizmus akartunk..UI: Máma megleszel győzve és este törölve is lessz, mert a steve-nek igaza van és mi szépen bólogatunk egyet.
-
zack
nagyúr
Ki sem találtam volna ezt magamtól.
Leírtam már 2x is. Most fogom harmadszorra.
A get keycode utáni 30sec és küldük a kódot a honlapra érvényes kódot küldi nem pedig a progi kódját. Mit nem értesz ezen?Más:
A T-nek azért van bőr a pofáján.
Ahelyett hogy csökkennének az árak, emelkednek:
Árcsökkentés helyett áremelés
Az új mobilnet-csomagok bevezetését követő hónapban, május 1-től kisebb árkorrekciót hajt végre MédiaMánia díjcsomag-családjában, valamint a Domino kártyás előfizetésnél a T-Mobile. A MédiaMánia díjcsomagoknál a legkisebb, XS konstrukciót leszámítva minden esetben 1 forinttal emelkedik a hálózaton belüli és hálózaton kívüli percdíj, míg a standard Domino díjcsomagnál 2 forinttal nő minden normál percdíj.
Szerettük volna megtudni a T-Mobile-tól, hogy mi indokolja az áremelést a fenti díjcsomagok esetében, különös tekintettel arra, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság február végén közzétett, a helyhez kötött és a mobil nagykereskedelmi árakat szabályozó határozat-tervezetei kifejezetten azt a célt szolgálják, hogy a kiskereskedelmi árak csökkenjenek a szolgáltatóknál, vagyis mérséklődjenek a percdíjak. A szolgáltató szerint "az ármódosítás csak bizonyos díjcsomagokat érint, és annak mértéke a fogyasztói inflációt követi, továbbá megfelel a távközlési piacon tapasztalható folyamatoknak."
-
zack
nagyúr
Nem igazán látom át.
Letöltöttem, de az a kód amit küldött az csak a honlapra érvényes, a progiba hiába írom be, nem fogadja el.
Nagyon nem szeretném, ha átverés lenne, és úgy lett betéve ide, hogy lényegében senki se próbálta le.
Eleve gyanús hogy Facebook oldalra továbbít a kódért, és előtte persze lájkolj.
Aztán miután megadtam a fő mail címemet, a fórumos kódon kívül eddig lófasz se jött. -
persil
nagyúr
Az iGo-t probaltam most ki, de valamiert ragaszkodik hozza, hogy a eiffel torony labanal vagyok
Lehet, hogy en vagyok hulye, de az istennek nem akarja a pontos helyem meghatarozniEgyebkent onnan utvonalat nagyon szepen tervez, pl a szomszed utca 1492 km
En benazok el valamit?Lehet megnezem inkabb azt a T-s megoldast, a navigont. Egyebkent nincs is szuksegem egesz europara, eleg lenne magyarorszag terkepe is.
-
rolcsibácsi
őstag
igen ha tudom hogy olyan helyre megyek ahol nincs wifi akkor viszem a kabelemet. pl haveromhoz, nala mar feltettem az itunest es igy tudok neki adni ill kaphafok tole dolgokat..
200ezres telom van de kell vegyek egy pendriveot.. latod zack ezert is jailbreakelek..sim managerrel lehet rapakolni a simre. cydiaban megtalalod...
vkinek van otlete h cydiaban hogy lehet penzert vasarolni? kene a pwntunes hogy ne kelljen itunes, es akkor pendriveom is lenne mert latna hattertarkent az egeszet..
azis kb 2000ft, akkor inkabb az mint kulon pendrive.. kar hogy az nincs tescos verzioban... nemis ertem -
rolcsibácsi
őstag
ahhoz wifi kell, meg itunes is nem? hogy fentlegyen a bonjur..
a legjobb megoldas az ifile. de ha elmegyek egy libribe vagy akarhova akkor megvagyok love mert nincs egy pendriveomvagy ha egy haveromnak akarok atvinni vmi filmet.. de tegyuk fel nincs wifije.. persze ha mar van egy 200ezres telom vehetek hozza minden havernak routert es meg van oldva..
masik hiba sztem hogy kepeket amit felszinkronizalunk itunesszal ugye azokat nem lehet meg torolni sem telon keresztul... vicc -
Barett 50cal
senior tag
Nem azé sajnos, hanem az iPhone szoftveréé. BladePocok az iPhone 4 hibáját kérdezte, te meg a szoftver hibáját hoztad fel. Akkor ennyi erővel, mondhatom hogy lefagy csak ugy valami miatt.Az pedig az nem az iphone 4 hibája...
számomra meg értelmetlen kérdés hogy mi a negatívuma az i4nek.
-
tikshow
addikt
ha mobilformatumu(relativ...) szam van akkor raboksz es egybol hivja, de hala a magyar telekomunikacios analfabetasagnak, sosincs megadva a 06 vagy +36 szoval ugyanugy szivsz, vagy kimasolod notes-ba, ott bevesed ele ami kell es csokolom de utobbi sztem minden telefonnal igy van
-
rolcsibácsi
őstag
hogy kerul fel a virus? programon kersztul.. hogy kerul fel a program? appstoreon kersztul nem valoszinu.. , cydiaba meg hogy? abban is a programok forrasokban vannak, weboldalakrol, nyilvan senki nem fog hozzaadni olyan forrast amirol sose hallott.. en ettol nem felek.. nyilvan ha vki nyitvahagyja az ssh-kapcsolatait akkor ne csodalkozzon, de attol hogy a jb ad ra eselyt hogy kinyiss dolgokat az nem azt jelenti hogy mindent kell csinalni amihez nem ert az ember..
Lop!n: sztem egy folia van vagy 300-500 ft..
-
-
MartOOn
addikt
már nyomulok a sharpoddal... köszi!
aztán reset lesz aztán meg google exchange...
ez most komolya hogy az itunest addig nem tudom használni amig nem perkálok 3dolcsit?
nem a 3 dolcsi csak gondolom dombornyomott bankkártya meg ilyenek kellenek hozzá és én értem hogy amcsiban a 3éves gyereknek is az van de én eddig egész jól eléldegéltem nélküle...
van más megoldás?
-
MartOOn
addikt
az a baj hogy akitől vettem az is ilyen huje hozzá mint és rám bízta hogy mielött resetelnék ugyan mentsem már le neki ezeket a filmeket...
na ezt szeretném most, lementeni neki aztán rátolni a 4.1-es szoftvert merthogy azért vettem ezt a 3g-t hogy picipénzért kipróbáljam kb milyen lehet a 4g. azt szeretnék venni. elötte egy puding próbája... 40ezerért aztán jöhet az igazi!van erre mód hogy lementsem?
-
Kashim
őstag
Push ON, bocs azt hittem fetch csak annyit jelent, hogy időközönként küld egy jelet szerver felé és akkor "pusholja" az adatokat. De látom most már hogy megy, nem olvastam el a szöveget a menüben. Igazából a lényegen nem változtat, mert sosem írta ki az e-mailt a lockscreenre csak sms-t. Mindegy akkor végre kiderült, hogy csak Exchange esetén van valós push, alap gmail meg hotmail beállítás nem játszik. Thx a pontosítást.
-
GeneraL_XTX
veterán
-
Scoobyka
addikt
en elhiszem neki.
Ő mondta azt hogy a 3gs üvegje igen is karcolodik és valoban lehet látni microkarcokat, ha napsütésben megnézed az üvegfelületet,sőt elég körömmel (még csak nem is hosszúval) rosszul vegigsiklani és megkarcolodik.
akár csak i4nél a hátára teszed es ha az asztalon van akár csak egy kisebb kitüremkedés meg fogja kacorlni rendesen a telót....az rendben van hogy nem láttod mindig,de napsütésben vagy rendesen megvilágitva látszik,hogy ez az üveg karcolodik nagyon.
Aki meg állíja hogy 2 hónap alatt nem lett rajta karc tok és folia nélkül az igen is enyhén kamus. Vagy csak szemüveges.
-
horn3t
tag
Pontosan ez. Vagyis vinném a jelenlegi szolgáltatómhoz, hogy tegye szabaddá, mert más szolgáltatóhoz megyek át, és előtte gondoltam érdeklődök, hogy mi is lesz az adataimmal, hogy visszatöltődnek-e rá.
Biztos ami biztos rákérdezek, mert még nem voltam ilyen helyzetben, hogy a telót letörlik, és utána ha újra bedugom, vajon felajánlja-e. Tehát csak biztosra akartam menni.
Köszönöm a választ. -
Az-X
őstag
Hmmmm...
A telefon magyarra van állítva.
Itunes--szal belogineltem, rákerestem az igo-ra, rákattintottam, végiglépegettem a vásárlási procedúrán... ezután letöltötte, majd az itunes-ból próbáltam telepíteni. Ekkor írta ki amit az előbb leírtam.
A telefon most lett restore-olva teljesen üres.Meglesem a linket amit írtál.
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mobil flották
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Filmgyűjtés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest